Το ουσιαστικό είναι οτι ο άνθρωπος πραγματικός εραστής της κυνοφιλίας μενει απέξω και μόνο ο επαγκελματίας θα μπορεί να κάνει εκτροφη, το αν θα μπορεί το ντοπερμαν να παρουσιάζεται σε έκθεση με κομένα αυτία δεν είναι το θέμα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν και ντοπερμαν με αυτία καθώς και όσοι αλλοι σκυλοι σημερα παρουσιαζονται σήμεραάχωρίς αυτια η ουρές, αν όμως ο εραστης ερασιτέχνης της εκτροφής ,έτσι όπως τα μαθαμε απο τους κανονισμούς της fci δεν μπορεί να κάνει εκτροφη, ήλθε το τέλος, και εαν δεν υπάρχει ο απλός κυνόφιλος και ο επαγκελματίας εκτροφέας δεν θα βρεί σκυλοκατόχους να διαθέσει τα κουτάβια του. Και πάλι δε έχω τίποτα με τους 5-6 επάγκελματίες που εχουν διαθέσει κεφάλαια και εχουν κανει νόμιμη εκτροφή, σύμφωνα με αυτά τα οποία προβλέπονται, και πληρώνουν και φόρο για τη δραστηριότηά τους, σε λίγο μονο πετσοπάδες θα έχουμε που θα διαθέτουν φλυτζάνια του τσαγιου και λοιπα σερβίτσια , η Ελληνες που εχουν κουτάβια με pedigree Σκoπίων
Σημειοτέον ότι με την ισχύουσα νομοθεσία δεν ηταν παράνομος όποις εκανε μέχρι 2 γέννες το χρόνο , με την προς ψηφιση δεν υπάρχει πρόβλεψη. Δεν υπάρχει πρόβλημα στον πραγματικό εραστή της κυνοφιλίας στο πόσες γέννες μπορει να κάνει, ηγενική απαγόρευση όμως δημιουργέι πρόβλημα και εγω δεν έχω δεί πρόβλέψη για αυτόν. Μπορέι και να κάνω λάθος.
οπως φαινεται και απο την παραπανω δηλωση. τους πηρες πολυ σοβαρα υποψην!!
Απλα δηλωσα ότι έγινε συναντηση και κατετέθη υπόμνημα, υπάρχει κανένα πρόβλημα επι του θέματος?
ασε ρε βασανιστη που εκπαιδευεις τα σκυλια, που τα πας εκθεσεις δεν ντρεπεσαι να ξεφευγεις απο τριπτυχο χαϊδευω-ταϊζω-χεζει
Και πιος ειναι ο βασανιστης που εκπαιδευει τα σκυλια, τα πάει σε εκθέσεις και δεν ντέρπεται να τα εχει όπως πρέπει και να τα χαιδευει να τα ταιζεί και φυσικά να τους επιτρέπει να κάνουν και την ανάγκη τους γιατί δεν γίνεται διαφορετικά , εκτός και αν κάποιος άλλος ξέρει κανενα τρόπο που δεν ξέρω
Οσον αφορα για την εκπαιδευση , επειδη τα σκλια για τους πραγματικούς κυνόφυλους ειναι σαν τα παιδιά μας , μπορει να μου πει κάπιος γονίος οτι εχει τα παιδια του ανεκπαιδευτα? το σχολειο και η καλή ανατροφη ειναι κακό? αν ναι να το ξερω αλλα συγνώμη εγω θα στείλω τη κόρη μου στο σχολειο,αλλοι μπορει να μην στειλουν τα παιδια τους γιατί ειναι αντιδεοντολογικό, απλα να μου επιτρέψουν και εμένα να μην συμφωνω εκτός αν μια νομοθετική απόφαση μου το απαγορεύσει
Βεβαι σε περίπτωση απαγόρευσης της εκπαιδευσης, υπάρχει και το κρυφό σχολειό η διαφορετικά η μεταναστευση σε άλλη χωρα λόγω δεοντολογίας, ποτε κα σε καμιά χώρα η εκπαιδευση δεν πρέπει να απαγορευται ειται αφορά α΄νθρώπους είτε σκύλους, και ο δάσκαλος σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα πρέπει να είναι βασανιστής, και εάν είναι δεν είναι πραγματικός δάσκαλος και ο δασκαλος δεν κάνει επάγκελμα αλλα λειτούργημα, αν δεν το κάνει δεν είναι δάσκαλος, αυτό είναι άλλο θέμα