Που το έχει ασφαλίσει το σκυλί αυτό?Εχω μιλήσει με τον εκπαιδευτή μου και έχω να κάνω πολύ δουλειά με το σκυλί μου, και το πιο πιθανό είναι οτι θα πρεπει να δουλέψω και με εκπαιδευτή στην γερμανία (μιας και εκει ζουμε προς το παρον). Τα εξοδα του εκπαιδευτή ανήκουν και αυτά στον πρεσο-ιδιοκτήτη; Τι λετε;
----------
Για μένα ειναι προφανές οτι το πρέσα δάγκωσε για να σκοτώσει, και οχι για να επιβληθεί ή κυριαρχήσει ή δεν ξερω και γω τί. Το πρώτο πράμα που θελω να κανω -και δεν μπορώ να κάνω- όταν επιστρέψω στην οικογένειά μου, είναι να γδάρω τον ιδιοκτήτη του πρεσα...
δεν γνωρίζω ηλικία, αλλα δεν είναι μηνών. Έχει τα χρώματα του δικού σου, η μουσουδα του όμως έχει λευκές τρίχες. Αν μάθω θα σου πω, έτσι για την πληροφορία δηλαδη...ευτυχως που δεν παθατε μεγαλυτερο κακο..το καναρινι ποσο μηνων ηταν?grand μαλακας το αφεντικο...
Μια ενσταση... κατα περιπτώσεις (τις περισσοτερες) για εμένα ο σκύλος ειναι ανωτερος... χρηζει περισσότερης προσοχης γιατι εμεις υποτιθεται εχουμε το λόγο και μπορουμε να σκεφτούμε τις συνέπειες των πράξεων μας, οποτε να αυτοπροφυλαχθούμε. Τα ζώα από την αλλη και ειδικά τα οικοσιτα, εναποθέτουν σε εμας το χρεος να τα προσέχουμε και να τα φροντιζουμε!Εγώ πάντως και πάλι θα προσπαθούσα να ζήσουν κι οι δύο με κάθε τρόπο που μπορώ να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή. Στην τελική όμως ναι, το δικό μου θα σώσω, γι'αυτό είμαι οικογένειά του, για να τον προστατεύω. Αλλά ο ιδιοκτήτης του άλλου δύσκολα να μη βγει τουλάχιστον αιμόφυρτος από τα χέρια μου μετά. Έστω και την επόμενη μέρα, επόμενη βδομάδα μετά.
Ναι, και τα έξοδα εκπαιδευτή να πληρώσει. Σε άνθρωπο αν προκαλούσες ψυχική οδύνη θα την πλήρωνες εκτός από τα όποια νοσήλεια. Ξέρω, ξέρω, ιδανικά όλα αλλά εγώ θα τα απαιτούσα. Και μην πει κανείς περί εξισώσεως ανθρώπου-σκύλου. Όταν εσύ (ο άνθρωπος) διεκδικείς τα συμφέροντα της οικογένειάς σου, σε ανθρώπινη βάση με ανθρώπινους κανόνες και ανάλογη αντιστοιχία θα τα θέσεις.
Περαστικά στον σοκολατένιο κούκλο. Ελπίζω να είναι απλά τα άμεσα μεθεόρτια που παρατηρεί ο άντρας σου και να μην αναπτύξει καμιά φοβία.
Ποια ένσταση? Το ίδιο λέμε!Μια ενσταση... κατα περιπτώσεις (τις περισσοτερες) για εμένα ο σκύλος ειναι ανωτερος... χρηζει περισσότερης προσοχης γιατι εμεις υποτιθεται εχουμε το λόγο και μπορουμε να σκεφτούμε τις συνέπειες των πράξεων μας, οποτε να αυτοπροφυλαχθούμε. Τα ζώα από την αλλη και ειδικά τα οικοσιτα, εναποθέτουν σε εμας το χρεος να τα προσέχουμε και να τα φροντιζουμε!
Πειτε με ελευθερα μισάνθρωπο, δεν εχω θεμα!
Μπααα δεν εχουμε το μονοπώλιο!!! Παντου ειναι η ανευθυνότητα απλά το ποσοστό της διαφοροποιείται.Περαστικά στον Κέδρο..
Εάν ήταν ένα μικρόσωμο σκυλάκι στην θέση του τώρα δεν θα λέγαμε απλώς περαστικά..
Δεν είναι μόνο λοιπόν στην Ελλάδα οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σε πληθώρα από ότι φαίνεται.
και εδω μπορεις να ασφαλισεις τον σκυλο σου.που έγινε αυτό; Εδώ ή Γερμανία; Μάλλον Γερμανία, για να λες, ότι έχει ασφαλισμένο τον σκύλο του;