boxer εκανες 10 μερες για να απαντησεις σε ενα θεμα που ειχε σταματησει για να κοπασουν τα πνευματα...και απαντας για αλλη μια φορα κανοντας copy paste....
για να μας πεις τι???? Τι λεει ο ειδικος πανω σε θεματα εκπαιδευσης Ο κυριος APDT 5703?????????
Toν ξερεις ? εχετε δουλεψει με το σκυλι σου?
την γνωμη σου την ειπες οπως και ολοι μας εδω...πιστευεις τωρα που εκανες αντιγραφη το αρθρο απο official dog magazine of greece η αλλιως ΓΑΒ & ΓΑΒ ..εκανες την αποψη σου πραγματικοτητα?
" κοιταχτε κυριοι δεν τα λεω MONO εγω το λεει ΚΑΙ το γαβ και ο 5703 !!!!!!!.
καταρχην, βιαζοσουν να δεις απαντηση μου? Ειχες αγχος? Υπαρχει χρονικο οριο? Ποιος σου ειπε ότι τα φορουμ δεν είναι για copy paste?? Με copy paste δινεις στοιχεια. Και ναι! Η γνωμη ενός ειδικου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα από τη δικη μου και τη δικη σου και πολλων αλλων.
Τον ξερω παρα πολύ καλα και το paste μπηκε αφου ειχε προηγηθει και συζητηση μας πανω σε αυτό το θεμα.
Οσο για τις ειρωνιες σου περι 5703 κλπ… δεν μπορω να σου απαντησω αναλυτικα γιατι θα θεωρηθει καθαρα διαφημιση για τον συγκεκριμενο εκπαιδευτη. Σε προκαλω παντως να μιλησεις στον ιδιο για το θεμα αυτό, καθως είναι παντα ανοιχτος σε συζητηση, σε αντιθεση με σενα.
Όσο για το copy/paste βρε συ boxer δεν το λέω για τίποτε άλλο,αλλά θα ήθελα να ακούω τις δικές σου απόψεις και εμπειρίες πάνω στο θέμα και όχι άλλων (που καμιά φορά είναι και αμφιβόλου κύρους).
Δεν εχεις διαβασει τα ποστ από την αρχη? Την εχω πει τη γνωμη μου, δεν την εχεις διαβασει? Δεν εχει αλλαξει κατι. Το ότι συμπληρωνω με copy paste είναι γιατι οσοι τα διαβαζουν μπορουν να δουν ότι υπαρχουν και αποψεις ειδικων δημοσιευμενες, δεν είναι μια συζητηση στον αερα! Θελεις το φορουμ σου να εχει αποψεις ΜΟΝΟ των μελων? Γιατι αραγε? Αυτό τωρα το εμαθα… και εφοσον στο φορουμ σου, κυριαρχει αριθμητικα η αποψη υπερ του πνιχτη, θελω να δειξω(ναι με copy paste) οτι η αποψη μου υπαρχει ανα τον κοσμο(επισης, κερδιζει σιγα σιγα εδαφος), δεν την υιοθετω ΜΟΝΟ εγω οπως θελετε να το παρουσιασετε εδω. οσο για το αμφιβολου κυρους που λες, απαντησα και πριν ότι αν απαντησω όπως πρεπει, εδώ θα θεωρηθει διαφημιση!
Και το περιοδικό δεν είναι το ελληνικό DOGWORLD ή DERHUNDE αλλά και ο κύριος που τις απόψεις του υοθετείς ανήκει στην κριτική επιτροπή των "καλλιστείων" της Αννίτας Πάνια με ότι αυτό συνεπάγετε.
ετσι βγαζεις τα συμπερασματα σου? εγω ευτυχως οταν τον ειδα στην πανια, τον γνωριζα ΗΔΗ και ετσι δε χρειαστηκε να βγαλω τετοια αυθαιρετα συμπερασματα. Και από ο,τι εχω δει, εκει είναι για να δινει απαντησεις, όχι για τα «καλλιστεια». Αυτό μπορεις να το συζητησεις με τον ιδιο.
Δεν υπαρχει λογος να τον εκπροσωπω σε ένα φορουμ που προφανως αρεσει να προσβαλλουν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ εφοσον ο άλλος δεν είναι μπροστα. Λυπαμαι, αλλα το βρισκω παντελως ανανδρο… διαφωνεις?
Α!...και να ξέρεις πως στο APDT αν θες μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος (ρώτα τον oscar φαίνετε να γνωρίζει... ).
Μηπως εισαι εκτος θεματος? Ποιος μιλησε για ΑΡDT? Επειδη ετυχε να το αναφερει κατω από τη συνεντευξη? Τι σχεση εχει με το θεμα του OP?
Λες λοιπόν σε σκυλιά που κάνουν τόσο σημαντικές εργασίες και κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ να ρίσκαραν κυβερνήσεις και οργανώσεις να τους παρουσιάζουν "χρόνια αναπνευστικά προβλήματα",τραχεϊτιδες ή όποιες άλλες αλλοιώσεις?!!...
Και γιατί εκεί που "οι απαιτήσεις" είναι υψηλές ο τρόπος εκπαίδευσης,σε γενικές γραμμές,παραμένει ο ίδιος?!!...
Τοση εμπιστοσυνη εχεις στις κυβερνησεις?(θα εχεις τους λογους σου) Τις θεωρεις φιλοζωες? (ουτε καν φιλανθρωπες δεν είναι) αυτό το επιχειρημα σου, για μενα, θεωρειται παντελως ατοπο!
Οσο για το γιατι ο τροπος εκπαιδευσης παραμενει ο ιδιος, αυτό αληθεια πρεπει να το αναρωτηθεις εσυ και ολοι οσοι μενουν πισω, στην παλια σχολη του «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ»
Και βεβαια εχω ξαναναφερει ότι η θετικη εκπαιδευση παιρνει περισσοτερο χρονο. Επισης, θελει περισσοτερη ορεξη, ομαδικοτητα, επικοινωνια, γνωσεις, κλπ.