Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
andrykor να το ξαναπώ γιατί φαίνεται δεν μου δώσατε σημασία στο προηγούμενο post...

...ποιούς εννοείς;
Δεν κάναμε καμμία επίσημη ερώτηση σε κανέναν διορισμένο υπεύθυνο, ώστε να πάρουμε επίσημη απάντηση. Μόνοι μας τρώμε τα μουστάκια μας, ως συνήθως άλλωστε ;):)
ναι σωστο....απλα νομιζα πως μερικοι που ειναι σιγουροι για την γνωμη τους ισως να ξερουν κατι παραπανω και να ειναι αυτος ο λογος!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ναι σωστο....απλα νομιζα πως μερικοι που ειναι σιγουροι για την γνωμη τους ισως να ξερουν κατι παραπανω και να ειναι αυτος ο λογος!
Συγνωμη....εγω νομιζα οτι αυτο στο ειπαν οι διοργανωτες!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.097
Εγώ είμαι πολύ σίγουρη για την γνώμη μου, με μόνο κριτήριο τις 2-3 φορές που έχω πάει. Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στην Γερμανια εινα Σκαρλετ και συγκεκριμενα στο Ντορτμουντ μια πολη 600.000 κατοικων,εκει δεν γινονται ολα στην πρωτευουσα ντε και καλα,εκει εχει και την εδρα του ο ΚΟΕ Γερμανιας το VDH,εδω αν θα γινει στην Θεσσαλονικη μεσα καποιο εστω Βαλκανικο θα γινει χαμος,κινηση θελει οχι χρηματα,εμεις ασχολουματστε με σκυλια,αυτοι που ασχολουνται με τα οργανωτικα εφοσον το κανουν ας το κανουν σωστα,το να φερεις 2-3 κριτες και 100 μετρα σχοινι δεν ειναι τιποτα,το να κινησεις γη και ουρανο αυτο ειναι κατι,εχω δει και Ελληνες εκει στην Γερμανια που πηγαν εκει γιατι υπαρχει συναγωνισμος οσο και αν λεμε το προτυπο αν δεν υπαρχει συναγωνισμος δεν μετραει για μενα ο πρωταθλητης,ειναι σαν τον πρωτο σκορερ στις ανατολικες χωρες καποτε.
Εδω συμβαινει το αντιθετο,εδω ηρθε ο πετσοπας να με ρωτησει απο που αγορασα τα λουρια μου,εκει πας εσυ ο ιδιοκτητης και ρωτας τον πετσοπα,αρα εδω ο ιδιοκτητης σκυλου εχει ξεπερασει και τον ΚΟΕ και τον πετσοπα,και εχει δικαιολογημενες απαιτησεις,δεν μπορει να μπαινεις σε πετ σοπ και να φευγεις αδειος γιατι εχει μονο κινεζικα ψευτικα πραγματα,οποτε ριχνουμε εδω λιγη χολη για να περπατησουν μαζι μας και οχι να μενουν πισω,τους θελουμε και τον ΚΟΕ και ολο το συγγενολοι,αλλα η να το κανουν η ας το αφησουν,σκυλαδες δεν θελανε?οριστε κυριοι ιδου η ροδος,εμεις τα πηραμε τα σκυλια και αγοραζουμε τα παντα απο το διαδικτυο,και οι εκθεσεις αν δεν βελτιωθουν θα πατωσουν και αυτες.

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
βρε παιδια μην παμε σε αλλο θεμα τωρα. ειναι ενα event σκυλων, και σαν τετοιο δεν καταλαβα γιατι δεν μπορω να παρω και το σκυλακι μου. αυτο ειναι ολο. μην τα μπερδευουμε παλι! απλα μου φαινεται σαν ρατσιστικη απαγορευση οταν σου λεει ο αλλος ενα σκετο ''οχι''. αφου το λυσαμε τωρα, μην το σκαλιζουμε αλλο. ε??? ΄-)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
βρε παιδια μην παμε σε αλλο θεμα τωρα. ειναι ενα event σκυλων, και σαν τετοιο δεν καταλαβα γιατι δεν μπορω να παρω και το σκυλακι μου. αυτο ειναι ολο. μην τα μπερδευουμε παλι! απλα μου φαινεται σαν ρατσιστικη απαγορευση οταν σου λεει ο αλλος ενα σκετο ''οχι''. αφου το λυσαμε τωρα, μην το σκαλιζουμε αλλο. ε??? ΄-)
εχεις παει ποτε ξανα σε Ελληνικη Εκθεση Μορφολογιας Σκυλων?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Άστο παιδί μου τώρα που ηρεμήσαμε... δεν το λένε, τι να κάνουμε τώρα !!!
Πάντως λέω να πάω γιατί πριν λίγο έμαθα ότι θα συμμετέχει μια κούκλα που αγαπώ πολύ και θέλω να την καμαρώσω !!

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
η έκθεση για ποιον λόγο γίνεται?
για να προαχθεί το καλό των φυλών...διαφωνείς?

σε χαλάει να προαχθεί το καλό της γενικότερης φυλής των σκύλων στην Ελλάδα ?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα δεν ειναι θεμα τεχνολογιας ειναι θεμα νοοτροπιας,η Τουρκοι κανουν αγωνες φορμουλα 1,ειναι αιωνες μπροστα?εκεινα τα ολυμπιακα ακινητα τι κανουν εκει?κανεναν πολιτικο φιλοζωο δεν εχουμε?
Αν δεν μπορει ο σκυλος να παει στην εκθεση για σκυλους σαν επισκεπτης γιατι ενοχλει,θα μεινη και εξω απο το λεωφορειο,εξω απο το καφε,κ.τ.λ.
Τεο τι κανει ο σκυλος στο καφε?
Τι κανει στην θαλασσα?
Τι κανει στο διαμερισμα?
Τι κανει στην πολη?
Τι τον θελουμε τον σκυλο τελικα?