Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εμ τετοια παθενετε,ενω αν ειχατε μαλινουα θα λεγατε οτι ειναι υπηρεσιακος ο σκυλος και θα καναν ολοι τουμπεκι ψιλοκομμενο.
δοκιμασμενο και με φουλ εξτρα αποτελεσματα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
@st3li0s δεν έχεις μόνο εσύ τον ανθρωποδιώχτη... ξέρεις τι είναι να βολτάρεις διπλα δίπλα με dogo argentino και στη θέα του να μην κουνάνε βλέφαρο ενώ μόλις βλέπουν το νίντζα να αρπάζουν το σκυλί τους στα χέρια και να φεύγουν?
Ακόμα τη θυμάμαι τη φάτσα εκείνου του τρομοκρατημένου....
Αντίστοιχο σκηνικό με μαύρο στάφφυ και τη σελίν που πηγαιναμε βόλτα. Όταν 10χρονο με ποδήλατο ειδε το στάφφυ, απλά περασε δίπλα του.... Όταν είδε τη Σελίν, καβάλησε κατι χορτάρια

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
εμ τετοια παθενετε,ενω αν ειχατε μαλινουα θα λεγατε οτι ειναι υπηρεσιακος ο σκυλος και θα καναν ολοι τουμπεκι ψιλοκομμενο.
δοκιμασμενο και με φουλ εξτρα αποτελεσματα.
λολ εσυ είσαι ότι πρέπει για κέντρο αθήνας και ειδικά για εξάρχεια που μένω..θα περάσεις μούρλια..χαχαχα και επίσης πιστεύεις ότι ο καθυστερημένος μπάρμπας ξέρει τι είναι μαλινουά..κι εγω στη διπλανή είπα ότι ο σκύλος ανήκει σε αξιωματικό αστυνομίας. Ξέρεις που συνδέθηκα..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
@ghelly πως το κυκλοφορείς το νίντζα?Με μαντήλα, σπαθιά κτλ?
Μήπως το νίντζα του 'κανε "κςςςςς"?
Τώρα για το μέγεθος θα μου επιτρέψεις να το περάσω στο ντούκου!:rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
@ghelly πως το κυκλοφορείς το νίντζα?Με μαντήλα, σπαθιά κτλ?
Μήπως το νίντζα του 'κανε "κςςςςς"?
Τώρα για το μέγεθος θα μου επιτρέψεις να το περάσω στο ντούκου!:rolleyes:
Το κυκλοφορώ όπως αρμόζει σε ένα νίντζα... με φουλ εξάρτηση. Για το "κςςςς" δεν παίρνω όρκο γιατί από το σοκ της ατακτης φυγής, δεν πρόσεχα :p

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Πριν μερικές μέρες, κάναμε τη βόλτα μας με τη μικρή στη γειτονιά. Να σημειώσω ότι περπατάει δίπλα μου, δεμένη βεβαίως, και ήρεμη. Οπως είμαστε στην άκρη του πεζοδρομίου για να περάσουμε απέναντι, ακούω ξαφνικά ένα "Παναγία μου, τι είναι αυτό!!!" και μια τσιρίδα και γαυγίσματα. Κοιτάω κ εγώ και βλέπω μια κυρία με ένα μικρόσωμο σκυλάκι. Μένω κ εγώ στη θέση μου, η Κιάρα κάθεται ήρεμη, παρά τις φωνές κ τη φασαρία. Και μου φωνάζει (τσιρίζει) η κυρία: "A όχι όχι τώρα να περιμένεις, δε θα περάσεις, να φύγουμε πρώτα, τι είναι αυτά τα πράγματα θα μας φάει ζωντανούς αυτό" (το χαζομπόξερ μου). Γελάω εγώ και περιμένω να πάει όπου είναι να πάει τέλος πάντων, ακούγοντάς την να μουρμουράει στον ιδιοκτήτη του ψιλικατζήδικου της γωνίας: "Μα τι πράγματα είναι αυτά, που τα πάνε αυτά τα σκυλιά να μας φάνε, ε βέβαια να περιμένει να περάσουμε, να κινδυνεύουμε στη γειτονιά μας;". Σε όλη αυτή τη φάση η Κιάρα δεν κουνήθηκε, δεν έβγαλε άχνα, εγώ γελούσα και το σκυλάκι της κυρίας είχε λυσσάξει να τραβάει το λουρί του προς το μέρος μας και να γαβγίζει ατελείωτα :p Τελικά έχω πολύ τρομακτικό σκύλο και πολύ νορμάλ γείτονες :ROFLMAO:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.276
@betty coltrane αυτό με την αστυνομία το χω κάνει εγώ με τη μία, πρέπει να υπάρχει και σ'αυτό το θρεντ το σκηνικό. Που πήγε ο Άρης να κατουρήσει ένα δέντρο στην Αριστοτέλους και ήρθε μια θείτσα και άρχισε να τσιρίζει, να ωρύεται μιλάμε, ένα τετράγωνο από το κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πόλης. Πάω να μη δώσω σημασία, αρχίζει να ωρύεται θα φωνάξω αστυνομία, μου γυρνάνε τα μυαλά και της λέω "θες να φωνάξεις; Εδώ είναι το αστυνομικό. Πήγαινε, θα σε περιμένω; (Κολώνει) Δε με πιστεύεις; Έλα, πάμε μαζί, κι εγώ ψήνομαι να ρθει η αστυνομία. Έλα, τι περιμένεις, πάμε". Μουρμούρισε κάτι κι έφυγε.

@st3li0s εδώ δε βγαίνω εγώ Τσιμισκή Σάββατο 12.00 το μεσημέρι, το σιχαίνομαι. Τον ανθρωποδιώχτη τον έχω αναπτύξει κι εγώ τόσα χρόνια παραμονής στο κέντρο...

Επίσης, ναι, το μέγεθος μετράει. Όταν μέναν οι γονείς μου στην πόλη και έβγαζα βόλτα το μεσαίο μας που είναι γομάρι 40 κιλά ανοίγαν οι δρόμοι ως διά μαγείας. Και είναι ο καημένος το πιο καλό σκυλί στον κόσμο.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Πήγαινε, θα σε περιμένω; (Κολώνει) Δε με πιστεύεις; Έλα, πάμε μαζί, κι εγώ ψήνομαι να ρθει η αστυνομία. Έλα, τι περιμένεις, πάμε".[/USER]
Το υφος σε αυτο το σημειο ομως ανεκτιμητο. Και γω με υφος Phoebe "Cancel backup!"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Εμάς μας έδιωξαν από καφετέρια που συχνάζαμε εδώ και 12 χρόνια περίπου.
Ο Σπίθας απλά καθόταν κάτω από την καρέκλα μου όλη την ώρα κι επειδή δεν γούσταρε την παρουσία του ένα ζευγάρι, παραπονέθηκαν στον ιδιοκτήτη. Το τονίζω, όχι επειδή έκανε κάτι, αλλά επειδή απλά δεν γούσταραν να τον βλέπουν. Οι 2 από τους 3 ιδιοκτήτες (ο τρίτος έλειπε) μου ζήτησαν να μην τον ξαναφέρω και μάλιστα, μου είπαν ότι προτιμούν να χάσουν από πελάτες όσους έχουν σκυλιά, παρά αυτούς που δεν τα γουστάρουν. Παραλίγο σε κάποια φάση να πιαστούμε στα χέρια κι εν κατακλείδει, τους είπα ότι έχουν κάθε δικαίωμα να μας διώξουν, αλλά υποσχέθηκα ότι θα φροντίσω να γίνει γνωστό αυτό το γεγονός στους κατοίκους. Χαίρομαι που ήδη κάποιοι την έχουν μαυρίσει τη συγκεκριμένη καφετέρια και δεν πατάνε (κι ας μην έχουν σκυλιά).
Θα κάνεις πολύ καλά να κοινοποιήσεις σε όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις το γεγονός όχι γιατί δεν ήθελαν τον σκύλο σου αλλά γιατί σου φέρθηκαν με μεγάλη αγένεια χωρίς κανένα λόγο.

D

Deleted member 14614

Guest
Θα κάνεις πολύ καλά να κοινοποιήσεις σε όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις το γεγονός όχι γιατί δεν ήθελαν τον σκύλο σου αλλά γιατί σου φέρθηκαν με μεγάλη αγένεια χωρίς κανένα λόγο.
Σαφώς, ο κύριος λόγος είναι η πραγματικά μεγάλη αγένεια. Απλά, όσοι έχουν σκυλιά, έχουν και πρόσθετο λόγο να γνωρίζουν το γεγονός.
Ειλικρινά, παίζει να το έχει μάθει το μισό Νέο Ηράκλειο αυτό το σκηνικό. χαχα

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.276
Νομίζω ότι παρόλα αυτά με δημόσια αναφορά ονόματος μπορεί να τον πάνε για συκοφαντική δυσφήμιση (@ghelly ? @LaCat ?)

Αλλιώς είχα κι εγώ μια λιστούλα με μαγαζιά...

D

Deleted member 14614

Guest
Βασικά καλό είναι να αναφέρεις το μαγαζί!:)
Άλλωστε την εμπειρία σου μας εξιστόρησες!
Νομίζω ότι παρόλα αυτά με δημόσια αναφορά ονόματος μπορεί να τον πάνε για συκοφαντική δυσφήμιση (@ghelly ? @LaCat ?)

Ναι, επειδή δεν θέλω να ρισκάρω κάτι, όποιος ενδιαφέρεται ή κυκλοφορεί στην περιοχή, θα απαντήσω με πμ.

• Like
Reactions: LaCat

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923

Ναι, αλλά ο σοφός νομοθέτης προέβλεψε ότι αν το γεγονός που αναφέρθηκε είναι αληθές η πράξη παραμένει ατιμώρητη! ;)
Άσε που γενικότερα ο νόμος σου επιτρέπει να κρίνεις δυσμενώς την επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου.
Πάντα όμως κόσμια, δεν πρέπει δηλαδή να προκύπτει σκοπός εξύβρισης αυτού στον οποίο αναφέρονται τα αρνητικά σχόλια.

Status
Κλειδωμένο θέμα