Επίθεση Ροτβάιλερ σε 4χρονη

liajoe

Well-Known Member
Και για μενα ειναι πολυ επικινδυνη λογικη να δεχομαστε οτι ειναι αρκετος λογος να δαγκωσει σοβαρα σκυλος 4χρονο κοριτσακι επειδη "τον πειραζαν τα παιδια".

Σκυλοι που δεν ειναι υπεθυνα κοινωνικοποιημενοι και διδαγμενοι τη διαφορα μεταξυ διαρρηκτη και παιδιων, οποτε κινδυνευουν να βγουν εκτος ελεγχου οταν βρεθουν σε δημοσιους χωρους οπου μπορει να συμβει το οτιδηποτε, δεν ανηκουν σε δημοσιους χωρους χωρις επιτηρηση.

Λυπαμαι αλλα σκυλος που δαγκωνει παιδι σοβαρα κοιμιζεται και δεν κανω σκοντο σ' αυτο οτι και να 'γινε. Και δικος μου να 'ταν θα τον κοιμιζα.
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα.

Δέν είναι λόγος ο "πειρασμός" από παιδιά ΑΝ ο σκύλος έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά.

Τα παιδιά της γειτονιάς μου μέχρι να καταλάβουν πώς πρέπει
να συμπεριφερόμαστε απέναντι σε ένα σκύλο, ερχόντουσαν
στα κρυφά και πετάγανε πέτρες στον Τάσκαν. Ποτέ δεν γύρισε
να τους επιβληθεί ακόμα και όταν ήταν αργότερα ελεύθερος μαζί τους.

Είναι στο σκύλο. Και συμφωνώ απόλυτα, ΑΝ ένας σκύλος δεν
μπορεί να σεβαστεί τη διαφορά μεταξύ παιδί και ενήλικα δεν
ανήκει σε δημόσιο χώρο χωρίς επίβλεψει από το αφεντικό του.

Και πιστέψτε με ο σκύλος ξεχωρίζει την διαφορά μεταξύ
παιδιού και ενήλικα. Όπως στην φύση τους ξεχωρίζουν τη
διαφορά μεταξύ κουταβιού και σκύλου.

Last edited by a moderator:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πραγματικα αδυνατω, οση ψυχραιμια και να επιστρατευσω, να κατανοησω τη λογικη ωριμων ανθρωπων που δεν αντιλαμβανονται τη βαρυτητα αυτων που λενε οταν μιλανε για βρωμοπαιδα και κωλοπαιδα απο τη μια μερια και για σκυλακο απο την αλλη και σπευδουν να υπεραπιστουν το σκυλακο σε καθε περιπτωση, χωρις να σκεφτονται ποσο αρνητικο και ανευθυνο ειναι αυτο για την κυνοφιλια.
Έτσι είναι... είτε μας αρέσει είτε όχι.
Παρ΄όλο που τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με τα σκυλιά.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ειτε σας αρεσει ητε οχι

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

το τι ξερει και το τι εχει δει και το τι θελει ο καθενας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με αφήνει αδιάφορο

σημασία εχει πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι συμφωνα με το πως ΄φτιάχτηκε΄ να ειναι

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ΜΑΚΗ
ειτε σου αρεσει ειτε οχι
σκυλος που δεν μπορει να κανει διακριση μεταξυ παιδιου και ενηλικου
οχι μονο δεν ειναι αξιος να φερει τον ΤΙΤΛΟ Ροτβαιλερ
αλλα δεν αξιζει να λεγεται ΣΚΥΛΟΣ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Και αν δεν σε αφηναν συνεχως και επιμονα αδιαφορο ολα οσα γινονται γυρω σου, και ολα οσα σκεφτονται και πιστευουν αλλοι εκτος εσου
θα καταλαβαινες οτι αυτη η αποψη ειναι πολυ ανευθυνη και δυσφημιστικη για τη φυλη ΣΟΥ
το Ροτβαιλερ δεν φτιαχτηκε για να επιτιθεται σε παιδια ουτε ειναι ΑΥΤΟ το Ροτβαιλερ
το Ροτβαιλερ φτιαχτηκε για να δινει και τη ΖΩΗ του στη δουλεια του
ΧΩΡΙΣ να πειραζει ουτε τριχα απο αθωους γιατι ο σκυλος δεν ειναι ΟΠΛΟ που εκπυρσοκροτει κατα ΛΑΘΟΣ μονο απο ανευθυνη ΕΚΤΡΟΦΗ & ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ γινεται ετσι
και πριν γινει ΜΟΔΑ το Ροττι και ο σκυλος ΔΗΘΕΝ εργασιας αλλα στη ουσια σκυλος κακης και ανευθυνης εκτροφης με ΑΔΥΝΑΜΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
ειχαμε - και σε πεισμα πολλων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να ΕΧΟΥΜΕ (και πρεπει να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ για να ΕΧΟΥΜΕ)]
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ με ΟΛΑ τα τα γραμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ
με ΜΥΑΛΟ και ΨΥΧΑΡΑ
και οπως λεει το ΠΡΟΤΥΠΟ γενναια και ΗΡΕΜΑ
που ΤΙΜΟΥΝ τη Φυλη τους
ΧΩΡΙΣ να πειραζουν ΠΑΙΔΙΑ
ακομα και οταν ειναι στα χερια ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ
καλο ειναι λοιπον να σκεφτεσαι πρωτα
κσι να ξαναδιαβασεις το ΠΡΟΤΥΠΟ της φυλης σου εκει που λεει για τα ΠΑΙΔΙΑ
ΕΙΔΙΚΑ οταν γραφεις σε τοπικ για ΠΑΙΔΙΑ
γιατι αν υπαρχει φυλη ΣΚΥΛΟΥ που δεν εχει τα ενστικτα του ΕΙΔΟΥΣ
να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ
τοτε αυτος ο σκυλος ή η φυλη
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

και ξερουν κι αλλοι να γραφουν με κεφαλαια

Last edited:

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
καλησπερα σας ! πιστευω οτι σκυλος της συγκεκριμενης φυλης (την οποια λατρευω ) αν ειναι κυριαρχικος ,εκπαιδευμενος σε σωματοφυλακη ,η απλα σκληρος θελει προσοχη .
παιζει ρολό και η κατασταση του σκυλου .αν εχει ενα αφεντικο που τον δενει σε αγροτικο σορρυ ...ειναι κακη συμπεριφορα .σεβεσαι ενα ροτβαιλερ .
εχει γονιδια σκυλου που υπεσπιζεται τον χωρο του .....το αγροτικο προφανως ..αυτα ειναι λαθη που οδηγουν σε θλιβερες καταστασεις .ανεπιτρεπτο .
ενα φιμωτρο εστω θα εκανε δουλεια .

liajoe

Well-Known Member
ειτε σας αρεσει ητε οχι

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

το τι ξερει και το τι εχει δει και το τι θελει ο καθενας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με αφήνει αδιάφορο

σημασία εχει πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι συμφωνα με το πως ΄φτιάχτηκε΄ να ειναι
Ξέρεις πολλούς πολλούς ανθρώπους που δημιουργούν
σκυλιά με αδύναμα νεύρα και έλλειψη αυτοπεποίθησης
με σκοπό να επιτείθονται σε ανθρώπους - ειδικότερα
παιδιά? Αυτο τι είναι? Μαγκιά?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ο καθε ανθρωπος εχει τις απόψεις του

το οτι δεν τις δέχομε δεν σημαίνει ότι δεν τις σέβομε.

απλά για την ιστορία........

η πρώτη μου σκύλα την οποία δεν θα μπορούσα να παρομοιάσω ούτε με πρόβατο εδειχνε μια αδικαιολόγητη ΄επιθετικότητα ΄στα παιδιά

ποτέ δεν δάγκωσε κάποιο αλλά ο οποιόσδηποτε την εβλεπε μπορουσε να καταλάβει ότι η σκύλα είχε κάποιο ΄θέμα ΄με τα παιδάκια

μου πήρε χρόνια να καταλάβω τον λόγο

από μικρή παιδιά ολων των ηλικίων που μπαινόβγαιναν στην αυλή του σπιτιού μου θεωρούσαν ωραίο παιχνίδι να της πετάν λεμόνια στην κλούβα και να την βλέπουν να χτυπιέτε ...........

FAINOMENON

και πριν γινει ΜΟΔΑ το Ροττι και ο σκυλος ΔΗΘΕΝ εργασιας αλλα στη ουσια σκυλος κακης και ανευθυνης εκτροφης με ΑΔΥΝΑΜΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
ειχαμε - και σε πεισμα πολλων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να ΕΧΟΥΜΕ (και πρεπει να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ για να ΕΧΟΥΜΕ)]
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ με ΟΛΑ τα τα γραμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ
με ΜΥΑΛΟ και ΨΥΧΑΡΑ
τα ειπες όλα

για αυτό την επόμενη φορά που θα σκύψεις να ανοίξεις το στόμα ενος ροτβαιλερ για να δεις τα δόντια του θυμήσου τα λογια μου

το ροτβαιλερ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ανέχετε να του ανοίγει το στόμα ενας ΞΕΝΟΣ

ί

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Ισως θα'πρεπε να μιλαμε για ημιαιμο ροτ γιατι φανταζομαι πως ο ιδιοκτητης του δεν θα εδινε 800 ευρω για να αποκτησει ενα ροτ συμφωνα με το χαρακτηρα της φυλης, το οποιο δεν ξερουμε καν εαν ηταν κοινωνικοποιημενο, εκπαιδευμενο, σε τι περιβαλλον μεγαλωσε κλπ, οποτε ενα ΒΥΒ ροτ θα'χει φαει και τις κλωτσιες του απο τον ματσο ιδιοκτητη.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ξέρεις πολλούς πολλούς ανθρώπους που δημιουργούν
σκυλιά με αδύναμα νεύρα και έλλειψη αυτοπεποίθησης
με σκοπό να επιτείθονται σε ανθρώπους - ειδικότερα
παιδιά? Αυτο τι είναι? Μαγκιά?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
εχεις μπερδευτεί ΠΟΛΥ

Ξερω ΠΟΛΛΟΥΣ που αντί να ειναι στα κλαμπ εργασίας και να δουλεύουν τα σκυλιά τους εξασφαλίζοντας τον ΣΩΣΤΌ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και νευρα στην φυλή τα εχουν μεσα σε ενα κουτί και τα βγάζουν μόνο για κατουρημα και χέσιμο

ΑΥΤΟΊ και τα ΄προιόντα΄ τους ΧΑΛΑΝΕ και ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ την φυλή

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
To σκυλι μου δεν ειναι αγαλμα να το πετροβολουν. Δε θα μαθω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το σκυλι μου να ειναι κυρια οταν αλλοι βιαζουν την αξιοπρεπεια του και το ζωτικο του χωρο. Αλλα ΕΠΕΙΔΗ ακριβως δε θα επιτρεψω σε κανεναν να πεταξει πετρες στο σκυλι μου θα ειμαι πανταχου παρουσα: Ε και πρωτου τον δφαγκωσει ο σκυλος μου θα τον δαγκωσω εγω. Η Ριτα μου δεν ειναι σκλαβος για κανεναν.
Το 4χρονο μωρακι εχει υποστει σοκ και λυπαμαι οσο δεν περνει για αυτο. Αλλα το λαθος ηταν στους γονεις και στην ελλειψη επιτηρησης απο ιδιοκτητη. Οχι στο σκυλι. Σεβομαι το δικαιωμα στην αξιοπρεπεια του συντροφου μου. Αλλα εγω ειμαι η πρωτη που θα τη διαφυλαξω!

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
παντως υπαρχουν επικινδυνοι ιδιοκτητες πιστευω ...εντελως ανωριμοι ....
καταντανε τα σκυλια τους κομπλεξικα και δυστυχως το ιδιο επικυνδυνα με αυτους .
δεν εχει την δυναμη ενα ζωο να παρει πρωτοβουλεια στην ανευθυνοτητα του ιδιοκτητη του .

liajoe

Well-Known Member
To σκυλι μου δεν ειναι αγαλμα να το πετροβολουν. Δε θα μαθω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το σκυλι μου να ειναι κυρια οταν αλλοι βιαζουν την αξιοπρεπεια του και το ζωτικο του χωρο.
Χριτάκι, μιλάμε για παιδιά.

Γιατί θα τρελαθώ τώρα. Είναι παιδιά και σαν παιδιά, θα
κάνουν τις βλακείες τους. Τώρα αν πιστεύεις ότι είναι
σωστό να δείχνουμε στον σκύλο μας πως πρέπει να προστατεύεται
απο αυτά φτάνοντας στα άκρα - δάγκωμα...δεν ξέρω τι να πω...:shock:

Σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ θα ζήταγα την ευθανασία του σκύλου.

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
ο σκυλος μαλλον φυλαγε το χωρο του εκεινη την στιγμη ...το αφεντικο του φταιει ...

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
ο σκυλος μαλλον φυλαγε το χωρο του εκεινη την στιγμη ...το αφεντικο του φταιει ...
Περαν αυτου, ο σκυλος προκληθηκε, το θεμα ειναι πως καποιοι υποστηριζουν πως ενα ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ(τυπικο) δε θα δαγκωνε ποτε ενα παιδακι ακομα και κατω απο αυτες τις συνθηκες και οι αλλοι λενε πως κατω απο τετοια προκληση ο σκυλος αντεδρασε φυσιολογικα

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ λέω ότι από την στιγμή που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι προκληση δέχτηκε να μην βγάζουμε συμπεράσματα γιατί ΔΕΝ ειναι φυσιολογικό για ενα ΤΥΠΙΚΟ ροτβαιλερ να πετροβολήτε πχ και να κάθετε απαθές

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αποψεις ειναι αυτες. Το σκυλι μου δε θα φαει πετρα απο κανενα. Οπως δε θα ετρωγε και το παιδι μου. Μελος της οικογενειας μου ΔΕΝ θα το πετροβολησει κανενας. Δεν πα να ναι σκυλος η ανθρωπος. Θα δαγκωσω πριν απο αυτον. Σας το χω ξαναπει. Αγαπαω δυσκολα. Αλλα οταν αγαπησω γινομαι σκυλα (κατι λει αυτη η λεξη για το πως προστατευουν αυτα τα πλασματα τα μικρα τους). Δε διαπραγματευομαι την αγαπη μου για το σκυλι μου.
Οπως δε θα διαπραγματευομουν την αγαπη μου για το 4χρονο παιδι μου. Για αυτο αμα μαθαινα οτι επειδη το αφησα εστω για 5' (το ξαναλεω ειναι ισως η κακια η ωρα και εγινε αυτο το κακο θα τρελαινομουν.
Αλλα σας λεω ισως το παιδι μου το αφησω να παιξει στο χωριο μου χωρις επιτηρηση δευτερολεπτου.(ξερετ καθομαι παγκακι και μιλαω καθως παιζει) Αλλα το σκυλι μου ποτε δεμενο σε αμαξι χωρις να ειμαι παρουσα. ΠΟΤΕ. Για να μη δαγκωσει παιδι. Αλλα δε θα του μαθω ποτε να τρωει πετρες και να ειναι οκ. Εκτος αν μου πειτε πως τους εκπαιδευετε για αυτο και το βρω οκ!!!

liajoe

Well-Known Member
για αυτό την επόμενη φορά που θα σκύψεις να ανοίξεις το στόμα ενος ροτβαιλερ για να δεις τα δόντια του θυμήσου τα λογια μου

το ροτβαιλερ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ανέχετε να του ανοίγει το στόμα ενας ΞΕΝΟΣ
Σαν μέλος της κοινωνίας και ειδικότερα ατόμων με ειδικές
ανάγκες, θέλεις να πείς ότι αν κάποιος (γιατι όχι τυφλός)
πατήσει το Ροτβαιλερ εκείνο πρέπει να γυρίζει να φάει τον
άνθρωπο? Αυτή είναι η δουλειά τους?

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα ένα οποιοδήποτε φύλης με τέτοια
χαρακτηριστικά σκύλο.

Η οικογένειας μας έχει, τη Σάνα. Θα μας υπερασπιστεί εάν ποτέ
χρειαστεί και υπάρχει πραγματικός λόγος. Δεν θα τις επιτρέπαμε
ποτέ τέτοια συμπεριφορά επειδή την σκούντηξε κάποιος ή θέλει
να δεί τα δόντια της.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κατσε ρε Λια αλλο σκουντημα αλλο πετροβολημα.. Για παρενοχληση μιλαμε. Οχι για ενα δυο βλακειες κατα λαθος.

liajoe

Well-Known Member
Άρχισαν να τον πειράζουν και ο σκύλος έγινε βίαιος. Πήδηξε από το αυτοκίνητο, αφού το σκοινί δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει και επιτέθηκε στο κοριτσάκι.
Να τον πειραζουν είπαν...δεν σημαίνει απαραίτητα ότι του
πετάγανε πέτρες.