Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
@ghelly η λύση ειναι απλή (και ευτυχώς όχι ακομα δοκιμασμένη, λιιιιιγο θέλω)... Την πρώτη φορα λες "Δέσε τον σκύλο σου ,θα έχουμε πρόβλημα", τη δεύτερη φορα δε λες τιποτα. Αφήνεις λουράκι και αν τους παίρνει ας μην έρθουν να το μαζέψουν. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές μου φεύγουν τα χέρια και πόσες εντελώς άδικες διορθώσεις εχει φάει ο μεγάλος επειδή έρχονται μικρόσωμα και μας πουλάνε τσαμπουκάδες. Ε προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα τουλάχιστον να μη γίνει ζημιά αλλα ως γνωστόν όταν είσαι ανεκτικός σε περνάνε για μ@λακα... Έρχεται σκυλί γύρω στα 8 κιλάκια, η κοπέλα που τον είχε 30 μέτρα μακριά, αυτό να εχει σκάσει ήδη 2 δαγκωματιές στην ουρά του δικού μου, ο δικός μου σαφέστατα και αντέδρασε γιατι δεν ειναι ρομπότ και όταν (ω επιτέλους) η κοπέλα φάνηκε μου έκανε και παρατήρηση (ναι, συγγνώμη που περπατούσα με δεμένο τον σκύλο μου και συγγνώμη που μου έφυγαν τα χέρια να τον κρατάω σχεδόν στον αέρα για να έχεις να βρεις σκύλο όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς...- καλα, όχι οτι θα του έκανε ο δικός μου και καμία ζημιά αλλα όταν μας δαγκώνουν δε το παίρνουμε και πολυ καλα...:whistle:). Δε λέω να αφήνουμε τα σκυλιά να "τα βγάζουν πέρα" μόνα τους όταν μπορούμε να αποτρέψουμε "το κακό", λέω οτι δε δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να μου χαλάει τη βόλτα γιατι δε μπορεί να ακολουθήσει βασικούς κανόνες ασφαλείας :)
δε δαγκώωωωωωωωωωνειιιι , με ναζι στο ω
σαν να εχουν κανει προβες σε αυτη τη φραση για να την προφερουν τοσο χαριτωμένα.
Η οποια παει πακέτο με τη φράση "Αχ τι να σας πω; Πρώτη φορα δαγκώνει, δε το εχει ξανακάνει ποτε" (όλες οι πρώτες φορές πάνω μου;!)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το συγκεκριμένο όλες τις φορές ως τώρα, ερχοταν κατα πάνω μας για τσαμπουκα... Πάντα δεμένη η δικιά μου να στριφογυρνάει στο λουρί της και να την διορθώνω ΜΗ και ΜΗ.... Ε αυτή τη φορά ότι ειχαμε γυρίσει από βολτα και ειχαμε ρίξει τη βουτιά μας στη θαλασσα....δροσερή όπως ήταν λοιπόν και πηγαίναμε από το γκαζόν, παίρνει φορα και ερχεται το μιν πιν γαυγίζοντας... ε λέω εδώ είμαστε... και λύνω τη μικρή...
Υπήρχαν 2 επιλογες: ή θα ετρωγε σουτ για αντιρριο το μιν πιν...
ή θα το ελυναν μόνα τους...
Και επειδή ειμαι προκατειλημμένη αρνητικά από την κουταβοπεριοδο της σελιν που ενα μιν πιν την δάγκωσε, προτιμησα την δεύτερη λύση γιατι αλλιώς θα το εβλεπαν σαν ιπτάμενο αντικείμενο στο αγρίνιο....

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Είμαι σε περίοδο αποθεραπείας.... μόλις ξεκινησει το πρωτάθλημα θα σουτάρω για Πρέβεζα!
Από εποχή Γεωργάτου έχει να δει τόσο δυνατό πόδι η Πάτρα ;)
Πολύ ξύλο πάντως πέφτει τελευταία στο forum...

• Like
Reactions: d-friend and johnk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Από εποχή Γεωργάτου έχει να δει τόσο δυνατό πόδι η Πάτρα ;)
Πολύ ξύλο πάντως πέφτει τελευταία στο forum...
Αυτό βλέπω δυστυχως...
σε εμάς αποσοβήθηκε και δεν χρειάστηκε το ξύλο.. γιατι όσο και να γκρινιάζω το να "σαπίσω σκυλι στο ξύλο" όπως γράφτηκε αλλου, πρώτα θα πονούσε εμένα. Τα αφεντικά από την αλλη άνετα τα παίρνω με τις πέτρες.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Νομιζω καιρος ειναι να απενεχοποιηθει λιγακι το "ξυλο",που κ που χρειαζεται, δεν λεω να τα σκοτώσουμε στο ξυλο αλλα σε αυτα τα θέματα προσωπικα ειμαι περισσιτερο της "Γερμανικης σχολης" παρα της "θετικης"!
Υπαρχουν σκυλια που αυτη ειναι η μονη οδος (οσο κ αν καποιους τους "ποναει") κ υπαρχουν κ σκυλια που ενα απλο "μαλωμα" αρκει...να κατσω εγω να με καβαλησει να με δαγκωσει να μου γρυλισει το σκυλι δεν υπαρχει ενδεχομενο...οποιος γουσταρει τετοια σκηνικά ας κατσει να τον τραμπουκιζει το σκυλι!
Κ το ιδιο ακριβως ισχυει κ για την Ηρα (για να μην παρεξηγουμαστε κιολας) που νομίζω είναι οφθαλμοφανες ποση αδυναμια της εχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ανεχτω "παραστρατηματα" της!
Εχω ευθυνη απέναντι στην ιδια, σε εμενα κ την οικογενεια μου αλλα κ στους συνανθρωπους μου να μην κυκλοφορω τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο απο ενα σκυλι που ανοιγει το στομα μονο για να γλυψει (εαν το κανει κ αυτο)!
Κ για να ημαστε κ political correct εγω εγραψα το περιβόητο "σαπισα σκυλι στο ξυλο" κ δεν το μετανιωνω ουτε θα απολογηθω γιαυτο, γιατι εξω απτον χορο πολλα τραγουδια λεμε ολοι!

• Angry
Reactions: TheBestBoi

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
... Και για να ημαστε κ politically correct εγω εγραψα το περιβόητο "σαπισα σκυλι στο ξυλο" κ δεν το μετανιωνω ουτε θα απολογηθω γιαυτο, γιατι εξω απτον χορο πολλα τραγουδια λεμε ολοι!
Μην ανησυχείς...:)

Κι εμάς, οι γείτονες ακούνε πολύ συχνά: "θα σου φάω το λαρύγγι" και "θα σου σπάσω το κεφάλι"...
Ελπίζω να μην έχουν καταλάβει ότι το φωνάζω στη γυναίκα μου ή στα παιδιά μου...:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν μας απασχολεί αν θα απολογηθείς ή αν μετανιώνεις για αυτό.... αλλά ενα 5κιλο να το "σαπιζεις στο ξύλο" όπως είπες τουλάχιστον 2 φορές (άρα δεν μιλάμε για μάλωμα-απομάκρυνση) είναι τουλάχιστον απαράδεκτο για τη ζημιά που μπορείς να του κάνεις που είναι εξόχως δυσανάλογη με τη ζημιά που διατείνεσαι ότι σου έκανε.
Από εκει και πέρα και εγώ ειμαι της αφρικανικής σχολής, αλλά δεν την εξασκώ σε σκυλιά ξένα....

• Like
Reactions: Serge and Estranged

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Aν σε δάγκωνε ο Τζιμάκος πάντως, που αποκλείεται γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου, και τον σάπιζες στο ξύλο ενώ υπάρχουν νόμιμοι οδοί να αμυνθείς θα γινόμασταν πρωτοσέλιδα. Οπότε αν περνάς από τη περιοχή μου κοίτα πρώτα να έχεις πάει κομμωτήριο :p

Status
Κλειδωμένο θέμα