Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
ο συγκεκριμενος δεν ειχε με κανεναν καλες σχεσεις ουτε με ζωα ουτε με ανθρωπους! ποτε και κανενας δεν πηγαινε στο σπιτι του και ηταν μαλομενος με τους παντες,οχι μονο μαζι μου! αυτος το μονο που εκανε ηταν να εχει φυλακισμενη την κορη του και να την σαπιζει στο ξυλο! κατι που θα επρεπε να το ειχα βρει ως αφορμη και να τον χωσω μεσα!!!!!

ναι οκ ο συγκεκριμένος μπορεί.

επίσης, του συγκεκριμένου η απέχθεια στα ζώα μπορεί να του προκλήθηκε 20 χρόνια πριν από κάποιον άλλο με αντίστοιχη συμπεριφορά με τη δική σου. δεν το ξέρεις αυτό.

Αν, οι σκυλογονείς θέλουν ίσα δικαιώματα στην πράξη, και ίση αντιμετώπιση, οφείλουν να είναι 300% τυπικοί και σωστοί ως την παραμικρή λεπτομέρεια, μπας και δούμε άσπρη μέρα γενικώς.

Αν οι ίδιοι οι σκυλογονείς ρίχνουν λάδι στη φωτιά, δυστυχώς, θα είμαστε σε ένα φαύλο κύκλο και θα αναλωνόμαστε στα ίδια.

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
αυτα οσο ημουν στην εφηβεια! πλεον εχω βρει πιο δραστικους και εξυπνους τροπους να τους αντιμετωπιζω!!!

σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
το να μπαίνεις σε ξένα χωράφια είναι παράνομο.
το να πετας απειλες ειναι παρανομο.
η εξύβριση είναι εμ ...παράνομη
το οτι πηγε να σε χτυπήσει είναι τρομακτικό(ναι ναι και παράνομο :oops: αλλά τι κανατε μετα για αυτό?η μαμά σου πώς αντέδρασε?)
το οτι τον χτυπησες σε αυτο αμυνα , μπράβο για τα @ρχιμήδια σου
α!και το να κυκλοφορούν οι σκύλοι σου εκτος της ιδιοκτησίας σου χωρίς οδηγό είναι επίσης παράνομο

• Like
Reactions: kanarini

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
ναι οκ ο συγκεκριμένος μπορεί.

επίσης, του συγκεκριμένου η απέχθεια στα ζώα μπορεί να του προκλήθηκε 20 χρόνια πριν από κάποιον άλλο με αντίστοιχη συμπεριφορά με τη δική σου. δεν το ξέρεις αυτό.

Αν, οι σκυλογονείς θέλουν ίσα δικαιώματα στην πράξη, και ίση αντιμετώπιση, οφείλουν να είναι 300% τυπικοί και σωστοί ως την παραμικρή λεπτομέρεια, μπας και δούμε άσπρη μέρα γενικώς.

Αν οι ίδιοι οι σκυλογονείς ρίχνουν λάδι στη φωτιά, δυστυχώς, θα είμαστε σε ένα φαύλο κύκλο και θα αναλωνόμαστε στα ίδια.
ναι αλλα και αυτος ειχε σκυλους!

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
το να μπαίνεις σε ξένα χωράφια είναι παράνομο.
το να πετας απειλες ειναι παρανομο.
η εξύβριση είναι εμ ...παράνομη
το οτι πηγε να σε χτυπήσει είναι τρομακτικό(ναι ναι και παράνομο :oops: αλλά τι κανατε μετα για αυτό?η μαμά σου πώς αντέδρασε?)
το οτι τον χτυπησες σε αυτο αμυνα , μπράβο για τα @ρχιμήδια σου
α!και το να κυκλοφορούν οι σκύλοι σου εκτος της ιδιοκτησίας σου χωρίς οδηγό είναι επίσης παράνομο
να σας ξεκαθαρισω κατι και ο ιδιος ο προθυπουργος να ερθει και ενα δισεκατομμυριο προστιμο να μου βαλουν(οχι οτι θα τα πληρωνα και να ειχα) εγω τα ζωα μου δεν δενω! το να εχεις περιορισμενο ενα ζωο αυτο δεν ειναι παρανομο??

οχι δεν προλαβα να τον χτυπησω, η μαμα μου δεν εκανε τιποτα λογω οικονομικων και ουτε του ειχε πει τιποτα γιατι δεν ηξερε τι ειχε συμβει!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
καλα εσυ μας ειπες πριν οτι αν σε πειραζε θα του ορμαγαν τα σκυλια σου.δοκιμασμενο κιολας.
τωρα μας λες οτι ηρθε κοντα σου και οτι πηγες να του ριξεις την αλυσιδα στο κεφαλι.
τα σκυλια που βοσκαγαν;;;;;
αναθεωρησε καπια πραγματα οπως σου λενε και τα παιδια πιο πανω.

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
καλα εσυ μας ειπες πριν οτι αν σε πειραζε θα του ορμαγαν τα σκυλια σου.δοκιμασμενο κιολας.
τωρα μας λες οτι ηρθε κοντα σου και οτι πηγες να του ριξεις την αλυσιδα στο κεφαλι.
τα σκυλια που βοσκαγαν;;;;;
αναθεωρησε καπια πραγματα οπως σου λενε και τα παιδια πιο πανω.

δεν βοσκαγαν! ηταν διπλα μου και περιμεναν εντολη, μεχρι που την πηραν και τον κυνηγησαν,αλλα προλαβε και μπηκε μεσα στο σπιτι του!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
δεν βοσκαγαν! ηταν διπλα μου και περιμεναν εντολη, μεχρι που την πηραν και τον κυνηγησαν,αλλα προλαβε και μπηκε μεσα στο σπιτι του!
μαρθα,χωρις να θελω να σε προσβαλω μηπως να το παρεις απο την αρχη παλι το θεμα;

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
οχι γιατι ημουν σε θεση αμυνας! και εκτος αυτου δεν τον δαγκωσαν οποτε τον εβγαζα τρελο και ειχα μαρτυρες ολοι την γειτονια(για την συμπεριφορα του συν οτι το εχουν ολοι στην μπουκα) επειτα ημουν ανηλικη που σημαινει οτι δεν ειχε το δικαιωμα οχι να μου φωναξει αλλα να μου απευθυνει τον λογο! οποτε μπορουσα οχι μονο να τον χωσω μεσα για αυτο αλλα και για πολλα αλλα χωρις αναστολη!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
έχω μπερδευτεί.

από τα γραφόμενα σου, και στο συγκεκριμένο συμβάν και σε κάποιο άλλο με μια κυρία, δείχνεις αν μή τι άλλο, άνθρωπος που δεν είναι και πολύ ψύχραιμος.

έιχες πάει τα σκυλιά για εκπαίδευση, τα κυκλοφορείς λυτά, επομένως γιατί είχες αλυσίδα?

μέσα στο χαμό που περιγράφεις με τον τύπο έτοιμο να σε δείρει, τα σκυλιά απλώς κοιτούσαν? Και αν ναι, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που γενικά δεν μου μεταδίδει ηρεμία και ψυχραιμία να μήν τους δίνει την αντίστοιχη εντολή επίθεσης.

Και κάπου μέσα σε όλο αυτό, έρχεται η μητέρα σου, προφανώς το μέρος είναι κάπως ανοιχτό, δεν καταλαβαίνω πως δεν πήρε χαμπάρι πιο πριν τις φωνές, και απλά εμφανίστηκε δίπλα στην κρίσιμη στιγμή, με αποτέλεσμα ο τύπος να προλάβει να το παίξει ευγενής και εσύ μετά (και η μητέρα σου προφανώς) να μη θέλεις να προβείς σε μηνύσεις, γιατί η μητέρα σου δεν είχε καταλάβει ακριβώς τί συνέβη.

Η ιστορία μπάζει από παντού.

Κρατάω μικρό καλάθι, και ξανατονίζω, επαναπροσδιορίσου και αναθεώρησε στάση και συμπεριφορά, για το καλό όλων των σκύλων (είτε δικών σου είτε όχι).

Φιλικά,

Gaara

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
οχι γιατι ημουν σε θεση αμυνας! και εκτος αυτου δεν τον δαγκωσαν οποτε τον εβγαζα τρελο και ειχα μαρτυρες ολοι την γειτονια(για την συμπεριφορα του συν οτι το εχουν ολοι στην μπουκα) επειτα ημουν ανηλικη που σημαινει οτι δεν ειχε το δικαιωμα οχι να μου φωναξει αλλα να μου απευθυνει τον λογο! οποτε μπορουσα οχι μονο να τον χωσω μεσα για αυτο αλλα και για πολλα αλλα χωρις αναστολη!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
έχω μπερδευτεί.

από τα γραφόμενα σου, και στο συγκεκριμένο συμβάν και σε κάποιο άλλο με μια κυρία, δείχνεις αν μή τι άλλο, άνθρωπος που δεν είναι και πολύ ψύχραιμος.

έιχες πάει τα σκυλιά για εκπαίδευση, τα κυκλοφορείς λυτά, επομένως γιατί είχες αλυσίδα?

μέσα στο χαμό που περιγράφεις με τον τύπο έτοιμο να σε δείρει, τα σκυλιά απλώς κοιτούσαν? Και αν ναι, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που γενικά δεν μου μεταδίδει ηρεμία και ψυχραιμία να μήν τους δίνει την αντίστοιχη εντολή επίθεσης.

Και κάπου μέσα σε όλο αυτό, έρχεται η μητέρα σου, προφανώς το μέρος είναι κάπως ανοιχτό, δεν καταλαβαίνω πως δεν πήρε χαμπάρι πιο πριν τις φωνές, και απλά εμφανίστηκε δίπλα στην κρίσιμη στιγμή, με αποτέλεσμα ο τύπος να προλάβει να το παίξει ευγενής και εσύ μετά (και η μητέρα σου προφανώς) να μη θέλεις να προβείς σε μηνύσεις, γιατί η μητέρα σου δεν είχε καταλάβει ακριβώς τί συνέβη.

Η ιστορία μπάζει από παντού.

Κρατάω μικρό καλάθι, και ξανατονίζω, επαναπροσδιορίσου και αναθεώρησε στάση και συμπεριφορά, για το καλό όλων των σκύλων (είτε δικών σου είτε όχι).

Φιλικά,

Gaara
Και σε οοοοοοοοοοοολο αυτό, αφου ερχεται η μητερα και ο τύπος το παίζει ευγενικός... δινει εντολη η μαρθα και ορμάνε τα σκυλια.... Οποτε και να ειχε ψηγματα αληθειας όλο αυτό το σκηνικό, δεν ειναι αμυνα, όπως υποστηριζει...

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
μαρθα,χωρις να θελω να σε προσβαλω μηπως να το παρεις απο την αρχη παλι το θεμα;

μην ανυσηχεις δεν με προσβαλεις!
αλλα επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω μηπωσ θες να μου πεις που μπερδευεσαι να στο εξηγησω?????

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
το λεγόμενο στο χωριό μου leash aggression , εμφανίζουν δηλαδή επιθετικότητα όταν είναι δεμένοι ενώ ελεύθεροι είναι μια χαρά.
Ο δικός μου ο μούργος ο μαύρος π.χ. γαυγίζει στα σκυλιά όταν είναι στην βόλτα, ελεύθερος όμως τα πλησιάζει μια χαρά.
Μου θυμίζει κάτι σκηνές σε κωμωδίες που κάποιος τσαμπουκαλεύεται εκ του ασφαλούς επειδή ξέρει ότι οι υπόλοιποι τριγύρω θα τον συγκρατήσουν... κι έτσι και τον αφήσουν ελεύθερο να πλακώσει τον άλλον, επιστρέφει από μόνος του με την όπισθεν να υπενθυμίσει με τη γνωστή ατάκα στους άλλους "κρατάτε με"..

• Like
Reactions: Anniegr

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Και σε οοοοοοοοοοοολο αυτό, αφου ερχεται η μητερα και ο τύπος το παίζει ευγενικός... δινει εντολη η μαρθα και ορμάνε τα σκυλια.... Οποτε και να ειχε ψηγματα αληθειας όλο αυτό το σκηνικό, δεν ειναι αμυνα, όπως υποστηριζει...

οχι την ειχα δωσει με νοημα πιο μπροστα πριν ερθει η μαμα μου

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Μου θυμίζει κάτι σκηνές σε κωμωδίες που κάποιος τσαμπουκαλεύεται εκ του ασφαλούς επειδή ξέρει ότι οι υπόλοιποι τριγύρω θα τον συγκρατήσουν... κι έτσι και τον αφήσουν ελεύθερο να πλακώσει τον άλλον, επιστρέφει από μόνος του με την όπισθεν να υπενθυμίσει με τη γνωστή ατάκα στους άλλους "κρατάτε με"..
οχι αυτο δεν υσχυει για μενα,γιατι προχθες πηγα να στειλω στο νοσοκομειο τον πατερα επειδη αγγιξε τον σκυλο μου ηταν τυχερος που μπηκε η μαμα μου στην μεση,εκει τι αλλωθη θα ειχα για πειτε μου?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
παιδια μεσα από δυο τρια ποστ πιό πιθανό να μην εχουμε εμεις σωστή εικόνα του περιστατικού...... αλλά
οχι την ειχα δωσει με νοημα πιο μπροστα πριν ερθει η μαμα μου
δηλ πρωτα του επιτεθηκες εσύ και μετα πηγε να σε χτυπήσει αυτός

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
οχι αυτο δεν υσχυει για μενα,γιατι προχθες πηγα να στειλω στο νοσοκομειο τον πατερα επειδη αγγιξε τον σκυλο μου ηταν τυχερος που μπηκε η μαμα μου στην μεση,εκει τι αλλωθη θα ειχα για πειτε μου?
εντάξει είσαι και πολύ μαγκας σε θαυμάζουμε:)

• Like
Reactions: nikol_te

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
μην ανυσηχεις δεν με προσβαλεις!
αλλα επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω μηπωσ θες να μου πεις που μπερδευεσαι να στο εξηγησω?????
κοιτα.
ολοι εχουμε σκυλια.οοι σχεδον τα δουλευουμε,αλλος πολυ,αλλος λιγο,αλλος καθολου...
ολοι ομως ξερουμε οτι αυτα που λες δεν μπορεις να τα κανεις και να τα μαθεις μονη σου στα σκυλια σου.
οπως καταλαβενεις εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν σκυλια ρομποτ και δεν μιλαν με την ανεση που μιλας εσυ και με την σιγουρια σου.εγω επιλεγω να πιστευω αυτους γιατι εχουν δωσει δειγματα και οχι λογια.
οποτε (για εμενα) αυτες οι υπερεκτημιμενες ικανοτητες μηπως πρεπει να μειωθουν καπως και να σκεφτεις και την συμπεριφορα σου απεναντυ στους αλλους μπενοντας λιγο στην θεση τους;;
λεω εγω τωρα..
εδω δεν κρινουμε εκπαιδευσεις,ουτε μιλαμε για ομορφα σκυλια.λεμε απλα διαφορα για τα σκυλια μας και κανενας δεν παρεξηγει.
εμενα πχ δεν με ακουν καθολου,δεν ειναι κακο.

• Like
Reactions: Anniegr and ghelly

Status
Κλειδωμένο θέμα