Επίθεση από σκύλο

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
...δηλώνω ότι επιτρέπουμε σε όποιο μέλος του φόρουμ μας συναντήσει στη βόλτα μας (μαύρο πίνσερ πιθανώς χωρίς λουρί με πανέμορφη κυρία να το συνοδεύει!!!)...
Πω! Τι λες τωρα!
Τωρα που εχω και θηλυκό εαυτό, θα κάναμε πιο εύκολα παρέα, αλλά είσαι στη Θεσ/νικη ρε γαμώτο!

Μην με παρεξηγείς...Χιουμορ κάνω! (ο θηλυκός εαυτός, γιατί ο αρσενικός...άσε!
)

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Μα σε εσένα στόχευε αυτό το σχόλιο γιατί εγώ σε βρίσκω πολύ αρρενωπό!!! *agapoylas*
Αφού για χάρη σου πήρα πίσω και το λόγο μου!

Ελπίζω μόνο να μη δει το σχόλιο η σύζυγος που από ότι θυμάμαι από την απόκτηση του σκύλου σας τη διακρίνει ένας δυναμισμός οπότε φοβάμαι μη με βρει καμιά ξαφνική... “τριχόπτωση”!! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Epial, πρόσεχε γιατί συνήθως στα σπίτια αρσενικών, συχνά πυκνά, κυκλοφορούν θηλυκές παντόφλες :rolleyes:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα

Έχουν γνώσιν οι φύλακες...Δεν διαβαζει βρε το φόρουμ!(το κατα δύναμιν δηλαδή γιατί τις
δεν πρέπει να μην τις υποτιμάς ποτέ!)

@ Κρητικοπούλα
Για την παντόφλα εχω βρει την απόλυτη λύση... Μου αρέσει πλέον!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Επειδή μόλις γύρισα από τη δουλειά και είμαι κουρασμένη και κυρίως επειδή με κούρασε το θέμα, με βολεύει η προτροπή σου και θα αποφύγω το σεντόνι!

Λοιπόν, το κείμενο που έβαλες (ποστ 136) είναι τι έλεγε “πραγματικά” ο προηγούμενος νόμος (συγκεκριμένα το άρθρο 2 παρ. 3 του Ν. 3170/2003) και ο οποίος δεν ισχύει πια!! Ο νόμος αυτός άλλαξε, έπαυσε να ισχύει και τον αντικατέστησε ο 4039/2012 που πλέον δεν επιβάλλει ο σκύλος να είναι δεμένος (ποστ 138 ).
Πάντα ο νόμος είναι θέμα ερμηνείας -πολύ συχνά περίπλοκης. Αλλά εδώ είναι μια μάλλον εύκολη περίπτωση: Αν και ο ισχύον νόμος ήθελε λουρί θα το έλεγε. Δεν το έκανε όμως.

Για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνει ο ιδιοκτήτης για ασφαλή περίπατο ο νόμος δε λέει τίποτα. Και καλώς δε λέει γιατί δεν εξισώνει όλους τους σκύλους -δεν είναι ίδιοι.
Ο ιδιοκτήτης λοιπόν πρέπει να παίρνει τα κατάλληλα κατά περίπτωση μέτρα. Ένας μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς λουρί δίπλα στο αφεντικό του, άλλος να χρειάζεται λουρί και άλλος να χρειάζεται (και) φίμωτρο.

Και αν και δεν είμαι "δικηγόρος" του amangos αλλά είμαι δικηγόρος να σου πω ότι στο ποστ του έλεγε πάνω κάτω ότι προβλέπει ο νόμος.

Άλλωστε συνήθως όταν κάποιος γράφει σοβαρά και συγκροτημένα μάλλον δε γράφει “ανάλογα των δικών του εμπειριών και μόνο”. Έτσι πράττει μάλλον όποιος γράφει βάση της κοινής λογικής (του) ή περί θεωριών αυτοδικίας (που πληροφοριακά είναι έγκλημα, αρ. 331 ΠΚ).
Η τελευταία πρόταση δεν αφορά εσένα αλλά είναι εν τάχει το σχόλιο μου σε διάφορα που ειπώθηκαν.

Εμείς πάμε βόλτα! Παρότι δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν δηλώνω ότι επιτρέπουμε σε όποιο μέλος του φόρουμ μας συναντήσει στη βόλτα μας (μαύρο πίνσερ πιθανώς χωρίς λουρί με πανέμορφη κυρία να το συνοδεύει!!!) να μας βιντεοσκοπήσει και να ανεβάσει αύριο το βίντεο στο φόρουμ!
Ασφαλώς ούτε αυτό πάει σε εσένα!

Εντάξει... παραδέχομαι ότι ήταν σεντον-άκι!
Sorry!
Αλλά ήταν το τελευταίο μου ποστ στο θέμα!
:)

Έντι: Είπα ότι δε θα κάνω άλλο σχόλιο και άρχισα της επεξεργασίες! Να πω μόνο, αν ποτέ κάποιος κάτσει και διαβάσει αναλυτικά το θέμα, ότι το σχόλιο αυτό γράφτηκε κυρίως με αφορμή το ποστ 135.
Το υφος του νομου ειναι προοδευτικο, αυτο το χω καταλαβει. Και καλως ειναι ετσι. Γι' αυτο και δε σταθηκα στο γραμμα του νομου, αλλα προσπαθουσα να τον ερμηνευσουμε. Εσυ απαντησες σε μερικα ποστ πιο πισω.
Anyway.

Καλημερουδια. :)

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Μμμμ... sea-mol στο εισαγωγικό μας θέμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της κοπελάρας μου την είχες πει... γκρέμλιν!

Άσε που, τουλάχιστον στο παρόν θέμα, έχω δώσει την καρδιά μου αλλού!
Οπότε ντροπή να στέλνω τις φωτογραφίες μου και σε άλλον!
Για το λόγο αυτό θα σου στείλω πμ!

Στα σοβαρά τώρα, αυτά τα ωραία και εκφραστικά smile από πού τα βρίσκεται;
Εμένα στη λίστα του φόρουμ δεν έχει όλες αυτές τις φατσούλες.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Lovely (ποστ 186) και εγώ δε θέλω να πω κουβέντα παραπάνω για το κυρίως θέμα.
Ο καθένας ότι κατάλαβε κατάλαβε. Ή ο καθένας ότι ήθελε να καταλάβει "κατάλαβε".
Το τελευταίο σχόλιο γενικό και καθόλου προσωπικό.

Άλλωστε όπως βλέπεις ακολούθησα την προτροπή σου
να πεταμε ατακες να γινεται τζέρτζελος;:paletas: (...) Οποιος θελει να μιλησει σοβαρα να παει αλλου. :p
και ησύχασα!

Καλημέρα! :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Lovely (ποστ 186) και εγώ δε θέλω να πω κουβέντα παραπάνω για το κυρίως θέμα.
Ο καθένας ότι κατάλαβε κατάλαβε. Ή ο καθένας ότι ήθελε να καταλάβει "κατάλαβε".
Το τελευταίο σχόλιο γενικό και καθόλου προσωπικό.

Άλλωστε όπως βλέπεις ακολούθησα την προτροπή σου
και ησύχασα!

Καλημέρα! :)
Εχω την εντυπωση οτι κατι παρερμηνευεις παντως ως αφορά το συγκεκριμενο νομο. Καπου δεν τα χεις μαθει καλα :):)

( Γενικο το σχολιο δεν ειναι προσωπικο :cuniaoo: )

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μετά από όλη αυτήν την συζήτηση, αδιαθέτησε η σκύλα μου και επειδή όταν έχει περίοδο δεν με ακούει, ακούει μόνο την ανάγκη της για σεξ, για τις επόμενες 20-25 μέρες θα κυκλοφορεί μόνο δεμένη!!!

Η άλλη, είναι στειρωμένη μεν, αλλά εάν την λύσω δεν προχωράει, θέλει να γυρίσει πίσω. Μόλις πάρει φόρα, περπατάει υπέροχα. Αλλά εάν δεν είχε λουρί, θα σταματούμε πάραυτα. Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει με άλλα σκυλιά, είναι μεγάλη και βαριέται έτσι κι αλλιώς και σαν ράτσα.

Άρα βάσει της κοινής λογικής μου, τα σκυλιά μου θα είναι δεμένα.
Σκέφτομαι να πάρω και κανέναν λοστό μαζί μου, για όποιον διανοηθεί να με πλησιάσει. Βάσει της κοινής λογικής κάποιων άλλων!!!

(πλάκα κάνω, δεν θα πάρω λοστό...)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Μετά από όλη αυτήν την συζήτηση, αδιαθέτησε η σκύλα μου και επειδή όταν έχει περίοδο δεν με ακούει, ακούει μόνο την ανάγκη της για σεξ, για τις επόμενες 20-25 μέρες θα κυκλοφορεί μόνο δεμένη!!!

Η άλλη, είναι στειρωμένη μεν, αλλά εάν την λύσω δεν προχωράει, θέλει να γυρίσει πίσω. Μόλις πάρει φόρα, περπατάει υπέροχα. Αλλά εάν δεν είχε λουρί, θα σταματούμε πάραυτα. Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει με άλλα σκυλιά, είναι μεγάλη και βαριέται έτσι κι αλλιώς και σαν ράτσα.

Άρα βάσει της κοινής λογικής μου, τα σκυλιά μου θα είναι δεμένα.
Σκέφτομαι να πάρω και κανέναν λοστό μαζί μου, για όποιον διανοηθεί να με πλησιάσει. Βάσει της κοινής λογικής κάποιων άλλων!!!

(πλάκα κάνω, δεν θα πάρω λοστό...)
Κοινή λογική είναι το ότι πρέπει να ελέγχεις τα σκυλιά σου, έτσι ώστε να μην ενοχλούν. Δέσ΄τα, κάντους υπνοπαιδεία, φόρτωσέ τα σε μουλάρι..δεν έχει σημασία ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα. Όπως κοινή λογική είναι ότι εκεί που περπατάς σε μια πλατεία, δε θα πας να δώσεις κλοτσιά σε κάποιον περαστικό, ή δε πας ν' αγκαλιάσεις έναν άγνωστο, ή αν έχεις παιδιά, δεν θα τα αφήσεις να πάνε αυτά να κλοτσήσουν κάποιον στο πάρκο, ή να του αρπάξουν το παγωτό κ.λ.π. Εκτός και αν, έχεις τα σούπερ σκυλιά που σε ακούνε πάντα (δεν λέω ότι μπορεί να μην τα έχεις όντως). και που είσαι σίγουρος 1000% ότι δεν θα τους αποσπάσει ποτέ κάτι την προσοχή. Όσο για τον λοστό, αυτό είναι θέμα επιλογής. Όχι κοινής λογικής. Αποφασίζεις να κουβαλάς μαζί σου λοστό, καραμπίνα, μια βρεγμένη σανίδα κλπ, αλλά οφείλεις να μην ενοχλείς τους γύρω σου.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ποτε δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος.
Γι' αυτο υποστηριζω οτι ουσιαστικα ΔΕΝ υπάρχει αλλος τρόπος απο το λουρι.
Απλώς ο νομος το λεει sic και παντα συμφωνα με αυτα που σωστα περιγραφει ο enstranged.

Δηλαδη ....Ημαρτόοουουουουουννν... :smurf:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
χαχαχαχα ελα lovey στο επόμενο λάθος βγαίνεις προτεινόμενος προς αποχώρηση, διαφορετικά κερδίζεις ένα φουρνάκι :p

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Επειδή η άποψη μου για την κοινή λογική, έχει ήδη απαντηθεί από εμένα, δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτήν, άλλη η δικιά μου κοινή λογική, άλλη η δικιά σου κοινή λογική.

Όσο για τον λοστό, αυτό είναι θέμα επιλογής. Όχι κοινής λογικής. Αποφασίζεις να κουβαλάς μαζί σου λοστό, καραμπίνα, μια βρεγμένη σανίδα κλπ, αλλά οφείλεις να μην ενοχλείς τους γύρω σου.
Πράγματι, κουβαλώντας έναν λοστό, είναι σαν να κουβαλάς μια καραμπίνα, οπλοφορείς δηλαδή.
Και με τις μπουνιές και τις κλωτσιές οπλοφορείς, εφ όσον είσαι κάποιος που έχει γνώσεις και ικανότητα να τις χρησιμοποιείς, και πάνω απόλα με πρόθεση να τις χρησιμοποιήσεις... Με ενοχλεί από μόνος του ο λοστός, και όχι αφού χρησιμοποιηθεί...

Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ την οπλοφορία, διότι αυτή εύκολα θα μετατραπεί σε οπλοχρησία.
Κι ευτυχώς, προφανώς η λογική μου είναι μάλλον κοινή, γι αυτό συμφωνεί μαζί μου και ο νομοθέτης.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μαράκι η κοινη λογικη λέει να το κλειδωσεις, γιατι εχει αρχισει εδω και μερικα posts ο παραλογισμος....

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εγω αναρωτιεμαι lacat
αν τελικα παμε στα δικαστηρια επειδη τσακωθηκαν τα σκυλια μας
το δικο μου δεμενο,το δικο σου λυτο.
αληθεια πιστευεις οτι θα βρεις δικιο;

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
εγω αναρωτιεμαι lacat
αν τελικα παμε στα δικαστηρια επειδη τσακωθηκαν τα σκυλια μας
το δικο μου δεμενο,το δικο σου λυτο.
αληθεια πιστευεις οτι θα βρεις δικιο;
Δυστυχως ναι, γιατι θα ισχυριστει οτι το δικος της "ξεφυγε" (αμελεια ιδιοκτητη) ενω το δικο σου αν κ στο λουρι παραμενει ανεξελεκτο κ επικινδυνο (ανικανοτητα ελεγχου)......
Γι αυτο ξαναλεω, πριν γινει συμπλοκη, διωχνεις τον αλλο σκυλο.......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn