Η αστυνομία λιμένος έχω την εντύπωση ότι μπορεί να διώξει ποινικά για τέτοιο θέμα μετά από επώνυμη καταγγελία.
Λοιπόν,συνέβη σε εμάς πριν 2 βδομάδες.Είχα διαβάσει τα σχετικά άρθρα και ήξερα τι να πούμε.
Απομακρυσμένοι από τον ελάχιστο κόσμο που είχε,(περίπου στα 100μ).Εκεί που κάναν μπάνιο έβγαιναν και νερά από πισίνα.Είχε απλώσει και ένας τύπος τα δίχτυα.Μακριά εμείς μια χαρά μπάνιο.
Ακούμε από μακριά μια φωνή "έξω ο σκύλος από την θάλασσα." για κανά λεπτό προσπαθούσαμε να δούμε που είναι αυτός που φωνάζει!!!
Συνέχιζε να φωνάζει και εμείς ακόμα να δούμε ποιός είναι αφού είμαστε μακριά και βλέπαμε μόνο κάτι κεφάλια στο νερό.
Μόλις τον εντοπίζω,(μεγάλης ηλικίας αλλά δεν κατάλαβα ακόμα ποιός ήταν)αρχίζει το πάρτυ. τι συμβαίνει μάστορα; είναι βρώμικος έξω, είσαι γεμάτος αρρώστιες και σκατά στο κεφάλι εννώ ο σκύλος καθαρός μαστα και δρόμο μπάρμπα, θα φωνάξω το λιμενικό, έχω κινιτό έλα πάρε από εμένα να σου δώσω και το τηλέφωνο, θα σε φτιάξω εγώ, θα μου κλ@σεις εσύ.
Συνεχίζουμε το μπανάκι μας.
Σε κανά 20λεπτο, τσουπ, νατα τα παλουκάρια, Γυρνάω και λέω στην γυναίκα "τώρα θα γελάσουμε"
Ακριβώς όπως το είπα "ΓΕΛΑΣΑΜΕ"
Ήταν ευγενικά πάντως τα παλικαριά,ξέρανε ότι δεν βρωμίζει ο σκύλος αλλά έπρεπε να τον βγάλούμε.
Διάλογος. Γειά σας, τι χαμπάρια τους απαντώ, ο σκύλος πρέπει να βγεί έξω απογορεύεται, γιατί; , υπάρχουν λοόμενοι, δηλαδή του λέω είναι χώρος λοουμένων; ναι είναι χώρος λοουμένων και απογορεύεται, συμφωνώ μαζί σου αλλά τι ορίζουμε "χώρο λοουμένων"
Εκεί ακριβώς τους κόλλησα στον τοίχο και ανασκουμπώθηκαν.
εεε...οργανωμένες παραλίες, ααα του λέω εδώ είναι οργανωμένη; ,όχι αλλά εγώ άφησα την δουλειά μου για να ερευνήσω μια καταγγελία, το όνομα του καταγγέλλοντος; ήταν ανώνυμη, τότε γιατί άφησες την δουλειά σου για μιά ανώνυμη καταγγελίας δεν έπρεπε να ήταν επώνυμη;εγώ μπορεί να πάρω τηλ και να σου λέω αρλούμπες και να τρέχεις γύρω-γύρω τζάμπα, μου απαντάει "βλέπω είστε διαβασμένοι αρκετά"
μετά ξεκίνησαν να μου λένε πολύ ωραίο ροττ έχεις εκθεσιακό είναι φαίνεται και διάφορα άλλα περί εκθέσεων.
Τα είπαμε λίγο και μου είπαν ότι πρέπει να βγεί, στο ξεκαθαρίζω ότι δεν θα βγεί, θα έρθει η αστυνομία και θα γίνει μπάχαλο, ας έρθει αλλά μήπως δεν έχει αρμοδιότητα για τέτοια θέμα; ααα...είστε πολύ διαβασμένοι βλέπω τέλος πάντως πρέπει να βγεί θα κοπή πρόστιμο, κόψε και έρχομαι μαζί σου όταν τελειώσω το μπάνιο στον λιμενάρχη και τα λέμε εκεί να μιλήσω και με τον δικηγόρο μου.
Φύγανε λέγοντας μου πάλι ότι βγάλτο από την θάλασσα.
Αποτέλεσμα, να φύγουμε σε κανά 3ωρο μόλις τελειώσαμε το μπάνιο αλλά ακόμα να βρώ ποιός ήταν αυτός.
Η παραλία βρίσκεται 300 μέτρα μετά τον λεβέντη με κατεύθυνση προς καμμένα βούρλα όπου πάμε συχνά λόγω γονιών.
Φίλε
souaxili μην μασάς τίποτε δεν μπορεί να σου κάνει κατά την γνώμη μου.
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.