εμ τετοια παθενετε,ενω αν ειχατε μαλινουα θα λεγατε οτι ειναι υπηρεσιακος ο σκυλος και θα καναν ολοι τουμπεκι ψιλοκομμενο.
δοκιμασμενο και με φουλ εξτρα αποτελεσματα.
λολ εσυ είσαι ότι πρέπει για κέντρο αθήνας και ειδικά για εξάρχεια που μένω..θα περάσεις μούρλια..χαχαχα και επίσης πιστεύεις ότι ο καθυστερημένος μπάρμπας ξέρει τι είναι μαλινουά..κι εγω στη διπλανή είπα ότι ο σκύλος ανήκει σε αξιωματικό αστυνομίας. Ξέρεις που συνδέθηκα..εμ τετοια παθενετε,ενω αν ειχατε μαλινουα θα λεγατε οτι ειναι υπηρεσιακος ο σκυλος και θα καναν ολοι τουμπεκι ψιλοκομμενο.
Το κυκλοφορώ όπως αρμόζει σε ένα νίντζα... με φουλ εξάρτηση. Για το "κςςςς" δεν παίρνω όρκο γιατί από το σοκ της ατακτης φυγής, δεν πρόσεχα@ghelly πως το κυκλοφορείς το νίντζα?Με μαντήλα, σπαθιά κτλ?
Μήπως το νίντζα του 'κανε "κςςςςς"?
Τώρα για το μέγεθος θα μου επιτρέψεις να το περάσω στο ντούκου!
Στην τσέπη το βάζει! Αυτήν φοβούνται...@ghelly πως το κυκλοφορείς το νίντζα?Με μαντήλα, σπαθιά κτλ?
Το υφος σε αυτο το σημειο ομως ανεκτιμητο. Και γω με υφος Phoebe "Cancel backup!"Πήγαινε, θα σε περιμένω; (Κολώνει) Δε με πιστεύεις; Έλα, πάμε μαζί, κι εγώ ψήνομαι να ρθει η αστυνομία. Έλα, τι περιμένεις, πάμε".[/USER]
Θα κάνεις πολύ καλά να κοινοποιήσεις σε όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις το γεγονός όχι γιατί δεν ήθελαν τον σκύλο σου αλλά γιατί σου φέρθηκαν με μεγάλη αγένεια χωρίς κανένα λόγο.Εμάς μας έδιωξαν από καφετέρια που συχνάζαμε εδώ και 12 χρόνια περίπου.
Ο Σπίθας απλά καθόταν κάτω από την καρέκλα μου όλη την ώρα κι επειδή δεν γούσταρε την παρουσία του ένα ζευγάρι, παραπονέθηκαν στον ιδιοκτήτη. Το τονίζω, όχι επειδή έκανε κάτι, αλλά επειδή απλά δεν γούσταραν να τον βλέπουν. Οι 2 από τους 3 ιδιοκτήτες (ο τρίτος έλειπε) μου ζήτησαν να μην τον ξαναφέρω και μάλιστα, μου είπαν ότι προτιμούν να χάσουν από πελάτες όσους έχουν σκυλιά, παρά αυτούς που δεν τα γουστάρουν. Παραλίγο σε κάποια φάση να πιαστούμε στα χέρια κι εν κατακλείδει, τους είπα ότι έχουν κάθε δικαίωμα να μας διώξουν, αλλά υποσχέθηκα ότι θα φροντίσω να γίνει γνωστό αυτό το γεγονός στους κατοίκους. Χαίρομαι που ήδη κάποιοι την έχουν μαυρίσει τη συγκεκριμένη καφετέρια και δεν πατάνε (κι ας μην έχουν σκυλιά).
Σαφώς, ο κύριος λόγος είναι η πραγματικά μεγάλη αγένεια. Απλά, όσοι έχουν σκυλιά, έχουν και πρόσθετο λόγο να γνωρίζουν το γεγονός.Θα κάνεις πολύ καλά να κοινοποιήσεις σε όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις το γεγονός όχι γιατί δεν ήθελαν τον σκύλο σου αλλά γιατί σου φέρθηκαν με μεγάλη αγένεια χωρίς κανένα λόγο.
Βασικά καλό είναι να αναφέρεις το μαγαζί!
Άλλωστε την εμπειρία σου μας εξιστόρησες!
Ναι, επειδή δεν θέλω να ρισκάρω κάτι, όποιος ενδιαφέρεται ή κυκλοφορεί στην περιοχή, θα απαντήσω με πμ.
Ναι, αλλά ο σοφός νομοθέτης προέβλεψε ότι αν το γεγονός που αναφέρθηκε είναι αληθές η πράξη παραμένει ατιμώρητη!