@Mariosgs
Στο συγκεκριμένο πάρκο βρίσκεται ένας χώρος με κάγκελα στα 2 μέτρα, περιφραγμένος με πόρτα σιδερένια, που πολλές φορές αφήνουν-με τα σκυλιά μας μέσα να παίξουμε (έχει και παγκάκια και όλα υπο την εποπτία μας, ποτέ δεν έχει γίνει κάτι, απόλυτα ελεγχόμενος χώρος).
Του έκατσε σήμερα να πάει εκει να αφήσει τον σκύλο του ελεύθερο, οπότε βρέθηκα στην είσοδο (εγώ χωρίς τον σκύλο) και του έκανα νόημα να πλησιάσει.
Αφού του εξήγησα ότι υπάρχει καταγγελία επί αγνώστου για:
1. ελεύθερο σκύλο σε δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα σε πάρκο-πλατεία που παίζουν και παιδιά
2. Επίθεση στον σκύλο μου
3. Κακοποίηση του σκύλου μου από τον ίδιο (αφου τον κλώτσησε)
4. Έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ενός παιδιού 8 ετών που ήταν στην παρέα μας
Του ζήτησα τα στοιχεία του και η πρώτη του αντίδραση ήταν "δεν σε ξέρω"!!!
Την ίδια στιγμή μαζεύτηκαν και άλλοι 10 γύρω με τα σκυλιά τους και από αυτούς που ήταν παρόντες στην φάση.
Μετά το γύρισε: "Σε θυμάμαι είσαι αυτός που το πιτμπουλ σου επιτέθηκε στον δικό μου"!!!!!
Και απο τα κορυφαία: "Ποιός νόμος λέει ότι είμαι υποχρεωμένος να έχω τον σκύλο μου δεμένο"!!!!!
Ε, τα πήρα στο κρανίο.. Ενώ οι άλλοι μου έλεγαν να καλέσω την αστυνομία μιας και δεν έδινε στοιχεία, του είπα ότι δεν θα γλυτώσει με ένα απλό πρόστιμο.....
Έπεσε το ανάλογο στόλισμα (bulling το λένε), του ζητούσα να βγει έξω χωρίς τον σκύλο του... κλπ
Άρχισαν να του φωνάζουν και οι υπόλοιποι τύπου (αν το εκανε αυτό στο δικό μου το σκυλί, εδώ θα σε έθαβα.. κάτι τέτοια τέλος πάντων).
Τελικά του πρότεινα με όλη την "ευγένεια" της στιγμής, να μην ξαναεμφανιστεί στην γειτονιά, ακόμη και αν τον έχει σε κλουβί με ρόδες, γιατί θα είναι η τελευταία του!
Ζητάω συγνώμη για την περιγραφή και τον χώρο σας. Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος και προσπαθώ να λύσω τα θέματα πολιτισμένα, μέχρι ο άλλος να θεωρεί ότι μπορεί να σε "παίξει".