Εκπαίδευση σε κουτάβι 6 μηνών

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Κάτσε γιατί κάνω κ κάτι άλλο κ δεν τα διάβασα καλά κ λες κάπου ότι θα στείλει κόπρανα σε εργαστήριο. Η TLI γίνεται με εξέταση αίματος, το ίδιο λέμε;

@TheBestBoi με το που ξεκίνησε τη νέα τροφή δεν είπε πράσινησαν τα κακά, για να ναι η giardia που προϋπήρχε; Πάντως η τροφή αν δεν είναι πράσινη η ίδια, δεν παίζει από τις ίνες μονό, η χλωροφύλλη (ή το τεχνητό χρώμα) τα πρασινίζει. Ένας άλλος λόγος να πρασινίσουν - το ρίχνω να υπάρχει - είναι να περνάει υπερβολικά γρήγορα η χολή.
Και ο οζι έκανε πράσινα σε κάποια φάση μετά από κολιτιδα. Και εγώ είχα φοβηθεί για την χολή και κάναμε υπέρηχο τότε. Πέρασε μόνο του.

• Like
Reactions: Estranged

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
@TheBestBoi με το που ξεκίνησε τη νέα τροφή δεν είπε πράσινησαν τα κακά, για να ναι η giardia που προϋπήρχε; Πάντως η τροφή αν δεν είναι πράσινη η ίδια, δεν παίζει από τις ίνες μονό, η χλωροφύλλη (ή το τεχνητό χρώμα) τα πρασινίζει. Ένας άλλος λόγος να πρασινίσουν - το ρίχνω να υπάρχει - είναι να περνάει υπερβολικά γρήγορα η χολή.
εμα τι να πω και εγω, ο μπλακυ ειναι ενα μυστηριο απο μονος του. οντως δεν κολλαει ετσι ξαφνικα να εβγαλε πρασινο απο γιαρδια ενω την εχει τοσο καιρο, αλλα ισως??? η τροφη που τρωει απο οσο θυμαμαι ειναι ελαφρως κιτρινη προς ασπρη. αρα ναι δεν.... θα μπορουσε και χολη. θα μπορουσε ακομα ακομα να ειναι και καταλοιπα απο τα φυλλα που εφαγε προσφατα, χλωροφυλλη, ταιριαζει

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
Κάτσε γιατί κάνω κ κάτι άλλο κ δεν τα διάβασα καλά κ λες κάπου ότι θα στείλει κόπρανα σε εργαστήριο. Η TLI γίνεται με εξέταση αίματος, το ίδιο λέμε;

Τα κοπρανα θα πανε για καλλιεργεια κ αντιβιογραμμα.

Η tli συζητηθηκε... στα πλαισια της αποδειξης οτι πραγματι εχει χρονιο νοσημα.

Οσο για τα πρασινα κακα.... εχω αποσβολωθει! Η τροφη ειναι κιτρινη. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο.
Αυτος ειπε οτι η Purina HA hypoallergenic δεν ειναι καλη.... και γιατι διεκοψα τη Hills;;;
Λεω... ο δερμστολογος το ειπε!
Τα' χω παιξει! Αγοραζω 12κιλα τροφες και μου μενουν. Ειναι το τριτο σακι που μου μενει, περα απο τα 3κιλα που εχουν καταναλωθει γενικα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.855
7.427
Και ο οζι έκανε πράσινα σε κάποια φάση μετά από κολιτιδα. Και εγώ είχα φοβηθεί για την χολή και κάναμε υπέρηχο τότε. Πέρασε μόνο του.
Εμένα έκανε απ' το καλοκαίρι μέχρι τώρα πριν λίγο που το σταμάτησε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Κ ξέρουμε ότι έχει θέμα με τη χολή κ εκτός απ' τη λάσπη φοβάμαι μονίμως ότι πατάει ο όγκος τα χοληφόρα. Άσε που το καλοκαίρι που τα κάνε ακραία καταπράσινα (μια ξανθά πράσινα μια πρασινομαυρα) είχε κ ΤΒΑ στο θεό, 78 νομίζω; Άρα χολή λογικά. Κ εμένα για το φαΐ μου είπαν οι δικές μου (απ'το τηλ γιατί ήμασταν διακοπές), τους λέω τρώει το ύποπτο για να τα βάφει πράσινα ένα χρόνο, τώρα το θυμήθηκε; Ε κ μετά βγήκε η ΤΒΑ.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
.θα μπορουσε ακομα ακομα να ειναι και καταλοιπα απο τα φυλλα που εφαγε προσφατα, χλωροφυλλη, ταιριαζει
Μια βδομαδα ειναι που τα εφαγε!
Ειναι δυνατον;;
Σκεφτομαι να την κοψω.....

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
Αυτος ειπε οτι η Purina HA hypoallergenic δεν ειναι καλη.... και γιατι διεκοψα τη Hills;;;
Λεω... ο δερμστολογος το ειπε!
Τα' χω παιξει! Αγοραζω 12κιλα τροφες και μου μενουν. Ειναι το τριτο σακι που μου μενει, περα απο τα 3κιλα που εχουν καταναλωθει γενικα.
επειδη υπαρχουν αρκετα θεματα, προτεινω να επιλεξετε εναν και να τον ακουτε για τωρα. οποιος σας ενεπνευσε περισσοτερη εμπιστοσυνη. μην κανετε σπασμοδικες και βιαστηκες κινησεις επειδη ακουτε 392334892 πληροφοριες απο καθε μερια. σιγα σιγα. εν αναγκη, βαλτε τους δυο γιατρους να μιλησουν και μεταξυ τους, να σας πουν αποφαση απο κοινου. αυτο ειναι το πιο σωστο. δεν ειναι δικαιο τωρα για το σκυλι να λεει ο ενας δωσε το ενα, ο αλλος οχι δωσε το αλλο, και εσεις να αλλαζετε συνεχεια τροφες και φαρμακα. θελει δομηση η κατασταση.

τις τροφες που σας μενουν, μπορειτε να τις κανετε δωρεα σε καποιο καταφυγιο, θα το εκτιμησουν πολυ

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Μια βδομαδα ειναι που τα εφαγε!
Ειναι δυνατον;;
Σκεφτομαι να την κοψω.....
Όχι μην την κόψεις. Συνέχισε με την πουρινα. Εφοσον ειπες οτι θα πορευτεις με την δερματολογο και να κοιταξεις για αλλεργίες δυνασανεξιες κάντο. Το χειρότερο δεν είναι ότι σου μένουν τα σακιά είναι ότι έχει ταραχτει το σκυλί. Δεν τα κάνει η τροφη πράσινα. Και αν τα κάνει τότε δεν είναι κακό.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Είδες αυτό που σε ρώτησα μήπως χρησιμοποιείς κατι στο σπίτι που μπορεί να του ερεθίζει το δέρμα?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.855
7.427
Εμένα έκανε απ' το καλοκαίρι μέχρι τώρα πριν λίγο που το σταμάτησε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Κ ξέρουμε ότι έχει θέμα με τη χολή κ εκτός απ' τη λάσπη φοβάμαι μονίμως ότι πατάει ο όγκος τα χοληφόρα. Άσε που το καλοκαίρι που τα κάνε ακραία καταπράσινα (μια ξανθά πράσινα μια πρασινομαυρα) είχε κ ΤΒΑ στο θεό, 78 νομίζω; Άρα χολή λογικά. Κ εμένα για το φαΐ μου είπαν οι δικές μου (απ'το τηλ γιατί ήμασταν διακοπές), τους λέω τρώει το ύποπτο για να τα βάφει πράσινα ένα χρόνο, τώρα το θυμήθηκε; Ε κ μετά βγήκε η ΤΒΑ.
Να πω ότι η λάσπη κ η απόφραξη δεν τα κάνει πράσινα, το αντίθετο, χλωμά τα κάνει αν υπάρξει απόφραξη, αλλά γενικά η χολή έχει θέμα. Έχω μια υποψία ότι ο συνδυασμός χολεκκριτικων που παίρνει μαζί με τα προβλήματα κάπως μαμησαν τη φάση του κύκλου της χολής.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
Είδες αυτό που σε ρώτησα μήπως χρησιμοποιείς κατι στο σπίτι που μπορεί να του ερεθίζει το δέρμα?
το κουταβι ηρθε ετσι απο το καταφυγιο, στα πμ μου ειπε πως ηταν αρκετα χειροτερα μαλιστα τα κακαδια στο δερμα του

• Like
Reactions: Ans

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
επειδη υπαρχουν αρκετα θεματα, προτεινω να επιλεξετε εναν και να τον ακουτε για τωρα. οποιος σας ενεπνευσε περισσοτερη εμπιστοσυνη. μην κανετε σπασμοδικες και βιαστηκες κινησεις επειδη ακουτε 392334892 πληροφοριες απο καθε μερια. σιγα σιγα. εν αναγκη, βαλτε τους δυο γιατρους να μιλησουν και μεταξυ τους, να σας πουν αποφαση απο κοινου. αυτο ειναι το πιο σωστο. δεν ειναι δικαιο τωρα για το σκυλι να λεει ο ενας δωσε το ενα, ο αλλος οχι δωσε το αλλο, και εσεις να αλλαζετε συνεχεια τροφες και φαρμακα. θελει δομηση η κατασταση.

τις τροφες που σας μενουν, μπορειτε να τις κανετε δωρεα σε καποιο καταφυγιο, θα το εκτιμησουν πολυ

Εννοειται αν δεν χρησιμοποιηθουν στην πορεια (διοτι ηδη εχουμε επανελθει σε προηγουμενες τροφες για δοκιμη) θα τις χαρισω!
Φοβαμαι το πρασινο ξαφνικα που προεκυψε.... θελω να την αλλαξω να δω τί θα γινει...

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Εμείς είχαμε και αυξημένη αλτ λίγο τότε από την κωλοκορτιζονη και είχα φρικάρει. Εσείς τι έχετε τραβήξει δεν το φανταζομαι
Να πω ότι η λάσπη κ η απόφραξη δεν τα κάνει πράσινα, το αντίθετο, χλωμά τα κάνει αν υπάρξει απόφραξη, αλλά γενικά η χολή έχει θέμα. Έχω μια υποψία ότι ο συνδυασμός χολεκκριτικων που παίρνει μαζί με τα προβλήματα κάπως μαμησαν τη φάση του κύκλου της χολής.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.855
7.427
Τι ειναι η ΤΒΑ;;;
Τεστ χολικων, μη σε νοιάζει, άσε να ισιωσει κ να ηρεμήσει τώρα να φανεί λίγο τι γίνεται γιατί έχει φορτωθεί χίλιες αλλαγές κ φάρμακα.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
Φοβαμαι το πρασινο ξαφνικα που προεκυψε.... θελω να την αλλαξω να δω τί θα γινει...
θα το ξαναπω.... ΟΧΙ σπασμοδικες και αποτομες αποφασεις και κινησεις. γιατι ενω πριν μια δυο μερες ειπατε οτι θα κρατησετε τον δερματολογο και θα κανετε οτι ειπε, τωρα λετε να γινει αλλαγη;

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Εννοειται αν δεν χρησιμοποιηθουν στην πορεια (διοτι ηδη εχουμε επανελθει σε προηγουμενες τροφες για δοκιμη) θα τις χαρισω!
Δεν είναι έτσι οι τροφές τον σκυλιών όμως. Ειδικά σε τέτοια φάση. Δεν την αλλάξεις σε μια μέρα για να δεις τι θα γίνει. Θέλει μετάβαση εβδομάδων κανονικά. Θέλει άλλες πόσες εβδομάδες για να φανούν τα αποτελέσματα.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
Άρα εφόσον για τις διαρροιες έχουμε μια καλή εξήγηση μήπως χρησιμοποιείς κάνα δυνατό καθαριστικό στο σπιτι και για αυτό κάνει δερματικα? Η έτσι ειχε ερθει με φαγουρα ηδη?
Χρησιμοποιω χλωριουχα απορρυπαντικα και πολλα αλλα... ναι. Τοσο σκατο... πώς;;;;;

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
θα το ξαναπω.... ΟΧΙ σπασμοδικες και αποτομες αποφασεις και κινησεις. γιατι ενω πριν μια δυο μερες ειπατε οτι θα κρατησετε τον δερματολογο και θα κανετε οτι ειπε, τωρα λετε να γινει αλλαγη;
Στην τροφη αλλαγη, οχι στον δερματολογο.
Θα του επιμεινω να μου πει γιατι ειναι καταπρασινα τα κακα... αλλιως να μου δωσει αλλη. Εγω ειχα hills...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.297
Μέλη
20.060
Νεότερο μέλος
DPAL