Τροφή renal

memostrikas

Active Member
23 Ιανουαρίου 2024
39
13
49
ΡΟΔΟΣ
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!
Πρόσφατα ο γλυκούλης μου ozzy πέρασε καλαζάρ και του πείραξε τα νεφράκια του.(ευτυχώς όλα πήγαν καλά). Ο γιατρός συνέστησε αποκλειστικά renal τροφή. Και εδώ είναι που θέλω την γνώμη σας.
Επειδή είναι περίεργος στο φαι του, του δίνω ξηρά ανακατεμένη με λίγο υγρή για να την τρώει. Τώρα του δίνω brit kidney care ξηρά, και hills kidney υγρή, και τρώει το μίγμα ευχάριστα.
Ηθελα την γνώμη σας αν αυτές οι τροφές είναι καλές και γενικά να μου προτείνεται καλή τροφή λόγω της ασθένειας του.
Ο κτηνίατρος έχει
Royal canin
Hills
Vibrac
Advance
Calibra
Εσείς τι λέτε;

Επίσης θα ήθελα γνώμη για την happy dog supreme sano n.

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλο το φόρουμ!

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
αν τρωει ευχαριστα τον συνδιασμο αυτο, και κανει και καλα κακα, και οι εξετασεις του δεν χειροτερευουν, και ειναι και οκ με αυτο ο κτηνιατρος, τοτε δεν υπαρχει λογος αλλαγης
χρονια πολλα και καλο πασχα :)

• Like
Reactions: memostrikas

memostrikas

Active Member
23 Ιανουαρίου 2024
39
13
49
ΡΟΔΟΣ
αν τρωει ευχαριστα τον συνδιασμο αυτο, και κανει και καλα κακα, και οι εξετασεις του δεν χειροτερευουν, και ειναι και οκ με αυτο ο κτηνιατρος, τοτε δεν υπαρχει λογος αλλαγης
χρονια πολλα και καλο πασχα :)
Από κακάκια πάμε καλά, και γενικά είναι καλά τώρα! Ο κτηνίατρος μου είπε απλά η τροφή να είναι αποκλειστικά renal. Το τι θα του δώσεις (μάρκα) μου είπε είναι δικό σου θέμα.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
Από κακάκια πάμε καλά, και γενικά είναι καλά τώρα! Ο κτηνίατρος μου είπε απλά η τροφή να είναι αποκλειστικά renal. Το τι θα του δώσεις (μάρκα) μου είπε είναι δικό σου θέμα.
πολυ ωραια τοτε, αν ολα πανε καλα, δεν υπαρχει λογος να αλλαξετε και να περασει και την ολη διαδηκασια της μεταβασης και το αγχος του αχ θα του κατσει δε θα του κατσει καλα η καινουργια κλπ, οτι βολευει και δουλευει καλο ειναι να μη το πειραζουμε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.297
Μέλη
20.060
Νεότερο μέλος
DPAL