Εκτροφεία husky

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Δεν είπε κανείς ότι είσαι χαζή. Μα τι είστε εσείς τα νέα παιδιά; Αμέσως μπαίνετε στην πρίζα!
Ρώτησες κάτι που έχει απαντηθεί στο θέμα που σου έδειξα και δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Κράτα αυτό το τελευταίο.
Όταν σου στείλει ο ΚΟΕ τη λίστα και αν γράφει περισσότερα, πες μας κι εμάς.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πού είναι ο Αρκτικός Μύθος εν τω μεταξύ...
ουτε εγω, και δεν μπορω με τιποτα να επικοινωνησω με το μελος γαια λυκαια..δεν στελνετε το ρημαδομυνημα!

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
βοηθαει πολυ, οταν το δηλωνετε εξ αρχης οτι ψαξατε αναλυτικα το φορουμ αλλα δεν βρηκατε λυση στην αναζητηση σας. αποφευγουμε τουλαχιστον μια σελιδα αχρηστων μηνηματων.......

παντως εχει πολλα τοπικς για χασκι οποτε ψαχνε καλητερα στο μελλον.

καλη συνεχεια :)
ευχαριστω! αλλα απο τοπικς για χασκι εχω βρει ελαχιστα...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
σχετικα με τα χασκυ εχεις παρει ολες τις πληροφοριες που ήθελες?
κατσε και διαβασε σχετικα με την φυλη...
μαθε τα παντα γυρω απο αυτη και υπομονη μεχρι τις 13-14 οκτωβρη που θα γινει η εκθεση
ελα εκει και πιασε απο κοντα οποιονδηποτε εχει χασκυ στα χερια του...
κατι θα ξερει να σου πει...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και το αν έχεις διαβάσει καλά θα φανεί στο αν πηγαίνεις μόνο στα χάσκυ ή αρχίσεις να ρωτάς κι αυτούς με τα μάλαμιουτ

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
σχετικα με τα χασκυ εχεις παρει ολες τις πληροφοριες που ήθελες?
κατσε και διαβασε σχετικα με την φυλη...
μαθε τα παντα γυρω απο αυτη και υπομονη μεχρι τις 13-14 οκτωβρη που θα γινει η εκθεση
ελα εκει και πιασε απο κοντα οποιονδηποτε εχει χασκυ στα χερια του...
κατι θα ξερει να σου πει...
ξερω τα παντα για την φυλη δεν χρειαζομαι αλλο διαβασμα

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Και το αν έχεις διαβάσει καλά θα φανεί στο αν πηγαίνεις μόνο στα χάσκυ ή αρχίσεις να ρωτάς κι αυτούς με τα μάλαμιουτ
εεε νομιζω η διαφορα ειναι προφανεις σε ολους μας, τα μαλαμιουτ ειμαι πιο μεγαλωσωμα, τριχωτα και ποτε δεν εουν γαλαζια ματια, επισης ειναι πιο στηβαρα απο τα χασκι γιατι σε αντιθεση με το πρωτα που τα χρησημοποιουσαν για μικρα φορτια και για αγωνες, τα μαλαμουτ χρησημοποιουνταν για μεγαλα φορτια και μεγαλες αποστασεις ελεος απο 10 χρονων μπορουσα να πω ποιο ειναι πιο και δεν αστειευομαι καθολου!

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
πολυ ευγενικα σου ειχαν δωσει να διαβασεις και στο αλλο θεμα για τα γερμανικα ποιμενικα και παλι αναρωτηθηκες γιατι να κατσεις να διαβασεις...

και συνεχισες να μιλας και να κακολογεις εκτροφεις....
συνεχισε ετσι ... με αυτο το πνευμα κι αμφιβαλλω αν σου δωσει κανενας εκτροφεας σκυλο του...

με την ευκαιρια αν δεν κανω λαθος ο αρκτικος μυθος δεν εχει εδρα ελλαδα... αυτο ομως μπορειτε να το διασταυρωσετε μεσω της σελιδας του στο φεισμπουκ...

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
πολυ ευγενικα σου ειχαν δωσει να διαβασεις και στο αλλο θεμα για τα γερμανικα ποιμενικα και παλι αναρωτηθηκες γιατι να κατσεις να διαβασεις...

και συνεχισες να μιλας και να κακολογεις εκτροφεις....
συνεχισε ετσι ... με αυτο το πνευμα κι αμφιβαλλω αν σου δωσει κανενας εκτροφεας σκυλο του...

με την ευκαιρια αν δεν κανω λαθος ο αρκτικος μυθος δεν εχει εδρα ελλαδα... αυτο ομως μπορειτε να το διασταυρωσετε μεσω της σελιδας του στο φεισμπουκ...

οριτσε; ολα τα διαβασα για τα ποιμενικα γιατι ηξερα μεν πραγματα αλλα οχι τοσα πολλα, πραγματικα ομως πιστευω πως για τα χασκι δεν χρειαζεται να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, υπαρχουν καποια δεδομενα πραγματα και μονο αυτα μπορω να διαβασω, τα οποια τα εχω εξαντλησει, και σε παρακαλω πες του ποιον εκτροφεα κακολογησα; και αν εννοεις το θεμα που εκανα εγω κακολογω τον εισαγωγεα και οχι τον εκτροφεα γιατι προφανως γινεται εν αγνοια του η "συνεργασια" τους. και αν κακολογουσα εκτροφεις, δικαιομα μου, δημοκρατια εχουμε(αν και εχω αρχισει να αμφιβαλλω) και ο καθενας λεει ελευθερα την γνωμη του!! και σε πληροφορω πως σε ΟΛΑ τα εκτροφεια που πηρα για γερμανικο ποιμενικο, και μιλαμε για εκτροφεια με ονοματα απο την λιστα του ΚΟΕ ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν με ρωτησε τιποτα για μενα, αν δεν ημουν εγω να τους ψαχουλευω για το εκτροφειο τους, πραγματκα δεν ξερω αν θα μου λεγανε οσο μου ειπανε. Και μην μου λειπει αποκλειεται γιατι ετσι εγινε! Μην εχετε τους εκτροφεις εκει πανω σαν εικονισματα!Ξεκολληστε λιγο!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Όχι απαραίτητα. Σκέψου πόσοι τους πέρνουν τηλ απλά για κάποιες πληροφορίες και δεν εμφανίζονται ποτέ.

Όταν πας να επισκεφτείς το εκτροφείο τότε θα μιλήσεις ουσιάστικά με τον εκτροφέα.
Και εσύ θα δεις και θα ρωτήσεις πράγματα αλλά και αυτός.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Η γνώση δεν σταματάει ποτέ. Μην προχωράς με αυτό το σκεπτικό, γιατί ποτέ κανείς δεν τα ήξερε όλα...
μα αν βαλω χασκι στην αναζητηση η ψαξω εδω(πραγμαπου εχω κανει πριν μπω στο φορουμ) θα μου βγαλει στανταρ πραγματα τα οποια τα εχω χιλιοδιαβασει, για ποιο λογο να το κανω αυτο;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Και εκεί σταματάει η γνώση? Το internet είναι μια πόρτα, δεν είναι όλος ο κόσμος...Με πόσους ιδιοκτήτες χάσκυ έχεις μιλήσει? Με πόσους εκτροφείς (όχι απλά στο τηλέφωνο), σε πόσες εκθέσεις έχεις πάει? Τίποτα δεν ξέρεις ακόμα, μόλις άρχισες...

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Και εκεί σταματάει η γνώση? Το internet είναι μια πόρτα, δεν είναι όλος ο κόσμος...Με πόσους ιδιοκτήτες χάσκυ έχεις μιλήσει? Με πόσους εκτροφείς (όχι απλά στο τηλέφωνο), σε πόσες εκθέσεις έχεις πάει? Τίποτα δεν ξέρεις ακόμα, μόλις άρχισες...
εχω 2 βιβλια για χασκι, μιλαω με οσους ιδιοκτητες χασκι βλεπω στον δρομο και εχω μιλησει και με εκτροφεις στισ εκθεσεις

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
εχω 2 βιβλια για χασκι, μιλαω με οσους ιδιοκτητες χασκι βλεπω στον δρομο και εχω μιλησει και με εκτροφεις στισ εκθεσεις
Ναι αλλα ολο αυτο δεν σημαινει οτι ξερεις τα παντα για μια φυλη , αυτο που θελω να πω ειναι ακομα και ενας εμπειρος εκτροφεας σιγουρα θα αανακαλυπτει καινουρια πραματα και θα βελτιωνεται , αρα ποσο μαλλον ενας απειρος ιδιοκτητης με μια συγκεκριμενη φυλη σκυλων

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Ναι αλλα ολο αυτο δεν σημαινει οτι ξερεις τα παντα για μια φυλη , αυτο που θελω να πω ειναι ακομα και ενας εμπειρος εκτροφεας σιγουρα θα αανακαλυπτει καινουρια πραματα και θα βελτιωνεται , αρα ποσο μαλλον ενας απειρος ιδιοκτητης με μια συγκεκριμενη φυλη σκυλων
ναι αλλα οποιον και να ρωτησω, οτι και να διαβασω τα ιδια πραγμματα ακουω και βλεπω, υποθετω οτι θα μαθω το σκυλι καλυτερα οταν θα το παρω γιατι οσο ναναι ποτε δεν γινετε να ξερει καποις πραγμματα για το σκυλι που μονο ο ιδιοκτητς γνωριζει

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
ααα και κατι γενικο. Το οτι ειμαι 17 δεν σημαινει ουτε οτι το σκεφτομαι επιπολαια το θεμα, ουτε το οτι δεν εχω πληροφοριθει για τα σκυλια και ειδικοτερα για αυτην την ρατσα, για την οποια ψαχνω και διαβαζω και παω σε εκθεσεις απο τα 13 μου