Ελια ή εξογκωμα;

maria4531

Member
21 Οκτωβρίου 2024
18
4
28
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει αυτό εδώ το εξόγκωμα στο πόδι του σκυλου μου..η 1η φωτο είναι τα Χριστούγεννα ξεκίνησε σαν μια 'γρατζουνια' και η 2η και 3η φωτο είναι σημερινή..έχουμε μιλήσει από την αρχή με την κτηνίατρο και σε κάθε επίσκεψη της ζητούσα να το δει..μου είπε πως είναι ελιά και δεν βλέπει να έχει κάποιο υγρό μέσα ή κάτι.. έχετε ξανα δει κάτι παρόμοιο στα σκυλάκια σας; μεγαλωσε αρκετά μέσα σε μια εβδομάδα και μου φαίνεται περίεργο για μια απλή ελιά όπως μας είπε..

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.787
7.986
Ελιά δεν δείχνει στην εξέλιξη της. Ένας έμπειρος κτηνίατρος ίσως μπορέσει και χωρίς βιοψία να σου πει αν είναι κάτι που χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση ή όχι. Επειδή εξελίσσεται και μεγαλώνει χρειάζεται επανεκτίμηση.

• Like
Reactions: maria4531

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
451
479
32
Σίγουρα πρέπει να το ψάξει παραπάνω εγώ σε καρούμπαλο που έβγαλε ο κοντός πήρε δείγμα και το έστειλε Γερμανία για να είμαστε σίγουροι τι μπορεί να είναι και μετά αφαιρεθηκε

• Like
Reactions: maria4531

maria4531

Member
21 Οκτωβρίου 2024
18
4
28
Σίγουρα πρέπει να το ψάξει παραπάνω εγώ σε καρούμπαλο που έβγαλε ο κοντός πήρε δείγμα και το έστειλε Γερμανία για να είμαστε σίγουροι τι μπορεί να είναι και μετά αφαιρεθηκε
Κι εγω θελω να ζητήσω να αφαιρεθεί και να το στείλει για βιοψία..δεν ξέρω εάν πρέπει να γίνει με την σειρά που τα λέω ή να πάρει πρώτα δείγματα όπως είπατε και εσείς..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.278
Μέλη
20.052
Νεότερο μέλος
eleutheria