Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ναι, αλλά θα βρει αρσενικό πρόθυμο για ζευγάρωμα. Μήπως πρέπει να του πεις καμιά κουβέντα?
Η μόνη περίπτωση να βρει αρσενικό πρόθυμο για ζευγάρωμα είναι να ζευγαρώσουν επιτόπου τα σκυλιά. Αφου σου λέει δε θυμάται ο άνθρωπος...

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Ναι, αλλά θα βρει αρσενικό πρόθυμο για ζευγάρωμα. Μήπως πρέπει να του πεις καμιά κουβέντα?
Και να του την πει την κουβέντα, θα την θυμάται μετά ο παππούς; :p

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
του εχω πει πολλες φορες αλλα αυτος λεει τα δικα του "που το ξερεις εσυ ο κτηνιατρος μου ειπε να την ζευγαρωσω(ωραιος κτηνιατρος παρεπιπτοντος) σε κατι τετοιους δεν αλλαζεις γνωμη με τιποτα

D

Deleted member 14614

Guest
Αυτό που θα σας περιγράψω δεν είναι ακριβώς ενόχληση, αλλά νομίζω θα σας κάνει να γελάσετε.
Έχω βγει βόλτα κλασικά με τον μούργο και περνάει δίπλα μας μια κυρία σχετικά μεγάλης ηλικίας. Μόλις την βλέπει, αρχίζει να κουνάει την ουρά από χαρά και ακολουθεί ο απίστευτος διάλογος:
Κυρία:- Έτσι τα έχετε καταστρέψει τα σκυλιά.
Εγώ:-Τι εννοείτε?
Κ:-Τους έχετε αλλάξει τη φύση όλοι εσείς που έχετε σκυλιά και τα έχετε κάνει μαλθακά.Αντί αυτή τη στιγμή να θέλει να μου ορμήξει και να με δαγκώσει, κάθεται και μου κουνάει την ουρά του.
Ε (μετά το αρχικό σοκ):-Εγώ δεν θέλω σκύλο-δολοφόνο, αλλά κανονικό. Αν έκανε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν φυσιολογικός.
Κ:-Εμείς στο χωριό έχουμε σωστά σκυλιά. Έχουμε στο σπίτι μας δύο και δεν τολμάει να πλησιάσει άνθρωπος. Και μύγα να περάσει, θα την δαγκώσουν!
Ε:-Μα πώς μπορείτε να θεωρείτε κάτι τέτοιο σωστό?
Κ:-Ναι, έτσι είναι. Η κόρη μου έχει άλλα δύο, αλλά τα έχει μόνιμα δεμένα στην αυλή, ενώ εγώ της λέω να τα έχει λυτά για να μπορούν να δαγκώσουν.
Ε(αφού κατάλαβα ότι δεν υπάρχει ελπίδα):-Αα κάνετε λάθος. Εγώ κάνω κάτι διαφορετικό. Τον έχω περάσει από εκπαίδευση τον σκύλο μου και θα δαγκώσει μόνο τον διαρρήκτη!
Κ:-Αλήθεια?Γίνεται αυτό?
Ε:-Ναι, μυρίζει ποιος είναι ο διαρρήκτης!
Κ:-Α πολύ έξυπνο!Φαίνεται ότι είναι εκπαιδευμένος ο σκύλος σου!Να τώρα που τον βλέπω, δίκιο έχεις!Μπράβο!Θα κοιτάξω μήπως κάνουμε το ίδιο κι εμείς!
:lol:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτό που θα σας περιγράψω δεν είναι ακριβώς ενόχληση, αλλά νομίζω θα σας κάνει να γελάσετε.
Έχω βγει βόλτα κλασικά με τον μούργο και περνάει δίπλα μας μια κυρία σχετικά μεγάλης ηλικίας. Μόλις την βλέπει, αρχίζει να κουνάει την ουρά από χαρά και ακολουθεί ο απίστευτος διάλογος:
Κυρία:- Έτσι τα έχετε καταστρέψει τα σκυλιά.
Εγώ:-Τι εννοείτε?
Κ:-Τους έχετε αλλάξει τη φύση όλοι εσείς που έχετε σκυλιά και τα έχετε κάνει μαλθακά.Αντί αυτή τη στιγμή να θέλει να μου ορμήξει και να με δαγκώσει, κάθεται και μου κουνάει την ουρά του.
Ε (μετά το αρχικό σοκ):-Εγώ δεν θέλω σκύλο-δολοφόνο, αλλά κανονικό. Αν έκανε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν φυσιολογικός.
Κ:-Εμείς στο χωριό έχουμε σωστά σκυλιά. Έχουμε στο σπίτι μας δύο και δεν τολμάει να πλησιάσει άνθρωπος. Και μύγα να περάσει, θα την δαγκώσουν!
Ε:-Μα πώς μπορείτε να θεωρείτε κάτι τέτοιο σωστό?
Κ:-Ναι, έτσι είναι. Η κόρη μου έχει άλλα δύο, αλλά τα έχει μόνιμα δεμένα στην αυλή, ενώ εγώ της λέω να τα έχει λυτά για να μπορούν να δαγκώσουν.
Ε(αφού κατάλαβα ότι δεν υπάρχει ελπίδα):-Αα κάνετε λάθος. Εγώ κάνω κάτι διαφορετικό. Τον έχω περάσει από εκπαίδευση τον σκύλο μου και θα δαγκώσει μόνο τον διαρρήκτη!
Κ:-Αλήθεια?Γίνεται αυτό?
Ε:-Ναι, μυρίζει ποιος είναι ο διαρρήκτης!
Κ:-Α πολύ έξυπνο!Φαίνεται ότι είναι εκπαιδευμένος ο σκύλος σου!Να τώρα που τον βλέπω, δίκιο έχεις!Μπράβο!Θα κοιτάξω μήπως κάνουμε το ίδιο κι εμείς!
:lol:
ειδες? ο εκπαιδευμένος αλλάζει χρώμα και φαίνεται!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μόνο χρώμα αλλάζει? Εδώ γίνεται καθαρόαιμος! Ένα "κάτσε" έκανε και το σχόλιο: Αποκλείεται να είναι μπασταρδάκι, αυτά δε μαθαίνουν, κάποια ράτσα είναι και δεν το ξέρεις.

yeah, right, μας έπεισες...

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ρε ξεκίνα και συ καμια ιστορία καημένη: "ναι βεβαίως είναι, αιθιοπικός θηραματοφόρος, γιαυτο και τον λεμε ρας προς τιμήν του αιθίοπα βασιλιά. Και ξέρετε ε; και το ρασταφάρι απο κει ξεκίνησε.....αλήθεια, θελατε πληροφορίες για την φυλή ή απλά είσασταν ευγενική;; "

ωωω........σε πετσοπά να το πεις ρε αυτό, και να σου φέρει και θηλυκιά για να ξεκινήσεις αναπαραγωγή χαχαχαχαχαχαχ

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
ρε ξεκίνα και συ καμια ιστορία καημένη: "ναι βεβαίως είναι, αιθιοπικός θηραματοφόρος, γιαυτο και τον λεμε ρας προς τιμήν του αιθίοπα βασιλιά. Και ξέρετε ε; και το ρασταφάρι απο κει ξεκίνησε.....αλήθεια, θελατε πληροφορίες για την φυλή ή απλά είσασταν ευγενική;; "

ωωω........σε πετσοπά να το πεις ρε αυτό, και να σου φέρει και θηλυκιά για να ξεκινήσεις αναπαραγωγή χαχαχαχαχαχαχ
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA!!!!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Έχει αρχίσει τελευταία να συμβαίνει το εξής παράδοξο.
Έχω σταμπάρει στη γειτονιά κάτι τύπους που δε μαζεύουν ποτέ τα κακά του σκύλου τους και όταν τους βλέπω τους παίρνω από πίσω και τους κοιτάω για να τους φέρω σε δύσκολη θέση, η τέλος πάντων να τους κράξω αν δεν μαζέψουν..

Από την άλλη πέφτω σε κάτι άλλους τυπους που περνώντας και μόνο έξω από το σπίτι τους, ούτε καν να κατουράμε, αρχίζουν αυτοί το κράξιμο άνευ λόγου κ αιτίας..

Η να μας μαλώνουν για κατούρημα,οτι και καλά μυρίζει το πεζοδρόμιο επειδή πάνε όλα και τα κάνουν πάνω στη μυρωδιά του προηγούμενου..

Έχουμε όλοι ένα δίκιο νομίζω, υπομονή δεν έχουμε και κοιτάμε και λίγο την πάρτη μας.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

D

Deleted member 14614

Guest
Τι χρώμα, εδώ μόνο που δεν μας έδωσε βραβείο! Σκεφτόμουν να συνεχίσω το δούλεμα και να πω ότι χωρίς να σε δει καταλαβαίνει και αν έχεις ήδη κλέψει, αλλά φοβήθηκα ότι θα γίνω πολύ εμφανής! Πάντως και η ιδέα του αιθιοπικού θηραματοφόρου δεν είναι κακή για μια άλλη φορά... Θα πάρω και ποσοστά από τον πετσοπά!:p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Χθές το πρωί στη βόλτα προς λόφο Στρέφη μεριά, πήγαμε να παίξουμε με τα σκυλάκια και βλέπω ένα πιτμπουλοειδές ντουλάπα μεν, πανέμορφο δε. Ένας τεράστιος κούκλος σοκολατο-τιγρέ, με πράσινες ματάρες, πιο πράος και πιο αγαπησιάρης πεθαίνεις. Τον είχε μια κοπέλα. Την πλησιάζω και τη ρωτάω μήπως είναι bully; "Μήπως είναι..ΤΙ;;;" Bully..της λέω..με κοιτάει.."Πιτ μπουλ είναι". Της εξηγώ ότι είναι πολύ μεγαλόσωμος και γι αυτό ρώτησα. Μου έκανε εντύπωση. "Ααααα! Είναι Αμερικάνικο πιτμπουλ. Γι αυτό. Ξέρετε, τα Αμερικάνικα είναι έτσι. Βγαίνουν μεγάλα σε μέγεθος". Ναι..εχμ..της λέω..ένα είναι το πιτμπουλ..Αμέρικαν Πιτμπουλ Τεριέ. "Όχι όχι αυτό είναι σπάνιο. Είναι αμερικάνικο. Και τα Αμερικάνικα βγαίνουν μόνο σε μεγάλο"..Μάλιστα..της λέω. Δεν το ήξερα..Με συγχωρείτε..:dohh:

illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
Χαιρετώ καταρχάς τη κοινότητα...

..οι μεγαλύτερες ενοχλήσεις που έχω συναντήσει στη βόλτα προέρχονται από άλλους ιδιοκτήτες σκύλων...
Είναι αυτοί που:
- νομίζουν ότι έχουν τηλεχειρισμό στον σκύλο τους και δεν του φοράνε ποτέ λουρί γιατί ο σκύλος "ακούει"
- δεν του φοράνε λουρί γιατί βαριούνται να τον περπατήσουν και κάνουν τη διαδρομή απο΄το σπίτι τους έως τη κοντινότερη παιδική χαρά όπου θα τον αφήσουν ελεύθερο να κατουρήσει και να χέσει εκεί που παιδάκια παίζουν
- απαντάνε αξιωματικά "δεν δαγκώνει", "είναι πολύ φιλικός" αλλά πάντα ξαφνιάζονται όταν ορμάει και αγριεύει
- βλέπουν ότι ο σκύλος τους ενοχλεί, είτε γαβγίζοντας επιθετικά προς ανθρώπους ή άλλα σκυλιά είτε όντας υπερ-εκδηλωτικός στραπατσάρωντας το άλλο σκυλί που ταλαιπωρείται ίσως και τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν παρεμβαίνουν για να μην "σκοτώσουν το πνεύμα" του σκύλου...ενίοτε φταίνε οι άλλοι που μισούν τα ζώα είτε ο ιδιοκτήτης του ζώου, και καλά κάνει και δεν τους συμπαθει ο δικός τους.
- ξέρουν ότι είναι επιθετικό ή νευρώδες το σκυλί, αλλά δεν λένε τίποτε, είτε επειδή θέλουν να τον δοκιμάσουν, να τον δουν να γαβγίζει είτε ως τρόπο να διεκδικήσουν το χώρο, ώστε αντί να φύγουν αυτοί που ο σκύλος τους έχει πρόβλημα, να φύγουν οι άλλοι...
- νομίζουν ότι είναι ψαγμένοι με τους σκύλους και δεν ξέρουν τί τους γίνεται...πάντα αναφέρουν λανθασμένα ψηφισμένους νόμους για τα δεσποζόμενα ζώα και είναι πρόθυμοι να "διδάξουν" και στους άλλους.

Έχει πέσει δε και "επιδημία" pitbull...δεν ξέρω αν είναι η κρίση που κάνει τους ανθρώπους φοβικούς, αλλά όλο και περισσότεροι εμφανίζονται με σκυλιά μεγαλόσωμα ή δυνατά, που απαιτούν εκπαίδευση κι εκείνοι αδυνατούν να παράσχουν...κι έπειτα αγνοούν ή αδιαφορούν για τους κινδύνους...

Κάθε βόλτα γίνεται πλέον μια αγχώδης εμπειρία, ειδικά αν έχεις αρσενικό και μικρόσωμο σκυλί, φιλικό με άλλα ζώα...

Το γεγονός ότι:
- δεν υπάρχουν αρκετοί περιφραγμένοι/ορισμένοι χώροι για τους σκύλους να παίζουν
- δεν εφαρμόζεται κάποια πολιτική καταμερισμού του χρόνου χρήσης τους ανάλογα με το μέγεθος/βάρος του ζώου
οδηγεί πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων να αδιαφορούν είτε για εκείνους που φοβούνται ή δεν αγαπούν/θέλουν τα σκυλιά (κι είναι δικαίωμά τους να μην τους τα επιβάλλει κανείς) είτε για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες σκύλων...

Προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να εξετάζω τη προμήθεια ειδικού taser gun για σκύλους και να κουβαλάω σουγιά μαζί μου, γιατί δεν ανέχομαι καν τη πιθανότητα να πάρω το ρίσκο να αφήσω κάποιον σκύλο να δαγκώσει το δικό μου.

Κι όχι τίποτ' άλλο...τα ίδια θα βλεπει και κάποιος/κάποιοι που δεν αγαπούν τα σκυλιά, θα πετάξουν καμιά φόλα και θα κινδυνέψει το δικό μου σκυλί να τη πάθει...

δυστυχώς η υπευθυνότητα που θά'πρεπε να συνοδεύει τους ιδιοκτήτες ζώων, είτε αυτή που αναφέρεται στις ανάγκες του ζώου, είτε αυτή που αναφέρεται στις σχέσεις του ζώου με το περιβάλλον του, απουσιάζει και είναι ιδιαίτερα αισθητό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
χαχα...καταπέλτης! Ολα μαζεμένα :D

Προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να εξετάζω τη προμήθεια ειδικού taser gun για σκύλους και να κουβαλάω σουγιά μαζί μου, γιατί δεν ανέχομαι καν τη πιθανότητα να πάρω το ρίσκο να αφήσω κάποιον σκύλο να δαγκώσει το δικό μου...
Για φαντάσου...αυτό να φανεί σαν μια πάρα πολύ καλή ιδέα, για πολύ κόσμο! Μόνο φαντάσου το!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εγω αλλη απορία εχω... εχουμε τόσους πολλους νόμους για τα κατοικίδια και τα δεσποζόμενα που αναφέρουν αλλα αντ'αλλων οι φωτεινοι παντογνώστες???? :p

illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
εγω αλλη απορία εχω... εχουμε τόσους πολλους νόμους για τα κατοικίδια και τα δεσποζόμενα που αναφέρουν αλλα αντ'αλλων οι φωτεινοι παντογνώστες???? :p
Όχι δεν είναι πολλοί γι αυτό είναι παράξενο που κάποιοι αναφέρονται στο νόμο "9034"...και αναφέρουν και τα άρθρα μάλιστα, που τους δίνουν το "δικαίωμα" να αφήνουν το σκύλο τους ελεύθερο σε δημόσιο χώρο μέχρι 2 ώρες κάθε μέρα :confused:

Πέρα απ' αυτά υπάρχουν και οδηγίες που έχουν δοθεί πχ για τη μεταφορά ζώων σε ΜΜΜ.

illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
χαχα...καταπέλτης! Ολα μαζεμένα :D

Για φαντάσου...αυτό να φανεί σαν μια πάρα πολύ καλή ιδέα, για πολύ κόσμο! Μόνο φαντάσου το!!!
Ξεχνάς ότι κάποιοι κυκλοφορούν ήδη με όπλο...τον σκύλο τους...που τον διάλεξαν (είτε το παραδέχονται είτε όχι) γι αυτό ακριβώς.
Δεν χρειάζεται να το φανταστώ...το βλέπω καθημερινά...κι έχω φτάσει πολύ κοντά στις συνέπειες τέτοιων πράξεων των άλλων...

Αν έχεις μικρό σκυλακι και ένα ντόπερμαν από πάνω του να τον έχει αρπάξει από το λαιμό, τότε ναι ένας σουγιάς 10εκ στο λαιμό του άλλου σκύλου προσωπικά μου ακούγεται καλή ιδέα.
Όχι τόσο καλή όσο ένας ηλεκτρικός εκκενωτής που θα το αφηνε αναίσθητο για κανά 10λεπτο, αλλά είναι ακριβός πάναθεμά τον.

.

Last edited:

illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
Δεν μπορώ όμως μαγικά να αναγκάσω τον ιδιοκτήτου του άλλου σκύλου να σέβεται τα άλλα σκυλιά και τους άλλους ανθρώπους, οπότε αναγκαστικά αναζητώ τρόπους να αποφύγω τις συνέπειες...

...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Μπορεις να του φωναξεις απο μακρυα,μπορεις μολις ερθει να του ριξεις ενα πλασε,μπορεις ακομα και απο το λουρι να το πιασεις....
Τον σουγια και τα στιλετα αστα στο σπιτι... δεν φταει το σκυλακι που εχει μ....κα ιδιοκτητη.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Δεν μπορώ όμως μαγικά να αναγκάσω τον ιδιοκτήτου του άλλου σκύλου να σέβεται τα άλλα σκυλιά και τους άλλους ανθρώπους, οπότε αναγκαστικά αναζητώ τρόπους να αποφύγω τις συνέπειες...

...
Έτσι αποφεύγεις τις συνέπειες?

Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, κι εγώ που είμαι κοριτσάκι (κατά το μικρό σκυλάκι) να έχω ένα μαχαίρι πάνω μου για την περίπτωση που με αρπάξει κανένας δίμετρος (κατά το ντόπερμαν) άγριος και αμόρφωτος (κατά το ανεκπαίδευτος) και να του το καρφώσω στον λαιμό, ε? Δεν ακούγεται και τόσο κακό.

Status
Κλειδωμένο θέμα