Εγώ τώρα να κάνω φόνο?

tfragos

Banned
Banned
18 Μαρτίου 2008
6
0
keyman said:
εμ εκεί χρειάζεται να έχεις και ένα αρσενικό ροτ μαζί σου.Να μην το έχει δει όμως ο γέρος.

Βλέπει το ροτ να κλωτσάει ο γέρος το κανισάκι-φίλο του,τα παίρνει στο κρανίο,αγριεύει(δείχνει απλά δόντια,δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω)τρομάζει ο γέρος,πέφτει κάτω,χέζεται πάνω του.Ε,ή από το χέσιμο ή από το πέσιμο κάποια ζημιά θα την πάθει :wink:
Μου έχει τύχει :D :D :D :D :D :D

Με κουτάβι Μαλινουά όμως :evil:

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
ROTTIE said:
Chloe said:
Τον ξέρει η περιπτερού τι μπορώ να του κάνω?
Chloe θα σταθώ στην ουσία του θέματος (έτσι κι αλλιώς εννοείται ότι καταδικάζω το γεγονός) και θα σου απαντήσω στο ερώτημα σου.
Νομικά δεν μπορείς να κινηθείς εναντίον του, αντιθέτως θα μπορούσε να κινηθεί αυτός εναντίον σου διότι σήκωσες χέρι επάνω του. Θα μπορούσε να ισχυριστεί ακόμα και πρόκληση σωματικών βλαβών και να έχει μπλεξίματα.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς υστερούμε ως χώρα έναντι άλλων ευρωπαϊκών χωρών στη νομοθεσία περί δικαιωμάτων των ζώων. Απλά θα έκανε ο ένας μήνυση στον άλλον, θα ήταν ο λόγος μου εναντίον του δικού σου και θα δικαιωνόταν ο άνθρωπος που σβερκώθηκε και όχι το ζωντανό που κακοποιήθηκε.

Παρόμοιο σκηνικό διαδραματίστηκε στην Αγγλία όταν έμενα και η φίλη μου που είχε το σκυλί δεν πρόλαβε καν να πει κουβέντα. Έγινε people's arrest από τους γύρω πεζούς και φωνάξανε επί τόπου την αστυνομία χωρίς να του αφήσουν περιθώριο όχι να κινηθεί, ούτε καν να αναπνεύσει. Υπόψιν ότι έγινε επί τόπου προσαγωγή και ο τύπος εκτός από χρηματικό πρόστιμο αρκετά τσουχτερό, αν θυμάμαι καλά 250 λίρες = 322 Ευρώ), έλαβε και 3 μήνες με αναστολή με community service σε dogshelter.

Εκεί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όσον αφορά την κακοποίηση των ζώων. Εδώ είμαστε απλά βαθειά νυχτωμένοι. Δυστυχώς.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Eva said:
Υπόψιν ότι έγινε επί τόπου προσαγωγή και ο τύπος εκτός από χρηματικό πρόστιμο αρκετά τσουχτερό, αν θυμάμαι καλά 250 λίρες = 322 Ευρώ), έλαβε και 3 μήενς με αναστολή με community service σε dogshelter.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν ήταν και σε κάποιο που έχει αποκλειστικά aggresive dogs (επιθετικούς σκύλους) θα ήταν πολύ πετυχημένη η ποινή!!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Eva said:
Έγινε people's arrest από τους γύρω πεζούς και φωνάξανε επί τόπου την αστυνομία χωρίς να του αφήσουν περιθώριο όχι να κινηθεί, ούτε καν να αναπνεύσει.
Στην Ελλαδίτσα μας θα γινόταν ακριβώς το αντίθετο.

Μπράβο τους πάντως, είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάπου ο κόσμος αντιδρά ανθρώπινα και όχι σα ζώα.

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
Δυστυχώς στην Ελλαδίτσα μας δεν έχουν στον ήλιο μοίρα τα ζώα. ΄
Δεν έχουν δικαίωμα ούτε να ζούνε. Η νομοθεσία μας είναι ελλειπέστατη για τους ανθρώπους. Σιγά μην ασχοληθούν με τα ζώα.

Μπορεί εντός εισαγωγικών η ψυχρότητα των Αγγλων να με ενόχλησε και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ζήσω εκεί μόνιμα, αλλά σε κάποια πράγματα δεν τους βγάζω απλά το καπέλο, τους παραδέχομαι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εντυπωσιακό Ευά! Πραγματικά...
Όσο για τους Άγγλους, είναι απλά ο αγαπημένος μου λαός στον πλανήτη. Ψυχροί ίσως... αλλά με παραδειγματική ευγένεια και οργάνωση !