Και εσύ εισαι διατροφικά διεστραμμένη!Κι εγώ, κι εγώ σιχαμένη!!! Ε ε ε κι εγώ χοχλιούς και λουκανικάκι? Ε? Ε?
Betty ωραία η απάντηση της α,μπα. (ααα τώρα είδα το θέμα με τον Morrissey )
Και εσύ εισαι διατροφικά διεστραμμένη!Κι εγώ, κι εγώ σιχαμένη!!! Ε ε ε κι εγώ χοχλιούς και λουκανικάκι? Ε? Ε?
οπότε έχεις βγάλει ένα μίνι συμπέρασμα για το πως έχω περάσει όλη τη μέρα!!Κι εγώ, κι εγώ σιχαμένη!!! Ε ε ε κι εγώ χοχλιούς και λουκανικάκι? Ε? Ε?
Να αυτά γίνονται και χάνουμε τις καλύτερες απολαύσεις! Έτσι πέρσι έπαθα δηλητηρίαση από μύδια και τώρα τα κοιτάω με μισό μάτι - αλλά δεν υπέκυψα στο φόβο, ξανάφαγα!Λάτρευα τα σαλιγκάρια αλλά με μάτιασε ο άντρας μου. Μόλις τα έβλεπε του ερχόταν αναγούλα και με κοίταζε όπως κοίταζε χθες η Βιβή τον πακιστανό. Και μια μέρα βέβαια με τόσο μάτι έπαθα δηλητηρίαση, την πιο σοβαρή που έχω πάθει ποτέ και θα πήγαινα και άκλαφτη γιατί δεν θα με λυπόταν επειδή πήγα από σαλιγκάρια!
Λάτρευα τα σαλιγκάρια αλλά με μάτιασε ο άντρας μου. Μόλις τα έβλεπε του ερχόταν αναγούλα και με κοίταζε όπως κοίταζε χθες η Βιβή τον πακιστανό. Και μια μέρα βέβαια με τόσο μάτι έπαθα δηλητηρίαση, την πιο σοβαρή που έχω πάθει ποτέ και θα πήγαινα και άκλαφτη γιατί δεν θα με λυπόταν επειδή πήγα από σαλιγκάρια!
Να αυτά γίνονται και χάνουμε τις καλύτερες απολαύσεις! Έτσι πέρσι έπαθα δηλητηρίαση από μύδια και τώρα τα κοιτάω με μισό μάτι - αλλά δεν υπέκυψα στο φόβο, ξανάφαγα!
(Πόσο οφφ?! :-\")
Καλά, καλά, δοκίμασε και θα μας θυμηθείς!θεία Δικη λεγεται αυτό... όχι ματι!!! :twisted:
Καλά, καλά, δοκίμασε και θα μας θυμηθείς!
Ε ναι βρε κοπελια εκει ηταν για τα αμολυμενα, απο την αλλη ειναι για αυτα με το λουρι. Δηλαδη τι πινακιδα πρεπει να βαλουν οι ανθρωποι?Ενόχληση στη βόλτα: Κοπελιά να μην τον φερνεις από εδώ, λυνουμε τα σκυλιά μας (σε απεριφραχτο, δημόσιο χώρο). Να πηγαίνεις προς την άλλη κατευθυνση. Ντόινκ!
Θα ήθελα να ακούσω την απάντηση..Ενόχληση στη βόλτα: Κοπελιά να μην τον φερνεις από εδώ, λυνουμε τα σκυλιά μας (σε απεριφραχτο, δημόσιο χώρο). Να πηγαίνεις προς την άλλη κατευθυνση. Ντόινκ!
μαζί σου κι εγω. Για να ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι μυθοπλασία πρέπει και καπου να βασίζεσαι, σωστά; Εγω παραθέτω ενημερωτικά κείμενα και εικόνες, προφανώς δεν πήγα στο Πακιστάν ή όπου αλλου να τσεκάρω. Εσυ με πιο επιχείρημα θεωρείς ότι ειναι μυθος; Με το ίδιο σκεπτικό αποδειξε μου οτι ειναι μυθοπλασία και θα χαρω, μάλιστα καλό θα μου κάνεις γιατι και μονο που σκέπτομαι ότι συμβαίνει μου ερχεται εμετική αντίδραση.Ghostdoc για πολλά χρόνια η γη ηταν επίπεδη κι ο κόσμος ενημερωνόταν γι'αυτό από τους χάρτες που κυκλοφορούσαν παντου. Το ιντερνετ είναι μια τεραστια βιβλιοθήκη, όπου ο καθένας μπορεί να διαβασει τα πάντα. Απλά σε μια βιβλιοθήκη υπάρχει και ο τομέας μυθοπλασία. Σίγουρα δεν θα πάω σε εκείνο τον τομέα για να ενημερωθώ. Θα πάω για να διασκεδάσω όμως. Φτάνει να μπορώ να ξεχωρίζω τι είναι αλήθεια και τι μυθοπλασία
αν κατι θεωρώ γελοίο είναι ν απαντήσω σ αυτο..Πάντως, οι Πακιστανοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα ακόμα. Αναλογικά αν το δούμε "Πεινασμένος βάρβαρος Πακιστανός-αδέσποτος σκύλος ή γάτα", θα έπρεπε να είχαν αφανιστεί τα αδέσποτα. Εντάξει, έλεος... Δεν λέω ότι δεν μπορεί να έχει συμβεί κάπου-κάπως-κάποτε, αλλά κάποια πράγματα είναι γελοίο και μόνο που τα συζητάμε...
Λέω ότι συμβαίνει μεμονωμένα και ελπίζω όχι γενικευμένα , δε γνωρίζω σε ποια κλιμακα γίνεται ούτε αν γίνεται απο επιλογή ή ανάγκη, φαντάζομαι το δεύτερο.Ghostdoc θελεις να πεις οτι συμβαινει ή οτι ο Πακιστανος εχει επιλογη τι κρεας να φαει και λεει ας σφαξω εναν σκυλο?
πα να πει δε με λένε Νικολούλη , Σομπολο κλπGhostdog εισαι υπευθυνος για ό,τι δημοσιευεις. Τι πα' να πει "δεν ειμαι αστυνομικος - ρεπόρτερ" ;
Ίσως επειδή όταν τον είδα εγώ μούλωξα και έβαλα τον έλβις δίπλα μου ενώ η θεία άρχισε να φωνάζει πριν κάν επιτεθεί.Αυτή η γούνα έχει σώσει πολλα σκυλιά τελικά.. (και τον δικό μου απο τα χειρότερα!).
Εντύπωση μου κάνει πάντως πώς άρπαξε τη Λούση και όχι τον Έλβις.