εδώ στο γραφείο στο Πανεπιστήμιο.. (το θέμα λέει ''στη βόλτα'') μόλις άκουσα κλάμα από σκύλο.. για πολλοστή φορά.. ο γνωστός ''ήχος'' σαν να κλώτσησε κάποιος σκύλος ή να τον πάτησε το πόδι κάποιο αυτοκίνητο κτλ..
εδώ εγώ έχω δει να αφήνουν μωρά στο αμάξι κατακαλόκαιρο με αλαρμ.... λογικά ούτε σε αυτή την περίπτωση σκέφτηκαν το αυτονόητο...Χθές ψωνίζαμε σε ένα μαγαζί και ξαφνικά βλέπω ξαφνικά έναν τύπο με έναν σκύλαρο , χωρίς να ξέρω θα έλεγα ότι είναι κάποια καυκάσια φυλή, τεράστιος λευκός και τριχωτός, ένα ζώο πανέμορφο, να τον δένει σε ένα στύλο απέξω, λέω θα μπει μέσα να ψωνίσει , ψιλοήλιος εκεί που τον έδεσε, και το παλικάρι με έναν φίλο του κάθονται σε ένα τραπέζι 2-3 μέτρα μακριά από το σκύλο να πιούν καφέ. Ψυχραιμία λέω , βγαίνω έξω , τους πλησιάζω, με όλο το θάρρος τους λέω, δεν τον έχετε τον σκύλο σας σε καλό μέρος, τον χτυπάει ο ήλιος, να τον πάρετε δίπλα σας στο τραπεζάκι που πίνετε καφέ.
Με κοιτάνε έκπληκτοι, λέω θα γίνει σκοτωμός τώρα, και μου απαντάει το παιδί, εντάξει..Ξενερωσα, εγώ ήμουν έτοιμη για καβγά
Πράγματι σε 2 λεπτά τον πήραν δίπλα τους στο τραπέζι τους και ο φουκαράς, ξάπλωσε δίπλα τους.
Άλλη μια φορά είχα δει ένα σκύλο σε΄ενα αυτοκίνητο, ανοιχτά παράθυρα μεν αλλά ήταν κατακαλόκαιρο. Μπήκα στο γήπεδο που ήμουν σίγουρη ότι ήταν ο οδηγός, τον βρήκα του λέω βγάλτε τον αμέσως θα σκάσει, μου λέει οκευ και όντως πήγε και τον πήρε.
Τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα για όλους, Μιλήστε όταν βλέπετε κάτι στραβό μπορεί ο άλλος να μη το σκέφτηκε...
like γιατι μ αρεσει το αβαταρ σου!εδώ εγώ έχω δει να αφήνουν μωρά στο αμάξι κατακαλόκαιρο με αλαρμ.... λογικά ούτε σε αυτή την περίπτωση σκέφτηκαν το αυτονόητο...
Πλάκα πλάκα είναι όντως σατανικό να είσαι τόσο χειριστική με ένα παιδί. Και απαίσιο επίσης...Εμένα η τελευταία της φράση με αποτελείωσε, εκεί μου γύρισε το μάτι εντελώς
δίνεις εντολή "φάτην" και να δεις για πότε ελευθερώνεται ολόκληρο το πεζοδρόμιο.Σήμερα όπως και άλλες μέρες ενώ είμαστε σε πεζοδρόμιο και το μισό και παραπάνω είναι ελεύθερο <<Δεν μπορούμε να περάσουμε με τα σκυλιά σας,άντε με τα σκυλιά σας από δω>>
Σήμερα όπως και άλλες μέρες ενώ είμαστε σε πεζοδρόμιο και το μισό και παραπάνω είναι ελεύθερο <<Δεν μπορούμε να περάσουμε με τα σκυλιά σας,άντε με τα σκυλιά σας από δω>>