Επίθεση Ροτβάιλερ σε 4χρονη

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να το φάει όχι

να δείξει την δυσαρέσκεια του ναι

αν ομως συνεχίσετε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να το πατάτε ΑΠΑΙΤΩ να αντιδράσει

την Σανα δεν την ξερω

θεωρεις οτι εχει τυπικο χαρακτήρα???

που το ξερεις οτι θα σε προστατέψει σε πραγματικές συνθηκες

Να τον πειραζουν είπαν...δεν σημαίνει απαραίτητα ότι του
πετάγανε πέτρες.
εγώ λέω ότι από την στιγμή που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι προκληση δέχτηκε να μην βγάζουμε συμπεράσματα γιατί ΔΕΝ ειναι φυσιολογικό για ενα ΤΥΠΙΚΟ ροτβαιλερ να πετροβολήτε πχ και να κάθετε απαθές
εχεις υπόψη σου τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ εγινε ???

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εγω μιλησα για πετροβολημα. Οπως ειπα δεν πρτεπει να καταδικαζουμε πριν μαθουμε. Αλλα το μωρο μου αμα το πειραξουν δε δαγκωνει. Ξερεις ποσα παιδια την ταλαιπωρησαν (και λαθος μου)
επειδη εχει ωραια αυτια και ηταν κουηρια? Αλλο αυτο και αλλο πετροβολημα
Αν την πονεσουν δεν υπαρχει δικαιολογια. Πρωτιστως για εμενα που το επετρεψα

liajoe

Well-Known Member
να το φάει όχι

να δείξει την δυσαρέσκεια του ναι

αν ομως συνεχίσετε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να το πατάτε ΑΠΑΙΤΩ να αντιδράσει

την Σανα δεν την ξερω

θεωρεις οτι εχει τυπικο χαρακτήρα???

που το ξερεις οτι θα σε προστατέψει σε πραγματικές συνθηκες
οκ, αλλά να ξεχωρίζουμε δείχνουμε "δυσαρέσκεια" και
απλά περνάμε χωρίς να σκεφτόμαστε στην "επίθεση" ;)

Α! Εμένα δεν ξέρω αν θα με προστατέψει - ανήκει στην Έμη
και δεν μένουμε μαζί, οπότε μπορεί να δαγκώση και εμένα :rolleyes::(:D:D:D

Ο πατέρας μου εκπαίδευε για το στρατό, τα δικά μας εκπαιδεύονται
στον τομέα της προστασίας. Να φυλάμε και τα ρούχα μας ;)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
με λίγα λόγια δεν εισαι σίγουρη αν θα σε προστατέψει η σκύλα και συμφωνείς ότι σε τυχαία προκληση ενα ΤΥΠΙΚΟ ροτβαιλερ ΠΡΕΠΕΙ να δειξει δυσαρέσκεια ( η κάνω λάθος)

liajoe

Well-Known Member
1. Ένας οποιοδήποτε σκύλος μπορεί να δείξει δυσαρέσκεια
π.χ. να γυρίσει, να απομακρυνθεί, να γαυβγίσει "ψυλό τόνο" = δεν σημαίνει φόβο.
Εσύ τι εννοείς με "δυσαρέσκεια"? Και αμάν με το τυπικό ροτβαιλερ :rolleyes:

2. Η σκύλα δεν είναι δικιά μου. Εμένα θα με δάγκωνε αν πείραζα
την Έμη :)

http://www.dogforum.gr/v2/attachment.php?attachmentid=205&d=1224533898

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν ειναι λιγο περιεργο το γεγονός οτι θεωρεις ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η Σάνα θα σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ αν χρειαστεί και ταυτόχρονα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ενα ζωο της ίδιας φυλής χωρίς να ξέρεις τι εχει προηγηθεί??????????

σας αφήνω να τα βρητε μόνοι σας

ciao

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Υπαρχουν παιδακια που παιζουν γυρω απο αφυλακτες πισινες και πνιγονται ...που παιζουν σε οικοδομες και πεφτουν απο τον τριτο οροφο ...αλλα που τρεχουν μεσα στο δρομο και τα χτυπανε αυτοκινητα ...αλλα που πινουν αφυλακτο νεφτι στο σπιτι ...και αλλα που προκαλουν το λαθος σκυλο.

Ετσι ειναι τα παιδια και ολοι μας σαν παιδια μπορει να καναμε επικινδυνες αταξιες.Ημαρτον αν στην προκειμενη περιπτωση φταινε τα παιδακια.Οι μεγαλοι οφειλουν να προστατευουν τα παιδια.

Θες rotweiller αλλα δεν θες/μπορεις/προλαβαινεις να το κοινωνικοποιησεις / εκπαιδευσεις σωστα ? φτιαξτου ενα κοτετσι 2 μετρα υψος με καγκελα μασιφ ή δεστο με αλυσιδα απο μαγαζι ναυτιλιακων ειδων.Αλλιως ,για οτι και να κανει ο ερμος ο σκυλακος , εσυ θα φταις.

Στη γειτονια μου πετυχαινω συχνα δυο ροτι : το ενα κλεισμενο σε κοτετσι στο πισω μερος πολυκατοικιας και το αλλο το πετυχαινω στη βολτα (το αφεντικο του το κραταει με τα δυο χερια και την πλατη λυγισμενη καθως λυσσομαναει μολις δει οποιοδηποτε αρσενικο σκυλο) ...και τα δυο ελπιζω ποτε να μην ξεφυγουν απο τον περιορισμο τους.Σιγουρα θα παρουν παραμαζωμα το bulldogακι μου και εμενα μαζι...και οχι , δεν τα προκαλεσα ποτε (ουτε το κουταβακι μου).

Last edited:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
+1. Μαλλον οπως λεει και η φαινομενον παιζει ολοι το ιδιο να λεμε και να μην καταλαβαινομαστε. Το σκυλι ειναι ενα πλασμα που θα το εκπαιδευσεις,μορφωσεις, γαλουχησεις (ας το πουμε οπως θελουμε) εσυ. Εσυ θα του μαθεις να φερεται αλλα και εσυ θα το προστατεψεις απο συμπεριφορες αλλων. Το σκυλι μου ειναι μια κουηρια αλλα δεν ειναι παιχνιδακι. Δεν μπορει ο πασα ενας π.χ. να ερχεται και να τη χαστουκιζει και να την τιμωρω αν αντιδρα. Πανω απ'ολα τη σεβομαι και σεβομαι το ζωτικο της χωρο. Τωρα το πως θα αποτρεψω τον καθε ενα να τη χαστουκισει ειναι αλλο θεμα.
Προφανως σε ενα 4χρονο θα ειμαι γλυκια και θα προσπαθησω να το κανω να χαρει με χαιδεμα κι οχι με χαστουκι. Σε μια 30αρα παλι που θελει να το κλωτσησει θα της φαω τα εξτενσιονς απο την αλλη!!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Σκύλος σε καρότσα αυτοκινήτου δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο φυλάει ή πρέπει να φυλάει το χώρο.

Διάβασα μόνο το άρθρο στα 'Νέα'. Δεν λέει και δε γνωριζω αν πετροβολούσαν το σκύλο. Αν είναι έτσι είναι λυπηρό για τους γονείς και την τοπική κοινωνία. Συμφωνώ ότι ο σκύλος πιθανό να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Συμφωνώ ότι ίσως να υπάρχει αμέλεια επιτήρησης ανηλίκου και έκθεση του σε κίνδυνο. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες ούτε τις ακριβείς συνθήκες.

Όμως η σφοδρότητα της επίθεσης και το αποτέλεσμα αυτής, προδικάζουν ότι αναφερόμαστε σε σκύλο με προβληματικό χαρακτήρα, ακατάλληλο για συμβίωση με ανθρώπους, έστω και υπο καταστάσεις στρες.

Μου προκαλεί έκπληξη ότι πολλοί σπεύδουν να υπερασπιστούν το σκύλο και όχι τον άνθρωπο. Γιατί για δευτερόλεπτα ίσως αυτό ήταν. Η ζωή ενός παιδιού απέναντι στο χαρακτήρα ενός σκύλου.

Έχοντας βιώσει παρόμοια επίθεση απο σκύλο-φύλακα σε συγγενικό μου πρόσωπο, υπό συνθήκες ηρεμίας και χωρίς πρόκληση προς το σκύλο, μπήκα και εγώ στο πειρασμό να βρω δικαιολογία για τη συμπεριφορά του σκύλου. Μέσα μου ξέρω ότι ήταν απλά δικαιολογίες.

Το συμβάν είναι λυπηρό και πιθανώς αποδυναμώνει σε πρώτη φάση πιθανή δική μας προσπάθεια να πείσουμε άτομα με έλλειψη ή με μικρή κοινωνικοποίηση με σκύλους ή άλλα ζώα ότι αυτά δεν είναι δολοφόνοι και βίαια κτήνη.

Όμως σε κάθε περίπτωση η ανθρώπινη ζωή πρέπει να έχει προβάδισμα απέναντι σε κάθε σκύλο ή άλλο ζώο.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ολα υπο προυποθεσεις.
Μιλαμε για ενα 4χρονο μωρο που εχει τραυματιστει. Αυτο ειναι θλιβερο και ελπιχω το μωρακι να το ξεπερασε Οχι.. η ζωη ενος ανθρωπου απεναντι σε σκυλο δεν εχει προβαδισμα. Ο τυπος που κλωτσει ενα σκυλι γιατι εχει νευρα δεν εχει προβαδισμα. Σορυ αλλα παμε σε γενικευσεις και δογματισμους. Το σκυλι εχει οση ευθυνη εχει και το μωρο. ΚΑΜΙΑ. Οι κηδεμονες και των δυο ειναι υπευθυνοι. Ειναι κριμα που στην οουσια το μωρακι εχει υποστει σοκ και το σκυλακι μαλλον θα υποστει την γκιλοτινα. Τα δυο απο τα πλασματα που δεν ευθυνονται στην ουσια:(

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
θα συμφωνησω με το παρακατω.

εγώ λέω ότι από την στιγμή που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι προκληση δέχτηκε να μην βγάζουμε συμπεράσματα γιατί ΔΕΝ ειναι φυσιολογικό για ενα ΤΥΠΙΚΟ ροτβαιλερ να πετροβολήτε πχ και να κάθετε απαθές

οσο φταει ο ιδιοκτητης του σκυλου αλλο τοσο φτανε και οι γονεις της μικρης! βεβαια δεν ξερουμε τι εγινε οποτε οποιοδηποτε συμπερασμα μπορει να ειναι εσφαλμενο! αλλα απο τι στιγμη που "επιτηθοντε" "κακοποιουν" το σκυλι το τι μπορει να συμβει το ξερουμε ολοι.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Βρίσκω την όλη συζήτηση πολύ υποθετική. Χωρίς να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες ξέρουμε ήδη ποιος φταίει.
Δεν νομίζω ότι μέσω διαδικτύου μπορούμε να σχηματίσουμε γνώμη.
Τι ακριβώς έκανε το κοριτσάκι;
Με τι τρόπο κοίταξε το σκυλί;
... κτλ

Πριν από μερικά χρονιά δάγκωσε Λαμπραντόρ μέσα στο σπίτι ένα 2χρονο παιδάκι. Το σκύλο τον κοίμισαν και μετά ανακάλυψαν ότι το παιδί του είχε βάλει με συρραπτικό καμιά δεκαριά συνδετήρες στο αυτί.

Έφταιγε ο σκύλος;

Οι γονείς δεν έχουν πια υποχρέωση να προστατεύουν τα παιδιά τους από κινδύνους;

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μια απο τις πιο τραυματικες εμπειριες της ζωησ μου ηταν οταν ημουν περιπου 6 χρονων κι στο εξοχικο του πατερα μου επαιζα με ενα γατουλη. Ο γατουλης με γρατζουνισε και εγω εκλαψα. Ο πατερας του πατερα μου πηρε το γατουλι και τον πηγε στην αποθηκη. Μετα εψαχνα το γατουλι και μου πανε οτι τον τουφεκισε επειδη με γρατζουνισε. Το οτι το σοι του πατερα μου ειναι γενικα σκατοσογο δε θα το αναλυσω εδω (απλα δηλωνω οτι δεν εχω πλεον καμια σχεση με αυτους.. για αποφυγη συσχετισμων:mad::cool:). Σκεφτειτε ποσο πολυ σοκαριστικο μπορει να ειναι για ενα παιδακι να καταλαβει οτι το σκυλακι ευθανατιστηκε και στην ουσια εφταιγε αυτο (γιατι αν εφταιγε θα το ξερει..):(

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Aκουστε παλληκαρια μου με τα σκληρα σκυλια και τα σκληρα ταμπεραμεντα.
Ειχα μια μολοσσινα τοσο αρνι που ανεβαινανε τα μωρα της γειτονιας στη πλατη της, κρεμοντουσαν απο τ αυτια της και το σβερκο της κι αυτη κουναγε την ουρα και τα πηγαινε βολτα...υπεμενε τα μαρτυρια του Ιωβ και εκανε σαν τρελη μολις εβλεπε παιδια απ' εξω, με τραβαγε να παμε να παιξουμε.
Αυτο το σκυλακι που καποιοι μάτσο τυποι θα γελαγανε με την αγαθοσυνη του και που ΠΟΤΕ δε του ειχα μαθει καθηκοντα φυλαξης (πρωτον γιατι δε γουσταρω να ζω σε ψυχολογικη κατασταση πολιορκιας και δευτερο γιατι προτιμαω να βαλω συναγερμους ή να μαθω καρατε παρα να φαει φολα ή σφαιρα ο σκυλος μου για πεντε ή δεκα ταλληρα)
με εσωσε σε τρεις περιπτωσεις σοβαρες. Θα τις βαλω στο τοπικ για το χαρακτηρα της φυλης για να διαβαστουν και να σχηματισουν οι αναγνωστες γνωμη. Ο σκυλος αμα εχει μυαλο και ψυχη δε χρειαζεται ναναι αγριμι για να σου σταθει αποτελεσματικα στη δυσκολη στιγμη και να δωσει και τη ζωη του για σενα.

Σκεπτομαι αυτο το κοριτσακι και τις μονιμες ουλες που θα μεινουν μεσα του απο την εμπειρια, τα ψυχολογικα τραυματα που ισως αποδειχτουν σοβαροτερα απο τα σωματικα, και αυτα που ακουω για την κακοποιηση του κακομοιρου του σκυλου τ' ακουω και απορω αν ειναι μερικοι ανθρωποι στα συγκαλα τους.

Τους σκυλους τους αγαπω και τους σεβομαι, αλλα οταν ακουω υπερβολες στο στυλ το μωρακι μου τουτο και το παιδακι μου κεινο (μιλωντας για σκυλια), αναρωτιεμαι μηπως εχουμε χασει το μετρο, τα ανθρωποποιουμε και τα νταντευουμε και ξεχναμε οτι ειναι σκυλοι. Και μηπως εντελει υποκαθιστουν καποιες φορες και τα παιδια για μας, δεν εξηγειται αλλιως να ακουγονται αποψεις υπερ σκυλου που κακοποιησε κατ αυτο τον τροπο παιδι (δε μιλαμε για ενα δαγκωματακι...) Ειμαι κυνοφιλη αλλα ειμαι και γονιος. Θελω να ειμαι υπευθυνη και στα δυο. Και στο παιδι μου μαθαινω να υπευθυνο απο μικρο αλλα προσπαθω να μην το υπερπροστατευω κιολας. Ουτε εγω θελω να φαει πετρα απο παιδι ουτε να κακοποιηθει ο σκυλος μου και θα τον υπερασπιζα και με κινδυνο της ζωης μου (και δυστυχως μου εχει τυχει κι αυτο - δε μιλαω υποθετικα) αλλα εχω την απαιτηση απο το σκυλο και φροντιζω να ειναι ετσι μεγαλωμενος ωστε ακομα και αν του πεταξει πετρα ή τον πειραξει ακομα και τρισ-χειροτερα το παιδι, ο σκυλος μου να μην το πειραξει!

Τους Μολοσσους τους λατρευω και θελω ναχω διπλα μου Μολοσσο οταν πεθανω αλλα Μολοσσο που θα πειραξει παιδι (και υπαρχουν και τετοια αδιανοητα περιστατικα) δεν τον θεωρω Μολοσσο, δεν τον θεωρω καν κατοικιδιο σκυλο, τον θεωρω ενα αποτυχημενο πλασμα που δεν εχει θεση αναμεσα μας. Και αν ηταν δικος μου σκυλος θα τον κοιμιζα, με μεγαλη μου ντροπη, με μεγαλη μου θλιψη και αυτοκριτικη για την ευθυνη μου αλλα ναι, χωρις κανενα απολυτως δισταγμο.
Ολοι οι ανθρωποι που αγαπαμε τα σκυλια αυτη την ωρα ας ενωσουμε τη σκεψη μας γι' αυτο το παιδακι, να γινει καλα, και ας υποσχεθουμε στους εαυτους μας προσπαθησουμε ευσυνειδητα να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να μη ξανασυμβει ποτε κατι τετοιο.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ολοι οι ανθρωποι που αγαπαμε τα σκυλια αυτη την ωρα ας ενωσουμε τη σκεψη μας γι' αυτο το παιδακι, να γινει καλα, και ας υποσχεθουμε στους εαυτους μας προσπαθησουμε ευσυνειδητα να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να μη ξανασυμβει ποτε κατι τετοιο.
οχι +1 αλλα + απειρο
Ειχα μια μολοσσινα τοσο αρνι που ανεβαινανε τα μωρα της γειτονιας στη πλατη της, κρεμοντουσαν απο τ αυτια της και το σβερκο της κι αυτη κουναγε την ουρα και τα πηγαινε βολτα...υπεμενε τα μαρτυρια του Ιωβ και εκανε σαν τρελη μολις εβλεπε παιδια απ' εξω, με τραβαγε να παμε να παιξουμε.
Το ντοπερμαν του θειου μου:)
αλλα εχω την απαιτηση απο το σκυλο και φροντιζω να ειναι ετσι μεγαλωμενος ωστε ακομα και αν του πεταξει πετρα ή τον πειραξει ακομα και τρισ-χειροτερα το παιδι, ο σκυλος μου να μην το πειραξει!
γιατι? τι ειναι το σκυλι μου να το τραυματιζουν και να μην αντιδρα? Ειναι περιεργο να απαιτεις απο ενα πλασμα να μην εχει αισθημα αυτοπροστασιας

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
τι ειναι το σκυλι μου να το τραυματιζουν και να μην αντιδρα? Ειναι περιεργο να απαιτεις απο ενα πλασμα να μην εχει αισθημα αυτοπροστασιας

οι σκυλοι μου το κανανε γιατι ξερανε οτι εχουνε να κανουνε με μικρα παιδια. Τα μικρα παιδια μυριζουνε αλλιωτικα. Μπορεις να κανεις στο μυαλο σου αυτη τη διακριση ? μικρα παιδια! Ο σκυλος την κανει. Και ο ανθρωπος την κανει. Ο σκυλος την κανει στα παιδια και στα κουταβια. Και ο ανθρωπος το ιδιο. Αμα σου επιτεθει κοριτσακι 4 ετων τι θα κανεις, θα το χτυπησεις? θα το τραυματισεις? με τη δυναμη που εχεις, σε σχεση με τη δικη του, τι θα κανεις, θα το σκοτωσεις? Να γρυλισει ναι, να γαυγισει ναι, αλλα απο τη στιγμη που εσπασε το σκοινι και ο σκυλος ηταν πλεον ελευθερος , γιατι να κυνηγησει, να πιασει, να δαγκωσει και να τραυματισει σοβαρα το πρωτο παιδι που βρηκε μπροστα του? καταλαβαινεις τι λεμε?
ο σκυλος ηταν εκτος εαυτου, μαινομενος οπως ειπωθηκε, για να δωσει αυτη τη συνεχεια απο τη στιγμη που ελευθερωθηκε. Βαλε το μυαλο σου να παρακουθησει τη σκηνη σαν ταινια και θα καταλαβεις οτι ο ισορροπημενος σκυλος απο τη στιγμη που ελευθερωθηκε θα καταλαβαινε, θα μυριζε, θα λειτουργουσε η ασφαλιστικη δικλειδα οτι ειχε να κανει με παιδι και θα σταματουσε. Ο σκυλος ηταν προβληματικος.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Προβληματικος? Ξερεις αν το σκυλι ηταν δεμενο ολη του τη ζωη, αν ετρωγε ξυλο απο το αφεντικο αν οι πετρες ητανε κοτρωνες, ποσα παιδια ηταν εκει, αν δεν ειχε και πιτσιρικια 15 ετων. Αλλο μωρα και βολτα αλλο πετρε
Σορυ αλλα Ας πουμε οτι σκανε 10 πιτσιρικια και αρχιζουν και πετανε πετρες στο σκυλι σου και του τραυματιζουν το ματι πχ. Εσενα δε θα αντιδρασει?
Εννοειται οτι η Ριτα δε θα εκανε ατακ σε ενα 4 χρονο. Αλλα αν σκαγανε 8-10 παιδια και τις πετουσαν πετρες και εστω δεν ημουνα εκει α) η ριτα θα εμενε αναπηρη β) θα επιανα γονεις γ) θα αυτομαστιγωνομουν που δεν ημουνα εκει
Δεν ητανε ενα 4χρονο.. ητανε πολλα.. ισως οχι 4χρονα. Δηλαδη αν ηταν και το 15 χρονα αγορακια του 1.80 πχ? Οταν μιλαμε για ενα πλασμα και ειδικα για τη ζωη του σορυ αλλα το προβληματικο πρεπει να το λεμε πιο δυσκολα
υ.γ παρε τον αρχοντα των μυγων. Εξαιρετικο βιβλιο. Λεει για τον σκληρο κοσμο των παιδιων (ασχετα με το αν εχω δικιο η αδικο το συνιστω ανεπιφυλακτα:))

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Το γεγονός συνέβη μόλις 12 χιλιόμετρα από το σπίτι μου
καταλαβαίνετε ότι θα μάθω τα πάντα για το τι και πως
Όχι ότι και τώρα δεν έχω ακούσει διάφορα όμως πρέπει να ερευνήσω ο ίδιος
Όπως και να έχει το γεγονός είναι θλιβερό .
Πάντως να πω μετά συγχωρήσεως, ότι πολλοί έχουν σκατα στο κεφάλι ,
αντί να σκέπτονται πες θα φτιάξουν ένα σκύλο να ζήσουν μαζί του 10-15 χρόνια αρμονικά χωρίς προβλήματα για τους ίδιους και τους συνανθρώπους τους
αυτό που σκέπτονται είναι πως θα Αγριέψουν τον σκύλο τους για να έχουν προστασία ……
η φυλή έχει πάθει μεγάλη ζημιά από ηλιθίους και θα τους πολεμήσω όσο μπορώ

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Psaras εισαι ο ανθρωπος μας, μαθε οτι μπορεις, φανταζομαι τωρα πως θα βγαζεις βολτα το σκυλο, τι θα ακους απο τους γειτονες, εμενα τρεμει η ψυχη μου, "αυτο δεν ειναι που τρωει ανθρωπους"... οιμε!!!