Εκθεση του ΚΟΘ 24-25/4 2010

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Επειδή βλέπω πως ξεφύγατε από το θέμα της "ταμπέλας"...
Δεν την θεωρείτε εξίσου ενοχλητική για μια έκθεση σκύλων; Σαν εμπόρευμα σε πάγκο λαικής, μου ακούγεται εμένα.
Θέλω να πω, πρίν κανά χρόνο μάλλον δεν θα έδινα σημασία αν την έβλεπα, αλλά μετά από τόσο διάβασμα στο φόρουμ, μου φαίνεται πλέον τελείως αντιαισθητικό θέαμα, να υφίσταται ανάμεσα σε εκτροφείς σε μια επίσημη έκθεση.
Στο πέρασμά μου από κανένα χωριό, αν την έβλεπα μπορεί να μην μου κακοφαινόταν τόσο. Σε μια τέτοια διοργάνωση όμως;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η ταμπέλλα "διατίθονται κουτάβια" ή "διατίθεται για επιβάσεις" απο ότι κατάλαβα είναι συνηθισμένη-όπως και στα σάιτ των εκτροφείων

τώρα αν π.χ. ήταν με κανα χαρτόνι κομμένο όπως όπως και έλεγε "πουλιούνται καυκασάκια" (ή καφασάκια!!!) ή έλεγε "Μαμάω για μετρητά)είναι θέμα κουλτούρας του εκδότη της οπότε γιατί να την κρίνουμε?

Αλλά έχω πάει και σε εκθέσεις που δεν ήταν σε χώρο αποκλειστικά για έκθεση-δηλαδή υπήρχαν και άνθρωποι με παιδιά που δεν ήξεραν καν ότι γίνονται εκθέσεις σκύλων γενικά στην Γή.
Εκεί τι λές?Αφήνω τον σκύλο μόνο του δεμένο και πάω βόλτα και δεν πά να είναι επιθετικός?ας προσέχουν?δεν ξέρουν ότι είναι άγριο σκυλί? Ποιός να ξέρει? ο παππούς που πήγε το πιτσιρίκι για ποδήλατο?
Ας εβαζε άλλη μία ταμπέλα "προσοχή άγριος σκύλος-μην πλησιάζετε"