Εγκυμοσύνη και συμβίωση με σκυλί!

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Καλημέρα σε όλους! Αύριο θα πάω στον γυναικολόγο για να κάνω τις πρώτες εξετάσεις και επειδή φοβάμαι ότι θα ακούσω πολλές "πππππππ" για την συμβίωση μας με τον Διάκο, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια/κάποιος εμπειρίες και προτάσεις περι αυτού, ώστε να του απαντήσω ανάλογα!
Πρώτο δείγμα ήταν η γιαγιά μου που μόλις το έμαθε μου είπε "τώρα θα φροντίζεις το μωρό και όχι τον Δία"
και δεύτερη μια θεία μου "τώρα θα τον κουρεύεις κάθε μήνα για να μην έχεις επαφή με τρίχες"....
Δεν φτάνει που μου γυρνάνε τα άντερα με τις "συμβουλές" του σογιού, αν έχω και τον γυναικολόγο έτσι, έχω να ακούσω μεγάλο πρήξιμο! Κι όχι τίποτα, αλλα είναι και θείος μου, κι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του....

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
φοβάμαι ότι θα ακούσω πολλές "πππππππ" για την συμβίωση μας με τον Διάκο
Τότε θα αλλάξεις γυναικολόγο. Γενικότερα να μην ακούς αυτά που λένε για τρίχες και τέτοια, όλα θα πάνε καλά και με το σκυλάκι και με το μωρό.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Τότε θα αλλάξεις γυναικολόγο. Γενικότερα να μην ακούς αυτά που λένε για τρίχες και τέτοια, όλα θα πάνε καλά και με το σκυλάκι και με το μωρό.

Μα εκεί θέλω να καταλήξω, έχω γνωρίσει κοπέλα γειτόνισσα που έβγαζε την θηλυκιά της γουέστι, μέχρι και 8 μηνών για βόλτα στο τετράγωνο και αστειευόμουν, της έλεγα θα γεννήσεις στον δρόμο τρελλή! Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι λογικός και δεν θα αρχίσει τις "ππππ". Μόλις με συμβουλέψει, θα σας ενημερώσω !

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άντε με το καλό το μωράκι σου. Να προσέξεις τους πήδους του σκύλου (αν κάνει σάλτα) και να προστατεύεις την κοιλιά σου. Κατά τα άλλα οι συνηθισμένες καθαριότητες που έτσι και αλλιώς τις κάνεις :)

Εντάξει το να αλλάξεις γυναικολόγο το βρίσκω υπερβολή, απλά θα θέσεις το θέμα ως δεδομένο.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Άντε με το καλό το μωράκι σου. Να προσέξεις τους πήδους του σκύλου (αν κάνει σάλτα) και να προστατεύεις την κοιλιά σου. Κατά τα άλλα οι συνηθισμένες καθαριότητες που έτσι και αλλιώς τις κάνεις :)

Εντάξει το να αλλάξεις γυναικολόγο το βρίσκω υπερβολή, απλά θα θέσεις το θέμα ως δεδομένο.

ο Διάκος δεν είναι γενικώς του πήδου, στο παιχνίδι απλά κυνηγάει ότι του πετάω, το φέρνει, το ξαναπετάω και τα σχετικά, και τελευταία όλο ξαπλώνει δίπλα μου, όπου κι αν είμαι, σαν για προστασία!Απλά έχω ακούσει τόσα κουλά απο γυναικολόγους για μικρόβια και λοιπά (αναρωτήθηκαν πόσα μικρόβια έχουμε στο στόμα μας ή πόσα βακτήρια;) που φοβάμαι μην αρχίσει τις κουλαμάρες! Σκέψου επίσης ότι αυτοί δεν θέλουν ούτε ήθελαν ποτέ κατοικίδιο στο σπίτι τους και έχουν κάνει και τις 2 μου ξαδέρφες "φοβικές" με τα ζώα, μην σου πώ και αποστειρωμένες!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ολο αυτο το καιρο θα ακουσει παρα πολλα μπορει πολλες φορες να φτασουν και στα ορια της ψυχολογικης βιας. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα για εσενα και το μωρακι σου. Δεν εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια που εισαι εγκυος και θα γεννησεις, ενω συμβιωνεις με το σκυλο σου.

Ολοι οι "καλοι" συγγενεις θα βρουν πατημα ουτως ωστε να σε εξαναγκασουν να βγαλεις το σκυλο απο το σπιτι. Μην τους δωσεις την ευκαιρια να σε ζαλισουν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Mε το καλό και μην αγχώνεσαι. Είναι πραγματικά χαζό στην κατάσταση σου να αγχώνεσαι από τέτοια, αν σου είναι εύκολο άλλαξε γιατρό. :)

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Mε το καλό και μην αγχώνεσαι. Είναι πραγματικά χαζό στην κατάσταση σου να αγχώνεσαι από τέτοια, αν σου είναι εύκολο άλλαξε γιατρό. :)

αγχώνομαι Κυβέλη μου γιατί δεν έχω και το πιο "φιλόζωο" σόϊ....αλλά δεν πειράζει, εμείς να μαστε καλά και όσοι θέλουν ας έρθουν!όσοι δεν θέλουν, μη σώσουν και πατήσουν!εμένα η γιαγιά μου προσωπικά τα παιδιά της τα γέννησε στα χωράφια παρακαλώ, με πλήθος μικροβίων κλπ, δεν θα μου πουν εμένα οι "φωστήρες" ότι το παιδί πρέπει να μεγαλώνει σε αποστειρωμένο περιβάλλον!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν ο γυναικολόγος είναι κατά ή αλλάζεις ή του εξηγείς από την αρχή ότι το θέμα σκύλος είναι δεδομένο και μη συζητήσιμο. Κοίτα όμως να βρεις παιδίατρο που να είναι υπέρ της συμβίωσης σκύλων και παιδιών.

Σχετικά θέματα

Έρχεται το "ανθρωπομωρό" μας...

http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/σκύλος.και.έγκυος.γυναίκα-804/

http://www.dogforum.gr/v3/εικονική....έστερα.τα.μωρά.που.μεγαλώνουν.σε.σπίτι-23029/

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
To ξέρω και το φαντάζομαι ότι αγχώνεσαι γιατί είναι συγγενείς και όχι ξένοι. Τόσα ξέρουν όμως τόσα λένε. Οι γιατροί βέβαια καλό θα ήταν να είναι πιο ενημερωμένοι. Εφόσον όμως ο γυναικολόγος είναι και θείος σου δείξτου την πρόσφατη έρευνα που δείχνει για το ανοσοποιητικό των παιδιών με την συμβίωση τους με ζώα!

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Αν ο γυναικολόγος είναι κατά ή αλλάζεις ή του εξηγείς από την αρχή ότι το θέμα σκύλος είναι δεδομένο και μη συζητήσιμο. Κοίτα όμως να βρεις παιδίατρο που να είναι υπέρ της συμβίωσης σκύλων και παιδιών.

Σχετικά θέματα

Έρχεται το "ανθρωπομωρό" μας...

http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/σκύλος.και.έγκυος.γυναίκα-804/

http://www.dogforum.gr/v3/εικονική....έστερα.τα.μωρά.που.μεγαλώνουν.σε.σπίτι-23029/

πέφτω με τα μούτρα στο διάβασμα Αλεξία, χίλια ευχαριστώ !

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
To ξέρω και το φαντάζομαι ότι αγχώνεσαι γιατί είναι συγγενείς και όχι ξένοι. Τόσα ξέρουν όμως τόσα λένε. Οι γιατροί βέβαια καλό θα ήταν να είναι πιο ενημερωμένοι. Εφόσον όμως ο γυναικολόγος είναι και θείος σου δείξτου την πρόσφατη έρευνα που δείχνει για το ανοσοποιητικό των παιδιών με την συμβίωση τους με ζώα!

Μωρε αυτό ακριβώς.Αυτοί δλδ πού μεγαλώσαν;Στην έπαυλη; Στο χωριό οι περισσότεροι, με κότες, κουνέλια, πρόβατα και τσοπανόσκυλα! Άντε γιατί άντε, που μου γιναν και πρωτευουσιάνοι!Ζωντανό παράδειγμα είμαι εγώ που μεγάλωσα με τσοπανόσκυλο (την Λίζα) απο μωρό ακόμη 1-2 χρονών, στο χωριό, και παθαίνω συνάχι μια φορά στα 2 χρόνια, σε αντίθεση με την σίστερ μου που μεγάλωσε στο διαμέρισμα και αρρωσταίνει 5-8 φορές τον χρόνο!Θα εκτυπώσω αυτό που λες για το ανοσοποιητικό των παιδιών και αν αρχίσει τα μα μου, το κόβω εκεί με τον τρόπο μου!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εχω πολλες φιλες οι οποιες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχαν σκυλο αλλα και γατα και δεν εχω ακουσει να εχει δημιουργηθει καποιο θεμα ποτε απο τα ζωντανα,περαν του πρακτικου,να μην πηδανε στη κοιλια κτλ δλδ ολα τα αλλα σε θεμα υγειας αν τα ζωα σας ειναι καλα στη υγεια τους δε νομιζω οτι υπαρχει κανενα θεμα οσων αφορα την εγκυμοσυνη.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Να αλλάξεις γυναικολόγο, θείο, και σόι γενικά!
Που θα σου πουν τα γατάκια τις φοβίες τους!
Γιατί μεταμφιεσμένα γατάκια είναι στην πραγματικότητα, που θέλουν να κερδίσουν τον πόλεμο σκύλου-γάτας με ύπουλες μεθόδους!
Η θεία(γατάκι) σου δε, θέλει να ξεφτιλίσει τελείως τον σκύλο με το να τον κουρέψεις, για να μπορεί να του κάνει καζούρα στο καφενείο των pet της γειτονιάς!
Να μην τους περάσει!
Hasta la victoria siempre !!!

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Να αλλάξεις γυναικολόγο, θείο, και σόι γενικά!
Που θα σου πουν τα γατάκια τις φοβίες τους!
Γιατί μεταμφιεσμένα γατάκια είναι στην πραγματικότητα, που θέλουν να κερδίσουν τον πόλεμο σκύλου-γάτας με ύπουλες μεθόδους!
Η θεία(γατάκι) σου δε, θέλει να ξεφτιλίσει τελείως τον σκύλο με το να τον κουρέψεις, για να μπορεί να του κάνει καζούρα στο καφενείο των pet της γειτονιάς!
Να μην τους περάσει!
Hasta la victoria siempre !!!

Καλά θα ταν να μπορούσα να αλλάξω και σοϊ αλλα δυστηχώς το σόϊ ακολουθεί και διαλέγουμε μόνο τους φίλους μας και όσους βάζουμε στο σπίτι μας!
Αυτό δε με το κούρεμα δεν το συζητώ καν, ο Δίας επειδή είναι ημίαιμο έχει περίεργη τρίχα, κάτι σε γουέστι αλλα στο πιο σκληρό, τον κουρεύω μια φορά το τετράμηνο κι αυτό μόνο όταν τον ενοχλεί στην φάτσα του!Μακριά απο πετ σοπ, στον κτηνίατρο κουρευόμαστε!Το πετ χρεώνει το κούρεμα 30 ευρώ και 10 την επίσκεψη, ο κτηνίατρος μου παίρνει 20 ευρώ και δεν χρεώνει επίσκεψη ποτέ του!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εχω πολλες φιλες οι οποιες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχαν σκυλο αλλα και γατα και δεν εχω ακουσει να εχει δημιουργηθει καποιο θεμα ποτε απο τα ζωντανα,περαν του πρακτικου,να μην πηδανε στη κοιλια κτλ δλδ ολα τα αλλα σε θεμα υγειας αν τα ζωα σας ειναι καλα στη υγεια τους δε νομιζω οτι υπαρχει κανενα θεμα οσων αφορα την εγκυμοσυνη.
Η τριχα της γατας δεν μεταφερει πολυ πολυ σπανια και ενα μικροβιο?Τοξοπλασμα νομιζω...

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Η τριχα της γατας δεν μεταφερει πολυ πολυ σπανια και ενα μικροβιο?Τοξοπλασμα νομιζω...
είχα διαβάσει ότι τοξόπλασμα μπορείς να κολλήσεις ακόμη κι απο λαχανικά που δεν είναι καλά πλυμμένα, και βλέποντας πόσες τρώνε σαλάτες σε ταβέρνες και εστιατόρια...χμμμμμμμ,δεν ξέρω κατα πόσο θα κολλήσουν απο την γάτα ή απο το μαρούλι που μασουλάνε!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Με το καλό να έρθει το μωράκι σας .
Η εγκυμοσύνη και η συμβίωση με υγιή σκύλο δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα .
Αν τηρούνται οι σωστές συνθήκες υγιεινής , όλα είναι οκ .
Ένας λογικός γυναικολόγος θα σε συμβουλέψει απλά να προσέχεις την κόπωση και τις απότομες κινήσεις ,(ότι δηλαδή θα συμβούλευε και μια γυναίκα χωρίς σκύλο .)
Να σου πω ότι κατά την εγκυμοσύνη των δυο μου παιδιών υπήρχαν σκυλιά στο σπίτι από την πρώτη στιγμή .
Τώρα όσο για τους συγγενείς σου , είναι κάτι που θα το διαχειριστείς εσύ ανάλογα με την σχέση που έχεις μαζί τους .
Εγώ συνήθως τους λέω το εξής << η οικογένεια αποτελείτε από 7 μέλη εκ των οποίων τα 3 είναι σκυλιά και στο σπίτι μπαίνει οποίος μπορεί και θέλει να αποδεχτεί ολόκληρη την οικογένεια >>.
Ευχές για μια καλή και υγιή εγκυμοσύνη και έναν ακόμα καλύτερο τοκετό.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
είχα διαβάσει ότι τοξόπλασμα μπορείς να κολλήσεις ακόμη κι απο λαχανικά που δεν είναι καλά πλυμμένα, και βλέποντας πόσες τρώνε σαλάτες σε ταβέρνες και εστιατόρια...χμμμμμμμ,δεν ξέρω κατα πόσο θα κολλήσουν απο την γάτα ή απο το μαρούλι που μασουλάνε!
Αληθεια??Καλα εξωφρενικο!Απ'οσο θυμαμαι παντως εμεις στα γατακια διναμε παντα ενα χαπακι για τοξοπλασμα..
Παντως η εγκυμονουσα γυναικα ειναι καλο να συναναστρεφεται με ζωα και απο ψυχολογικη αποψη(για τη γνωστη ευεργετικη δραση ενος ζωου στην ψυχολογια του ανθρωπου), αλλα και απο αποψη ανοσοποιητικου συστηματος!Το να ζει η εγκυμονουσα σε ενα απολυτα αποστειρωμενο περιβαλλον δεν ειναι και το καλυτερο για το βρεφος και για τις αμυνες που αυτο θα αναπτυξει...

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Με το καλό να έρθει το μωράκι σας .
Η εγκυμοσύνη και η συμβίωση με υγιή σκύλο δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα .
Αν τηρούνται οι σωστές συνθήκες υγιεινής , όλα είναι οκ .
Ένας λογικός γυναικολόγος θα σε συμβουλέψει απλά να προσέχεις την κόπωση και τις απότομες κινήσεις ,(ότι δηλαδή θα συμβούλευε και μια γυναίκα χωρίς σκύλο .)
Να σου πω ότι κατά την εγκυμοσύνη των δυο μου παιδιών υπήρχαν σκυλιά στο σπίτι από την πρώτη στιγμή .
Τώρα όσο για τους συγγενείς σου , είναι κάτι που θα το διαχειριστείς εσύ ανάλογα με την σχέση που έχεις μαζί τους .
Εγώ συνήθως τους λέω το εξής << η οικογένεια αποτελείτε από 7 μέλη εκ των οποίων τα 3 είναι σκυλιά και στο σπίτι μπαίνει οποίος μπορεί και θέλει να αποδεχτεί ολόκληρη την οικογένεια >>.
Ευχές για μια καλή και υγιή εγκυμοσύνη και έναν ακόμα καλύτερο τοκετό.

χίλια ευχαριστώ vageli, διαβάζω τώρα το [h=1]Έρχεται το "ανθρωπομωρό" μας...[/h]
και μπορώ να πω ότι ηρέμησα πάρα πολύ διαβάζοντας το!
και πήρα και ιδέες για τον Διάκο, και πως να το αντιμετωπίσει! Μέχρι τότε βέβαια θα ρωτήσω κι άλλα!
Κι εγώ έχω συνηθίσει να λέω ότι η οικογένεια αποτελείτε απο 3 μέλη , 2 ανθρώπους και 1 σκυλί, γιατί τον Δία τον έχω ισότιμο με μας.Ναι είμαι το αφεντικό του, ναι με υπακούει σχεδόν πάντα, αλλα ανήκει στην οικογένεια μας! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn