Θα πας σε αυτόν που θα σου εμπνέει εσένα εμπιστοσύνη. Δε τη χρειάζεσαι τη γνώμη μας πιστεύω, ειναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα.
Εγώ πάντως δεν έχω μπερδευτεί. Μπορεί και να γίνεται. Τον είδε έστω και λίγο. Τον άκουσε. Ο κος.Μαρτίνης [χρησιμοποιώ το όνομά του επειδή αναφέρθηκε-δεν έχω να του προσάψω κάτι] ας πούμε, πως αποφάσισε; Στο τηλέφωνο μίλησε με σένα. Ούτε τον είδε. Ούτε τον άκουσε. Πως ξέρεις ότι στο τέλος δεν θα σου πει, ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί πνίχτης; Δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί ο άνθρωπος και δεν με επηρεάζει. Προσπαθώ να σου δείξω την αντίθεση της σκέψης σου, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνομαι εγώ.Εχω την εντυπωση οτι εχετε μπερδεψει καποια πραγματα...αλλος ηρθε σπιτι μου(και δεν ασχοληθηκε καθολου μαζι του) και με αλλον μιλησα τηλεφωνικα...εμενα η αρχικη μου ερωτηση ηταν πως γινεται ενας εκπαιδευτης χωρις να ασχοληθει καθολου με τον σκυλο μου,δεν εχει δει την συμπεριφορα του να αποφασιζει τι ακριβως χρειαζεται?
Nαι κάνει μαθήματα και κατ'οίκον εκτός από τα ομαδικά.Προσπαθω να διαλεξω την καλυτερη δυνατη λυση για τον μικρο...η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα με τον συγκεκριμενο..γνωριζεις αν ο κυριος Μαρτινης κανει μαθηματα κατ'οικον?
Συγνωμη. Μπερδευτηκα στο μετρημα. Ακομα καλυτερα που είναι 6 μηνων.Ο Ορφεας τωρα ειναι 6 μηνων παρα μια μερα....του εχω μαθει μονη μου καποιες βασικες εντολες οπως το κατω,μεινε,ξαπλωσε και διαφορες σαχλαμαρες οπως να δινει το ποδαρακι του και να κολλαει πεντε...
σε τετοιους καιρους χαλεπους πιστευω οτι ειναι δυσκολο για τον οποιονδηποτε να δωσει τοσα λεφτα για εκπαιδευση...εγω δεν ζηταω πολλα...το μονο προβλημα μου ειναι στην βολτα..τραβαει σαν διαολεμενος και αν δει δεμενο σκυλι η' αν ειναι ο ιδιος δεμενος ορμαει...επικοινωνησα με τον κυριο Μαρτινη και ομολογω οτι τουλαχιστον τηλεφωνικα μου φανηκε αξιοπρεπεστατος και σωστος στη δουλεια του...συγκριτικα με τον αλλον που δεν τον ειδε καν και ηθελε να του βαλει πνιχτη του μωρου... :-(