Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
(μιας και μου ήρθε ας το πω, ως την άχρηστη πληροφορία της ημέρας : σε αρκετές έρευνες, και ντοκιμαντέρ που κυκλοφορούν, αποδυκνείουν πως το σφουγγαράκι της κουζίνας έχει περισσότερα βακτήρια από το σκουπάκι της τουαλέτας.... )
Οχι άλλες πληροφορίες,που προκαλούν...."περίεργους" συνειρμούς στο μυαλό!!:(:(
Πρέπει να μαγειρέψουμε κάτι!:whistle::whistle:

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
Δεν ημουν σε βολτα με τον σκυλο μου, αλλα πιστευω ειναι αρκετο γελοιο για να τοποθετηθει εδω..
Γυρνουσαμε απο την πολη της Κοζανης για να παμε σπιτι η μητερα μου, ο πατερας μου, και γω.. κατεβαινω απο το αμαξι σε μια καντινα για να παρω καφεδες και τιποτα να φαμε, καθως περιμενα την γυναικα να μου κανει τα σαντουιτς και τους φραπεδες ο αντρας της μιλουσε στο τηλεφωνο με εναν γνωστο-φιλο του, ρωτουσε αν ξερει τιμες απο εμβολια, αν ειναι παρονομο το να μην εχουν τα σκυλια microchip πλεον και αλλα τετοια και αν οντως υπαρχουν προστιμα, μου φανηκε οτι ηταν κυνηγος και μολις κλεινει το τηλεφωνο του ξεκιναω να του πιανω κουβεντα..

-Γεια σας, κυνηγος ε;
-Ναι
-Ποσο παει τελικα η τοποθετηση μικροτσιπ;
-25 ευρω μαζι με τα εμβολια μεχρι 3 σκυλια φιλε, αλλα αμα εχεις απο 4 και πανω παει 23 μου ειπαν..
-Τοσο φθηνα; :Ο. Στην Κατερινη που μενω βγαινει γυρω στο 50αρι..
-Αμα θες φερε τον σκυλο να στο περασω μαζι με τα δικα μου να σου βγει φθηνοτερα..
-Μπα ευχαριστω, δεν χρειαζεται.. τι ρατσα εχετε αν επιτρεπεται.
-Εχω διαφορες..
-Ποσα σκυλια εχετε;
-Εχω διαφορα σκυλια..
-Ναι αλλα ποσα;
-Εχω 12.. (Μενω μα...ας)
-12; Τι τα κανετε τοσα..
-Ολα ειναι σχεδιασμενα
-Δηλαδη;
-Εχω καποια μικρα που ειναι ειδικα να μυριζουν τον ξενο απο τα 200 μετρα, και εχω κατι μεγαλα που ξυπνανε απο το γαυγισμα των μικρων και ειναι φυλακες..Με ανοιχτες τις πορτες κοιμαμαι..

Χαμογελαω,πληρωνω και φευγω..

12 σκυλια; Χορτο να τα ταιζει παλι ειναι τεραστια ποσοτητα χρηματων για ενα ''καντινιερη'', ενταξει για ιατρικη περιθαλμψη,βολτες και ολα αυτα δεν το συζητω καν, φανταζομαι..

Απιστευτοι οι ανθρωποι!!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
τι καπνίζει τον ρώτησες?
κοντά ειμαστε κάπου γραφεις τι ταίζει τα σκυλιά:ROFLMAO:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ξερω αν θεωρείται ενόχληση, αλλά πριν χαζευα μια σειρά οπου μια εκ των πρωταγωνιστριών ηθελε να παρει γάτα, αποκάλεσε τον άντρα της κοπρόσκυλο κλπ και μου ηρθαν στο μυαλό εκφράσεις "κακο σκυλι ψόφο δεν εχει", "σαν το σκυλι στ'αμπελι", "με πετάξαν σαν σκυλι" κλπ Πείτε μου ότι δεν ειμαι η μοναδική που πλέον με τσιμπανε αυτές οι εκφρασεις.... Πιστεύω οτι ακόμα και αυτές (ειδικά πχ η πρωτη που μιλάει για κακο σκυλι) συντελούν στην όλη αποδιοργάνωση της φιλοζωίας και της κυνοφιλίας. Με ενοχλουν όπως να βρισει καποιος την Παναχαϊκη....

ναι ξερω ειναι τύποις offtopic αλλά αποτελει ενόχληση και μου 'ρθε να το πω!

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
προσωπικα με ενοχλει οτι προσβαλει τα ζωα...λες και οι ανθρωποι ειμαστε ανωτεροι(βασικα πιστευω οτι ο ανθρωπος προσπαθει μεσω της λογικης να το πεξει ανωτερος για να μην καταλαβαινει ποσο απεχει απο αυτο που λεγετε ευγενεια,πιστη,αφοσιωση,ελλειψη αχαριστειας,αγαπη,εξυπναδα,δυναμη,γρηγοραδα,δικαιοσυνη,συμπαρασταση,ευγνομοσυνη και πολλα αλλα που διακατεχουν τα ζωακια)

23 Απριλίου 2014
16
2
48
υπαρχει περιπτωση να του εβαλες παραπανω απο το κανονικο?(δηλαδη αν για παραδειγμα ο σκυλος σου ειναι 1ο κιλα να του εβαλες αμπουλα που ειναι για 15 κιλα; τι αμπουλα του εβαλες; και πως τουτην εβαλες;

ειναι 20 κιλα και του εβαλα ολη την αμπουλα απο πανω στο λαιμο και κατακορυφα στην σπονδυλικη στηλη

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
ναι η αμπουλα για ποσα κιλα ητανε;

αν ηταν κανονικα για τα κιλα του,τοτε την επομενη φορα απεφυγε στο να του την βαλεις στην βαση η κοντα στην περιοχη της ουρας( τωρα πως ειναι; πρεπει να εχει αρχισει να το ξεπερναει στο να κατεβαζει κατω την ουρα του,ετσι δεν ειναι; )

Υ.Γ., ειμαστε off topic,γιατι το δικο σου θεμα πηγαινει στα θεματα υγειας και οχι στο ενοχλησεις στην βολτα!

23 Απριλίου 2014
16
2
48
ναι η αμπουλα για ποσα κιλα ητανε;

αν ηταν κανονικα για τα κιλα του,τοτε την επομενη φορα απεφυγε στο να του την βαλεις στην βαση η κοντα στην περιοχη της ουρας( τωρα πως ειναι; πρεπει να εχει αρχισει να το ξεπερναει στο να κατεβαζει κατω την ουρα του,ετσι δεν ειναι; )

Υ.Γ., ειμαστε off topic,γιατι το δικο σου θεμα πηγαινει στα θεματα υγειας και οχι στο ενοχλησεις στην βολτα!

ωχ σορρυ δεν το καταλαβα ......
ναι ειναι καλυτερα σε ευχαριστω πολυ και θα το προσεξω με το τοπικ

23 Απριλίου 2014
16
2
48
Η Frontline πχ θέλει σε ένα σημείο. Η Advantix σε 3-4 κατά μήκος της πλάτης.
την advantix του έβαλα κατα μήκος της πλατης σε 4 σημεια αλλα του εβαλα και λιγο κατω απο τα μπροστινα του ποδια ( στις μασχάλες και σε αλλα σημεια που δεν μπορει να φτασει το στομα του ).
Μήπως εφταιγε αυτό ;

Αν και τελειως συμπτωματικα, ηταν και το πασχα και προχτες στην βολτα μας καθως περνουσαμε εξω απο το κρεοπωλειο, ενω μια μέρα πριν ο τακης ειχε λιγο συνελθει, μολις πριν το κρεοπωλειο η ουρα του κατω και αναμεσα απο τα ποδια του και εκανε σαν τρελος να αλλαξει κατευθυνση, τυφλα και με πανικο .

Και ρωταω μηπως η ολη αλλοκοτη συμπεριφορά του τακη λογω οτι ειναι και κυνηγόσκυλο οφείλετε στην μυρωδια του αιματος με τα αρνια και ολα τα υπολοιπα ........

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Εχω ένα πρόβλημα και με την ευκαιρία της επανάληψης του σήμερα στην βόλτα, ζητώ γνώμες.
Είναι μία κυρία μεσήλικη, με ένα θηρίο αρσενικό Ροτβάιλερ, που την συναντώ στην βόλτα, ευτυχώς όχι συχνά. Ο σκύλος φαίνεται παντελώς ανεκπαίδευτος. Μόλις μας βλέπει αφηνιάζει και η κυρία του για να τον συγκρατήσει, είναι...εδώ θα πέσει εκεί θα πέσει. Την 2η ή 3η φορά της έφυγε και όρμησε επάνω μας. Ευτυχώς του φορούσε φίμωτρο,εγώ μπήκα μπροστά του για να προστατέψω την δικιά μου και παρ' ότι είμαι 1,86 με τα ανάλογα κιλά, παρά λίγο να με ρίξει. Απέκτησα βέβαια και τις ανάλογες αμυχές από τα πόδια του. Τον άρπαξα από το περιλαίμιο και με ζόρι τον κατάφερα,μέχρι να έρθει η κυρία του. Μετά τα χίλια συγγνώμη της, δεν της είπα τίποτα, παρά μόνο ότι αν δεν προσέξει,θα προκαλέσει σοβαρό ατύχημα. Σήμερα πάλι νάτους μόλις στρίβω στενό, ευτυχώς στα 30-40 μέτρα. Ο σκύλος σηκώνεται όρθιος, η ιδιοκτήτρια να προσπαθεί να σταθεί και εκείνη όρθια και εμείς...μεταβολή και πίσω. Δεν είδα αν φορούσε φίμωτρο σήμερα.
Η αλήθεια είναι ότι την συναντώ σε πιό ήσυχα μέρη. Ελα όμως που και εμείς θέλουμε την φύση και το χορτάρι για παιχνίδι! Δεν θέλω να αρχίσω τσακωμούς ή μηνύσεις. Στην ίδια πλευρά είμαστε. Αν υπάρχει μόνο κάποιος τρόπος, ιδίως από τους ιδιοκτήτες Ροτβάιλερ, που θα ξέρουν καλύτερα την ψυχολογία τους, να μπορέσω να τον ηρεμήσω,...αν μου ξανατύχει και της φύγει.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
αλλα του εβαλα και λιγο κατω απο τα μπροστινα του ποδια ( στις μασχάλες και σε αλλα σημεια που δεν μπορει να φτασει το στομα του ).
Μήπως εφταιγε αυτό ;

Αν και τελειως συμπτωματικα, ηταν και το πασχα και προχτες στην βολτα μας καθως περνουσαμε εξω απο το κρεοπωλειο, ενω μια μέρα πριν ο τακης ειχε λιγο συνελθει, μολις πριν το κρεοπωλειο η ουρα του κατω και αναμεσα απο τα ποδια του και εκανε σαν τρελος να αλλαξει κατευθυνση, τυφλα και με πανικο .

Και ρωταω μηπως η ολη αλλοκοτη συμπεριφορά του τακη λογω οτι ειναι και κυνηγόσκυλο οφείλετε στην μυρωδια του αιματος με τα αρνια και ολα τα υπολοιπα ........
Το στόμα του πιθανόν δεν μπορεί να φτάσει, φτάνει όμως εύκολα η γλώσσα του!
Τώρα για το κρεοπωλείο, δεν ξέρω τι κυνηγόσκυλο είναι, αλλά λογικό μου φαίνεται να είχε την αντίθετη συμπεριφορά.

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Αν και δεν εχω ροτβαιλερ ουτε ειχα ποτε,εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα απεναντι στον σκυλο,η κυρια ειναι υπευθυνη γι αυτον και υποχρεουται να τον βαζει στην θεση του! εσυ μπορεις να την προειδοποισεις πως για οποιαδηποτε σωματικη βλαβη ειτε σε σενα ειτα στον σκυλο σου θα καταφυγεις σε μυνηση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Αυτό που περιγράφεις είναι εφιαλτικό. Δηλαδή αν της ξεφύγει κάποια μέρα και δεν έχει φίμωτρο τι θα γίνει, θα κινδυνεύσεις κι εσυ;
Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο και όσο καλές διαθέσεις και να έχει σε φέρνει αντιμέτωπο με μια επικίνδυνη κατάσταση. Εγώ, όσο και λάθος να είναι αυτό θα άλλαζα σίγουρα διαδρομή αν είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να το τραβήξω με καταγγελίες κλπ.
Για να σου πω να συζητήσετε δύσκολο, με έναν σκύλο που λυσάει ανάμεσα σας.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Στην ίδια πλευρά είμαστε...

2. ...Αν υπάρχει μόνο κάποιος τρόπος, ιδίως από τους ιδιοκτήτες Ροτβάιλερ, που θα ξέρουν καλύτερα την ψυχολογία τους, να μπορέσω να τον ηρεμήσω,...αν μου ξανατύχει και της φύγει.
1. Είσαι από τους ελάχιστους που θα το έβλεπαν έτσι! κι εγώ, μαζί σου...

2. Αν και δεν είμαι ιδιοκτήτης Rottweiler... θα αναφέρω τη γνώμη ενός πολύ έμπειρου ιδιοκτήτη (που έχει λειτουργήσει σε μένα με αντίστοιχες περιστάσεις): "Γυρνάς μεταβολή και εσύ και ο σκύλος σου. Και επιμένεις να μη γυρίσει να κοιτάξει προς τα πίσω ο σκύλος σου. Και στέκεσαι ακίνητος. Το πολύ-πολύ, να νιώσεις τίποτα μασελιές στην πλάτη, αλλά 99% δεν θα δαγκώσει"...

Υ.Γ.1. Πολύ περισσότερο που εσύ έχεις σκύλα (αντίθετου φύλου)...

Υ.Γ.2. Και, ακόμα περισσότερο, που το Rottweiler πλησιάζει "ψηλά" (σηκώνεται όρθιο) όταν προσεγγίζει... που σημαίνει ότι θέλει να το παίξει κυριαρχικό, αλλά δεν είναι "οργισμένο", δεν πάει για να "φάει"...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό που περιγράφεις είναι εφιαλτικό. Δηλαδή αν της ξεφύγει κάποια μέρα και δεν έχει φίμωτρο τι θα γίνει, θα κινδυνεύσεις κι εσυ;
Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο και όσο καλές διαθέσεις και να έχει σε φέρνει αντιμέτωπο με μια επικίνδυνη κατάσταση. Εγώ, όσο και λάθος να είναι αυτό θα άλλαζα σίγουρα διαδρομή αν είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να το τραβήξω με καταγγελίες κλπ.
Για να σου πω να συζητήσετε δύσκολο, με έναν σκύλο που λυσάει ανάμεσα σας.
Ελα μωρέ, υπερβάλλεις (!!!) Δεν είναι και ΤΟΣΟ εφιαλτικό...
Πίστεψέ με, υπάρχουν και χειρότερα!!!!!

Υ.Γ. Σαφώς και δεν θα προσπαθήσεις να κάνεις διαλογική συζήτηση, αλλά αν η κυρία έχει στοιχειώδη "ενσυναίσθηση", μπορείς να συνεννοηθείς φωνάζοντας από μακριά και με νοήματα... αυτή τη νοηματική την έχω μάθει καλά!

• Like
Reactions: l.Kyveli

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
ναι αλλα πολλα σκυλια αντιδρανε ασχημα οταν πανε κυριαρχικα σκυλια να τους επιβληθουνε,για παραδειγμα η λιζα οταν πανε αλλα σκυλια να κυριαρχησουν πανω της γυρναει και τα βαζει κατω(μια φορα το ειχε κανει και σε πιτ μπουλ και εμεινα καγκελο
)

Status
Κλειδωμένο θέμα