Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Πως συγκρατήθηκα και δεν μας άκουσε η Φρεαττύδα ο Μεγαλοδύναμος το ξέρει ... πήρα την ΘΕΑ και συνέχισα. Έριξα και μια ματιά στον ουρανό να δω μήπως μας ψεκάζουν κι έπεσε παραπάνω δόση.... Μεγάλη σύγχυση σας λέω. Μόλις επιστρέψαμε η ΘΕΑ μ' έβαλε να κάνω διαλογισμό και γιόγκα για να επανέλθει η πίεση στα φυσιολογικό. :D
Παιδιά SOS, πέστε μου το μυστικό πως συγκρατιέστε επιτέλους!!! Εγώ "στροφάρω" με το παραμικρό και ό,τι ήθελε προκύψει! Και δυστυχώς προκύπτουν, όσο οι ηλίθιοι προκαλούν.

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Παιδιά SOS, πέστε μου το μυστικό πως συγκρατιέστε επιτέλους!!! Εγώ "στροφάρω" με το παραμικρό και ό,τι ήθελε προκύψει! Και δυστυχώς προκύπτουν, όσο οι ηλίθιοι προκαλούν.
Απλό δεν συγκρατιόμαστε :p

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Η αλήθεια είναι ότι όλοι μου λένε ότι έχω μεγάααααααααλη υπομονή :p

• Like
Reactions: kanarini

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
κανε διαλογισμο και θα απογειωσεις την αυτοσυγκράτηση σου ;). Οι ηλιθιοι δεν τελειωνουν ποτε, αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύσαν τη γη :sneaky:

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
κανε διαλογισμο και θα απογειωσεις την αυτοσυγκράτηση σου ;). Οι ηλιθιοι δεν τελειωνουν ποτε, αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύσαν τη γη :sneaky:
Κοίτα να διαμαρτυρηθούν για τις σ@#$%ες να το καταλάβω, να διαμαρτυρηθούν για γαβγίσματα, επιθέσεις να το καταλάβω, μα για το νερό;;;; Και ούτε καν στο πεζοδρόμιο δεν το έχυσα... στον δρόμο για το Θεό :mad:Δεν μπορώ να το χωνέψω...

• Like

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Κοίτα να διαμαρτυρηθούν για τις σ@#$%ες να το καταλάβω, να διαμαρτυρηθούν για γαβγίσματα, επιθέσεις να το καταλάβω, μα για το νερό;;;; Και ούτε καν στο πεζοδρόμιο δεν το έχυσα... στον δρόμο για το Θεό :mad:Δεν μπορώ να το χωνέψω...
Δεν έχει λογική εξήγηση η διαμαρτυρία ενός ηλιθίου! Μην πασχίζεις!

• Like
Reactions: ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Οταν κάνει παιχνίδια σε μ@λακα, από απόσταση ασφαλείας,δεμένη και αυτός πλησιάζει να την κλωτσήσει, τι είδους διαλογισμό πρέπει να έχω κάνει, για να μην του "ρίξω φάπα"?? Καθένας ας φανταστεί την συνέχεια, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του!

• Like

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Μην ψάχνεις λογική εκεί που δεν υπάρχει ..

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Στη φάση που έχει πει νερό το σκυλάκι και παίρνω το μπολάκι για να ρίξω το ελάχιστο νερό που έχει περισσέψει στη άκρη του δρόμου (σύριζα με το πεζοδρόμιο). "Τι κάνεις εκεί ΚΥΡΑ μου;;;; Έτσι λερώνετε τους δρόμους και μετά σας φταίει ο Δήμαρχος...μπλα μπλα μπλα" :confused: :eek:.
Να δείς που για δημοτικός σύμβουλος θα κατέβει κι αυτός

• Like
Reactions: Aunt Mary

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Οταν κάνει παιχνίδια σε μ@λακα, από απόσταση ασφαλείας,δεμένη και αυτός πλησιάζει να την κλωτσήσει, τι είδους διαλογισμό πρέπει να έχω κάνει, για να μην του "ρίξω φάπα"?? Καθένας ας φανταστεί την συνέχεια, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του!
Οριστε; Να την κλωτσήσει; Ε αυτο δεν ειναι το παραμικρό ρε φίλε ! Μιλούμε για νορμάλ περιπτώσεις, εσυ επεσες σε ψυχάκια οποτε φυσικά και θα αντιδράσεις δυναμικά. Τοσο ακραίες περιπτώσεις δε μου εχουν τύχει ποτέ, μου τυχαινουν ομως ενίοτε ηλιθιοι , γεροι κυρίως που περπατώντας πλαι τους πετάνε ενα απαξιωτικό βλέμμα ή τους ακούω να σιγοψιθυρίζουν "ουστ", ε τι θα κανω θα ασχολούμαι με τον κάθε π@π@ρα;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στην αρχή τα έπαιρνα κρανίο με όλους τους σκυλοφοβικούς (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ) και γινόταν σκηνές απείρου κάλλους.... τώρα ρίχνω απλά ένα δολοφονικό βλέμμα και συνεχίζω την βόλτα.

Πάντως το έχω ξανά πει όσο εκνευριστικοί είναι αυτοί άλλο τόσο είναι και εκείνοι που χωρίς να σε ρωτήσουν κάνουν σαν παλαβοί όταν δούνε σκύλο (ειδικά μικρόσωμο) σε εκδήλωση "αγάπης". Κάτσε ρε φίλε ρώτα πρώτα αν μπορείς να το χαϊδέψεις και να κάνεις τον καραγιόζη με φωνές κάποιοι σκύλοι δεν γουστάρουν να τους πιάνουν άγαρμπα!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Οριστε; Να την κλωτσήσει; Ε αυτο δεν ειναι το παραμικρό ρε φίλε ! Μιλούμε για νορμάλ περιπτώσεις, εσυ επεσες σε ψυχάκια οποτε φυσικά και θα αντιδράσεις δυναμικά. Τοσο ακραίες περιπτώσεις δε μου εχουν τύχει ποτέ, μου τυχαινουν ομως ενίοτε ηλιθιοι , γεροι κυρίως που περπατώντας πλαι τους πετάνε ενα απαξιωτικό βλέμμα ή τους ακούω να σιγοψιθυρίζουν "ουστ", ε τι θα κανω θα ασχολούμαι με τον κάθε π@π@ρα;
Μάλιστα να την κλωτσήσει! Είμαστε σε φαρδύ πεζοδρόμιο, αυτός 35-40 ετών με ένα μικρό σκυλάκι. Τον είδα από τα 20 τουλάχιστον μέτρα να "ταλαντεύεται", κατεβαίνω στον δρόμο γιατί τον έκοψα ότι μου έτυχε μα@α@ας και όταν διασταυρωνόμαστε και τα σκυλιά έκαναν παιχνίδια στα 3-4 μέτρα το ένα από το άλλο, κάτι γρύλισε (αυτός), ρίχνει μία κλωτσιά στον αέρα προς την δικιά μου και κάνει ένα ακόμη βήμα προς εμάς. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Όταν είχα τον Άιζακ κουτάβι -είμασταν σε φάση κοινωνικοποίησης ακόμα, 2,5-3 μηνών μωρά, τον είχα πάει στο πάρκο κάτω από το τότε σπίτι μας. Σκάει μύτη μία κιουρία με δύο μινιατούρες, λυτές, 1 θηλυκό και ένα αρσενικό. Περνάει από δίπλα μας, ανενόχλητη, τα δικά της (ίσα με το πόδι του Άιζακ μπορεί να ήταν -και πολύ λέω) έρχονται να μυριστούν. Τη ρωτάω αν είναι φιλικά, μου απαντάει "ασφαλώς", ε λέω, για να'ναι αυτή τόσο άνετη εντάξει.. Και αρχίζει το αρσενικό να ρίχνει κάτι δαγκωνιές στον Άιζακ.. Σε 2 δευτερόλεπτα είχε φάει φάπα κι είχε βρεθεί στο απέναντι παρτέρι, η δε κιουρία έσκουζε λες και εκσφενδόνισα την ίδια. Άκουσε κι αυτή τα χίλια μύρια που τα'χει και για φιλικά και αλωνίζουν (μυαλό δεν έβαλε, κι όταν μεγάλωσε ο Άιζακ μόλις μας έβλεπε, αγκαλιά και δρόμο)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Όταν είχα τον Άιζακ κουτάβι -είμασταν σε φάση κοινωνικοποίησης ακόμα, 2,5-3 μηνών μωρά, τον είχα πάει στο πάρκο κάτω από το τότε σπίτι μας. Σκάει μύτη μία κιουρία με δύο μινιατούρες, λυτές, 1 θηλυκό και ένα αρσενικό. Περνάει από δίπλα μας, ανενόχλητη, τα δικά της (ίσα με το πόδι του Άιζακ μπορεί να ήταν -και πολύ λέω) έρχονται να μυριστούν. Τη ρωτάω αν είναι φιλικά, μου απαντάει "ασφαλώς", ε λέω, για να'ναι αυτή τόσο άνετη εντάξει.. Και αρχίζει το αρσενικό να ρίχνει κάτι δαγκωνιές στον Άιζακ.. Σε 2 δευτερόλεπτα είχε φάει φάπα κι είχε βρεθεί στο απέναντι παρτέρι, η δε κιουρία έσκουζε λες και εκσφενδόνισα την ίδια. Άκουσε κι αυτή τα χίλια μύρια που τα'χει και για φιλικά και αλωνίζουν (μυαλό δεν έβαλε, κι όταν μεγάλωσε ο Άιζακ μόλις μας έβλεπε, αγκαλιά και δρόμο)
Στην κυρία έπρεπε να δώσεις τις φάπες και να την εκσφενδονίσεις. Αυτό ενήργησε, όπως δεν το είχε μάθει.Βέβαια δεν γνωρίζω...και το βάρος της.;)

• Like

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εμενα το μονιμο προβλημα μου ειναι οτι με σταματουν για να με ρωτησουν:καθαροαιμος βελγος ε?λυκος ειναι?αντε καλε ποιος σου ειπε οτι υπαρχουν μαυρα γ.ποιμενικα...!
κ φυσικα εχω το ιδιο προβλημα με την kopritis...το βλεπουν μαυρο κ εξαφανιζονται...
μια μου λεει:δαγκωνει?της απαντω οχι και μου απαντα:μπραβο κ ειναι κ μαυρο....!!!!!:mad::mad:
εμας μας βριζουν καλε,περναμε με τα σκυλια και επειδη τα βλεπουν ετσι μεγαλα μας την λενε,ειδικα ενας γερος οποτε μας βλεπει,οταν ειχαμε και την πανδωριτσα που ηταν 3 τα γομαρια μας διαολοστελνε καθε φορα και καθε φορα σκοτωνοταν ο κυριακος μαζι του......ενα αλλο θεμα που εχουμε ειναι οτι οταν βλεπουν την κιρκη καποιοι θεωρουν σωστο να τρεξουν και να πουν το γλυκουλι αχουτο και να το χαιδεψουν ετσι....η κιρκη παει να τους φαει και εμας ο ωμος μας ειναι στο τσακ να βγει απο το τραβηγμα,συνηθως μπαινω εγω μπροστα και βριζω και ο κυριακος τραβολογαει την κιρκη...εν τω μεταξυ ολοι εχουν αποψη ετσι,το χεις χοντρο,το χεις ετσι,γιατι δε φορας το πνιχτη εκεινο το αλλο και μας ερχεται να τους βρισουμε.....
το μαστινο ναπολιτανο μας το λενε μπουλντογκ συνηθως,το αγγλικο μαστιφ μας το λενε πτι μπουλ με υαινα και αν σε δαγκωσει λυσσαξες(ναι το εχω ακουσει και αυτο) προσφατα μια γρια μας λεει για το μαστινο(την κιρκη) με λιονταρι ειναι αυτο,οχι με αρκουδα της λεει ο κυριακος.....ααααααα ναι ναι μοιαζει γι αυτο ειναι ετσι μας απαντησε,ειχα λοιωσει στο γελιο,της λεω καλε πλακα σας κανει, οχι οχι δεν κανει πλακα αφου μοιαζει με αρκουδα λεει δε βλεπεις και αυτα τα σαλια που του κρεμοντε πειναει,ετσι κανει και η αρκουδα οταν πειναει...εχει δικιο το παιδι λεει...τωρα τι να πεις.............
το μικρο σατανα με ρωτανε ολοι τι ειναι,τι ρατσα ειναι,τι μαρκα ειναι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..οπου αποφασισα να λεω δρομου,μου λενε τι,λεω δρομου,ειναι ρατσα αυτο και ειναι τοσο ομορφα? ναι λεω αν το βρεις στο δρομο....
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα....

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Στην κυρία έπρεπε να δώσεις τις φάπες και να την εκσφενδονίσεις. Αυτό ενήργησε, όπως δεν το είχε μάθει.Βέβαια δεν γνωρίζω...και το βάρος της.;)
Μου'χει ξανατύχει παρόμοιο με άντρα στη θέση της "κυρίας", αλλά αυτό που με καίει πάντα είναι το σκυλί μου, μην του μείνει κανά αρνητικό κι έχω να φτιάχνω μετά. Οπότε, καλά έκανα και δεν έσπασα στο ξύλο κανέναν από τους δυο τους (είμαι 49 κιλά, το'χεις σαν εικόνα; :p). Ε την πλήρωσε ο καημένος ο τσιλιβήθρας για τις βλακείες της δικιάς του, δε λες που δεν ήτανε κανά γομάρι, να δω τι θα'κανα. :whistle:

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
σημερα πηγαμε κ εμεις βολτα στο φαληρο και ειχε μπολικο κοσμο!το τι ακουσαμε,δε λεγεται!
-κοιτα ποσο αγρια σε κοιταει το μαυροσκυλο(μπαμπας σε παιδι)
-μην πλησιαζεις,θα σε κανει μια χαψια,δε βλεπεις ποσο αγριο ειναι?(μπαμπας σε παιδι)
-ενα παιδακι ετρεξε να τον παρει αγκαλια κ ευτυχως το προλαβα
-μια μαμα μαζεψε ολα τα παιδια της γυρω της και κολλησε στην πρασια για να περασουμε,σε ενα μονοπατι τεσσαρων μετρων
-μην το κοιτας στα ματια,θα σου ορμησει(μαμα σε παιδι)
-προσοχη,λυκοσκυλο μπροστα(αυτο το φωναξε καποιος πισω ,ας και δεν καταλαβα γιατι κ πως)

βεβαια ακουσαμε και τα καλα μας,να μην λεω μονο τα κακα.
αλλα με εχει ενοχλησει αρκετα ολο αυτο.ο αξελ ηταν ολη αυτη την ωρα διπλα μου με πολυ κοντο λουρι και περπατουσε ηρεμα.μα τι μαθαινουν στα παιδια τους???γιατι να φοβουνται τα ζωα??

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
σημερα πηγαμε κ εμεις βολτα στο φαληρο και ειχε μπολικο κοσμο!το τι ακουσαμε,δε λεγεται!
-κοιτα ποσο αγρια σε κοιταει το μαυροσκυλο(μπαμπας σε παιδι)
-μην πλησιαζεις,θα σε κανει μια χαψια,δε βλεπεις ποσο αγριο ειναι?(μπαμπας σε παιδι)
-ενα παιδακι ετρεξε να τον παρει αγκαλια κ ευτυχως το προλαβα
-μια μαμα μαζεψε ολα τα παιδια της γυρω της και κολλησε στην πρασια για να περασουμε,σε ενα μονοπατι τεσσαρων μετρων
-μην το κοιτας στα ματια,θα σου ορμησει(μαμα σε παιδι)
-προσοχη,λυκοσκυλο μπροστα(αυτο το φωναξε καποιος πισω ,ας και δεν καταλαβα γιατι κ πως)

βεβαια ακουσαμε και τα καλα μας,να μην λεω μονο τα κακα.
αλλα με εχει ενοχλησει αρκετα ολο αυτο.ο αξελ ηταν ολη αυτη την ωρα διπλα μου με πολυ κοντο λουρι και περπατουσε ηρεμα.μα τι μαθαινουν στα παιδια τους???γιατι να φοβουνται τα ζωα??
ή γιατί τα φοβούνται οι ίδιοι, ή ακομα χειρότερα (και ξέρω μερικές τέτοιες περιπτώσεις) για να αποφύγουν στο μέλλον τα παιδιά να τους ζητήσουν κατοικίδιο ...

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Μου'χει ξανατύχει παρόμοιο με άντρα στη θέση της "κυρίας", αλλά αυτό που με καίει πάντα είναι το σκυλί μου, μην του μείνει κανά αρνητικό κι έχω να φτιάχνω μετά. Οπότε, καλά έκανα και δεν έσπασα στο ξύλο κανέναν από τους δυο τους (είμαι 49 κιλά, το'χεις σαν εικόνα; :p). Ε την πλήρωσε ο καημένος ο τσιλιβήθρας για τις βλακείες της δικιάς του, δε λες που δεν ήτανε κανά γομάρι, να δω τι θα'κανα. :whistle:
Καϋμένε τσιλιβήθρα!! Αμαρτίες γονέων, πληρώνουσι τέκνα!!
Τώρα 49 κιλάκια που είσαι, πρέπει να τύχει και "μινιόν" κυριούλα!

Last edited:
  • Like
Reactions: Anniegr

Status
Κλειδωμένο θέμα