Εκτροφεία husky

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
ααα και κατι γενικο. Το οτι ειμαι 17 δεν σημαινει ουτε οτι το σκεφτομαι επιπολαια το θεμα, ουτε το οτι δεν εχω πληροφοριθει για τα σκυλια και ειδικοτερα για αυτην την ρατσα, για την οποια ψαχνω και διαβαζω και παω σε εκθεσεις απο τα 13 μου
Σιγουρα σε αυτο εχεις δικιο αλλα σιγουρα οτι εισαι 17 δεν βοηθαει να ακουσεις την γνωμη αλλων πιο εμπειρων και οταν σου δινουνμια συμβουλη νομιζεις οτι σου κανουν επιθεση και αρχιζεις την κοντρα επιθεση μετα αρχιζεις να λες οτι εχω διαβασει 100βιβλια και εχω μιλησει με 400000 εκτροφεις αρα τα ξερω ολα !!!!! Εδω τα παιδια ουτε επιθεση θελουν να σου κανουν ουτε τιποτα να σε βοηθησουν θελουν και πριν απαντησεισενα post αφιερωσε ενα λεπτο παραπανω σκεφτοντας τι θα γραψεις για να γινεις πιο σαφης.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Θα βγάλω φυλή!
Ιδιωτικός Ποιμενικός!
Μόνο εγώ θα την ξέρω!
:cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo:
Ιδιωτικος ποιμενικος πρεβεζης θες να πεις γιατι εγω ξερω τα παντα για τον ιδιωτικο ποιμενικο νεας σμυρνης κυριος!!!!!!!!!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
με την ευκαιρια αν δεν κανω λαθος ο αρκτικος μυθος δεν εχει εδρα ελλαδα... αυτο ομως μπορειτε να το διασταυρωσετε μεσω της σελιδας του στο φεισμπουκ...
Μάλλον στην Αμερική είναι, αλλά ο ΚΟΕ το είχε στη λίστα που έδωσε στο άλλο μέλος. Τέλος πάντων, τα πράγματα είναι ρευστά ακόμα, δυστυχώς.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Σιγουρα σε αυτο εχεις δικιο αλλα σιγουρα οτι εισαι 17 δεν βοηθαει να ακουσεις την γνωμη αλλων πιο εμπειρων και οταν σου δινουνμια συμβουλη νομιζεις οτι σου κανουν επιθεση και αρχιζεις την κοντρα επιθεση μετα αρχιζεις να λες οτι εχω διαβασει 100βιβλια και εχω μιλησει με 400000 εκτροφεις αρα τα ξερω ολα !!!!! Εδω τα παιδια ουτε επιθεση θελουν να σου κανουν ουτε τιποτα να σε βοηθησουν θελουν και πριν απαντησεισενα post αφιερωσε ενα λεπτο παραπανω σκεφτοντας τι θα γραψεις για να γινεις πιο σαφης.
δεν το βλεπω οτι μου κανουν επιθεση αλλα βλεπω ασκοπο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, αν καποιος εχει να μου παραθεση ενα λινκ η μια συνβουλη για τα χασκι που δεν την ξερω, τοτε θα χαρω πολυ να την διαβασω

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
δεν το βλεπω οτι μου κανουν επιθεση αλλα βλεπω ασκοπο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, αν καποιος εχει να μου παραθεση ενα λινκ η μια συνβουλη για τα χασκι που δεν την ξερω, τοτε θα χαρω πολυ να την διαβασω
Πως είναι δυνατόν κάποιος σε ένα φόρουμ να ξέρει τι έχεις και τι δεν έχεις διαβάσει?
Πάντως εντελώς φιλικά θα σου πω ότι η θεωρία με την πράξη απέχουν έτη φωτός οπότε πάσα γνώμη και γνώση κράτησέ την και ας την έχεις ξανα-μανα πάλι διαβάσει

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Dogspirit... Κανείς δεν είναι στο μυαλό σου μέσα για να γνωρίζει τι ξέρεις, τι δεν ξέρεις, τι έχεις διαβάσει και τι όχι για να σου παραθέσει το κατάλληλο link. Με τη στάση σου, θα καταφέρεις να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, ούτε καν ειρωνικά. Κρίμα δεν είναι? Ας σου κάνω και copy-paste την απάντηση που σου έδωσα σε άλλο θέμα, γιατί... το να γράψω τα ίδια πράγματα με άλλο λόγια...

Dogspirit προσπαθώντας να θυμηθώ τον ενθουσιασμό που είχα στα 17 μου, θα σου προτείνω να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και να χαλαρώσεις... Αυτό που σου προτείνουν, σχεδόν σε κάθε θέμα που γράφεις και σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται μαζί σου, είναι να διαβάσεις περισσότερο και να μιλάς λιγότεροο... Για κάποιο λόγο στο γράφουν.

Επίσης, εγώ θα σου πρότεινα να ανοίξεις και λίγο το μυαλό σου και να γίνεις πιο δεκτική. Δηλαδή πριν απορρίψεις κάτι, de facto, να εξετάσεις γιατί σου λέει κάποιος ό,τι σου λέει... Και να μην θίγεσαι με το παραμικρό, κανείς δε σε ξέρει προσωπικά για να είναι προκαταβεβλημένος εναντίον σου. Η στάση του καθενός μας καθορίζει τη στάση των άλλων απέναντί του. Και στο φόρουμ και στην αληθινή ζωή (rl για εσάς τους... νέους)

Υποτίθεται ότι ρωτάς για να μαθαίνεις, όπως κι εμείς. Όλοι είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς μάθησης. Για τα πάντα, όχι μόνο για τα σκυλιά... Αλλά όλο και παραπάνω δίνεις την εντύπωση ότι είτε δεν δίνεις σημασία στις απαντήσεις μας είτε ότι ρωτάς μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις θέμα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Lay back and...chill out. Και κάποιοι στίχοι (Μόκας! Σε αντιγράφω!)

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, μωρό μου.
Η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι
Αρχικό μήνυμα στο θέμα Γ.Π ενδιαφέρεται κάποιος; στις 14:39

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
dog spirit
εγω δεν γνωριζω περι χασκυ...
αλλα ετυχε να ξερω τα ετροφεια χασκυ..
οπως και το γαια λυκαια και την διασπαση του..
οπωςκαι την μετεγκατασταση του αρκτικου μυθου...
( οπως ακόμα και σπανια δινει κουταβια του ελλαδα ακομα και οταν ειχε εδρα ελλαδα)

φαντασου ποσα ακομα τυχαια πραγματα τα οποια μπορει να ξερω εγω που δεν ασχολουμαι με τα χασκυ... μπορει να ξερω που δεν γνωριζεις εσυ....

οσο για το αν ειμαστε σε χωρα δημοκρατικη και ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του ελευθερα
συμφωνω απολυτα μαζι σου...
καιρος ομως να μαθεις ( ενηλικη πλεον...) οτι πρεπει να εχεις και το θαρρος να αντιμετωπισεις τις συνεπειες της γνωμης σου...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...καιρος ομως να μαθεις (ενηλικη πλεον...) οτι πρεπει να εχεις και το θαρρος να αντιμετωπισεις τις συνεπειες της γνωμης σου...
Εφόσον την διατυπώνεις δημόσια... ή, εφόσον την ακολουθείς μόνος σου...
Αλλιώς, είναι σαν αυτό που έλεγε ο Clint Eastwood: "Ο καθένας έχει από μία ..."

Υ.Γ. Ούτε κι εγώ γνωρίζω περί χάσκι...

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Dogspirit... Κανείς δεν είναι στο μυαλό σου μέσα για να γνωρίζει τι ξέρεις, τι δεν ξέρεις, τι έχεις διαβάσει και τι όχι για να σου παραθέσει το κατάλληλο link. Με τη στάση σου, θα καταφέρεις να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, ούτε καν ειρωνικά. Κρίμα δεν είναι? Ας σου κάνω και copy-paste την απάντηση που σου έδωσα σε άλλο θέμα, γιατί... το να γράψω τα ίδια πράγματα με άλλο λόγια...

Αρχικό μήνυμα στο θέμα Γ.Π ενδιαφέρεται κάποιος; στις 14:39
κοιταξε, ειμαι σιγουρη πως αν ημουν μεγαλυτερη δεν μου λεγατε οσα μου λετε, απο το προηγουμενο φορουμ για σκυλους εφυγα για αυτο τον λογο γιατι ολοι θεωρουσαν πως ειμαι μικρη για να ξερω τοσο πολλα οσο και αυτοι ή εστω τα 2/3. Κι ομως σκυλια ειχα, αρα κατι γνωριζω και εγω και μου αρεσει πολυ να διαβαζω και να ενημερωνομαι για οτιδηποτε δεν ξερω, για παραδειγμα απο εδω εμεναθα για τα πετ σοπς και τα παπι μιλς και ολα τα σχετικα και σας ειμαι ευγνωμων. Απλα πιστευω πως μερικοι με κρινουν λογο της ηλικιας μου και μονο, αν δεν ειναι ετσι τα πραγμματα, τοτε ζητω συγνωμη

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Εφόσον την διατυπώνεις δημόσια... ή, εφόσον την ακολουθείς μόνος σου...
Αλλιώς, είναι σαν αυτό που έλεγε ο Clint Eastwood: "Ο καθένας έχει από μία ..."

Υ.Γ. Ούτε κι εγώ γνωρίζω περί χάσκι...
ναι, οι οποιοες ειναι;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ο μόνος λόγος που σου τα λέμε αυτά είναι επειδή είναι πολύ εριστικό και αλαζονικό να λες "εγώ τα ξέρω όλα". Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει όλη τη ζωή τους στο είδος σκύλος, και παρ' όλα αυτά δεν το λένε αυτό που λες εσύ.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Ο μόνος λόγος που σου τα λέμε αυτά είναι επειδή είναι πολύ εριστικό και αλαζονικό να λες "εγώ τα ξέρω όλα". Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει όλη τη ζωή τους στο είδος σκύλος, και παρ' όλα αυτά δεν το λένε αυτό που λες εσύ.
δεν ειπα οτι τα ξερω ολα, αλλα με την συγκεκριμενη ρατσα ασχολουμε απο πολυ μικρη και θα συνεχισω να ασχολουμε γι το υπολοιπο της ζωης μου, σιγουρα υπαρχουν πραγμματα που εχω να μαθω, πολλα ακομα! αλλα πιστευω πως αυτο θα γινει μονο οταν αποκτησω σκυλο, γιατι απο αυτα που εχουν γραφτει για τα χασκυ, ναι τα εχω διαβασει ολα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πρώτον, δεν ξέρεις τίποτα μέχρι να αποκτήσεις ένα. Και μετά θα δεις ότι στο δεύτερο κάτι σκαμπάζεις, και ούτω καθεξής.
Δεύτερον, σχετικά με την ηλικία σου και τα περί μαλώματος.Το ότι είσαι μικρή μας κάνει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω και με σένα σαν παιδί, όχι απλά σαν μέλος. Αν ήσουν ενήλικη, προσωπικά δε θα σου ΄δινα σημασία.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
δεν ειπα οτι τα ξερω ολα, αλλα με την συγκεκριμενη ρατσα ασχολουμε απο πολυ μικρη και θα συνεχισω να ασχολουμε γι το υπολοιπο της ζωης μου, σιγουρα υπαρχουν πραγμματα που εχω να μαθω, πολλα ακομα! αλλα πιστευω πως αυτο θα γινει μονο οταν αποκτησω σκυλο, γιατι απο αυτα που εχουν γραφτει για τα χασκυ, ναι τα εχω διαβασει ολα
Αυτό δεν ισχύει με την καμία εκτός αν έχεις εξαντλήσει βιβλιογραφίες και φόρουμ από όλο τον κόσμο μην είσαι απόλυτη, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει όλη τους την ζωή κυριολεκτικά με σκύλους και ακόμα ρωτάνε

Και για να σε αντιμετωπίσω στα ίσια και όχι σαν μικρή στην ηλικία θα σου πω πως η έπαρση είναι ο χειρότερος σύμβουλος!

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Πρώτον, δεν ξέρεις τίποτα μέχρι να αποκτήσεις ένα. Και μετά θα δεις ότι στο δεύτερο κάτι σκαμπάζεις, και ούτω καθεξής.
Δεύτερον, σχετικά με την ηλικία σου και τα περί μαλώματος.Το ότι είσαι μικρή μας κάνει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω και με σένα σαν παιδί, όχι απλά σαν μέλος. Αν ήσουν ενήλικη, προσωπικά δε θα σου ΄δινα σημασία.
γιατι;

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
τελος παντων, δικιο εχετε, εχω πολλα ακομα να μαθω, γι αυτο θα παω σε εκθεσεις και θα προσπαθησω να μιλησω με οσους το δυνατον περισσοτερους ανθρωπους εχουν/εκτροφουν χασκι, ευχαριστω!