στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι! της φιλης μου ο εκπαιδευτης , του στρατου παρακαλω , δεν ειχε σκυλο! οταν το πηρε ειδηση ηταν αργα
Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι. Εκτός αν εννοείς ότι δεν είχε ποτέ στην ζωή του. Αλλά και πάλι, από μόνο του δεν μου λέει τίποτα.στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι! της φιλης μου ο εκπαιδευτης , του στρατου παρακαλω , δεν ειχε σκυλο! οταν το πηρε ειδηση ηταν αργα
φιλε-η μαρεκο , δεν ειπα οτι δεν ειναι ανθρωπος/φιλοζωος/εκπαιδευτης αυτα δικα σου ειναι , μην τα προσθετειςΑυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι. Εκτός αν εννοείς ότι δεν είχε ποτέ στην ζωή του. Αλλά και πάλι, από μόνο του δεν μου λέει τίποτα.
Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος/φιλόζωος/εκπαιδευτής.
Αρχικό μήνυμα απο mareco
Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι. Εκτός αν εννοείς ότι δεν είχε ποτέ στην ζωή του. Αλλά και πάλι, από μόνο του δεν μου λέει τίποτα.
Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος/φιλόζωος/εκπαιδευτής.
''φιλε-η μαρεκο , δεν ειπα οτι δεν ειναι ανθρωπος/φιλοζωος/εκπαιδευτης αυτα δικα σου ειναι , μην τα προσθετεις
και ειμαι τσοπανα χωρις προβατα , σορυ για το εκτος θεματος''
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑενας εκπαιδευτης θα κριθει απο το εργο του και οχι αν ειναι ή οχι κατοχος σκυλου ο ιδιος
Τότε τι εννοούσες γράφοντας αυτό:φιλε-η μαρεκο , δεν ειπα οτι δεν ειναι ανθρωπος/φιλοζωος/εκπαιδευτης αυτα δικα σου ειναι , μην τα προσθετεις
και ειμαι τσοπανα χωρις προβατα , σορυ για το εκτος θεματος,
Εξήγησέ μου εσύ, για να μην προσθέτω δικά μου.... της φιλης μου ο εκπαιδευτης , του στρατου παρακαλω , δεν ειχε σκυλο! οταν το πηρε ειδηση ηταν αργα
Προσωπικά, δε θα επέλεγα ποτέ να πάω σε εκπαιδευτή που δεν έχει σκύλο.
Παρεξηγήθηκα...με παραμελείς.... χώστα...γουστάρω...γιουρούσιΟ Grifos δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε που δεν ρώτησα εκείνον Αλλωστε "ανακατεύτηκε" πολύ αργότερα
Θυμάσαι το θέμα νομίζω της Κυβέλης, ποιόν θεωρούμε ιδανικό κτηνίατρο και σχεδόν ολονών οι απαντήσεις περιελάμβαναν και το να είναι φιλόζωος; Ακριβώς το ίδιο σκεπτικό. Δεν εμπιστεύομαι κάποιον που ασχολείται με τα σκυλιά και δεν είναι φιλόζωος. Και μπορεί να το γύρισα στο μαγειρευτό αλλά θεωρώ πως αν ξαναγόραζα τροφές θα έπαιρνα απ' την Kasi και όχι γιατί λέει πως έχει σκύλο αλλά για τον τρόπο που γράφει.Γιατι οχι?Μπορει να ειναι τοσο καλος που να δουλευει ολη την ημερα η σχεδον ολη και να μην εχει χρονο να ασχοληθει με δικο του σκυλι. (το εχω δει κ αυτο)
Δεν μπορεις να το καταλαβεις η δεν θελεις? Παντα υπαρχει και ο τυπος ανθρωπου που θελει να εχει κατι πολυ γιατι το αγαπαει και το γουσταρει αλλα δεν μπορει για τους χ,ψ λογους. Ο κυριοτερος φανταζομαι ειναι ο χρονος που δεν εχει λογο δουλειας προφανως. Αλλα τουλαχιστον κατα τη δικη μου γνωμη το οτι καποιος δεν εχει σκυλο, δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν ξερει και τι κανει, η οτι δεν ειναι σωστος επαγγελματιας και οτι απλα λεει πως ειναι φιλοζωος ενω δεν ειναι.Και λυπάμαι δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ασχολείται με τα σκυλιά και δηλώνει φιλόζωος δεν είναι κι ο ίδιος ιδιοκτήτης σκύλου. Δεν μπορεί να με εκπαιδεύσει (γιατί πρώτα εκπαιδεύει εμένα και μετά το σκύλο) και ούτε μπορεί να είναι σε θέση να μου πει πως θα διαχειριστώ το σπίτι μου και τις κρίσεις μέσα σε αυτό.
Σε δημόσιο διάλογο βρίσκεσαι mariaa και όλοι κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας.., η αντίθετη άποψη δεν συνεπάγεται με επίθεση!πως δεν μου ζητησες να απολογηθω, αφου μου επιτεθηκες, γιατι δεν ρωτασ και τον γριφο που το ιδιο απαντησε? γιατι δεν θα τον προτιμουσα ειναι το σωστο , να διορθωσω , απο ενστικτο εσυ γιατι θα τον προτημουσες ,θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου μπορει να αλλαξω γνωμη