Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κι εγώ, κι εγώ σιχαμένη!!! Ε ε ε κι εγώ χοχλιούς και λουκανικάκι? Ε? Ε?

Betty ωραία η απάντηση της α,μπα. (ααα τώρα είδα το θέμα με τον Morrissey :confused:)
Και εσύ εισαι διατροφικά διεστραμμένη!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Κι εγώ, κι εγώ σιχαμένη!!! Ε ε ε κι εγώ χοχλιούς και λουκανικάκι? Ε? Ε?

Betty ωραία η απάντηση της α,μπα. (ααα τώρα είδα το θέμα με τον Morrissey :confused:)
οπότε έχεις βγάλει ένα μίνι συμπέρασμα για το πως έχω περάσει όλη τη μέρα!! :D

και εγώ στους διατροφικά διεστραμμενους!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Λάτρευα τα σαλιγκάρια αλλά με μάτιασε ο άντρας μου. Μόλις τα έβλεπε του ερχόταν αναγούλα και με κοίταζε όπως κοίταζε χθες η Βιβή τον πακιστανό. Και μια μέρα βέβαια με τόσο μάτι έπαθα δηλητηρίαση, την πιο σοβαρή που έχω πάθει ποτέ και θα πήγαινα και άκλαφτη γιατί δεν θα με λυπόταν επειδή πήγα από σαλιγκάρια!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Λάτρευα τα σαλιγκάρια αλλά με μάτιασε ο άντρας μου. Μόλις τα έβλεπε του ερχόταν αναγούλα και με κοίταζε όπως κοίταζε χθες η Βιβή τον πακιστανό. Και μια μέρα βέβαια με τόσο μάτι έπαθα δηλητηρίαση, την πιο σοβαρή που έχω πάθει ποτέ και θα πήγαινα και άκλαφτη γιατί δεν θα με λυπόταν επειδή πήγα από σαλιγκάρια!
Να αυτά γίνονται και χάνουμε τις καλύτερες απολαύσεις! Έτσι πέρσι έπαθα δηλητηρίαση από μύδια και τώρα τα κοιτάω με μισό μάτι - αλλά δεν υπέκυψα στο φόβο, ξανάφαγα!

(Πόσο οφφ?! :oops::-\")

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να αυτά γίνονται και χάνουμε τις καλύτερες απολαύσεις! Έτσι πέρσι έπαθα δηλητηρίαση από μύδια και τώρα τα κοιτάω με μισό μάτι - αλλά δεν υπέκυψα στο φόβο, ξανάφαγα!

(Πόσο οφφ?! :oops::-\")

θεία Δικη λεγεται αυτό... όχι ματι!!! :twisted:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλά, καλά, δοκίμασε και θα μας θυμηθείς!

Θα σας θυμηθώ, και τότε το κακό το ματι που εφαγε την I.Kyveli, δεν θα ειναι τίποτα μπροστά σε μένα :p

Πόσο οφφτοπικ μπορεί να πάμε ακόμα?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
l.Kyveli, για να αποφευγεται αυτό που έπαθες είναι βάρβαρη η παρασκευή τους. Δε νομιζω να ηταν μάτι, αλλά κακή διαλογή πριν από το ψήσιμο ή δεν τα είχαν ταϊσει να καθαρίσουν πριν το μαγείρεμα.

Ενόχληση στη βόλτα: Κοπελιά να μην τον φερνεις από εδώ, λυνουμε τα σκυλιά μας (σε απεριφραχτο, δημόσιο χώρο). Να πηγαίνεις προς την άλλη κατευθυνση. Ντόινκ!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ενόχληση στη βόλτα: Κοπελιά να μην τον φερνεις από εδώ, λυνουμε τα σκυλιά μας (σε απεριφραχτο, δημόσιο χώρο). Να πηγαίνεις προς την άλλη κατευθυνση. Ντόινκ!
Ε ναι βρε κοπελια εκει ηταν για τα αμολυμενα, απο την αλλη ειναι για αυτα με το λουρι. Δηλαδη τι πινακιδα πρεπει να βαλουν οι ανθρωποι?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Θα ήθελα να ακούσω την απάντηση..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ghostdoc για πολλά χρόνια η γη ηταν επίπεδη κι ο κόσμος ενημερωνόταν γι'αυτό από τους χάρτες που κυκλοφορούσαν παντου. Το ιντερνετ είναι μια τεραστια βιβλιοθήκη, όπου ο καθένας μπορεί να διαβασει τα πάντα. Απλά σε μια βιβλιοθήκη υπάρχει και ο τομέας μυθοπλασία. Σίγουρα δεν θα πάω σε εκείνο τον τομέα για να ενημερωθώ. Θα πάω για να διασκεδάσω όμως. Φτάνει να μπορώ να ξεχωρίζω τι είναι αλήθεια και τι μυθοπλασία
μαζί σου κι εγω. Για να ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι μυθοπλασία πρέπει και καπου να βασίζεσαι, σωστά; Εγω παραθέτω ενημερωτικά κείμενα και εικόνες, προφανώς δεν πήγα στο Πακιστάν ή όπου αλλου να τσεκάρω. Εσυ με πιο επιχείρημα θεωρείς ότι ειναι μυθος; Με το ίδιο σκεπτικό αποδειξε μου οτι ειναι μυθοπλασία και θα χαρω, μάλιστα καλό θα μου κάνεις γιατι και μονο που σκέπτομαι ότι συμβαίνει μου ερχεται εμετική αντίδραση.

Πάντως, οι Πακιστανοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα ακόμα. Αναλογικά αν το δούμε "Πεινασμένος βάρβαρος Πακιστανός-αδέσποτος σκύλος ή γάτα", θα έπρεπε να είχαν αφανιστεί τα αδέσποτα. Εντάξει, έλεος... Δεν λέω ότι δεν μπορεί να έχει συμβεί κάπου-κάπως-κάποτε, αλλά κάποια πράγματα είναι γελοίο και μόνο που τα συζητάμε...
αν κατι θεωρώ γελοίο είναι ν απαντήσω σ αυτο..

Ghostdoc θελεις να πεις οτι συμβαινει ή οτι ο Πακιστανος εχει επιλογη τι κρεας να φαει και λεει ας σφαξω εναν σκυλο?
Λέω ότι συμβαίνει μεμονωμένα και ελπίζω όχι γενικευμένα , δε γνωρίζω σε ποια κλιμακα γίνεται ούτε αν γίνεται απο επιλογή ή ανάγκη, φαντάζομαι το δεύτερο.

Ghostdog εισαι υπευθυνος για ό,τι δημοσιευεις. Τι πα' να πει "δεν ειμαι αστυνομικος - ρεπόρτερ" ;
πα να πει δε με λένε Νικολούλη , Σομπολο κλπ :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Η βραδυνή βόλτα μας μας βγήκε ξυνή. Διασταυρωθήκαμε με τύπο στην γειτονιά που βγάζει το αρςενικο του ντόπερμαν χωρίς λουρί αυτός στην μηχανή ο σκύλος ελεύθερος . Τον βλέπω μία με το που βγαίνω από την πολυκατοικία έναν σκύλο ελεύθερο να τρέχει κάνω τα μπρος πίσω και χώνομαι πάλι στην πολυκατοικία. Συνειδητοποιώ δε ότι είναι το ίδιο σκυλί που είχα δει παλιά με τον τζίμη και είχαμε χωθεί σε μια ξένη πυλωτή. Από πίσω μου η θεία μου με την Λούση. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας νομίζοντας ότι θα κάνει τον κύκλο . Αυτός νόμιζε ότι θα αλλάξουμε πορεία και ξαναβγαίνει στον δρόμο μας. Με το που βλέπει η θεία μου το ντόπερμαν να τρέχει αρχίζει να φωνάζει. Μπορεί ο σκύλος αν δεν φώναζε να μην είχε επιτεθεί. Ο τύπος στην μηχανή προσπαθεί να την ηρεμήσει και με το που της λέει δεν ορμάει, επιτίθεται στην Λούση. Έ έγινε το μάλε βράσε. Η Λούση να ουρλιάζει, ο Έλβις να ωρύεται και ο τύπος ώσπου να στήσει την μηχανή να κατέβει να αρπάξει τον σκύλο πέφτει η θεία μου κάτω, χαμός!!!!
Μας ζήτησε χίλια συγνώμη και μου είπε ότι ο σκύλος ορμάει γιατί έχει δαγκωθει. Ρε παιδάκι μου του λέω σημασία έχει να ψυχαναλήσουμε τον σκύλο τώρα ή ότι κάνεις κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο. Πάμε βόλτες συνέχεια με ακυλιά και δεν θα αργήσει να γίνει χειρότερο κακό. Και αφού ξέρεις ότι επιτίθεται τον πας χωρίς λουρί;;
Τέλως πάντων λόγω γούνας η Λούση γλύτωσε, απλά της έκανε αποτρίχωση.. Έλεος...

Γιάννη προσοχή μεγάλη, αν και την Τρίτη θα πάμε στο μαγαζί του και θα απαιτήσουμε να μην τον ξαναδούμε χωρίς λουρί. Το είπαμε ήδη δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό.

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ωχ Παναγια μου..... ΜΗ το αφησετε ετσι. Πες την επομενη φορα που θα σε δω χωρις λουρι, εχει γινει καταγγελια κ εχω φωναξει αστυνομια επιτοπου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ναι παιδιά η θειά καλά είναι, και πιστεύω ότι ο σκύλος ίσως επιτιθόταν στον έλβις αν δεν ούρλιαζε εκείνη. Μα να επιτεθεί σε θηλυκιά;
Ναι θα πάμε γιατί φοβάμαι μην τον ξαναδώ μπροστά μου..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Αυτή η γούνα έχει σώσει πολλα σκυλιά τελικά.. (και τον δικό μου απο τα χειρότερα!).
Εντύπωση μου κάνει πάντως πώς άρπαξε τη Λούση και όχι τον Έλβις.

edit: γράφαμε μαζί..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Αυτή η γούνα έχει σώσει πολλα σκυλιά τελικά.. (και τον δικό μου απο τα χειρότερα!).
Εντύπωση μου κάνει πάντως πώς άρπαξε τη Λούση και όχι τον Έλβις.
Ίσως επειδή όταν τον είδα εγώ μούλωξα και έβαλα τον έλβις δίπλα μου ενώ η θεία άρχισε να φωνάζει πριν κάν επιτεθεί.

Status
Κλειδωμένο θέμα