Εγώ τώρα να κάνω φόνο?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πρώτη φορά τον είδα τον κερατά Frenchie! Μένει πιο μακριά, απλά περνούσε. Να έχω το σκύλο με λουρί για τη συγκεκριμένη διαδρομή δεν έχει νόημα. Εννιά χρόνια τώρα και παραπάνω που τον βγάζω ξέρει το δρόμο τέλεια και δεν απομακρύνεται καθόλου. Πρόκειται για σύντομη διαδρομή για τις σύντομες βόλτες. Αλλιώς πάντα με λουρί.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Rottie αν δεν τον είχε σβερκώσει δεν θα μπορούσε να του κάνει μύνηση για κακοποίηση ζώου;

Περπατάω με την αδελφή μου και τον Άρη δίπλα δίπλα και μια κυρία δεν ξέρω πως της ήρθε ήθελε να περάσει ανάμεσά μας και δίνει μια με κάτι λουλούδια που κρατούσε στον Άρη..... Δεν νομίζω να ξαναπλησιάσει σκύλο για τα επόμενα 10 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν θες τον φέρνω να περάσουμε μια βόλτα από τον παπού.... :wink:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ρε τον Άρη :D :D :D
Ο δικός μου φλώρος! Μόνο στα σκυλιά κάνει μαγκιές. Του έλεγα μετά που ηρεμήσαμε "αγόρι μου, που φοβάσαι τα σκυλάκια και συμπαθείς όλους τους ανθρώπους, να ξέρεις ότι λάθος είδος φοβάσαι".

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
lone wolf said:
Rottie αν δεν τον είχε σβερκώσει δεν θα μπορούσε να του κάνει μύνηση για κακοποίηση ζώου;
O καθένας μπορεί να μηνύσει τον οποιοδήποτε για οτιδήποτε και να ισχυριστεί ότι θέλει. Το θεμα είναι εάν μπορεί να αποδειχθεί αυτό που ισχυρίζεται. Κακοποίηση στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί.

denis said:
Kι εγώ κι εγώ πάμε όλοι μαζί 8) 8) :lol:
Νομίζω πως αυτό θα είχε γρηγορότερα και μονιμότερα αποτελέσματα! 8)

:twisted: :twisted: :twisted:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Την επόμενη φορά πήγαινε κοντά και βρίσε τον. Άμα σε ρωτήσουν γιατί, πες ότι σου έκανε ανήθικες προτάσεις ο πορνόγερος. Κάνε τον ρόμπα στη γειτονιά :twisted: :twisted: :twisted:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
denis said:
Kι εγώ κι εγώ πάμε όλοι μαζί 8) 8) :lol:
Νομίζω πως αυτό θα είχε γρηγορότερα και μονιμότερα αποτελέσματα! 8)

:twisted: :twisted: :twisted:
ακαριαια και αιωνια... :lol: χαχαχαχα,να ερθω κι εγω με την μπεμπα μου που στην αρχη ριχνει μονο κωλιες? 8) :lol:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Alexandra said:
Την επόμενη φορά πήγαινε κοντά και βρίσε τον. Άμα σε ρωτήσουν γιατί, πες ότι σου έκανε ανήθικες προτάσεις ο πορνόγερος. Κάνε τον ρόμπα στη γειτονιά :twisted: :twisted: :twisted:
ΣΩΣΤΗ! =D>

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Αχαχαχαχαχαχαααααα :lol: :lol: :lol:
Καλά... έχω αρχίσει να τον λυπάμαι τον παππού (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)
Οποία συμπαράστασις! Στην υγειά σας το τσάι που πίνω αυτή τη στιγμή :) :) :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Chloe said:
Αχαχαχαχαχαχαααααα :lol: :lol: :lol:
Καλά... έχω αρχίσει να τον λυπάμαι τον παππού (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)
Οποία συμπαράστασις! Στην υγειά σας το τσάι που πίνω αυτή τη στιγμή :) :) :)
ρε,δεν κανω πλακα,η δικια μου,προειδοποιει με κωλια εξ αρχης 8) αμα την φαει ο παππους,δεν θα χρειαστει δευτερη και δεν θα υπαρχουν και αποδειξεις :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
το φαντάζεστε να τον περικυκλώσει καμιά αγέλη από όλα αυτά τα σκυλιά που προσφερθήκατε ευγενικά όλοι σας να παραχωρήσετε :?: :?: :?:

Δεν το γλιτώνει το έμφραγμα :lol:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
galazio said:
ρε,δεν κανω πλακα,η δικια μου,προειδοποιει με κωλια εξ αρχης 8) αμα την φαει ο παππους,δεν θα χρειαστει δευτερη και δεν θα υπαρχουν και αποδειξεις :lol:
Να φέρω τον Άρη να του την μάθει; :lol: :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
lone wolf said:
galazio said:
Να φέρω τον Άρη να του την μάθει; :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχχα,δεν ξερω αν θα την υπακουει,διοτι ειναι στειρωμενη 8) :lol:

(οταν μου το ειχε πει αυτο ο εκτροφεας,πως καποια της φυλης το κανουν,γελουσα,ελεγα αποκλειεται...κι ομως 8) )

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Ένα απλό παράδειγμα σε μας…

Πέρσι το καλοκαίρι πάμε μάρκετ με την αδερφή μου και την μικρή…

Λέω στην αδερφή μου 18 χρονών κοπέλα καθήσται εδώ στην σκιά μην τους αφηω μέσα στην ζεστή μέσα στο αμάξι…
Κάθονται σε ένα παιζουλάκι όπου παιδιά πραγματικά δεν ενοχλούσανε κανέναν…
Κάνω τα ψώνια άρων άρων αφήνω το καρότσι στην άκρη πάω να βγάλω κάτι εξτρά λεφτά από ένα μηχάνημα χαζέυω την μικρη τους φονάζω τωρα έρχωμαι ….
Και γυρνωντας την πλάτη ακούω μια τσιρειδα την μικρη μου και την αδερφή μου να την έχει αγκαλεια γυρνάω κα ιτι βλέπω !!!
Έναν Μαλακα με τα τσουτσεκια του 5-6 χρωνων και ο τυπας να περνει φορα και να πειγενει κατά πανω στην αδερφή μου…
Πατάω μια φωνή… ( όταν φωναζω ολοι με ακούνε βραχνιαζω και δυναμωνη πολύ μπασω χιχι )
Τρεχω καταπανω τους και λεω οπα τι γινεται εδώ …
Τα παιδακια να κλαινε γιατι τρομαξαν γιατι πατοντας της ουρα της μικρης δεν περιμεναν να φωναξει και να γαυγισει…
Ο τυπος να φωναζει μαζεψε το βρωμοσκυλο σου το εχεις αμωλειμενο και δεν κοιτας τα παιδια καλα ποιαστικαμε σε αγρεια καυγα αυτος να φωναζει της αδερφη μυο αστο σκυλο κατω και θα σου δειξω εγω , αμα σου χωσω καμοια κτλ…
Καλα το αιμα μου ειχε ανεβει του λεω τι θα κανει βρε δεν μαζευεις τα ζωντοβολα σου πατανε ουρες από ζωντανα πλασματα μπραβω την ανατροφει που τους δινεις δεν ντρεπεσε τα εχεις αμολειμενα και τρεχει κατά το σκυλι του λεω κανει μια κινησει ακώμα και φωναζω κανωνικοτατα την αστυνομια και να δουμε τοτε την μαγκια σου…
Εκανε ένα βημα πισω ζητησε και συγνώμη και εφυγε και τα εβαλε με τα παιδια του…
Καλα εγω ειχα αφρίσει…
Βγηκαν ολοι από τα μαγαζεια τους
Γυρνωντας για να παρω λεφτα και καροτσι από το μηχανειμα μου ερχεται ο Securitas κουναμενος και λεει καλα δεν ντρεπεσε ερχεσαι με το κοπριτι…
Καλα εκει ηταν του λεω εσυ που υσουν να κανεις την δουλεια σου να προσεχεις τον κοσμο και για προσεχε τα λογια σου για να μην παω στο αφεντικο σου και την πληρωσεις εσυ θα παρακαλουσα και λιγο σεβαση

Ακου εκει… ο κάθε κοπανος κανει ότι γουσταρει…

Ασχετα από τοτε η μικρη μου φοβαται τα ποδια και τα παιδακια…
Κανουμε ποσοι εξασκηση για να συνελθει η καημενη…

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Καλά Έλενα είναι δυνατόν?????????
Το γνωρίζω καλά ότι κυκλοφορούν ΠΟΛΛΟΙ κακιασμένοι, σκατόψυχοι κομπλεξικοί, αλλά τέτοια περιστατικά πάντα με εκπλήσσουν :shock: !!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Ρε τι τραβάμε όλοι εμείς οι σκυλομαμάδες και οι σκυλομπαμπάδες με τους τρελούς που κυκλοφορούν!!! Γιατί μονίμως πρέπει να φταίνε για όοοολα τα σκυλιά???

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
καλα κοικλοφορουν κατι νουμερα σουργελα

καλα ειχα ποιασει κοκκινο σαν ταυρος....

μονο ο καπνος απο την μυτη μου ελειπε...

γενηκα βρεισεμε αμα θελεις αλλα γιατα τα σκυλια μου και για ανοιπερασπιστους δεν αντεχω τιποτα ...

καλα το ποιο αστειο που εχουμε κανει με την κολλητη μου ειναι...

καθομαστε για καφεδακι ανοιξη περσει... μια χαρα γελαμε μιλαμε η μικρη ξαπλα κατω στα ποδια μου...

διπλα μας κατι κυρατσες 25-30 χρωνων καποια στιγμη γυρνανε ολες κατα το μερος μας ( ντιμενες με ντολτσε καμπανα , γκουτσι κτλ... χει κλας )
τι ασχημο σκυλι ειναι αυτο συγουρα δαγκώνη απα πα πα
κοιταζωμαστε με την κολλητη μου
καλα να μην σου αρσει ο σκυλος μου δεκτο οκ αλλα τι σχολειαζεις δυνατα και προσβαλεις των αλλων καλη μου..?

εκει εγω ψυχρεμει λεω αρκετα δυνατα ( γαιδαρα και εγω ) καλα υπαρχει κοσμος που κυκλοφορει με τετοια φατσα , εμας δεν μας λειπουνται ?

και ευτηχος η μικρη μου δεν δαγκώνει αλλα δαγκώνω εγω...
κοιταω προς το μερος των κωριτσιων και χαμογελω...

περιτω να σας πω οτι καναν αρων αρων να πληρωσουν και να φωναζουν γκαρσων γκαρσων...

καλα δυο τραπεζια που μας ακουσαν ειχαν λειθει στο γελειο...

ακου εκει... πολυ θρασος βρεεε....

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Γιατί στην Ελλάδα οι περισσότεροι σημερινοί ενηλικες έχουν μεγαλώσει με το "φάε το φαγητό σου ή κάτσε καλά γιατί θα σε φάει ο σκύλος" :lol:

Υπάρχει μια φοβία και η φοβία δυστυχώς μεταδίδεται.

Αλλά και όσοι δεν τα φοβούνται,τα σιχαίνονται....

και όσοι δεν τα φοβούνται ή δεν τα σιχαίνονται,ζηλεύουν και βγάζουν μια κακία....

και πάει λέγοντας.....

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Συμφωνω απόλυτα...

καποτε ειχα μια οχι και πολυ καλλη γνωμη για τα Pitbull και τα Bull terrier
αλλα μετα απο γνωριμια με αυτες της φιλες διαβαζωντας και μιλωντας με ειδιοκτητες αποκτησα καποια αλλη γνωμη και βλεπωντας στην συλλογη μου για αυτες της φιλες εχω κανει στροφη 360 μοιρες για ολες της φιλες δεν ημουν ποτε απόλυτη απλα τα φοβομουνα αρκετα...

αλλα τελικα ολα ειναι ταιξειμο του ανθρωπου και τιποτα αλλο...