Μην κολλάς.Και θα 'θελα εδώ να μου πούνε, αν τότε, θα είναι ηθικό ή ανήθικο, να ζητάς από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη, το αντίτιμο του τσιπ
Ηθικό είναι.
Μην κολλάς.Και θα 'θελα εδώ να μου πούνε, αν τότε, θα είναι ηθικό ή ανήθικο, να ζητάς από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη, το αντίτιμο του τσιπ
Το θέμα μας είναι το νομοσχέδιο!Να ρωτήσω εγώ κάτι;
Ο Ρούμπυ έχει τσιπάκι (του από την 2η-3η επίσκεψή μας στον κτηνίατρο) αλλά δεν είναι καταχωρημένο κάπου (μόνο στο διαβατήριό του και στο βιβλιάριό του που γράφει και τα δικά μου και τα δικά του στοιχεία) γιατί ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον σκοπεύω να μετακομίσω μόνιμα κτλ στην Αγγλία μπορεί να μην μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία γιατί εκείνοι έχουν άλλο σύστημα και να τον "καταχωρήσω" εκεί.
Το θέμα είναι όμως, εδώ αν μου πούνε τίποτα, τι κάνω;
Τρώω πρόστιμο για αυτό το λόγο;
Γενικά, υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος πχ της αστυνομίας και να μου πει, για να δω το τσιπάκι του αν είναι καταχωρημένο; ;;;;
μάλλον έχεις έχεις κάποιο θέμα στο να αντιλαμβάνεσαι που ζείς.... (δεν το λέω ειρωνικά, μη με παρεξηγήσεις.... το λέω στο γενικότερο κλίμα της συζήτησης περι νομοσχεδίων στην Ελλάδα).Γενικά, υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος πχ της αστυνομίας και να μου πει, για να δω το τσιπάκι του αν είναι καταχωρημένο; ;;;;
εισαι ελληνιδα? και απο τις 2 μεριες?Ρεεεε, με αγχώνουν πολύ οι νομοθεσίες. :$
Σκέψου ότι ούτε φανάρι κόκκινο με άδειο δρόμο δεν περνάω. :$
Xαχαχα, εχουν τρομαξει οι ανθρωποι...Τελη κυκλοφοριας αναλογα με τα κιλα, ασφαλεια, τεκμηριο, ΚΤΕΟ, κλπ...Μπορει και να ειναι οφ τοπικ(σβηστετο)....εμενα που με αυτο το καινουργιο νομοσχεδιο οι δικοι μου εχουν σπασει τα νευρα...οτι θα δεις θα σε φορολογισουν γι αυτο το κανουν...κατι κρυβεται απο πισω!!!
στην γερμανια απο οπου τα πηρε η ΕΕ οι σκυλοι φορολογουνται .Μπορει και να ειναι οφ τοπικ(σβηστετο)....εμενα που με αυτο το καινουργιο νομοσχεδιο οι δικοι μου εχουν σπασει τα νευρα...οτι θα δεις θα σε φορολογισουν γι αυτο το κανουν...κατι κρυβεται απο πισω!!!
Αυτα ειναι δηλαδη τζαμπα τους κραζω!!!στην γερμανια απο οπου τα πηρε η ΕΕ οι σκυλοι φορολογουνται .
εγώ δικαιούμαι επιστροφής φόρου γιατί διατηρώ κομμάτι της λαογραφίας μαςXαχαχα, εχουν τρομαξει οι ανθρωποι...Τελη κυκλοφοριας αναλογα με τα κιλα, ασφαλεια, τεκμηριο, ΚΤΕΟ, κλπ...
Και εξτρα Επιδοτηση... :fan:εγώ δικαιούμαι επιστροφής φόρου γιατί διατηρώ κομμάτι της λαογραφίας μας
Μμμ,δε το ειχα σκεφτει ετσι...καλα εμενα δε με νοιαζει οτι και γινει,εγω ξερω τι θελω!!!Εγώ είμαι υπέρ του να φορολογείται ο σκύλος.
Πολλοί θα σκέφτονταν να μην πάρουν σκύλο.
Θα έπαιρναν σκύλο όσοι τα αγαπάνε πραγματικά τα ζώα.
Και ίσως με το φόρο να καταλάβαιναν όλοι τι σημαίνει πολιτισμός. (Μιας και πάντα βλέπει ο κόσμος με άλλο μάτι κάτι που φορολογείται -λες και το οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει).