Αλεν Ντελον ο Κρητικος.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
καναμε επαναληπτικη τιτλου και ειμαστε παλι στο 1/1600. η κτηνιατρος προτεινε να παρουμε αιμα απο λεμφαδενα για να δει εαν η νοσος ειναι ενεργη, ομως οι λεμφαδενες του δεν ειναι καθολου πρησμενοι (κανενας απτους εμφανεις) και δεν παρουσιαζει κανενα αλλο κλινικο συμπτωμα, οποτε τελικα ειπαμε να κανουμε παλι τιτλο σε εναν μηνα να δουμε πως τα παει. το 1/1600 με το 1/800 ειναι αρκετα κοντα, οποτε για τωρα δεν μας ενδιαφερει ιδιαιτερα. παιρνει ζυλαπουρ και προσφατα ολοκληρωθηκε η δευτερη θεραπεια με leisgard. την ρωτησα εαν τα αντιγονα του ανεβηκαν λογω του λεισγκαρντ, εαν δηλαδη εδωσε ενα μπουστ στον οργανισμο του και παραχθηκαν εξτρα αντισωματα, στην αρχη ειπε πως μαλλον δεν ειναι αυτο, αλλα μετα το σκεφτηκε και μου ειπε πως ισως να εχω δικιο, και θα ρωτησει και αλλους για τις γνωμες τους. οι υπολοιπες εξετασεις του ειναι τελειες. νεφρα συκωτι απειραχτα, ολικες πρωτεινες και αλβουμινη τελειες.
σημασια εχει λοιπον οτι ειμαστε μια χαρα.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
να μαστε παλι ενα χρονο και βαλε αργοτερα και σε αυτο το νημα
IMG_20250209_160212.jpg

image_2025-04-09_143702161.png

οπως ξερετε περασαμε διαφορα θεματα υγειας, αλλα τωρα ο ντελον ειναι πολυ καλα, τοσο καλα που εχει ερθει η ωρα για καθαρισμο δοντιων. ενα χρονο τωρα δεν μου επετρεπαν οι κτηνιατροι να του βουρτσιζω τα δοντια του, και για πολλους μηνες ετρωγε αποκλειστικα υγρη τροφη. οποτε καταλαβαινετε, επικρατει ενα χαος

IMG_20250331_095252_911.jpg

το καλο ειναι, οπως φαινεται στην φωτο, οτι τα δοντια απο κατω ειναι κατασπρα. και για αυτο εχω να ευχαριστισω τον εαυτο μου που 4 χρονια πριν γινει οτι γινει, του τα φροντιζα με καθημερινο βουρτσισμα, μασητικα και plaqueoff. οποτε ελπιζω πραγματικα να μην χρειαστει καμια εξαγωγη. μια καποια ανυσηχια για την ναρκωση υπαρχει, δεν το κρυβω. εννοειται θα γινει φουλ αιματολογικος ελεγχος. αλλα μια ναρκωση ειναι μια ναρκωση. το καλο ειναι πως θα ειναι εισπνεομενη και δεν θα διαρκεσει πολυ.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
Πολύ τυχερός ο σκυλάκος!
Βλέπω ότι φοράει παπουτσάκια.. Επειδή έχω αγοράσει κι εγώ αρκετές τετράδες για το άμεσο μέλλον που θα βγούμε έξω, τα δέχονται καλά ή τα περιεργάζονται στο στόμα τους...??

• Wow
Reactions: Ans

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
Πολύ τυχερός ο σκυλάκος!
Βλέπω ότι φοράει παπουτσάκια.. Επειδή έχω αγοράσει κι εγώ αρκετές τετράδες για το άμεσο μέλλον που θα βγούμε έξω, τα δέχονται καλά ή τα περιεργάζονται στο στόμα τους...??
δεν σας προτεινω καθολου να βαζεται παπουτσια σε σκυλο που δεν εχει προβλημα. εκτος και αν μιλαμε για τις πολυ ζεστες μερες του καλοκαιριου, εκει μπορει να χρησιμευσουν αν το σκυλι περπαταει μονο σε ασφαλτο. ο ντελον εχει προβλημα υγειας που προκαλει πληγες στα ποδια. τα παπουτσια τα φοραει μετα καθοδηγηση κτηνιατρου. τα ανεχεται παρα πολυ καλα.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
Οντως τώρα;;;;;;; o_Oo_Oo_O
Ο σκύλος δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλιά του. Εως τώρα τον πήγαινα με το καροτσάκι στο πάρκο τις καλές μέρες για να κοινωνικοποιηθει με κόσμο, να δει σκυλιά που έχει πολλά εκεί, αυτοκίνητα κλπ
Ψυχή έχει κι αυτός! Επειδή δεν έχει κάνει εμβόλια δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει λίγο αέρα!
Προς τί η απορία και η ......ειρωνία??
Τα παπούτσια τα πήρα για το διάστημα αυτό που τώρα έκανε το 3ο πλέον εμβόλιο και θέλει ένα ικανό διάστημα να συναναστραφεί με άλλα σκυλιά και να κυκλοφορήσει γενικά. Αλλωστε δεν έχει μάθει σε βόλτα έξω. Τα παπουτσάκια θα είναι χρήσιμα για λίγο καιρό.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
Ο σκύλος δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλιά του. Εως τώρα τον πήγαινα με το καροτσάκι στο πάρκο τις καλές μέρες για να κοινωνικοποιηθει με κόσμο, να δει σκυλιά που έχει πολλά εκεί, αυτοκίνητα κλπ
Ψυχή έχει κι αυτός! Επειδή δεν έχει κάνει εμβόλια δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει λίγο αέρα!
Τα παπούτσια τα πήρα για το διάστημα αυτό που τώρα έκανε το 3ο πλέον εμβόλιο και θέλει ένα ικανό διάστημα να συναναστραφεί με άλλα σκυλιά και να κυκλοφορήσει γενικά. Αλλωστε δεν έχει μάθει σε βόλτα έξω. Τα παπουτσάκια θα είναι χρήσιμα για λίγο καιρό.
εγω θα πω καλα κανετε που τον πατε εξω για να ακουει/μυριζει/βλεπει ερεθησματα. ΑΥΤΟ ειναι πραγματικη κοινωνικοποιηση. το αλλο που περιγραφετε μετα, δεν ειναι. ο εκπαιδευτης που εχετε δεν σας τα λεει αυτα; νομιζω διαβασα καπου οτι εχει ηδη ερθει εκπαιδευτης. μπορει να κανω λαθος. παντως, κοινωνικοποιηση δεν ειναι να το βαζετε να συνανταει αλλα σκυλια μουρη με μουρη. κοινωνικοποιηση σημαινει ενα σκυλι που στην παρουσια αλλων σκυλων ειναι ουδετερο. μπορει να συνυπαρξει χωρις επιθετικοτητα αλλα και χωρις να τραβαει απο χαρα για να δει το αλλο σκυλι. τα παπουτσια δεν θα σας ειναι καθολου χρησιμα.....

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Εφόσον έκανε 3ο εμβόλιο τα παπούτσια τι τα θες. Επίσης ξέρεις πως μεταδίδονται αυτές οι ασθένειες? Η από σκυλο σε σκυλο η από κοπρανα. Τα παπούτσια άχρηστα είναι το λιγότερο.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.017
1.084
28
μη χαλασουμε το θεμα του ντελον παιδια, αμα ειναι να τα λεμε στο αλλο
@admin παρακαλω να διαγραφουν απο αυτο το νημα οι απαντησεις 148,149, 150, 151 και 152, ευχαριστω πολυ!

Last edited:

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
156
37
52
εγω θα πω καλα κανετε που τον πατε εξω για να ακουει/μυριζει/βλεπει ερεθησματα. ΑΥΤΟ ειναι πραγματικη κοινωνικοποιηση. το αλλο που περιγραφετε μετα, δεν ειναι. ο εκπαιδευτης που εχετε δεν σας τα λεει αυτα; νομιζω διαβασα καπου οτι εχει ηδη ερθει εκπαιδευτης. μπορει να κανω λαθος. παντως, κοινωνικοποιηση δεν ειναι να το βαζετε να συνανταει αλλα σκυλια μουρη με μουρη. κοινωνικοποιηση σημαινει ενα σκυλι που στην παρουσια αλλων σκυλων ειναι ουδετερο. μπορει να συνυπαρξει χωρις επιθετικοτητα αλλα και χωρις να τραβαει απο χαρα για να δει το αλλο σκυλι. τα παπουτσια δεν θα σας ειναι καθολου χρησιμα.....
Ο εκπαιδευτής δεν είχε ως τώρα τη δυνατότητα να τον βγάλουμε βόλτα.
Τον πηγαίνω με το καροτσάκι και συναναστρέφεται πολλά σκυλιά, διότι έχει σκυλοπάρκο σε ένα μεγάλο μέρος του πάρκου που έχουμε και είναι γενικά γεμάτο σκυλιά εκεί. Ερχονται τον μυρίζουν, του γαυγίζουν, τον χαϊδεύουν τα παιδάκια, του μιλάνε όλοι....
Κάνω ό,τι μπορώ αναλόγως των συνθηκών επί του παρόντος.
Μέχρι να συμπληρωθούν 3 εβδομάδες από το εμβόλιο, είπε να μην συναναστραφεί άλλα σκυλιά, ούτε βρωμιές. Αλλωστε οι διάρροιες καλά κρατούν....
Σήμερα θα κάνουμε για giardia..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.906
5.280
patra
grdane.blogspot.com
Ο εκπαιδευτής δεν είχε ως τώρα τη δυνατότητα να τον βγάλουμε βόλτα.
Τον πηγαίνω με το καροτσάκι και συναναστρέφεται πολλά σκυλιά, διότι έχει σκυλοπάρκο σε ένα μεγάλο μέρος του πάρκου που έχουμε και είναι γενικά γεμάτο σκυλιά εκεί. Ερχονται τον μυρίζουν, του γαυγίζουν, τον χαϊδεύουν τα παιδάκια, του μιλάνε όλοι....
Κάνω ό,τι μπορώ αναλόγως των συνθηκών επί του παρόντος.
Μέχρι να συμπληρωθούν 3 εβδομάδες από το εμβόλιο, είπε να μην συναναστραφεί άλλα σκυλιά, ούτε βρωμιές. Αλλωστε οι διάρροιες καλά κρατούν....
Σήμερα θα κάνουμε για giardia..
απλά προς ενημέρωση σας... τα καλτσακια δεν βοηθούν στο να μην κολλήσει μικρόβια...
τα μικρόβια και τις ασθένειες ενα κουτάβι θα τα αποκτήσει από την μύτη, το στόμα που θα μυρίσει και θα γευτει το οτιδήποτε πιθανά μολυσμένο... όπως κι ένας ενήλικος εμβολιασμένος σκύλος που μπορεί να μην νοσεί, αλλά είναι φορέας πολλών επικίνδυνων για το ανεμβολίαστο κουτάβι σας... αντί για καλτσακια στα πόδια, καλύτερα μια κάλτσα στο κεφάλι του....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.297
Μέλη
20.060
Νεότερο μέλος
DPAL