Εκπαίδευση του τσιλιπούρδικου!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Ναι αλλά υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια, η Λία αναφέρθηκε μόνο στα 900 ευρώ, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο ότι της είχαν προταθεί και άλλα πράγματα, από ότι κατάλαβα με μικρότερες τιμές. Τώρα εάν δεν την ικανοποιούσαν τα ομαδικά ή τα αλλά προγράμματα εκπαίδευσης, όφειλε τουλάχιστον να τα αναφέρει, διότι με τον τρόπο που το παρουσίασε το όλο θέμα, αποτελεί δυσφήμιση. Και μας οδήγησε και σε λάθος συμπεράσματα. Κατ'Εμέ καλά έκανε η mareco και είπε και τα...υπόλοιπα.
BlackPit35...δεν αναφερθηκα σε αυτες τις τιμες γιατι πολυ απλα οπως προειπα,δεν με ενδιαφερουν τα ομαδικα και τα μαθηματα στη σχολη..απο την αρχη του ποστ δεν αναφερθηκα στους συγκεκριμενους εκπαιδευτες,απλα ρωτησα αν ξερει καποιος απο το φορουμ καλο εκπαιδευτη που να μην παιρνει τοσα...δεν μπορω να βρω που ειναι το κακο...κατόπιν η Mareco μου τους προτεινε και απαντησα λεγοντας οτι δεν θα τους προτιμησω γιατι δεν μου αρεσει η μεθοδος τους..τωρα,ποια μεθοδο εννουσα δεν ανεφερα ουδεποτε,παρα μονο μετα την ερωτηση της Mareco...εν κατακλειδι,βρισκω ανουσιο να καθομαι να απολογουμαι συνεχεια γι'αυτο το θεμα..
Υ.Γ Δεν θα σχολιασω καθολου το '' καλα εκανε η Mareco και ειπε και τα...υπολοιπα''

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.838
20.182
Για να δούμε...:rolleyes:
BlackPit35...δεν αναφερθηκα σε αυτες τις τιμες γιατι πολυ απλα οπως προειπα,δεν με ενδιαφερουν τα ομαδικα και τα μαθηματα στη σχολη..
Κατά την ολόδική μου γνώμη, η σωστή διατύπωση θα ήταν: ρώτησα τα παιδιά εκεί και μου είπαν τόσο, τόσο και τόσο ή ρώτησα τα παιδιά εκεί και μου είπαν διάφορες τιμές για διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων και ένα χιλιάρικο για 5 εντολές...
Δεν σου ακούγεται πιό δίκαιο;
..απο την αρχη του ποστ δεν αναφερθηκα στους συγκεκριμενους εκπαιδευτες...
Ποστ #1
Καλημεραααααα!!!!!Χθες πηγαμε στο puppies park να παιξει λιγακι ο κοπρος.......................................
....η ετυμηγορια απο τα παιδια που ηταν εκει?(εννοω τους εκπαιδευτες).................................................ρωτησα τα παιδια εκει ποσο θα μου παει το μαλλι και πηρα μια ιδεα για τις τιμουλες που επικρατουν...βασικα ενδιαφερομαι να ερθει ο εκπαιδευτης σπιτι μου....

εν κατακλειδι...εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο κι αξιοπιστο εκπαιδευτη που να μην παιρνει ενα χιλιαρικο για 5 εντολες?
Νομίζω ότι είναι σαφές ότι αναφέρεσαι στα... παιδιά εκεί...τους εκπαιδευτές...που οι τιμούλες τους είναι, ένα χιλιάρικο για 5 εντολές...

...κατόπιν η Mareco μου τους προτεινε και απαντησα λεγοντας οτι δεν θα τους προτιμησω γιατι δεν μου αρεσει η μεθοδος τους..τωρα,ποια μεθοδο εννουσα δεν ανεφερα ουδεποτε,παρα μονο μετα την ερωτηση της Mareco...
Οταν λες αυτό:
Με εναν μιλησα και συγκεκριμενα μια...με βαση πραγματα που ακουσα για την μεθοδο εκπαιδευσης που χρησιμοποιουν,δεν θα τους προτιμησω
είναι λογικό να ακολουθήσει ερώτηση σχετικά με την "απαράδεκτη" μέθοδο. Δεν νομίζεις;
...εν κατακλειδι,βρισκω ανουσιο να καθομαι να απολογουμαι συνεχεια γι'αυτο το θεμα..
Αυτό είναι βεβαίως το σωστό να κάνεις. Να αφοσιωθείς στην ανεύρεση σωστού εκπαιδευτή για τον σκύλο σου. Και όχι να ανακυκλώνουμε την "διαμάχη". Από εσένα εξαρτάται ;)

Αυτά...προς διευκρίνηση των δικών μου δημοσιεύσεων. Οχι προς υπεράσπιση, των...παιδιών εκεί...:rolleyes::)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.838
20.182
Νομίζω ότι το θέμα θα πρέπει πλέον να θεωρηθεί λήξαν και να ασχοληθείς με το πραγματικό σου πρόβλημα.
Μην περιμένεις λοιπόν από κανέναν, να σου συστήσει "σωστό εκπαιδευτή". Πήγαινε από κοντά, δες και κρίνε.
Και αφού καταλήξεις, στην πορεία, ξανακρίνε :)

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Ξανανοιγω το θεμα για να λυθουν καποιες αποριες μου..ειχα ραντεβου χθες με εναν εκπαιδευτη...το σκηνικο εχει ως εξης:ηρθε ο ανθρωπος σπιτι και τον υποδεχτηκε ο μικρος με τις αγριοφωναρες του...μου ζητησε να τον κλεισουμε καπου για να μιλησουμε...συμπληρωσε καποια στοιχεια και κατεληξε στο οτι ο μικρος χρειαζεται βασικη υπακοη...ολα καλα(σχεδον)μεχρι εδω...τον ρωτησα αν χρησιμοποιει πνιχτη και μου απαντησε με περισση φυσικοτητα οτι τον χρησιμοποιει..του ειπα οτι για μενα ο πνιχτης ειναι βια αλλα μου πουλησε πνευμα λεγοντας μου οτι εφοσον δεν μπορω να εκπαιδευσω μονη μου τον σκυλο δεν μπορω να εκφερω γνωμη και οτι εκεινος ξερει να τον χειριζεται...και οτι ολοι αυτοι που αποκαλουνται θετικοι εκπαιδευτες δεν κανουν δουλεια...Η ερωτηση μου ειναι η εξης : μπορει ενας εκπαιδευτης να κρινει και να καταλαβει τι χρειαζεται το καθε σκυλι αν δεν εχει περασει εστω και ενα 5λεπτο μαζι του για να παρατηρησει την συμπεριφορα του?
Εντελως συμπτωματικα σημερα πηγα στην κτηνιατρο για κατι πραγματακια και τη ρωτησα αν ξερει καποιον εκπαιδευτη και μου εδωσε την καρτα του συγκεκριμενου λεγοντας μου οτι ξερει σκυλακια που εκπαιδευσε και ο,τι κανει δουλεια..
Εσεις τι γνωμη εχετε για τα προαναφερθεντα?

Last edited:

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
γενικοτερα χρησιμοποιει....σε ολα!!!στην ερωτηση μου αν θα εβαζε και σε Yorkshire πνιχτη απαντησε θετικα :-o

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν καταλαβα καλα σου ειπε οτι χρησιμοποιει πνιχτη γιατι ο πνιχτης ειναι εργαλειο εκπαιδευσης, δεν ειπε οτι θα το χρησιμοποιησει και στο δικο σου. Ο πνιχτης οταν χρησιμοποιηται απο γνωστη του αντικειμενου και αποτελεσμα εχει και μικρη πιθανοτητα τραυματισμου. Δεν υπαρχουν μονο τα προνγκ αλλα και πνιχτες απλοι. Ο πνιχτης πρεπει να χρησιμοποιηται σε συνδιασμο με στηθολουρο και ειναι εργαλειο διορθωσης.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Μου ειπε καθαρα οτι θα βαλει και στον δικο μου... :-( και σε ακραιες περιπτωσεις πνιχτη με καρφια....!!!!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εμενα αυτο μου εκανε πιο πολυ εντυπωση...με το που μπηκε μεσα μας ειπε να τον κλεισουμε σε ενα δωματιο και μεχρι να φυγει δεν ζητησε καν να τον δει....

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Η Έφη Παπαδοπούλου εκπαίδευσε επιτυχώς -κ με το παραπάνω:)- τη μικρή στη ΒΥ, αρκετά tricks, θέματα συμπεριφοράς κ.λπ.;), στον κ. Ιωαννίδη συνεχίσαμε με τις αρχικές προπονήσεις μας στο agility, ενώ έκανα κ κάποιες επισκέψεις στο χώρο του κ. Μαρτίνη (Athens Dog Training Club), για ορισμένα θέματα κροτοφοφίας που έχει η μικρή. (Έχει πολύ καλά κατά τη γνώμη μου ομαδικά μαθήματα, για ενήλικα σκυλιά κ για κουτάβια.)

Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει την άποψή του για τους εκπαιδευτές που δουλεύουν αυτή τη στιγμή. Κ εγώ δεν συμφωνώ με μεθόδους που'χω δει από αρκετούς κ φυσικά δεν πήγα το σκύλο μου εκεί για εκπαίδευση.

Έχω γνωρίσει αξιόλογους εκπαιδευτές, θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ονόματα, οι οποίοι κάνουν σωστή δουλειά κ σε βοηθούν στο πώς να περνάς τα σωστά μνμ στο σκύλο σου κ χαίρομαι γι' αυτό.
Βέβαια, υπάρχουν κ εκείνοι που... για μένα μακριά. Αλλά αυτή την άποψη την έχω διαμορφώσει εγώ με ό,τι έχω δει.

Στο τέλος, όμως, γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να καταλήξεις σε έναν μόνο εκπαιδευτή για, π.χ. ΒΥ: σε εκείνον που θα σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη, έχει την καλύτερη μεταδοτικότητα, αφιερώνει πραγματικό χρόνο κ.ο.κ. Εσύ θα το κρίνεις αυτό.

Last edited:

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Προσπαθω να διαλεξω την καλυτερη δυνατη λυση για τον μικρο...η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα με τον συγκεκριμενο..γνωριζεις αν ο κυριος Μαρτινης κανει μαθηματα κατ'οικον?

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
900 ευρώ για βασικη κιολας εκπαιδευση ...τι να πω, δεν έχει το μήνα το καλυτερο ιδιωτικο για παιδιά με πισινες, αγγλικά, γαλλικα, μπαλεττα... . Και με τετοια κριση που μας έχουν πετσοκοψει τους μισθους και δεν ξερουμε αν αύριο θα έχουμε δουλειά? Δεν θέλω να κρινω το αν ειναι καλος και ποσο τελειος εκπαιδευτής ειναι γιατι αυτο δεν το ξέρω, αλλα ξέρω οτι από αυτον που δεν έχει δεν μπορεις και να λαβεις. Αν μου περισσευουν κάποια χρηματα προτιμώ να του παρω την καλυτερη τροφή, τον κτηνιατρο και μετά να διαλέξω την καλυτερη φτηνη λυση για οτιδηποτε άλλο. Για τη βασική εκπαιδευση έχω ξεκινήσει και εφαρμοζω οτι έβλεπα στον Σιζαρ και στη Βικτώρια και με ένα κομμάτι παριζάκι κάτι καταφέρνουμε. Αν δεν τα καταφέρω θα βρω κάτι οικονομικο και με συστάσεις.
Οποιος έχει τέλος πάντων ας πάει να τα δώσει...

Last edited:

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Τώρα που το σκέφτομαι ουτε οι λογοθεραπειες παιδιών δεν πάνε 900 το μήνα.... Για 500 ευρώ έχω ακουσει....(Οχι οτι έχω τη λογική να συγκρινω παιδιά με σκυλιά γιατι και τα σκυλιά μέλος οικογένειας ειναι)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μιλαμε για παροχη υπηρεσιων,ο καθενας μπορει να κοστολογησει την δουλεια του οσο θελει.
Εμεις απο την αλλη εχουμε την επιλογη να διαλεξουμε καποιον φτηνοτερο.

Δεν οφελει να λεω ποιος ειναι ακριβος και ποιος φτηνος αλλα ποιος κανει καλη δουλεια και ποιος οχι.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λια,

Να σε ρωτησω κι εγω κατι, μια και δεν παρακολουθησα το θεμα από την αρχη και τωρα το ειδα τελειως αποσπασματικα.

Πόσων μηνων είναι το σκυλακι? Τεσσαρων μηπως???
Είναι αυτο που πηρες πρν 3 μηνες σε ηλικια 40 ημερων? Αν ναι, τωρα πρεπει να είναι περιπου 4 μηνων και κατι ψιλα.

Αν είναι ετσι, μιλαμε για ΒΥ? Και ηρθε και ο άλλος και μιλαει για πνιχτες στο μωρο?

Και πιο πριν μιλουσαμε για εκπαιδευση 5 εντολων των 900-1000 ευρω?

(Αν περιλαμβανει τα παντα μεσα αυτή η εκπαιδευση, όπως ειπε ο Grdane και η Tara, τοτε παω πασο)

(Αλλιως πληρωσε μονο τις βενζινες σου και ελα να σου δειξω εγω τζαμπα το πώς μαθαινονται οι 5 εντολες και να σηκωθεις και να γυρισεις σπιτι σου να τις εμπεδωσεις)

Την στιγμη που το μονο που εχεις να κάνεις είναι κοινωνικοποιηση και οσο γινεται καταπολεμηση των φοβιών?

Και ταυτοχρονα ένα μαλακο ξεκινημα των πιο βασικων εντολων, αποκλειστικα με παρακινηση/επιβραβευση.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Ο Ορφεας τωρα ειναι 6 μηνων παρα μια μερα....του εχω μαθει μονη μου καποιες βασικες εντολες οπως το κατω,μεινε,ξαπλωσε και διαφορες σαχλαμαρες οπως να δινει το ποδαρακι του και να κολλαει πεντε... :)
σε τετοιους καιρους χαλεπους πιστευω οτι ειναι δυσκολο για τον οποιονδηποτε να δωσει τοσα λεφτα για εκπαιδευση...εγω δεν ζηταω πολλα...το μονο προβλημα μου ειναι στην βολτα..τραβαει σαν διαολεμενος και αν δει δεμενο σκυλι η' αν ειναι ο ιδιος δεμενος ορμαει...επικοινωνησα με τον κυριο Μαρτινη και ομολογω οτι τουλαχιστον τηλεφωνικα μου φανηκε αξιοπρεπεστατος και σωστος στη δουλεια του...συγκριτικα με τον αλλον που δεν τον ειδε καν και ηθελε να του βαλει πνιχτη του μωρου... :-(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.838
20.182
...συγκριτικα με τον αλλον που δεν τον ειδε καν και ηθελε να του βαλει πνιχτη του μωρου... :-(
Λία, εμένα πάλι μου φαίνεται ότι βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...:? Θέλεις να κολλάς ταμπέλες στους ανθρώπους/επαγγελματίες. Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά προσωπικά μου φαίνεται εντελώς άκομψο. Δεν θα πω "άδικο" αυτή την φορά, γιατί τον συγκεκριμένο δεν τον ξέρω, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις για το πόσο είσαι εσύ σε θέση, να αντιληφθείς/κρίνεις, έναν επαγγελματία από το "χαίρω πολύ". Ασφαλώς, θα πρέπει να σου προκαλεί αισθήματα εμπιστοσύνης με την πρώτη συζήτηση, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι πιάνεσαι από λέξεις και οδηγείσαι μόνο από αυτές, στο αποτέλεσμα. Κάποιες φορές, τα φαινόμενα απατούν. Μην βιάζεσαι να κρίνεις. Δίνε ευκαιρίες. Λέω εγώ...

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Mareco,εσυ η ιδια αυτη τη στιγμη μου βαζεις ταμπελα σαν ατομο που κρινει ανθρωπους με το καλημερα....το προηγουμενο θεμα εχει κλεισει για μενα εδω και πολυ καιρο..ισως επρεπε να να ανοιξω καινουργιο τοπικ για να μην συγχεεις αυτα τα 2 θεματα....του puppies park και του προχθεσινου εκπαιδευτη...μπορει κατα τη γνωμη σου να κολλαω ταμπελες (αν και συγκεκριμενα δεν ειπα τιποτα) αλλα κουφη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!!Δοξα τω Θεο τα αυτακια μου ακουνε τελεια...Δεν τον εκρινα τον ανθρωπο...για αυτο το λογο ζητησα και την αποψη σας...