Κάτι σαν αυτό: http://www.flickr.com/photos/52081907@N06/4793388391 , είναι πρόβλημα να φοράμε στη θάλασσα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorry , την ανέβασα αλλούξαναστειλτο.Δεν πατιεται η διευθυνση.
Θα του ελεγα:"Ωπα ρε μεγαλε!Απειλη για σωμιατικη βια και κακοποιηση του σκυλου μου και εκβιασμος προς το προσωπο μου;Φωναξε την αστυνομια,να δουμε τι θα κανεις το σκυλι!".Συγκεκριμένα όμως εχθές που πήγα για μπάνιο βρέθηκε κάποιος παράξενος ηλικιωμένος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ με απείλησε με τις φράσεις "θα του τραβήξω κλωτσιά να πάει απέναντι" και "αν σε ξαναδώ εδώ θα το σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια".
(
Προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους στην αρχή, αλλά ο διάλογος δεν οδήγησε πουθενά. Όταν είπα το σκυλί είναι εμβολιασμένο και έχω το βιβλιάριο, η απάντηση του γέρου ήταν "εγώ έχω βιβλιάριο του ΙΚΑ" και η δική μου απάντηση "το βιβλιάριο του σκύλου αποδεικνύει την υγεία του, το βιβλιάριο το δικό σου τις αρρώστειες σου", αλλά ούτε και αυτό έπιασε.Θα του ελεγα:"Ωπα ρε μεγαλε!Απειλη για σωμιατικη βια και κακοποιηση του σκυλου μου και εκβιασμος προς το προσωπο μου;Φωναξε την αστυνομια,να δουμε τι θα κανεις το σκυλι!".
Να εκφρασει καποιος τη δυσαρεσκεια του,το βρισκω ας πουμε φυσιολογικο,αλλα να με απειλησει...Θα τον παρει και θα τον σηκωσει!!!
Εσυ τι εκανες;Δεν εβγαλες τη γλωσσαρα σου 2 μετρα;
Yes, yes, yes.... Η παραλία είναι ο Χάρακας, μετά την Ανάβυσσο και 1,5 χιλιόμετρο περίπου πριν τα Λεγραινά. Αρκετά μεγάλη παραλία και τις καθημερινές, ιδίως τα μεσημέρια δεν έχει σχεδόν καθόλου κόσμο. Τα Σαβ/κα δεν πλησιάζεται βέβαια, οπότε ούτε κι' εγώ πηγαίνω. Επιλέγω συνήθως καθημερινές μετά τις 2 το μεσημέρι, που τα γερόντια και τα μωρά πάνε για μαμ και νάνι. Δυστυχώς όμως έπεσα στην περίπτωση ....Σε ποιά παραλία έγινε αυτό;
Να οργανώσουμε το επόμενο σκυλομπάνιο εκεί icaron::twisted:*demonio*
Αν θέλεις να σου κάτσει κάτι τέτοιο πήγαινε στον Χάρακα και μπορεί να τον πετύχεις τον μαλ.... Τον Spooky τον πήρα Μάϊο του 2008 και είναι το τρίτο καλοκαίρι που πηγαίνουμε εκεί, χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα.Κοιτά που δεν μου κάθεται κάτι τέτοιο , ακούς εκεί πήγε να πιάσει πέτρα...
Θα τον έκανα με τον ιμαντα αγνώριστο!!!
Θα με κανείς να ανέβω Αθήνα εσυΑν θέλεις να σου κάτσει κάτι τέτοιο πήγαινε στον Χάρακα και μπορεί να τον πετύχεις τον μαλ.... Τον Spooky τον πήρα Μάϊο του 2008 και είναι το τρίτο καλοκαίρι που πηγαίνουμε εκεί, χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα.
Και δυστυχώς όταν είσαι γυναίκα δεν εμπλέκεσαι σε τέτοια συμπλοκή γιατί δεν ξέρεις που θα σε βγάλει.
Θα με κανείς να ανέβω Αθήνα εσυ
Χμμμ , με βάζεις σε σκέψειςΚαλώς να μας έρθεις!!! Αν είναι να δείρεις τότε θα βοηθήσω κι' εγώ...
Άσχετο: τι είναι ο Ζιζού?
Ναι ναι είναι τα άτιμα , θα πιάσουμε δουλειά στο Δήμο για να σκουπίζουμεαυτά τα βελούδινα μακριά αυτάκια του... να τον χαίρεσαι!
Μ.Φ. 3111.10/1/93/20-05-93 της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του ΥΠΕΝ... για αυτη την εγκυκλιο μιλαμε,ετσι??Μπορείτε και πολύ μάλιστα!!!
Δεν έχει δικαίωμα κανείς να σου πει που θα περπατάει ο σκύλος, μόνο αν κολυμπάει και ιδίως δίπλα στους λουόμενους. Δες όλα τα παραπάνω και αν ποτέ αστυνομικός σου πει έστω και μια κουβέντα θα απαιτήσεις να φέρει την εγκύκλιο. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει !!!
Επίσης μπορείς να του πεις ότι η αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα στις παραλίες, μόνο το λιμενικό, αλλά και γι' αυτούς ισχύει το ίδιο. Θα τους βάλεις να ψάχνουν την εγκύκλιο....
Με την προϋποθεση ότι θα σημειώσεις κάπου τον αριθμό της εγκυκλίου για να τον ξέρεις.