Εναν ψυχιατρο για το κουταβι μου!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Θα δωσω μια εκδοχη για τον μηνα π ελειπες κ γυριζες και δν ειχε κατουρησει μεσα στο σπιτι καθολου... ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΒΡΕ ΣΥ!!!!
και μετα βαρεθηκε να κανει δουλειες... ειπε να κανεις κ εσυ καμια βρε Γεωργια μ!!!

Τωρα σε οτι αφορα για ασχετοσυνη αρρωστα μυαλα κ αλλα τετοια π αναφερες σ τονιζω πως εχεισ το δικαιωμα τησ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Αφου δν σου κανει το Φορουμ π εσυ μπηκες και μας βριζεις ενω προσπαθουν καποια ατομα να σε βοηθησουν τοτε παρε....ΠΟΔΙ!!!
Καλη τυχη στο σκυλι.
Σιγουρα οπου παει θα ειναι καλυτερα.

Last edited by a moderator:

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Βασικα το σκυλι δεν θα παει πουθενα γιατι το αγαπαω και με αγαπαει και ειναι τρισευτυχισμενο μαζι μου. Δεν θα περασει πουθενα καλυτερα, οπου αλλου και να παει. Εχω πραγματικα το καλυτερο σκυλι του κοσμου! Ας του φευγουν μωρε καπου καπου τα τσισακια του, ετσι και αλλιως δεν θελει να του φευγουν, κυριως οταν φοβαται του φευγουν, π.χ αν παω να το πλησιασω και νομιζει καμια φορα οτι θα το μαλωσω του φευγουν τα τσισα του σκυβει και σερνεται εκεινη την ωρα και καλα να με ηρεμησει, αλλα ειναι τοσο γλυκο οταν το κανει! Δεν το αλλαζω με τιποτα ειλικρινα! Παντως σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μήπως ήρθε η ώρα να την σταματήσουμε αυτή την "συζήτηση" ;
Προτείνω να κλειδωθεί τελικά το θέμα. Αρκετά νομίζω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Είπα να το θέσω πιο "ευγενικά". Είναι και πρωί...
Ασφαλώς και πρέπει να κλειδωθεί.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Εδώ αγαπητοί μου επιτελούμε κοινωνικό έργο...που θα κάνουν τα παιδιά την ψυχανάλυση τους τζαμπέ;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Γιατί ασχολείστε ακόμα???? Καλή η ψυχανάλυση αλλά και τα νέυρα μας κρόσσια από κάτι τέτοιους! Μπήκε ο polystrofos αργόστροφος με άλλο nick να κάνει πλάκα!!! αρκετά!!!!!!!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97