τσαμπα?Από αυτή την επιλογή προτιμώ κάποιον που δεν θέλει σκύλο γιατί δεν μπορεί να τρέξει και για τον δικό του αφού τρέχει όλη μέρα για τους ξένους.
το παραπανω πατηθηκε καταλαθος ,
τσαμπα?Από αυτή την επιλογή προτιμώ κάποιον που δεν θέλει σκύλο γιατί δεν μπορεί να τρέξει και για τον δικό του αφού τρέχει όλη μέρα για τους ξένους.
υποθετικη απαντησηΥποθετικός εκπαιδευτής
Τα παρακάτω είναι υποθετικά, η ερώτηση όμως πραγματική.
Σπούδασα και αποφοίτησα επιτυχώς σαν εκπαιδευτής .
Εργάζομαι καθημερινά με αρκετά σκυλιά διαφορετικής ράτσας και μεγέθους, συνεργάζομαι καθημερινά με διαφορετικούς ιδιοκτήτες σκύλων .
Σε μια χρόνια μπορεί να έχω εκπαιδεύσει δεκάδες σκύλους με πολύ καλά αποτελέσματα .
Για κάποιους λόγους δεν έχω δικό μου σκύλο ,αυτό μου αφαιρεί την ικανότητα του εκπαιδευτή???
και που ειναι το κακο αν καποιος παρεχει εργο να αμοιβετε ? και μην μπουμε στο τρυπακι του εμψυχου και της υποτιθεμενης οικονομικης εκμεταλευσης και οχι του αψυχου,γιατι θα πω να το αντιστρεψουμε και να μιλησουμε για εκμεταλευση απο τους ιδιοκτητες προς τους εκπαιδευτες αν δεν τους παρεχουν αμοιβη για τις υπηρεσιες τους ,και στο φιναλε πως περιμενουμε να ζησει ενας εκπαιδευτης ? δεν το καταλαβενω ο γιατρος; δεν αμοιβετε ? ο δασκαλος ? κλπ και αυτοι εχουν να κανουν με εμψυχα οντα αλλα καπως πρεπει να ζησουν ,το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευσυνηδητοι στη δουλεια τους ή οχιγιατι αποφασησες να γινεις εκπαιδευτης, μυριστηκες χρημα ?
Δεν πίστευα ότι τα έσοδα ενός εκπαιδευτή είναι το δελεαστικά που θα πρέπει κάποιος να το μυριστεί. Θα το έχω στα υπόψη αν ποτέ χρειαστώ να αλλάξω επάγγελμα .υποθετικη απαντηση
το σπουδασες και αποφoiτησες , δεν μου λεει τιποτα . γιατι αποφασησες να γινεις εκπαιδευτης, μυριστηκες χρημα ?
και γω εχω μεγαλωσει ισα με 20 σκυλια , εκπαιδευτρια ομως δεν ειμαι ουτε κτηνιατρος , μπορω ομως να <αφουκραστω > τα σκυλια μου , ποτε εχουν ορεξη , αν οχι γιατι , ποτε ειναι λυπημενα ποτε τους λυπει ενα μελος απο την οικογενεια , πραγματα τα οποια αν δεν εχεις μεγαλωσει με εναν σκυλο το λιγοτερο , δεν θα τα καταλαβεις οτι και αν διαβασεις .οσα σεμιναρια και να ακολουθησεις , στην καλυτερη σχολη του κοσμου και να πας , δεν σου αφαιρειται το δικαιωμα να γινεις εκπαιδευτης αλλα ενας φιλοζωος και εκπαιδευτης ειναι 1 σκαλοπατι παραπανω απο σενα ,υποθετικε εκπαιδευτη
να σου πω και το αλλο,ακομα και πετ σοπ προτιμω να πηγαινω σε φιλοζωο που εχει και αυτος σκυλια ,γιατι 5 πραγματα θα ξερει παραπανω που μπορει να μου λυσει καποια απορια , εσυ θα ανοιγεις τα βιβλια αν σε ρωτησω οτι πχ ο σκυλος φαινεται στρεσαρισμενος?ξερεις πως ειναι ενας στρεσαρισμενος σκυλος?
Να πληρωνεται κρινα δεν λεμε οχι.Αλλα αν πληρωνεται να το λεει κιολας, να μην το κρυβει...και να το παιζει και καλα δεν παιρνω τιποτα....Γιατι ειναι κριμα και εκτιθεται...εχω τοποθετηθει αλλα θελω να σταθω εδω και που ειναι το κακο αν καποιος παρεχει εργο να αμοιβετε ? και μην μπουμε στο τρυπακι του εμψυχου και της υποτιθεμενης οικονομικης εκμεταλευσης και οχι του αψυχου,γιατι θα πω να το αντιστρεψουμε και να μιλησουμε για εκμεταλευση απο τους ιδιοκτητες προς τους εκπαιδευτες αν δεν τους παρεχουν αμοιβη για τις υπηρεσιες τους ,και στο φιναλε πως περιμενουμε να ζησει ενας εκπαιδευτης ? δεν το καταλαβενω ο γιατρος; δεν αμοιβετε ? ο δασκαλος ? κλπ και αυτοι εχουν να κανουν με εμψυχα οντα αλλα καπως πρεπει να ζησουν ,το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευσυνηδητοι στη δουλεια τους ή οχι