Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μα τέτοια ράτσα καφέ-άσπρο-λίγο ξανθό, δεν έχω ματαδεί!!!
Κι οι δυο είναι κούκλοι, απλά ο Άιζακ επειδή είναι πολύ ψώνιο, περπατάει με καμάρι και κλέβει τα βλέμματα, γι'αυτό. Είναι και λίγο πιο ψηλός, και σκούρος σκούρος, ε δε θέλει και πολύ. :pΚορδωνάτος που λέμε.. (λέμε; ή εγώ το εφηύρα πάλι; :rolleyes:)
Koρδωτός ή κορδωμένος λέμε!
Εσύ τον εκανες να καταπιει κορδόνι! :p:p

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Koρδωτός ή κορδωμένος λέμε!
Εσύ τον εκανες να καταπιει κορδόνι! :p:p
Ούι.. :oops:
Πήγα να πω κοτσονάτος, μετά λέω αυτό το λέμε για τους γέρους, θέλω κάτι άλλο.. Ζωγραφίζω τελευταία.. :p

Επίσης κλασσικό, ο Άιζακ δεν είναι καθαρό ντόμπερμαν. Όχι, τα ντόμπερμαν δεν έχουν κάτω τα αφτιά.. Ο Άιζακ είναι γκέκας ή διασταύρωση.. Ναι.. Και σήμερα μας είπαν ότι κι η Prada δεν είναι καθαρόαιμη γιατί με κοροϊδέψανε,τα ροτβάιλερ δεν έχουνε ουρά". Μία το ροτβάιλερ και μία η αντιλόπη.

• Like
Reactions: Estranged

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ούι.. :oops:
Πήγα να πω κοτσονάτος, μετά λέω αυτό το λέμε για τους γέρους, θέλω κάτι άλλο.. Ζωγραφίζω τελευταία.. :p

Επίσης κλασσικό, ο Άιζακ δεν είναι καθαρό ντόμπερμαν. Όχι, τα ντόμπερμαν δεν έχουν κάτω τα αφτιά.. Ο Άιζακ είναι γκέκας ή διασταύρωση.. Ναι.. Και σήμερα μας είπαν ότι κι η Prada δεν είναι καθαρόαιμη γιατί με κοροϊδέψανε,τα ροτβάιλερ δεν έχουνε ουρά". Μία το ροτβάιλερ και μία η αντιλόπη.
Καλά δε ντρέπεσαι??? Και θες να εξαπατησεις και τον ΚΟΕ να τα κατεβάσεις στην εκθεση? τον υπερμεγέθη γκέκα σου και την μαϊμου ροττβαιλερίνα σου??? τς τς τς

Ian32

Member
19 Απριλίου 2014
20
0
27
Πειραιας
Και σήμερα μας είπαν ότι κι η Prada δεν είναι καθαρόαιμη γιατί με κοροϊδέψανε,τα ροτβάιλερ δεν έχουνε ουρά". Μία το ροτβάιλερ και μία η αντιλόπη.
Με αυτα που ακούγονται ... Αν οι γονεις του σκυλιου λεει ειναι με κομμένη ουρα και αυτια τοτε και τα κουταβια τους θα βγουν χωρις ουρα ..μα δεν στεκει αυτο .....χαιρομαι οταν βλεπω ρατσες οπως τα ροτ τα μποξερ τα doberman, dogo argentino και γενικοτερα αυτα τα αδικημένα με ολα τους τα μελη ...

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Άσχετο, το θυμήθηκα τώρα που είδα το post από το kanarini με το ζευγάρωμα (κλασσικότατο)

Φιλοξενούσα πριν κανά 4-5 μήνες 3 σκυλιά από φιλοζωϊκό. Ένα μπεζ, ένα μαύρο κι ένα καφέ. Επειδή τα είχα κανα δίμηνο τα είχα πολλές ώρες έξω μαζί με τα δικά μου στην αυλή -είχαν αμφισυνηθιστεί δηλαδή. Κάποιο διάστημα δίπλα είχαν εργάτες, κάτι κάναν στην σκεπή τους, οπότε μια μέρα που είμαι έξω κι έχω όλο το τσούρμο τριγύρω πετάγεται μια μούρη και μου λέει "Κοπελιά, εκείνος ο ωραίος ο σκύλος πού είναι;".
Μάνα κουκουβάγια εγώ, του δείχνω τον Άιζακ.
"Όχι,όχι -μου λέει- ο άλλος, ο ωραίος!"
Χαλιέμαι λίγο (μα δεν έχει μάτια??), του δείχνω τον Ίγκυ.
"Βρε όχι, ο άλλος ο καφέ!". Όπου καφέ ναι μεν ωραίος, αλλά.. εντάξει.. (κουκουβάου)
"Εδώ είναι,γιατί;",τον ρωτάω.
"Μα -μου λέει- έχω μια θηλυκιά ολόιδια!! Θες να τα ζευγαρώσουμε, θα σου κρατήσω και κουτάβι!!".
"Σπάνια ράτσα,όντως -του λέω.. Αλλά θα τον στειρώσουμε σε λίγο, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!"
Θύμωσε. :(
Εγώ αυτό το βλέπω σαν αχαριστία ,αντί να πεις χίλια ευχαριστώ που είχε την μεγαλοψυχία να σου κρατήσει κι ένα κουτάβι εσύ δεν δέχτηκες?Ντροπή και αίσχος :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL:

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Από τη μέρα που στειρώθηκε χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, μα να μην χαρεί όλος ο κόσμος τέτοια υπέροχα κουτάβια;; Γιατί θα κάναμε πολλές γέννες εγώ κι ο παρολίγον συμπέθερος, ουυυυυυ :confused:

Σας κοροϊδεύω τόσο καιρό, δεν είναι καθαρόαιμα καλέ. Μοιάζουν και το εκμεταλλευόμαστε, ε,μας βγήκε και λίγη ουρά παραπάνω, έχουμε και πεσμένα αυτιά, αλλά μέχρι κι ο ΚΟΕ το'χει χάψει :cool:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Χρονια πολλα!

Απ όλα τα πράγματα που φοβαται ο Σαντσο, οι ηλικιωμενες γυκαικες στα μαυρα ειναι το χειρότερό του.
Σήμερα στην πρωινη βολτα (ειμαστε στο χωριό) συναντησαμε μια τετοια. Ο Σαντσο ενώ ετρεχε μπροστά, με το που την ειδε ήρθε και κρυφτηκε από πισω μου.
Λέμε τις ευχές και με ρωταει, κρυώνει;
-Οχι, φοβάται!
-τι πραγμα;
- εεε, καινουργιες μυρωδιές, θορυβοι..., ειπα ψέματα. Ζει στην πολη και δεν εχει συνηθίσει.
-πως; στην πολη; α, το κακομοιρο το ζωο!

Συμφωνησα μαζι της. Δεν ηταν ενοχληση, αντιθετως μου φάνηκε πολυ συμπαθητική η αυθόρμητη απαντηση της κυριας.

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Θα συμφωνήσω μαζί της, άνθρωποι και ζώα είμαστε καημένοι που ζούμε σε πόλεις..

• Like
Reactions: KaterinaSp

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Αυτό ομως να το προσέξεις, γιατι όσο επικινδυνα υπερπροστατευτική θεωρείς ότι εισαι, τόσο πιο προκλητική ειναι η στάση σου απέναντι στους μη φιλόζωους. Και αν γινει -Θεος φυλάξοι- κανένα κακό καμια ώρα, δεν θα αφησουν carte de visite οι δράστες... Και θα μείνεις να αναρωτιέσαι αν η δική σου στάση, προκάλεσε το μένος και την κτηνωδία.
για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα τι εννοεις!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα τι εννοεις!
πως όσο πιο εκρηκτικές αντιδράσεις εχουμε εμεις, τόσο πιο πολύ προκαλούμε τα κτηνη να κάνουν κακό στα ζώα. Μια εξτριμ συμπεριφορά από μέρους μας, μπορει να προκαλέσει αντιδράσεις και να στοχοποιήσει τα ζώα μας. Απο την αλλη αν δεν πιασεις τον αλλο επ αυτοφώρω να κάνει κακο, δύσκολα τότε τον κατηγορείς με αποτελεσμα εναν κυκεωνα αυτοδικίας με τα ζώα στη μέση των διασταυρούμενων πυρών.

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!:)

Και σε μας, κάπως έτσι είναι τα πράγματα, αλλά με "κάπως" αντίστροφο τρόπο... αν τολμήσουν να ακουμπήσουν κάποιον από εμάς (ή, ακόμα και κάποια από τις "αδέσποτες ηρωίδες" μου)............ ειδικά ο κούταβός μας είναι "κάπως" υπερπροστατευτικός...:cool:

καλα και σε μενα ετσι κανουν αν τολμησει καποιος να με ακουμπησει η να μπει μεσα στο σπιτι(δοκιμασμενα και τα δυο) τον εχουνε φαει

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
πως όσο πιο εκρηκτικές αντιδράσεις εχουμε εμεις, τόσο πιο πολύ προκαλούμε τα κτηνη να κάνουν κακό στα ζώα. Μια εξτριμ συμπεριφορά από μέρους μας, μπορει να προκαλέσει αντιδράσεις και να στοχοποιήσει τα ζώα μας. Απο την αλλη αν δεν πιασεις τον αλλο επ αυτοφώρω να κάνει κακο, δύσκολα τότε τον κατηγορείς με αποτελεσμα εναν κυκεωνα αυτοδικίας με τα ζώα στη μέση των διασταυρούμενων πυρών.

η αληθεια ειναι οτι καποιος με απειλουσε να τα ριξει φολα,και εγω του ειπα πως αν κανει κατι τετοιο θα φωναξω ολους τους φιλους μου απο καλαμαρια, ευοσμο,αμπελοκηπους και απο το κεντρο και θα του καψουμε το σπιτι θα του το κανουμε καλοκαιρινο(με αποτελεσμα σε λιγοτερο απο 1 χρονο να μετακομισει) !

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
maρθα ή υπερβάλεις, ή δεν αντιλαμβάνεσαι οτι μπορει να μπλεξεις πολύ ασχημα και εσύ και οι σκύλες . ναι και εγώ ετσι θα ήθελα να αντιδράσω σε τετοιες περιπτώσεις αλλα προτιμώ να μην παραβαίνω τους νόμους τόσο συχνά...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
μαρθα;;;που ειναι καλε το βιντεο;;
και κατι ακομα.εχουμε και εμεις σκυλια,δεν εισαι μονη.αυτες οι αντιδρασεις που λες μονο κακο σου κανουν.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
προσωπικά σου εύχομαι, να μη μάθεις με ασχημο τρόπο, ότι το να τραμπουκιζεις καποιον, δεν θα προστατεψει κανεναν.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
και κατι ακομα.εχουμε και εμεις σκυλια,δεν εισαι μονη.αυτες οι αντιδρασεις που λες μονο κακο σου κανουν.
τέτοιες αντιδράσεις δεν κάνουν μόνο κακό στη Μάρθα (και την κάθε Μάρθα) δυστυχώς. Γιατί ο εκάστοτε "κυνηγημένος" ή έστω ενοχλημένος από αντίστοιχες συμπεριφορές, μπορεί να βγάλει το άχτι του στον σκύλο κάποιου άλλου, σε αδέσποτα κλπ.

Μάρθα, αν όλα αυτά που μας περιγράφεις δεν είναι υπερβολές, πραγματικά επαναπροσδιορίσου και αναθεώρησε άμεσα, γιατί απο τέτοιες συμπεριφορές γεννιέται η απέχθεια στους σκύλους και τα ζώα γενικότερα.

• Like
Reactions: ghelly

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
maρθα ή υπερβάλεις, ή δεν αντιλαμβάνεσαι οτι μπορει να μπλεξεις πολύ ασχημα και εσύ και οι σκύλες . ναι και εγώ ετσι θα ήθελα να αντιδράσω σε τετοιες περιπτώσεις αλλα προτιμώ να μην παραβαίνω τους νόμους τόσο συχνά...
οτι μετακομισε μετακομησε!οι σκυλια μου γιατι να μπλεξουνε??
το οτι τον απειλουσα δεν σημαινε οτι θα επρατα κιολας,κοιτα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτος το ειχε αρχισει!!
τα ειχα σε πολυ μικρο χωραφακι οπου βρισκετε αναμεσα σε δυο σπιτια,και εκει τα πηγαινα μονο για παιχνιδι και για επαναλειψη της εκπαιδευσης,δηλαδη δεν το χρησημοποιουσαμε ως τουαλετα!
και καποια στιγμη ετσι οπως επαιζαν τα δικα μου βγαινει απο το σπιτι του και αρχιζει κατι αγριογκαριδες, και φερνεις τα σκυλια σου εδω και κατουρανε και χεζουνε και βρομαει και δεν μπορουμε να βγουμε στον μπαλκονι και να ανοιξουμε τα παραθυρα απο την μποχα κλπ κλπ και γυρναω και του λεω πρωτων μην μου φωναζετε και δευτερον εδω τα φερνω και μονο για παιχνιδι η για εκπαιδευση οχιγια να κανουν την αναγκη τους, και συνεχιζει να μου φωναζει και να μου λεει και τι ειναι εδω παιδικη χαρα η κεντρο εκπαιδευσης??? του λεω οτι θελει ειναι εφοσον ο χωρος δεν σας ανοικει και δεν ενοχλω κανεναν δεν εχετε κανενα δικαιωμα να με διωξετε απο εδω! εντομεταξυ αυτο που με ειχε εκνευρισει περισσοτερο απο ολα ηταν οτι ξεκινησε με το να λεει οτι πηγαινω εκει καθημερινα και προκαλω φασαρα και το κανω και επιτηδες χωρις ποτε να μου εχει πει τιποτα!
εννοειτε πως συνεχισα να πηγαινω,αλλα δεν συνεχισα να ειμαι τοσο ευγενικη,αρχισε τις απειλες,οπως και γω μαζι με το βρισιμο που ειχε φαει! μεχρι καποια στιγμη που ακουσε η μαμα μου τις φωνες μας,αλλα λιγο πριν ερθει γυρναει και μου λεει παρτα απο εδω μην τα διωξω εγω και του λεω τολμα να τα αγγιξεις να δεις τι εχεις να παθεις μετα και γυρναει να με χτυπησει και εκεινη την στιγνη σηκωνω την αλυσιδα να τον κοπανησω στο κεφαλι και εμφανιστηκε η μαμα μου! εντομεταξυ με το που ηρθε η μαμα μου να δειτε πως ηρεμησε και ποσο ευγενικος εγινε....!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ενημερωτικά πάντως, η απειλή δεν ειναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί για να ποινικοποιηθει.....

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
ο συγκεκριμενος δεν ειχε με κανεναν καλες σχεσεις ουτε με ζωα ουτε με ανθρωπους! ποτε και κανενας δεν πηγαινε στο σπιτι του και ηταν μαλομενος με τους παντες,οχι μονο μαζι μου! αυτος το μονο που εκανε ηταν να εχει φυλακισμενη την κορη του και να την σαπιζει στο ξυλο! κατι που θα επρεπε να το ειχα βρει ως αφορμη και να τον χωσω μεσα!!!!!

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29

καλε δεν ξερω να ανεβαζω βιντεο στο youtube! αμα ξερει η αδερφη μου καλως, αλλιως θα προσπαθησω να βρω αλλο τροπο!

Status
Κλειδωμένο θέμα