Διάβασα όλο το thread και είδα τις διαφορετικές γνώμες που παρατέθηκαν. Φυσικά δεν μπορώ να "απαντήσω" σε όλους οπότε θα περιοριστώ στο να αναφέρω ορισμένα σημεία.
Κάποιοι κατάλαβαν το σκεπτικό και τον λόγο που ξεκίνησα το thread αυτό και κάποιοι όχι (όταν βέβαια βρίσκεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι λογικό, δεν μπορείς να αποδώσεις ακριβώς το συναίσθημα και το που εστιάζεις τον λόγο σου, με αποτέλεσμα κάποιος που το διαβάζει να μην μπορεί να επικεντρώσει σε αυτό που θέλεις να "προβάλεις"). Όσοι από τα λεγόμενα μου ερμήνευσαν οτι το πρόβλημά μου ήταν μία απόδειξη, το οτι το σκυλί μου ήταν αναρτημένο στο site τους ή το οτι δεν έλαβα τα χρήματα από μία συμφωνία την οποία ΔΕΝ όρισα εγώ κάνουν λάθος.
Το θέμα είναι αυτό ακριβώς που ανέφερε ο ΜάρκοςΓΔ. Θεωρώ οτι στο συγκεκριμένο θέμα της συναλλαγής (την οποία αναφέρω και πάλι, ΔΕΝ έθεσα ΕΓΩ ως όρο/προϋπόθεση για το ζευγάρωμα) δεν υπήρχε σωστή αντιμετώπιση απέναντί μου. Δεν έκανα καμία αναφορά για παράπονο ούτε από το σκυλί, ούτε από την μέχρι τότε αντιμετώπιση του απέναντί μου και πιστεύω πως και από την πλευρά μου ποτέ δεν προκάλεσα κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά μου στον ίδιο.
Προφανώς παρεξηγήθηκα, και αυτοί που πιστεύουν οτι προσπάθησα να εκβιάσω τον εκτροφέα μέσω της ανάρτησης αυτής, ήθελα να αναφέρω πως δεν ισχύει. Θα μπορούσα αν ήθελα να έστελνα στον ίδιο ένα μήνυμα πρίν ξεκινήσω το thread αυτό λέγοντας "δώσε μου αυτά που πρέπει ή μπαίνω εκεί και γράφω για σένα αυτά". Αυτό για μένα θα ήταν εκβιασμός (τουλάχιστον έτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ). Για να μην θεωρηθώ εμπαθείς απέναντί του, και κόντρα ίσως σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως τον εκβιαζω δεν θα (ξανά)γράψω το όνομα του. Όποιος το είδε, όταν το ανέρτησα, το είδε.
Το ανέβασα διότι:
α) Είμαι "κομήτης" σε αυτό το forum (με ότι αυτό συνεπάγεται) και τα λεγομενά μου κατανοώ οτι μπορούν να εκληφθούν ως ψέμμα, ανακρίβειες, ή ακόμα (όπως άκουσα) δρομολογημένο σχέδιο λάσπης και συκοφάντισης απέναντι σε κάποιον τον οποίο "φωτογραφίζω" αλλά δεν κατονομάζω. Για να ξέρετε σε ποιόν αναφέρομαι το ανέβασα, το είδατε όσοι το είδατε και ζήτησα μετέπειτα να σβηστεί. Εδώ να αναφέρω πως ούτε το διασκέδασα, ούτε το χάρηκα, ούτε υποκινούμαι από κανέναν κόντρα σε αυτά που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι.
β) Επειδή όπως προείπα η κοροϊδία ήταν αυτό που με πείραξε και επειδή μέχρι τότε δεν είχα ζητήσει/"απαιτήσει" επίμονα αυτό το οποίο έπρεπε να είχα λάβει, ήθελα να δηλώσω (με τον τρόπο μου) το οτι επειδή δεν μιλάω/μίλαγα δεν σημαίνει πως δεν είχα/έχω φωνή. Ακριβώς επειδή όπως πολύ σωστά αναφέρατε κάποιοι εδώ εκ των προτέρων γνώριζα οτι μία προφορική συμφωνία μπορεί να εκληφθεί και ως μή γενόμενη, δεν είχα κάποιο άλλο τρόπο να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου η οποία θα "ακουγόταν" και στον ίδιο.
Για να το λήξω εδώ και να μην κουράσω όλους εσάς που μπορεί να με θεωρείται γραφικό ή οτιδήποτε άλλο, την Δευτέρα που έκανα την ανάρτηση, λίγο μετά επικοινώνησε μαζί μου. Το τι ειπώθηκε μεταξύ μας δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το παραθέσω αφενός γιατί θεωρώ πως στερείται ουσίας και αφετέρου την στιγμή που υπάρχει ο "κίνδυνος" να χρωματιστεί υποκειμενικά από πλευράς μου, δεν θα ήταν σωστό. Εν κατακλείδι, μετά από την κουβέντα μας, από πλευράς του έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για εμένα όπως και εγώ τα δικά μου για τον ίδιο. Το οτι δεν έλαβα τα χρήματα ή/και την απόδειξη δεν με ενδιαφέρει (έτσι και αλλιώς το χρηματικό κομμάτι κατάλαβα από ένα σημείο και μετά οτι δεν θα το λάμβανα) και ποτέ δεν "χρησιμοποίησα" ή προσπάθησα να εκβιάσω κάτι τέτοιο με την εδώ ανάρτησή μου. Αντιθέτως, η αρχική μου δημοσίευση χρησιμοποιήθηκε ως "πάτημα" για την μή καταβολή τους, αλλά αυτό δεν με εξέπληξε γιατί όπως προείπα δεν προσδοκούσα σε κάτι διαφορετικό.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την δεκτικότητα, ανέχεια κάποιων ίσως, και την "συμμετοχή" σας στην ανάρτηση αυτή. Τουλάχιστον αυτό που έμεινε σε εμένα είναι οτι υπάρχουν και άλλοι (δεν με νοιάζει το πόσοι είναι αυτοί) οι οποίοι είδαν το δάσος και δεν επικεντρώθηκαν στο δέντρο.
Κάτι τελευταίο..
Στην επικοινωνία που είχαμε, αυτή τερματίστηκε απότομα από πλευράς μου. Μιας και ήταν η πρώτη φορά που κλείνω το τηλέφωνο σε κάποιον, και δεν πιστεύω οτι είναι πολιτισμένο και έντιμο, θεώρησα σωστό το οτι πρέπει να το αναφέρω. Αν αναπτύξω τους λόγους (δεν ήταν κίνηση εν βρασμώ ψυχής ούτε έλλειψης επιχειρηματολογίας) πίσω από την κίνησή μου αυτή θα "προδώσω" το ύφος, κλίμα και τα λεγόμενά μας. Όπως προείπα δεν νομίζω πως αυτό είναι σωστό.
Σας ευχαριστώ.