αυτο θελω κι εγω, τουλαχιστον να λειανθει η περιοχη και να μην εχει το κλασικο καλαζαρικο "κροκοδειλησιο" λουκ, με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα να το ξυσει και να ματωσει. οταν τον πρωτοπηρα ηταν χαλια η κατασταση, ματωναν καθημερινα και το δερμα ειχε γινει καταμαυρο και επεφταν μικρα κομματακια.... ελπιζω να μην ξαναφτασουμε ποτε εκειΚι εμεις δεν το καναμε απο αποψη αισθητικής αλλα Ματωναν πολυ ευκολα και την ποναγαν. Στο τέλος παντως λειανθηκε η περιοχή παρολο που δεν ξαναβγηκαν τρίχες και δεν ματωναν.
Κακο δεν θα του κανει, το πολυ πολυ να μην κάνει τιποτα.
ο χιονι ουτε του αρεσε αλλα ουτε δεν του αρεσε, σιγουρα επειδη ειναι μια σταλια και δεν εχει και πολλη τριχα μαλλον κρυωνε αρκετα, αλλα τις βολτες μας τις καναμε.
Μολις ειδα οτι θελουν εδω και σίγουρα θα βρεις και αλλες φιλοζωικες και εντος αθηνων να ζητάνε.Γνωριζει κανεις να μου πει εαν το μιλτεφοραν πρεπει ντε και καλα να πεταγεται 30 μερες μετα το ανοιγμα του, η αν μπορω να δωσω αυτο που μου εχει απομεινει καπου που το χρειαζοντε για να μην παει χαμενο? ειναι των 30μλ και εχει μεινει το μισο. κριμα ειναι,
Είμαι στη δουλειά και γέλασα τόοοοσο δυνατά...γύρισε όλο το γραφείο και με κοίταζε.α, και το πουλι του ειναι οκ τελικα, εγω νομιζα οτι ειχε σπυρι, αλλα τελικα ειναι νορμαλ. τι να πω κι εγω, πρωτη φορα αρσενικο σκυλι, δε θα ξερω τα ανδρολογικα τους. ειχε πλακα η κτηνιατρος. το κοιταει, το ξανακοιταει, της λεω εγω να αυτο πανω πανω, τι ειναι? και μου λεει "το πουλι του ειναι ετσι καλε, δεν εχει κατι" ρεζιλι εγινα παλι, αλλα δε πειραζει. τουλαχιστον πηγαμε και ειδε την μεγαλη του αγαπη, την βοηθο που τον προσεχε στη νοσηλεια.
Δωστου μωρε...οχου ειναι γλύκας...
ποιος μπορει να πει οχι σε αυτα τα ματια που επιμονα ζητανε το γιαουρτι που ειναι στο ψυγειο....
κατ αρχήν είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φατσα. Απίθανη όμως..αλλά γιατί συμβαίνει αυτό? είναι κάποια ασθένεια??και εκει που εχεις ξαπλωσει παρεα με το κουναβοσκυλο και περιμενεις να σε παρει ο μορφεας, μυριζεις την κλασικη ψαριλα-κωλιλα των πρωκτικων αδενων..... δυο η ωρα τα ξημερωματα, παιρνεις το κουναβοσκυλο, το χωνεις στο μπανιο και του πλενεις τον κωλο... αυτο να σε κοιταει με βλεμμα αποριας, εσυ να συχτιριζεις, το σεντονι να θελει αλλαγμα.... (ποιο σεντονι δηλαδη, ολο το δωματιο πεταμα θελει)
οχι οι πρωκτικοι αδενες του σκυλου βρισκονται σε καθε πλευρα του πρωκτου, διπλα απτην ωπη. γεμιζουνε συνεχεια με ενα πολυ μυρουδατο υγρο, το οποιο καλως εχοντων των πραγματων βγαινει καθε φορα που κανουν κακα, και λειτουργει ως marking, οπως το κατουρημα ενα πραγμακατ αρχήν είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φατσα. Απίθανη όμως..αλλά γιατί συμβαίνει αυτό? είναι κάποια ασθένεια??