Εναν ψυχιατρο για το κουταβι μου!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βασικα τζαμπα ο κοπος και η ανησυχια. Και γενικα συμβουλη προς ολον τον κοσμο εδω μεσα. Δε χρειαζεται να τρελαινεστε παιδια με διαφορα κολπα περιεργα που κανουν τα κουταβια σας. Θα κανουν ο,τι να'ναι και εσεις θα αναρωτιεστε γιατι το κανουν και πως γινεται να αλλαξει αυτο. Ε λοιπον, δε χρειαζεται να κανετε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ενα κουταβι μετα απο καποιο διαστημα που θα μενει μεσα στο σπιτι μαζι με ανθρωπους θα αρχισει αυτοματα απο μονο του ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ να τα κανει ολα τελεια και σωστα! Χωρις να κανετε απολυτως τιποτα! Δεν κανω πλακα, μιλαω σοβαροτατα. Το κουταβι με το που εκλεισε 7 μηνες εγινε τοσο υπακουο σε εντολες και savoir vivre που ουτε ανθρωπος να ηταν! Εννοειται πλεον ειναι μονιμως ελευθερο μεσα στο σπιτι και παει οπου θελει και ειναι κυριος. Ολα τελεια, το κραταω λοιπον χαιρομαι για αυτο. Και σας λεω σε ολους σας συμβουλη. Μην τρελαινεστε! Δεν ξερω γιατι αλλα πραγματικα με το που ενηλικιωνονται η σχεδον ενηλικιωνονται τα σκυλια, ενστικτωδως κανουν ο,τι θα ηθελες να κανουν!!!
Κανενα κουταβι δεν ενηλικιωνεται στους 7 μηνες!Ειναι ακομα πολυ μωρο!

Ως δια μαγειας δεν πιστευω να γινετε κατι!

Σε αυτην την ηλικια ο ιδιοκτητης παιζει μεγαλο ρολο στο πως θα του μαθει την τουαλετα και πως θα του περασει καθε τι που "φοβιζει" τον σκυλο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Παιδιά, μην τρελλαίνεστε λέμε...
Με λίγο ουισκάκι καθημερινά στο νερό του σκυλιού, όλα λύνονται...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παρολη την υπερβολη του ποστ της Γεωργιας, είναι αληθεια ότι ο σκυλος ζωντας μαζι μας καθημερινα, αντιγραφει καποιες συμπεριφορες μας και φυσικα καταλαβαινει σιγα σιγα τι είναι επιθυμητο από εμας και τι όχι.

Φυσικα αυτό δεν θα γινεται χωρις να κανουμε εμεις τιποτα γιατι, εστω και χωρις να το συνειδητοποιούμε, συνεχεια κανουμε διορθωσεις με την φωνη μας ή καποια μαλωματα ή δειχνοντας δυσαρεσκεια κλπ και αντιστοιχα συνεχεια επιβραβευουμε όταν του δειχνουμε ότι καποιες συμπεριφορες μας ευχαριστουν.

Κατά τα άλλα, αν περιμενεις να διορθωθουν τα προβληματα και οι ανεπιθυμητες συμπεριφορες και να εκπαιδευτει σε καποια στοιχειωση πραγματα ως δια μαγειας, απλά θα περιμενεις πάαααρα πολύ.

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Μα οντως λυθηκαν ολα τα προβληματα ως δια μαγειας! Ολα μα ολα! Και υπακουει εντολες που δεν του εχω μαθει ποτε κατευθειαν!
Οσο για το αν ενηλικιωθηκε το λεω γιατι τη μια μερα κατουρουσε σαν κοριτσακι, ενω την ιδια ακριβως μερα και απο εκει και περα συνεχεια, χωρις να δει κανενα αλλο σκυλι αρχισε να κατουραει ενστικτωδως με σηκωμενο ποδι και να παει να σημαδευει δεντρα και λοιπα.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Οσο για το αν ενηλικιωθηκε το λεω γιατι τη μια μερα κατουρουσε σαν κοριτσακι
Εισαι και κοριτσι....Τελος παντων δεν θα εντρυφισω σε φεμινιστικες θεωριες αλλα ουτε και στους λογους που σε εκαναν να το πεις αυτο...
Να δεις οτι οταν θα κλεισει τους 10 μηνες, την επομενη μερα θα σου ζηταει να παει και σε μπαρ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εισαι και κοριτσι....Τελος παντων δεν θα εντρυφισω σε φεμινιστικες θεωριες αλλα ουτε και στους λογους που σε εκαναν να το πεις αυτο...
Πέρσα, βρήκες κι εσύ να σχολιάσεις την μοναδική ίσως πρόταση που ψιλοστέκει στην γενικότερη σκυλοθεωρία, μέσα σ' όσα μας έχει πει η g3org1a... Δεν το είπε φεμινιστικά. Δεν πρόλαβε να το σκεφτεί τουλάχιστον έτσι. Το είπε γιατί το σκυλάκι είναι αγοράκι και τον πρώτο καιρό της ζωής τους, όντως κατουράνε όπως τα θηλυκά. Χωρίς να σηκώνουν πόδι, δηλαδή.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Εχεις δικιο...απλα επειδη ειχα συγχηστει απιστευτα με αυτα που διαβαζα παρερμηνευσα.
Ζηταω συγνωμη για αυτο και το παιρνω πισω. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ! Mareco thanx για την επισημανση.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
καλα εσυ κοπελα μου εισαι για πολλες μπατσες...
ηρθες αραδιασες ενα καρο βλακειες (και οχι μονο:---):pinokio::---)) και τωρα ξαναθυμηθηκες να μπεις να μας πειις οτι τα αρσενικα ενηλικιωνονται στους 6 μηνες,και οτι αν δεν ασχοληθεις καθολου με το κουταβι θα μαθει ως δια μαγειας τι να κανει..
ενα κουταβι που φοβοταν τα παντα και με το παραμικρο κατουριοταν επανω του....και το εδερνες κιολας..και εσυ και ο γκομενος σου ο πολυστροφος..:evil:

κυριε αντμιν αφου τα διαβαζεις κ συ αυτα που γραφει η γεωργια πως και εχεις ακομα την ενοτητα της εκπαιδευσης ανοιχτη???

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Φανηκε για ακομη μια φορα οτι εισαστε οντως και αρρωστοι και ανενημερωτοι.
1) Ρωτηστε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κτηνιατρο και αν δεν πιστευετε τους ανθρωπους, απλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ το βιβλιαριο του σκυλου σας (αν τον σεβεστε και του εχετε βιβλιαριο). Ισως τοτε μαθετε οτι ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 7-10 ΜΗΝΩΝ και ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΤΟΥΣ 6-9 ΜΗΝΕΣ! Διαβαστε το και μαθετε το απο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και σταματηστε να το παιζετε ειδικοι χωρις να ξερετε.
2) Ορκιζομαι οπου εχω και δεν εχω ιερο πως το σκυλι εκει που δε σκαμπαζε τιποτα και δεν εδειχνε σημεια βελτιωσης με το που πατησε τους 7 μηνες ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ να τα κανει μεσα στο σπιτι ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ το ξαναλεω και χωρις να εχει ερθει ποτε σε επαφη με αλλον σκυλο αρχισε να σηκωνει ποδι και να μαρκαρει δεντρα και γωνιες στο δρομο. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! Τωρα αν δε θελετε να με πιστεψετε πραγματικα ποσως με ενδιαφερει. Εγω απλα θελω να αναφερω μια περιπτωση και επειδη ειναι και η μοναδικη περιπτωση σκυλου που ξερω και εχω μεγαλωσει μεσα σε σπιτι μαζι μου τη γενικευω και πιστευω πως γενικα τα σκυλια ειναι ετσι απο τη φυση τους!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ακου Γεωργια... προφανως βαριεσαι φοβερα στη ζωη σου... Σταματα τις πλακιτσες σου... γιατι διαβαζουν και ανθρωποι που μολις μπηκαν στον κοσμο των σκυλων... μην δινεις λαθος εντυπωσεις μονο και μονο για να σπας πλακα μαζι μας.
Εσυ μπορει να εχεις ενα wunderwelpe, εσυ ξερεις. Ασε και μας τους απλους θνητους.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φανηκε για ακομη μια φορα οτι εισαστε οντως και αρρωστοι και ανενημερωτοι.
Όλοι εδω μέσα άρρωστοι και ανενημέρωτοι!!! Τουλάχιστον κάνουμε group therapy στο forum και έχουμε κάποιους ειδήμωνες σαν εσένα να μας ενημερώνουν!!!! Κανείς δεν είπε πως δεν ηρεμούν τα κουτάβια κάποια στιγμή! Αλλά εσύ από το grande φοβικό σκυλί κατέληξες στο απίστευτα εκπαιδευμένο,,,, άβυσσός......

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η ενηλικίωση εξαρτάται κι από το φύλο, αλλά κι από την φυλή!Σε μεγαλόσωμες και γιγαντόσωμες, σε αυτή την ηλικία δεν έχουν μπει καν στην εφηβεία.....

Το τι έκανε το κουτάβι σου προσωπικά και καλοπροαίρετα το θεωρώ αληθές, δεν καταλαβαίνω εξάλλου τον λόγο να έρθεις να λες μπούρδες...όλο και κάτι καλύτερο θα έχεις να κάνεις!
Δεν μπορείς όμως σε καμία περίπτωση να γενικεύσεις την συμπεριφορά του ενός και μοναδικού δείγματος που έχεις ως αναμενόμενη συμπεριφορά όλων των σκύλων!Κάλλιστα μπορεί να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα κι εσύ ένας πολύ τυχερός άνθρωπος!

Τέλος κι αυτό αφορά όλους τους συμμετεχοντες στην συζήτηση, να προσέχουμε και να αποφεύγουμε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
off topic αυτό που θα πώ κι αν θέλετε διαγράψτε το, αλλά αυτό που με ενοχλεί εμένα στο λίγο καιρό που συμμετέχω στο φόρουμ είναι πως αναλώνονται σοβαρά άτομα που γνωρίζουν, να απαντούν σε ανθρώπους που είτε μπήκαν για την πλάκα τους, είτε δεν έχουν πραγματικά διάθεση να σκούσουν και όταν χρειαζόμαστε πραγματικά κάποια συμβουλή ίσως να μην έχουν και τη διάθεση να απαντήσουν τελικά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βασιλική μου εγώ δεν ήθελα να μπώ σε αυτή τη διαδιακασία και καλοπροαίρετα ασχολήθηκα αλλά δεν μπορώ να ακούω για άσχετους και άρρωστους όσο αληθινά και να είναι τα περιστατικά.... κρίμα....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχει δικιο το κοριτσι το σκυλι ενηλικιωθηκε πριν την ωρα του λογω αναγκης(πως κανουν τα παιδια κατω απο δυσκολες συνθηκες?πολεμο,ορφανια κ.τ.λ?ενηλικιωνονται πριν την ωρα τους)αυτο εγινε και με αυτο το αμοιρο κουταβι,τα δικα μου ενα χρονο τωρα ακομα δεν σηκωνουν ποδι.
Και εσυ Γεωργια με 12-13 θεωρησε οργανικα ενηλικη αλλα ωριμη πνευματικα δεν εισαι,αυτο γινεται μονο κατω απο οχι καταληλες συνθηκες,και αυτες επικρατουν αναμεσα σε εσενα και το κουταβι σου,επισης βρισκω λυπηρο το οτι η νεα γενια ξεκιναει τοσο λαθος,οι σπουδες και τα βιβλια δεν βοηθανε,η νοοτροπια γυρω απο την κυνοφιλια αντι να καλυτερευει μαλλον χειροτερευει,παλαιοτερα οταν δεν ηθελαν σκυλι δεν επαιρναν,αλλα φταιμε και εμεις που προσπαθουμε να δωσουμε σε ορισμενους να καταλαβουν οτι το να εχεις ενα σκυλο για φιλο κανει καλο ετσι απλα χωρις να το καταλαβαινεις,αλλα ορισμενοι τα θελουν απλα και μονο σαν στατους συμπολ ετσι για να λενε οτι εχουν σκυλι(εχουμε κι απο αυτο δηλαδη,το σπιτι μου?βιλλα,το σκαφος μου?γιωτ,το αμαξι μου?σφαιρα,και το σκυλι μου?απο την διαφημηση π.χ. κ.τ.λ.)
οι φοιτητες ετρωγαν καποτε πασατεμπο σημερα εχουν σκυλους και οι περισοτεροι ζουνε σε ακαταληλες συνθηκες,μεχρι και ολοκληρα σαββατοκυριακα μενουν τα σκυλια μονα τους,και καποτε οταν γινουν μεγαλοι δικηγοροι η γιατροι δασκαλοι θα πουλανε θεωριες.
Τραγικο:(:(:(

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
O tempora o mores

6 μηνών πάυει να είναι κουτάβι και είναι σκυλάκι-πώς λέμε μωρό και μετά παιδί-το άντρα είναι πιόοο μετα

όσο για την τουαλέτα του-μπράβο που τελικά έμαθε-αλλά δεν είναι σωστό να λές ότι ΟΛΑ τα σκυλιά θα μάθουν απο μόνα τους όπως έμαθε το δικό σου που είναι ΕΝΑ και το μοναδικό σκυλι που έχεις ζήσει-
αν ήταν με ένα να κρίναμε για όλα άιντε χάιντε που λένε στο χωριό μου....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97