Εκτροφέας - Απαράδεκτη συμπεριφορά; Γνώμες...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
φιλε γκρηντυ εγω απλα τοποθετηθηκα σε οτι ακουστηκε περι εκτροφεων κι αποδειξεων...
κι οχι επι της ουσιας του θεματος το οποιο τεθηκε μονοπλευρα απο τον ιδιοκτητη....
αναλογες ιστοριες μου εχουν διδαξει οτι η αληθεια δεν ειναι υποκειμενικη και συνηθως βρισκεται καπου στην μεση....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
φιλε γκρηντυ εγω απλα τοποθετηθηκα σε οτι ακουστηκε περι εκτροφεων κι αποδειξεων...
κι οχι επι της ουσιας του θεματος το οποιο τεθηκε μονοπλευρα απο τον ιδιοκτητη....
αναλογες ιστοριες μου εχουν διδαξει οτι η αληθεια δεν ειναι υποκειμενικη και συνηθως βρισκεται καπου στην μεση....

Βρε συ δεν το λεω για σενα .
Το λεω για τον dt911.Αυτο καταλαβα επι της ουσιας πως ειναι το προβλημα.Και αν θελει μου απανταει στις ερωτησεις μου μιας και αυτες εχουν την σημασια τους.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Την Πέμπτη που θα ξαναμπεί να εκθειάσει τον εκτροφέα τώρα πάλι ..

Last edited:

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
και ξανα λέω

Λοιπόν , άμεσα θα ρωτήσω εσένα, και εμέσως κάνω την ερώτηση στους υπολοίπους που υποστηρίζουν ότι ένα τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να είχε γραφτεί στο dogforum...
Δεν θεωρείς πως είναι σωστό/σημαντικό, ο εκτροφέας να κρατήσει το λόγο του;
Χέσε τα λεφτά για την επίβαση, δεν τα ήθελε το μέλος..
Χέσε το κουτάβι, που μπορεί ο εκτροφέας να είχε βρει ήδη αγοραστή και τι να του πει μετά; *...
Χέσε την παρουσίασει του σκύλου, στο site του εκτροφείου ,ως επιβήτορα ** ....
Δεν πιστεύεις όμως , ότι είναι άτιμο να κάνεις συμφωνία (έστω και προφορικά ρε παιδί μου) και να μην την κρατάς...;

* Ναι, οι εκτροφείς έχουν ήδη standby κάποιους αγοραστές πριν καν γίνει η γέννα. Όμως δεν είναι και ''κλεισμένοι''. Θέλω να πω, πως δεν θα πάει να κλείσει έναν χ αριθμό αγοραστών , αν δεν ξέρει αν ο ψ αριθμός των κουταβιών είναι χ > ψ, ή χ < ψ, ή χ = ψ...

** θα πρέπει να έχει πάρει την άδεια του νέου ιδιοκτήτη του σκύλου φυσικά.
Ακόμα και αν δεν την έχει πάρει και το κάνει, θα πρέπει να λάβει υπόψιν τα παράπονα του και να πράξει αναλόγως (να το κατεβάσει απο την σελίδα δηλαδή)...

DT911

Member
14 Νοεμβρίου 2011
8
0
Διάβασα όλο το thread και είδα τις διαφορετικές γνώμες που παρατέθηκαν. Φυσικά δεν μπορώ να "απαντήσω" σε όλους οπότε θα περιοριστώ στο να αναφέρω ορισμένα σημεία.

Κάποιοι κατάλαβαν το σκεπτικό και τον λόγο που ξεκίνησα το thread αυτό και κάποιοι όχι (όταν βέβαια βρίσκεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι λογικό, δεν μπορείς να αποδώσεις ακριβώς το συναίσθημα και το που εστιάζεις τον λόγο σου, με αποτέλεσμα κάποιος που το διαβάζει να μην μπορεί να επικεντρώσει σε αυτό που θέλεις να "προβάλεις"). Όσοι από τα λεγόμενα μου ερμήνευσαν οτι το πρόβλημά μου ήταν μία απόδειξη, το οτι το σκυλί μου ήταν αναρτημένο στο site τους ή το οτι δεν έλαβα τα χρήματα από μία συμφωνία την οποία ΔΕΝ όρισα εγώ κάνουν λάθος.

Το θέμα είναι αυτό ακριβώς που ανέφερε ο ΜάρκοςΓΔ. Θεωρώ οτι στο συγκεκριμένο θέμα της συναλλαγής (την οποία αναφέρω και πάλι, ΔΕΝ έθεσα ΕΓΩ ως όρο/προϋπόθεση για το ζευγάρωμα) δεν υπήρχε σωστή αντιμετώπιση απέναντί μου. Δεν έκανα καμία αναφορά για παράπονο ούτε από το σκυλί, ούτε από την μέχρι τότε αντιμετώπιση του απέναντί μου και πιστεύω πως και από την πλευρά μου ποτέ δεν προκάλεσα κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά μου στον ίδιο.

Προφανώς παρεξηγήθηκα, και αυτοί που πιστεύουν οτι προσπάθησα να εκβιάσω τον εκτροφέα μέσω της ανάρτησης αυτής, ήθελα να αναφέρω πως δεν ισχύει. Θα μπορούσα αν ήθελα να έστελνα στον ίδιο ένα μήνυμα πρίν ξεκινήσω το thread αυτό λέγοντας "δώσε μου αυτά που πρέπει ή μπαίνω εκεί και γράφω για σένα αυτά". Αυτό για μένα θα ήταν εκβιασμός (τουλάχιστον έτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ). Για να μην θεωρηθώ εμπαθείς απέναντί του, και κόντρα ίσως σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως τον εκβιαζω δεν θα (ξανά)γράψω το όνομα του. Όποιος το είδε, όταν το ανέρτησα, το είδε.

Το ανέβασα διότι:

α) Είμαι "κομήτης" σε αυτό το forum (με ότι αυτό συνεπάγεται) και τα λεγομενά μου κατανοώ οτι μπορούν να εκληφθούν ως ψέμμα, ανακρίβειες, ή ακόμα (όπως άκουσα) δρομολογημένο σχέδιο λάσπης και συκοφάντισης απέναντι σε κάποιον τον οποίο "φωτογραφίζω" αλλά δεν κατονομάζω. Για να ξέρετε σε ποιόν αναφέρομαι το ανέβασα, το είδατε όσοι το είδατε και ζήτησα μετέπειτα να σβηστεί. Εδώ να αναφέρω πως ούτε το διασκέδασα, ούτε το χάρηκα, ούτε υποκινούμαι από κανέναν κόντρα σε αυτά που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι.

β) Επειδή όπως προείπα η κοροϊδία ήταν αυτό που με πείραξε και επειδή μέχρι τότε δεν είχα ζητήσει/"απαιτήσει" επίμονα αυτό το οποίο έπρεπε να είχα λάβει, ήθελα να δηλώσω (με τον τρόπο μου) το οτι επειδή δεν μιλάω/μίλαγα δεν σημαίνει πως δεν είχα/έχω φωνή. Ακριβώς επειδή όπως πολύ σωστά αναφέρατε κάποιοι εδώ εκ των προτέρων γνώριζα οτι μία προφορική συμφωνία μπορεί να εκληφθεί και ως μή γενόμενη, δεν είχα κάποιο άλλο τρόπο να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου η οποία θα "ακουγόταν" και στον ίδιο.

Για να το λήξω εδώ και να μην κουράσω όλους εσάς που μπορεί να με θεωρείται γραφικό ή οτιδήποτε άλλο, την Δευτέρα που έκανα την ανάρτηση, λίγο μετά επικοινώνησε μαζί μου. Το τι ειπώθηκε μεταξύ μας δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το παραθέσω αφενός γιατί θεωρώ πως στερείται ουσίας και αφετέρου την στιγμή που υπάρχει ο "κίνδυνος" να χρωματιστεί υποκειμενικά από πλευράς μου, δεν θα ήταν σωστό. Εν κατακλείδι, μετά από την κουβέντα μας, από πλευράς του έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για εμένα όπως και εγώ τα δικά μου για τον ίδιο. Το οτι δεν έλαβα τα χρήματα ή/και την απόδειξη δεν με ενδιαφέρει (έτσι και αλλιώς το χρηματικό κομμάτι κατάλαβα από ένα σημείο και μετά οτι δεν θα το λάμβανα) και ποτέ δεν "χρησιμοποίησα" ή προσπάθησα να εκβιάσω κάτι τέτοιο με την εδώ ανάρτησή μου. Αντιθέτως, η αρχική μου δημοσίευση χρησιμοποιήθηκε ως "πάτημα" για την μή καταβολή τους, αλλά αυτό δεν με εξέπληξε γιατί όπως προείπα δεν προσδοκούσα σε κάτι διαφορετικό.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την δεκτικότητα, ανέχεια κάποιων ίσως, και την "συμμετοχή" σας στην ανάρτηση αυτή. Τουλάχιστον αυτό που έμεινε σε εμένα είναι οτι υπάρχουν και άλλοι (δεν με νοιάζει το πόσοι είναι αυτοί) οι οποίοι είδαν το δάσος και δεν επικεντρώθηκαν στο δέντρο.

Κάτι τελευταίο..

Στην επικοινωνία που είχαμε, αυτή τερματίστηκε απότομα από πλευράς μου. Μιας και ήταν η πρώτη φορά που κλείνω το τηλέφωνο σε κάποιον, και δεν πιστεύω οτι είναι πολιτισμένο και έντιμο, θεώρησα σωστό το οτι πρέπει να το αναφέρω. Αν αναπτύξω τους λόγους (δεν ήταν κίνηση εν βρασμώ ψυχής ούτε έλλειψης επιχειρηματολογίας) πίσω από την κίνησή μου αυτή θα "προδώσω" το ύφος, κλίμα και τα λεγόμενά μας. Όπως προείπα δεν νομίζω πως αυτό είναι σωστό.

Σας ευχαριστώ.

panais79

Member
27 Νοεμβρίου 2008
6
0
Μπορείτε να καταλάβετε ΟΛΟΙ, οτι το θεμα του φιλου μας ειναι η κοροιδια από τον εκτροφέα?
Ουτε λεφτά, ούτε αποδείξεις!
Επιτέλους πρεπει να καταλάβουν οι "κύριοι" εκτροφείς ότι δεν έχουν να κάνουν πάντα με "χαλβάδες". Εχει ξυπνήσει ο κόσμος!
Αλλά πολλές φορές κάνουν το κόλπο τους και αλλές φορές πιάνει, άλλες παλι όχι. Έχουν θολώσει από τα πολλά λεφτα που εχουν βγάλει και δεν συμμαζευονται.

Περί του θέματος της προφορικής συμφωνίας, ΑΝ κάποιος είναι σοβαρός (ειτε ως ανθρωπος είτε ως επαγγελματίας), τα λόγια του αξίζουν όσο και η υπογραφή του.
Αλλά δυστυχώς στις μέρες μας δυσκολα βρισκεις τέτοιους ...

Και εγώ θα προτιμούσα τα ονόματα καθώς και απαράδεκτες συμπεριφορές να αναρτούνται κανονικά χωρίς ενδοιασμούς, και τα ονόματα να μένουν για να ενημερώνεται όλη η κοινοτητα.
Λες και ξαφνικά θα μάθουμε ότι και ο χώρος αυτός (όπως και πολλοί άλλοι) εχουν γεμίσει σαβούρα!

Φίλε, όπως και να 'χει, κοίτα να χαίρεσαι το σκύλο σου και όλα τα άλλα γραψτα στα παπάκια σου!!!
Ας κρατήσει και τα λεφτά (τα οποία και εχει ανάγκη ο δυστυχής) και την απόδειξη για να σκουπιστεί!

Αμήν...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλώς ήρθες Panais79....
Συγγνώμη για το καθυστερημένο καλωσόρισμα (3 χρόνια!!!!)
Αλλά δεν είχα ξαναδεί post σου....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μπορείτε να καταλάβετε ΟΛΟΙ, οτι το θεμα του φιλου μας ειναι η κοροιδια από τον εκτροφέα?
Ουτε λεφτά, ούτε αποδείξεις!
Επιτέλους πρεπει να καταλάβουν οι "κύριοι" εκτροφείς ότι δεν έχουν να κάνουν πάντα με "χαλβάδες". Εχει ξυπνήσει ο κόσμος!
Αλλά πολλές φορές κάνουν το κόλπο τους και αλλές φορές πιάνει, άλλες παλι όχι. Έχουν θολώσει από τα πολλά λεφτα που εχουν βγάλει και δεν συμμαζευονται.

Περί του θέματος της προφορικής συμφωνίας, ΑΝ κάποιος είναι σοβαρός (ειτε ως ανθρωπος είτε ως επαγγελματίας), τα λόγια του αξίζουν όσο και η υπογραφή του.
Αλλά δυστυχώς στις μέρες μας δυσκολα βρισκεις τέτοιους ...

Και εγώ θα προτιμούσα τα ονόματα καθώς και απαράδεκτες συμπεριφορές να αναρτούνται κανονικά χωρίς ενδοιασμούς, και τα ονόματα να μένουν για να ενημερώνεται όλη η κοινοτητα.
Λες και ξαφνικά θα μάθουμε ότι και ο χώρος αυτός (όπως και πολλοί άλλοι) εχουν γεμίσει σαβούρα!

Φίλε, όπως και να 'χει, κοίτα να χαίρεσαι το σκύλο σου και όλα τα άλλα γραψτα στα παπάκια σου!!!
Ας κρατήσει και τα λεφτά (τα οποία και εχει ανάγκη ο δυστυχής) και την απόδειξη για να σκουπιστεί!

Αμήν...
WOW! ΤΙ ΕΙΣΟΔΟΣ!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
DT911 προσωπικά λυπάμαι για την κατάληξη, γιατί κατά τη γνώμη μου, ένα από τα πιο σημαντικά θετικά της απόκτησης εκτροφικού σκύλου, είναι ότι έχεις πλάι σου έναν άνθρωπο έμπειρο που αγαπάει το σκυλί σου σχεδόν όσο εσύ και έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να σου σταθεί σε όποια δυσκολία προκύψει.

Πιστεύω αν περάσει λίγος καιρός και ηρεμήσετε και οι δύο να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τις σχέσεις σας, αν και καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή. :(

panais79

Member
27 Νοεμβρίου 2008
6
0
Ευχαριστώ ... για το καλωσόρισμα.
Αλλά προς τι η εκπληξη? Δεν είχες δει ξανα post μου γιατί πολύ απλά δεν ειχα ξαναγράψει!
Παρακολουθώ τις εξελίξεις 3 χρόνια τωρα... αλλά επειδή ξέρω πως λειτουργούν πολλές φορές τα φορουμς εχω πει στον εαυτό μου να μην πολυασχολειται ιδιαίτερα. Καποιες φορές όμως δεν μπορεις να κρατηθείς. Και αν συνεχως διαβάζεις/ακούς τα ιδια περιστατικα να επαναλαμβάνονται...ε καποια στιγμή ξεσπάς!
Αν δεν σας αρέσει μπορώ να μην ξαναποστάρω...δεν σημαινει όμως οτι δεν θα ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει.

Ο χωρος της εκτροφής δυστυχώς"βρωμάει" (χωρίς βεβαια να λείπουν και οι εξαιρέσεις). Αλλά λόγω της εποχής στο βωμό του χρήματος τείνουμε να χάσουμε κάθε ιχνος ανθρωπιάς! Και επιτρέψτε μου να γνωρίζω καταστάσεις και παιχνίδια που παίζονται από εκτροφείς,
που άλλες φορές εχουν δημοσιευθει εδω μέσα και άλλες οχι. Anyway. Αυτό είναι ενα μεγάλο και δυσεπίλυτο θεμα.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αλίμονο...
Δικαίωμά σου είναι να γράφεις και να μην γράφεις...
Απλώς....επειδή συνήθως κάποιος γράφεται στο forum για να συμμετέχει στις συζητήσεις (γιατί αν θέλει απλώς να ενημερώνεται δεν χρειάζεται να γραφτεί)....κάνει λίγο αίσθηση (σε μένα) η μη συμμετοχή σου...
Ελπίζω φυσικά να ξαναγράψεις από την στιγμή που γνωρίζεις καταστάσεις, και να μην είσαι αυτό που λέει ο DT911 "κομήτης":)

panais79

Member
27 Νοεμβρίου 2008
6
0
Και βέβαια όταν μπορώ να συμμετεχω!
Περί της ενεργής μου συμμετοχής στο φορουμ, ΑΝ ήξερα ότι εχω να κανω με συμφορουμίτες σοβαρούς κι αξιόπιστους, προφανώς και θα γούσταρα να συμμετασχω σε ατελειωτες ωρες συνομιλίας μαζί τους! (προς Θεού ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι δεν θελω να θιξω τους πάντες εδω μέσα!!!) Αλλα εδώ κάποιοι θέλουν να κανουν τη δουλειά τους κι αλλοι απλα να ενημερωθούν πάνω σε θέματα της συμβίωσής τους με το αγαπημένο τους τετράποδο. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή που τις περισσότερες φορές υποκύπτει σε "λάθη". Ουκ ολιγα τα περιστατικά που εχουν πέσει στα αυτιά μου, για moderators και τα παιχνίδια τους εδω μέσα. Εγώ ευτυχώς ανήκω στη δευτερη κατηγορία.
Και όσες όμως φορές είχα πει να κανω ενεργή τη συμμετοχή μου... μετα από λιγο, το topic ειχε μετατραπεί σε εναν ατελείωτο προσωπικό καβγά, μπουρδολογία, κτλ, κτλ...! Γι' αυτό έχω πάρει κι εγω τις αποφάσεις μου.

Τώρα αν σε κάποιους κάνει αίσθηση η παρουσία μου...τι να πω! Φαντάζομαι πως την ίδια αίσθηση θα έκανε και αν συμμετείχα με το πρώτο μου Post σε κάποιο άλλο topic που αφορούσε θετικό σχολιασμό?
Όσο για κομήτες και πεφταστέρια δεν εχω ιδέα. Δεν είμαι αυτής της επιστήμης και δεν με ενδιαφέρει καν.
Ένα χόμπυ έχω και θα συνεχίσω να έχω...το σκύλο μου!
Τώρα αν κάποιοι εδω μέσα θέλουν να τρωγονται μεταξύ τους...πρόβλημά τους!

Πιστεύω να εχετε κατα νου ότι ηδη είμαστε εντελώς off topic, ετσι? Αυτό είναι που δεν γουστάρω αλλά αναγκάστηκα.
Ζητώ συγνώμη για τα 2 αυτα εμβόλιμα posts μου τα οποια δεν εχουν να κανουν με το συγκεκριμενο θέμα.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
μην αρπάζεσαι με τη μία! Νομίζω πως η έκπληξη είχε θετικό χαρακτήρα και όχι αρνητικό... Σπάνια βλέπεις τόσο ενημερωμένα ντεμπούτα... και όποτε γίνεται αυτό, φέρνει μία νότα καθησυχαστικότητας ...

Last edited:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
DT911 κατά τη γνώμη μου, ένα από τα πιο σημαντικά θετικά της απόκτησης εκτροφικού σκύλου, είναι ότι έχεις πλάι σου έναν άνθρωπο έμπειρο που αγαπάει το σκυλί σου σχεδόν όσο εσύ
:(
Ας κρατησουμε μερικες επιφυλαξεις στο κατα ποσο το αγαπαει...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και βέβαια όταν μπορώ να συμμετεχω!
Περί της ενεργής μου συμμετοχής στο φορουμ, ΑΝ ήξερα ότι εχω να κανω με συμφορουμίτες σοβαρούς κι αξιόπιστους, προφανώς και θα γούσταρα να συμμετασχω σε ατελειωτες ωρες συνομιλίας μαζί τους! (προς Θεού ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι δεν θελω να θιξω τους πάντες εδω μέσα!!!) Αλλα εδώ κάποιοι θέλουν να κανουν τη δουλειά τους κι αλλοι απλα να ενημερωθούν πάνω σε θέματα της συμβίωσής τους με το αγαπημένο τους τετράποδο. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή που τις περισσότερες φορές υποκύπτει σε "λάθη". Ουκ ολιγα τα περιστατικά που εχουν πέσει στα αυτιά μου, για moderators και τα παιχνίδια τους εδω μέσα. Εγώ ευτυχώς ανήκω στη δευτερη κατηγορία.
Και όσες όμως φορές είχα πει να κανω ενεργή τη συμμετοχή μου... μετα από λιγο, το topic ειχε μετατραπεί σε εναν ατελείωτο προσωπικό καβγά, μπουρδολογία, κτλ, κτλ...! Γι' αυτό έχω πάρει κι εγω τις αποφάσεις μου.

Τώρα αν σε κάποιους κάνει αίσθηση η παρουσία μου...τι να πω! Φαντάζομαι πως την ίδια αίσθηση θα έκανε και αν συμμετείχα με το πρώτο μου Post σε κάποιο άλλο topic που αφορούσε θετικό σχολιασμό?
Όσο για κομήτες και πεφταστέρια δεν εχω ιδέα. Δεν είμαι αυτής της επιστήμης και δεν με ενδιαφέρει καν.
Ένα χόμπυ έχω και θα συνεχίσω να έχω...το σκύλο μου!
Τώρα αν κάποιοι εδω μέσα θέλουν να τρωγονται μεταξύ τους...πρόβλημά τους!

Πιστεύω να εχετε κατα νου ότι ηδη είμαστε εντελώς off topic, ετσι? Αυτό είναι που δεν γουστάρω αλλά αναγκάστηκα.
Ζητώ συγνώμη για τα 2 αυτα εμβόλιμα posts μου τα οποια δεν εχουν να κανουν με το συγκεκριμενο θέμα.
Φιλε καλως ηρθες στο φορουμ και απο εμενα, 3 χρονια μετα την εγγραφη σου! Αδυνατω να σε δικαιολογησω για αυτο το ποστ και το εχω διαβασει 3 φορες. Απευθυνεσαι σε καποιον συγκεκριμενα; Σε εθιξε καποιος; Εχεις προβλημα με την ποιοτητα καποιων μελων του φορουμ, ή με το ιδιο το φορουμ;

Αναφερεις για moderators που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους. Εσυ τι λες, αν ηταν ετσι 3 χρονια ο admin, ολοι εμεις, αλλα και οι υπολοιποι moderators, δεν θα ειχαν διακρινει το ''προβλημα''; Το μονο που βλεπω οτι μπορει να σε πειραξε ειναι το ποστ 68, αλλα και παλι απολυτα φυσιολογικο μου φανεται. Μια απορια και ενα καλωσόρισμα ηταν...

panais79

Member
27 Νοεμβρίου 2008
6
0
Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ειμαστε εκτός θεματος...!
Δεν με πείραξε κανένα Post. Απλά εξήγησα τους λόγους της αποχής μου από την ενεργή συμμετοχή εδω μέσα.
Σίγουρα με το forum το ίδιο γιατί να εχω πρόβλημα? Όπως προείπα, ετσι ειναι η φυση καθε φορουμ.
Aς μην επεκταθούμε σε παρακαλώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn