ΕλΚωΑν

ΕλΚωΑν

Member
7 Δεκεμβρίου 2008
7
0
απλα...η ελκωαν απ' οτι καταλαβα το σκυλακι δεν το θελει για επιδειξη κλπ κλπ ουτε ξερει κατι για τον χαρακτηρα συγκεκριμενο που την κανει να θελει κανις (ετσι φανηκε)...μονο οτι δεν μαδαει και εχει ωραια μουριτσα.......

Οχι δεν το θελω για επιδειξη...
Αλλα για το αλλο..επειδη εχω 3 παιδια εψαξα και βρηκα οτι εκτος απο το γεγονος οτι μ αρεσουν ...ειναι φιλικα με τα παιδια , ειναι συναγερμος μεσα στο σπιτι (αν καποιος ερθει απ εξω) και το γεγονος οτι δεν μαδαει ηταν ενα μεγαλο + σαφως απ το καλοκαιρι που το ψαχνω..εχω διαβασει κι αλλλα...και ισα ισα μ εχουν κανει να πιστευω πιο πολυ οτι μας ταιριαζει. Μας αρεσουν και τα ρετριβερ..αλλα δυστυχως δεν θα ειμασταν καταλληλη γονεις..αν κλειναμε ενα τετοιο ζωακι σ ενα διαμερισμα( το οτι ζουμε στην εξοχη....δεν εχει να κανει...)θα ηταν απλα δυστυχισμενο.
Καποια στιγμη ειχαμε βρει και ενα μποξερ στο δρομο..πολυ καλο ..τα παιδια ξετρελαθηκαν...το κρατησαμε μεχρι να βρουμε ποιος το εχασε... και ειχαμε ηδη προβληματα..γιατι οπως ειπαμε..μενουν κι αλλοι στην ιδια αυλη..και δεν γινεται να μενει εξω το σκυλι (ασε που ειδικα ας πουμε το μποξερ...φαινοταν δυστυχισμενο εξω και μονο του:()

Οποτε ναι δεν το θελω για επιδειξη και αν μπορουσα να βρω ενα κανις που να ηξερα οτι δεν θα ειχα προβληματα με τα παιδια (δλδ περα απ το γεγονος οτι μ αρεσει σαν ομορφια.. τα στοιχεια του χαρακτηρα του θα ηταν οπως του κανις) και ηταν μινι στις διαστασεις..σαφως και θα το επαιρνα....:)

Δεν εχω κολλημα με τα ''καθαρα''
Και στο σπτι που μεγαλωσα..ειχαμε γατα κεραμιδωγατα ...αν αυτο λεει κατι ..

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Οποτε ναι δεν το θελω για επιδειξη και αν μπορουσα να βρω ενα κανις που να ηξερα οτι δεν θα ειχα προβληματα με τα παιδια (δλδ περα απ το γεγονος οτι μ αρεσει σαν ομορφια.. τα στοιχεια του χαρακτηρα του θα ηταν οπως του κανις) και ηταν μινι στις διαστασεις..σαφως και θα το επαιρνα....
Αν ξερεις για τον τυπικο χαρακτηρα /μορφολογια των κανις ,τοτε να παρεις κανις.Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τους εκτροφεις των κανις στην Ελλαδα μπορεις να βρεις μεσω του ΚΟΕ.:)
Και στο σπτι που μεγαλωσα..ειχαμε γατα κεραμιδωγατα ...αν αυτο λεει κατι
Δεν λεει κατι, αλλα δεν εχει σημασια ...