Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ελπιζω να μην μιλουσες και εσυ με τα παιδια που ειχαν τα σκυλια γιατι τοτε ημασταν διπλα... Μιλουσα κι εγω με το αγορι μου με τα παιδια εκεινη την ωρα...

Η πιο συχνη ατακα παντως ηταν '' μα πως ειναι ετσι''... Οκ ρε φιλαρακι δεν σου αρεσει δεκτο, πρεπει να το κραξεις κι ολας? Καποιος το χει σαν παιδι του σεβασου τον λιγο...
Έτσι ακριβώς ΜΑΝΟΥ, πολύ σωστή σκέψη!!! αλλά ποιός τον έχασε τον σεβασμό...

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Πριν λίγο στη βόλτα, εμφανίζεται κύριος πίσω μας. Τον σκύλο τον κρατάει η αδερφή μου κι εγώ -ούσα ημίκουτση ακόμα- περπατάω λίγο πίσω, ευτυχώς. Έρχεται ο κύριος δίπλα μου και αρχίζει:
- Ααααα καυκάσου, ε? (ταταν! )
- Όχι, δεν έχει σχέση.
- Μα αν δεν είναι καυκάσου τι είναι? (ταταραταν! )
- Ημίαιμος είναι, τα καυκάσου είναι διπλά από αυτόν.
- Ε και τι ημίαιμο δηλαδή?
- Δεν ξέρω, κάτι από γερμανικό πρέπει να έχει.
- Τι λες κοπέλα μου, δεν έχουν τέτοια αυτά τα γερμανικά! (αμάν, με κορόιδεψαν )
- Ενώ τα καυκάσου έχουν τέτοια ουρά...

Κάπου εκεί θύμωσε και σηκώθηκε και έφυγε. Η αδερφή μου θύμωσε γιατί ήμουν αγενής. Θύμωσα κι εγώ γιατί είχε υφάκι ξέρω-εγώ-από-καυκάσιες-ουρές-και-γερμανικά-αφτιά και ήμουν και κακιά γιατί τον έβλεπα, είχε άγνοια κινδύνου και γλυκοκοίταζε τον πωπό του να του τον χουφτώσει.
Η σωστή απάντηση θα ήταν:

- Αααααα καυκάσου, ε?
- Ναι, εκτροφικός, πήρε και βραβείο χθες.
- Αα μπράβο, κούκλος, ξέρω από καυκάσια, είχε η ξαδέρφη της θείας της γυναίκας του γιού μου, μπράβο μπράβο.

Και θα είμασταν όλοι χαρούμενοι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δεν είναι ακριβώς ενόχληση αλλά το αντιμετωπίζω πολύ συχνά.. κάθε φορά που γαβγίζει ο δικός μου σε άλλο σκύλο, ακολουθεί ο εξής διάολογος με τον ιδιοκτήτη
-Αρσενικό είναι;
-Ναι, αρσενικό
-Ε γι'αυτό

Έχει κανείς καμια ιδέα ποιό είναι το "γι'αυτό" ;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
και κακιά γιατί τον έβλεπα, είχε άγνοια κινδύνου και γλυκοκοίταζε τον πωπό του να του τον χουφτώσει.
Χαχαχαααα και συνεχίζεται με διάλογο μεταξύ τύπου ντυμένου από πάνω μέχρι κάτω με γάζες και συγγενή του..
-Τί έγινε χούφτωσες χούφτωσες;;;
-Χούφτωσα που να μην έσωνα!!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ποια ειναι η αντιδραση σας οταν ενα παιδακι ερχεται υπερ-χαρουμενο προς το σκυλο να τον χαιδεψει και απο πισω η μανα του φωναζει - ωρυεται...
"ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ"

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ποια ειναι η αντιδραση σας οταν ενα παιδακι ερχεται υπερ-χαρουμενο προς το σκυλο να τον χαιδεψει και απο πισω η μανα του φωναζει - ωρυεται...
λες οτι στην καθισια του τρώει 2 παιδάκια και ησυχαζεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

"μαζέψτε το παιδάκι σας, εχει λερωμενα χερια και θα μας λερώσει το μαλλι"

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Απαντάς "..αλλά πιο καθαρός ακόμα και από την καθαρή βλακεία που δέρνει τη μάνα σου παιδί μου", γυρνάς στη μάνα, της λες "κρίμα για άλλο ένα φοβικό, μυγιάγγιχτο και ημιμαθή άνθρωπο που θα μεγαλώσετε, μας έλειπε άλλος ένας" και αποχωρείς.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Χαχαχαααα και συνεχίζεται με διάλογο μεταξύ τύπου ντυμένου από πάνω μέχρι κάτω με γάζες και συγγενή του..
-Τί έγινε χούφτωσες χούφτωσες;;;
-Χούφτωσα που να μην έσωνα!!!
:rolleyes: :rolleyes:
Μα γι'αυτό του γλυκομίλησα του ανθρώπου... Για το καλό του! :cool:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
"μαζέψτε το παιδάκι σας, εχει λερωμενα χερια και θα μας λερώσει το μαλλι"
αχΧΑΧαχαχΑχ
καλο

Απαντάς "..αλλά πιο καθαρός ακόμα και από την καθαρή βλακεία που δέρνει τη μάνα σου παιδί μου", γυρνάς στη μάνα, της λες "κρίμα για άλλο ένα φοβικό, μυγιάγγιχτο και ημιμαθή άνθρωπο που θα μεγαλώσετε, μας έλειπε άλλος ένας" και αποχωρείς.
χΑΧΧΑΧΑΧΑΧαΧΑ
ΠΟΛΥ καλο
(αλλα σκληρο...μαλλον δεν ενδυκνειται για κοντινους γειτονες)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να πετυχω μόνο ανθρωπο που θα μου πει τη Σελιν βρώμικη... θα τον στείλω πακέτο με κορδελιτσα στο Χαρο... σε συσκευασία δώρου

εδιτ: οταν χεζονται καποια πιτσιρικια και μένουν με τη χεσμένη πανα ως το σπιτι (ακόμα χειρότερα οταν βλέπω λάιβ να την αλλάζουν) και με παίρνει η μπόχα, δεν βγάζω κιχ... Μην τολμήσει κανεις να βγάλει για τη Σελιν θα του κανω κολομβιανη γραβάτα

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Αν και δεν είναι ακριβώς ενόχληση.. Χτές είχαμε πάει σε γνωστή αλυσίδα πετ σοπ (όχι αυτά..τα άλλα που δεν εμπορεύονται ζώα), να πάρουμε κάποια πράγματα. Εκεί που τα λέγαμε με τα παιδιά εκεί, σκάει μύτη μια κοπέλα.. ολίγον τι ..χμ.. πιωμένη για να το πω έτσι, με ένα μεγαλόσωμο ημίαιμο. Ξαφνικά, ανοίγει η αυτόματη πόρτα και ξεπροβάλει μπερδεμένο ένα μωρο..μια μπουκιά. Δε θά ταν πάνω από 35 ημερών...Σαν γκεκάκι μου έμοιαζε. Αδύνατο, βρόμικο και κατατρομαγμένο. Η τύπισσα ανενόχλητη με ένα τσιγάρο στο χέρι (έριχνε και τη στάχτη στο πάτωμα) να λέει "Αχ πιάστο λίγο μη βγει έξω". Κοιτιόμασταν με τους υπαλλήλους.. Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα τι γινόταν ακριβώς. Έμπαινε το κουτάβι μέσα, έβγαινε έξω τρέχοντας, έτρεχαν οι υπάλληλοι να το πιάσουν..Το βουτάει αυτή το σκυλί από το σβέρκο, το ανεβάζει στον πάγκο του ταμείου και συνέχισε τα ψώνια της. Τί να πεις και τί να κάνεις σ'αυτή την περίπτωση..Τί να εξηγήσεις και πως..Εκτός και αν τα φαινόμενα απατούν τι να πω :(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αμαν πια με αυτά τα φαινόμενα.... ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΥΝ....

απορια, να δω αν καταλαβα καλά.... αυτο το γκεκάκι δεν ηταν της πιωμενης, ήταν απλα ασχετο αδεσποτο?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
της πιωμένης...και μάλιστα λέει σε κάποια φάση "το κρεβατάκι που αγόρασα χθες, για αυτήν το πήρα" και την κοιτάει ο υπάλληλος και λέει "..ναι..τι να πω..οκ.." Αμηχανία τεραστίων διαστάσεων, μιας και είχε πάει να ψωνίσει εκεί. Και το είχε έτσι..χύμα..να περιφέρεται πάνω στη Θησέως..:(

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Να πετυχω μόνο ανθρωπο που θα μου πει τη Σελιν βρώμικη... θα τον στείλω πακέτο με κορδελιτσα στο Χαρο... σε συσκευασία δώρου

εδιτ: οταν χεζονται καποια πιτσιρικια και μένουν με τη χεσμένη πανα ως το σπιτι (ακόμα χειρότερα οταν βλέπω λάιβ να την αλλάζουν) και με παίρνει η μπόχα, δεν βγάζω κιχ... Μην τολμήσει κανεις να βγάλει για τη Σελιν θα του κανω κολομβιανη γραβάτα
Χαχαχαχαχα!!!!!
Πως ειναι παιδι μου οι κολομβιανες γραβατες;;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
της πιωμένης...και μάλιστα λέει σε κάποια φάση "το κρεβατάκι που αγόρασα χθες, για αυτήν το πήρα" και την κοιτάει ο υπάλληλος και λέει "..ναι..τι να πω..οκ.." Αμηχανία τεραστίων διαστάσεων, μιας και είχε πάει να ψωνίσει εκεί. Και το είχε έτσι..χύμα..να περιφέρεται πάνω στη Θησέως..:(
ωχ θεε μου
Χαχαχαχαχα!!!!!
Πως ειναι παιδι μου οι κολομβιανες γραβατες;;
Ααα είναι πολύ ευκολη.. πιανεις αυτόν που θες του την κανεις, στο λαιμό μπροστα κατω από το κεφάλι κανεις μια τομη οριζόντια περίπου 5 εκ. και τραβάς τη γλώσσα του εξω... και κρέμεται σαν γραβατα
(καλά μόνο εγώ βλέπω θρίλερ? )

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ααα είναι πολύ ευκολη.. πιανεις αυτόν που θες του την κανεις, στο λαιμό μπροστα κατω από το κεφάλι κανεις μια τομη οριζόντια περίπου 5 εκ. και τραβάς τη γλώσσα του εξω... και κρέμεται σαν γραβατα
(καλά μόνο εγώ βλέπω θρίλερ? )
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Status
Κλειδωμένο θέμα