ΕλΚωΑν

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Να πω κάτι παρόλο που ίσως είναι περιττό.

Κοιτάζω τα σκυλάκια μου που είναι ξάπλα από δω και από κει. Και απλά τα κοιτάζω. Σκέφτομαι πώς νιώθω... Τα αγαπώ.... Θολώνω.... Απλά τα αγαπώ, αυτό είναι που νιώθω.... Αυτό είναι ο σκύλος συντροφιάς... Είναι η αγάπη και η συντροφικότητα που μοιράζεσαι μαζί τους......... Αυτό μόνο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nα το πάρουμε λίγο ήρεμα?
Kαταρχήν κάτι είπες πριν ότι κατεβάζω.
Aν πιστεύεις ότι είμαι εκτροφέας ,σε πληροφορώ ότι δεν έχω καμια σχέση με την εκτροφή.
Eνα westie έχω μονο και αυτό από τον δρόμο.
Aπό εκεί και πέρα όταν λέει κάποιος ότι θέλει μια ράτσα συγκεκριμένη δεν πιστεύεις ότι για να λέει κανις κάτι ξέρει?
Aν έλεγε θέλω ένα σκυλάκι απλά για συντροφια αλλα όχι κανις όλοι αυτό θα προτείναμε..
Μπορείς να την καταλάβεις αυτήν την διαφορα?

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Ότι κατεβάζεις άλλο εννοούσα. Αλλά πραγματικά, πίστεψέ με δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε/είς με αυτό.

Δεν πιστεύω ότι για να λέει κανίς κάτι ξέρει..............
Και γω μπορώ να πω ονόματα αλλά τι ξέρω; Τι ξέρω πραγματικά;

Σ δίνω απλά σαν παράδειγμα ότι και εγώ θα έπαιρνα βέλγικο... Και τι να λέει αν ήξερα πως λέγεται γκρόνεντευλ...;;;
Δεν λέει κάτι.
Δεν λέει τίποτα....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Blackheart τι λες?
Απλά είναι τα πράγματα! Αν θέλει κανίς θα πάρει κανίς! Αν θέλει ημίαιμο, θα πάρει ημίαιμο. Δεν μας ρώτησε αυτό!
Αν έχεις υπ' όψιν κανένα αδέσποτο κανισάκι να της το προτείνεις.
Ελ.Κων.Αν καλώς όρισες και πάλι (τα είπαμε με pm).

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τωρα εγω δεν το βρισκω αλλα δεν υπηρχε ενα θεμα προσφατα που ρωταγες ακριβως αυτο το πραγμα Cloe (αν δηλαδη ειναι κακο να προτεινουμε σε καποιον που μπαινει στο φορουμ και ζηταει καθαροαιμο και ημίαιαμα) και ελεγες οτι δεν ειναι ???????

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Θέλεις να μου αποδείξεις ότι έχω άδικο ή ότι αντιφάσκω?
Έχεις κάποιο λόγο?
Δε θυμάμαι πού είναι το θέμα...
Σε κάθε περίπτωση δεν έχω προτείνει ποτέ ημίαιμο σε κάποιον που θέλει συγκεκριμένο σκύλο.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
γιατι εξαπτεσε ????

εγω απλα ρωτησα που ειναι το θεμα

θελω να το ξαναδιαβασω απλα

οσο για το τελευταιο μην παίρνεις και ορκο..........................

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
απλα...η ελκωαν απ' οτι καταλαβα το σκυλακι δεν το θελει για επιδειξη κλπ κλπ ουτε ξερει κατι για τον χαρακτηρα συγκεκριμενο που την κανει να θελει κανις (ετσι φανηκε)...μονο οτι δεν μαδαει και εχει ωραια μουριτσα....υπαρχουν αδεσποτα με ωραια μουριτσα και π δεν μαδανε τοσο....θα ηταν καλο να σκεφτει και αυτη την εκδοχη...αλλωστε τ αδεσποτα ειναι π εχουν και την μεγαλυτερη αναγκη...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
ΜΑΚΗ
Στο θέμα αυτό (γιατί κι εγώ αυτό έψαχνα) πρότεινα σε κάποιον να τσεκάρει χάσκυ, γιατί χάσκυ ήθελε.
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.
Όχι δεν είναι κακό να προτείνονται αδέσποτα ημίαιμα, είναι άσχετο και άτοπο και διαφωνώ.
Δεν έχω προτείνει ημίαιμο σε κανέναν που ήθελε καθαρόαιμο και ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ γι' αυτό. Εκτός αν εννοείς ότι κι αυτό που πρότεινα να τσεκάρει δεν ξέραμε τελικά αν ήταν και 100% χάσκυ. Σ' αυτό έχεις δίκιο.
Αναρωτιέμαι όμως για ποιο λόγο πρέπει να αποδείξεις ότι αυτό που λέω τώρα έρχεται σε αντίθεση με κάτι που είπα παλιότερα. Αν θες απάντησέ μου σ' αυτό.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
οπως ειπα ΝΟΜΙΖΩ οτι υπηρξε ενα σχετικο θεμα (δημοσκοπηση)

τι παω να αποδείξω ?????

τιποτα

δεν νομιζω οτι εχω αναγκη επιβεβαίωσης η κατι τετοιο τελως πάντων

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ρε παιδια τι λετε?
μακη διαφωνεις με αυτο που λεει η Λιζα?
πιστευεις οτι πρεπει να προτεινουμε ημιαιμα οταν καποιος θελει καθαροαιμα?