Είμαι χεσ....νος από τη χαρά μου!!!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Εγω περιμενω φωτογραφιες με δαγκωματιες στο χερι του χιχιχιχιιχχιχιιχ
Καθώς στην Τσεχία έχει κάστρα, και είχε ιππότες, παρήγγειλα μαζί και μία πανοπλία με εκείνα τα σιδερένια γάντια!!!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν....... αγοράζουν...... betadine? Οινόπνευμα? Γάζες?!?!?!?!?!?!:eek::eek::eek:

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
και μια αναλυση του συνολικου κοστους θα το εκτιμουσαμε.. ;)
Μπορώ να σου πω κι από τώρα την ανάλυση του κόστους (πες μου τι ακριβως θες να μάθεις). Τα έχω όλα αναλυτικά γραμμένα. Το μόνο που ακόμα δεν έχω αποφασίσει, είναι αν θα του κάνω ασφάλεια ή όχι.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Μπορώ να σου πω κι από τώρα την ανάλυση του κόστους (πες μου τι ακριβως θες να μάθεις). Τα έχω όλα αναλυτικά γραμμένα. Το μόνο που ακόμα δεν έχω αποφασίσει, είναι αν θα του κάνω ασφάλεια ή όχι.
κανε μια αναλυτικη περιγραφη αν θες και ενα συνολικο κοστος σε εξοδα αγορας/ χαρτια/μεταφορες και οτιδηποτε αλλο εχεις καταβαλλει η θα χρειαστει να καταβαλλεις μεχρι να ερθει το κουταβι στα χερια σου

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
κανε μια αναλυτικη περιγραφη αν θες και ενα συνολικο κοστος σε εξοδα αγορας/ χαρτια/μεταφορες και οτιδηποτε αλλο εχεις καταβαλλει η θα χρειαστει να καταβαλλεις μεχρι να ερθει το κουταβι στα χερια σου
Ας ξεκινήσουμε με το κόστος απόκτησης, το οποίο ορίζεται στα 1000 ευρώ (δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, πόσο τελικά θα δώσω, για δεοντολογικούς λόγους απέναντι στην εκτροφέα). Στην τιμή περιλαμβάνονται διαβατήριο και export pedigree. Το σκυλί προορίζεται για εκθέσεις και αναπαραγωγή (άσχετα αν θα γίνει ή όχι). Με αυτά τα χαρακτηριστικά διαλέξαμε τον κοιλούμπα μου. Τελικά αποδείχτηκε και άκρως κυριαρχικός.
Εισιτήρια του μαλ......κα: 215 ευρώ πήγαινέλα Πράγα.
Διανυκτέρευση 30 ευρώ σε τρίστερο με πρωινό.
Εισητήρια ΜΜΜ 24 ωρών στην Πράγα 3 ευρώ (από και προς αεροδρόμιο το έχει αναλάβει η εκτροφέας)
Φαγητό κανά 20ευρώ
Μπύρες ?????????? Στην Τσεχία είμαστε στο κάτω κάτω
12 ευρώ parking αεροδρομίου με δώρο τις διελεύσεις της Αττικής οδού.
85 ευρώ one way του κοιλούμπα στο cargo (υπολογίσαμε μαζί με το crate στα 22-23 κιλά max).
Crate trixie Gulliver 95x64x64 iata 6 μαζί με ένα σκοινί να παίζει και τις πρώτες πάνες 79 ευρώ παραδοτέα στην Πράγα.
Ρόδες για το crate 16 ευρώ.
Λουράκι (αναλώσιμο δύο εβδομάδων μάλλον, λόγω ανάπτυξης) και πρώτη ταυτότητα 10 ευρώ.
Κρεβάτι για ελέφαντες 24 ευρώ.

Σύνολο: 1494 ευρώ χωρίς τις μπύρες!!!!!

Για διόρθωσε αν ξεχνάω κάτι.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!!!
Δεν αντέχω. Με κάτι καραμέλες σκοτώνω την ώρα να περάσει.... Lexotanil, Tavor.... κάτι τέτοιο γράφουν τα κουτιά που μου φέρνουν.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.063
Εξειρετικά σπιρτόζικο μούτρο!

Κρεβάτι για ελέφαντες με 24 ευρω? Αναλώσιμο μαζί με το λουρί το βλέπω και αυτό....:D

Οι μπύρες θα είναι ψίχουλα...αλλα δε πίνουμε οταν συνοδευουμε ανήλικα! :LOL:

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Οι μπύρες θα είναι ψίχουλα...αλλα δε πίνουμε οταν συνοδευουμε ανήλικα! :LOL:
Θα πάω τη μία μέρα, την οποία θα την περάσω με την εκτροφέα και το μικρό, το απόγευμα έχω έξοδο με διανυκτέρευση (εδώ είναι οι μπύρες) και την επόμενη επιστρέφω. Οπότε, νομίζω, επιτρέπεται.;)

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
γαμ@το μου... δεν θα πω πόσο μου στοίχισε η επιχείρηση "Αφτάρες"... 'οχι δεν θα το πω, καθαρά για να μη σκεφτεί ο κόσμος ότι δεν ήταν τίποτα για μένα τα χρήματα αυτά ή ότι έχω θείο εφοπλιστή... Αλλά, χμ, αρκετά παραπάνω από 1500. Βέβαια έγινε και μια μ@λ@κία με τα εισιτήρια αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Τώρα που δεν μου χρειάζεται πλέον το λεξοτανίλ, θα περιοριστώ στον τραχανά...

Παρεμπιπτόντως, κρεβάτι κι εγώ πήρα αυτό που κάνει 24 ευρώ κ μια χαρα αποδείχτηκε*

*αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι εκεί δεν κοιμάται, μόνο για να ασχοληθεί με κάνα παιχνίδι ξαπλώνει εκει που κ που.
:D

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@Char Angel το box είναι και για μελλοντική χρήση;
Γιατί για τώρα, είναι σίγουρα τεράστιο και για ενήλικος, δεν ξέρω...ίσως είναι οριακό το 6άρι. Του οποίου το κόστος, είναι κανά 100άρι πάνω-κάτω ε;
Οι ρόδες, απαγορεύονται στην διάρκεια της πτήσης απ'όσο ξέρω.
Ρωτήστε πριν τις τοποθετήσετε.

• Like
Reactions: Eroe

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
@Char Angel το box είναι και για μελλοντική χρήση;
Γιατί για τώρα, είναι σίγουρα τεράστιο και για ενήλικος, δεν ξέρω...ίσως είναι οριακό το 6άρι. Του οποίου το κόστος, είναι κανά 100άρι πάνω-κάτω ε;
Οι ρόδες, απαγορεύονται στην διάρκεια της πτήσης απ'όσο ξέρω.
Ρωτήστε πριν τις τοποθετήσετε.
To crate το πήρα κοντά στις διαστάσεις που θα είναι ο μικρός όταν τον φέρω, με την προσθήκη ενός "πατώματος" (κουβερτίτσα ή κάτι τέτοιο λόγω θερμοκρασιών). Θα το χρησιμοποιήσω και για 2-3-4 μήνες ακόμα, θα δούμε πόσο. Μετά μάλλον θα το πουλήσω.
Ναι, οι ρόδες δεν επιτρέπονται εν πτήση. Αλλά αφαιρούνται εύκολα. Βιδώνεται η βάση τους και μπαινοβγαίνουν πολύ απλά.
Το κανονικό κόστος του crate εκεί κυμαίνεται. Απλά το βρήκα σε ευκαιρία από Γερμανία (ήταν κι εύκολη η αποστολή Τσεχία, δίπλα είναι).
Αργότερα θα χρειαστώ ένα μεγαλύτερο, κλίνω προς συρμάτινο.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Παρεμπιπτόντως, κρεβάτι κι εγώ πήρα αυτό που κάνει 24 ευρώ κ μια χαρα αποδείχτηκε*

*αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι εκεί δεν κοιμάται, μόνο για να ασχοληθεί με κάνα παιχνίδι ξαπλώνει εκει που κ που.
:D
Το κρεβάτι δεν το πήρα για να κοιμάται, αλλά για να αράζει μαζί μας στο σαλόνι. Θα κοιμάται στο crate, στο δωμάτιό μου.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν υπάρχει πάντως λόγος, να τοποθετείτε/αφαιρείτε τις ρόδες.
Φαντάσου να τις έχετε βιδώσετε από πριν και να ξεχάσετε από την χαρά σας, το κατσαβίδι :p
Γι'αυτό υπάρχουν στα αεροδρόμια, τα "καροτσάκια" :)

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Δεν υπάρχει πάντως λόγος, να τοποθετείτε/αφαιρείτε τις ρόδες.
Φαντάσου να τις έχετε βιδώσετε από πριν και να ξεχάσετε από την χαρά σας, το κατσαβίδι :p
Γι'αυτό υπάρχουν στα αεροδρόμια, τα "καροτσάκια" :)
Τις ρόδες δεν τις έχω πάρει ακόμα. Απλά σκέφτομαι τη διαδρομή στο parking. Θα είναι σχετικά μακριά. Και δε θέλω να αφήσω το καρότσι στη μέση του parking (πες το γερμανική νοοτροπία, αλλά έτσι είμαι). Θα πρέπει να το επιστρέψω. Και να αφήσω μόνο του το μικρό στο αυτοκίνητο, μετά το στρες του αεροπλάνου. Δε νιώθω καθόλου άνετα. Γι αυτό σκέφτηκα τις ρόδες.
Και οι ρόδες κουμπώνουν, δεν τις βιδώνεις. Τη βάση βιδώνεις. Μετά, κουμπώνεις, ξεκουμπώνεις. Σε 10 δευτερόλεπτα βάζεις-βγάζεις.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Τις ρόδες δεν τις έχω πάρει ακόμα. Απλά σκέφτομαι τη διαδρομή στο parking. Θα είναι σχετικά μακριά. Και δε θέλω να αφήσω το καρότσι στη μέση του parking (πες το γερμανική νοοτροπία, αλλά έτσι είμαι). Θα πρέπει να το επιστρέψω. Και να αφήσω μόνο του το μικρό στο αυτοκίνητο, μετά το στρες του αεροπλάνου. Δε νιώθω καθόλου άνετα. Γι αυτό σκέφτηκα τις ρόδες.
Και οι ρόδες κουμπώνουν, δεν τις βιδώνεις. Τη βάση βιδώνεις. Μετά, κουμπώνεις, ξεκουμπώνεις. Σε 10 δευτερόλεπτα βάζεις-βγάζεις.
Αμ, καλά να πάθετε που μου θέλετε και μεγάλα σκυλιά, τρομάρα σας :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Εγώ με άδειο τσαντάκι πήγα και με γεμάτο γύρισα :whistle:

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Καλημέρα και με το καλό!!!

Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν θα το πω και εδω. Ανεξάρτητα από τον τύπο του αεροπλάνου, θα μαλλιάσει η γλώσσα σου έστω και αν γίνεις γραφικός, να υπενθυμίσεις στο check in στους αεροσυνοδούς και στους πιλότους μόλις επιβιβαστείς, ότι στον χώρο των αποσκευών υπάρχει σκυλί. Να σου επιβεβαιώσει ο πιλότος ότι το οξυγόνο και η θέρμανση λειτουργούν... Χίλιες φορές θα ρωτήσεις!!!

Και πάλι με το καλό!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Έχω ετοιμάσει ήδη τα αυτοκόλλητα για το Box. Θα τα πάρω μαζί και θα τα κολλήσω (πέρα από αυτά που έχει ήδη το box). Επίσης το box θα κλείσει με λουκέτο.
Θα περιμένω να τον δω να τον μεταφέρουν στο αεροπλάνο, από την αίθουσα αναμονής, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιβαστώ. Θα μας γράψουν οι εφημερίδες. Όταν με το καλό φτάσει Ελλάδα, τον περιμένει ο υπεύθυνος βάρδιας του cargo του Ελ.Βενιζέλος (για τις αποσκευές στις κανονικές πτήσεις) να μου τον φέρει. Προβλέπω ο μικρός να με περιμένει στο terminal, θα φτάσει πρώτος. Αν φτάσει πρώτος, θα τον περιμένει ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροδρομίου (είναι φίλος κι έχει βάρδια), μέχρι να φτάσω.
(Υπάεχει και η σκέψη να μπω εγώ στο box και να πάει ο μικρός κανονικά στη θέση μου!!!!o_O)
Όσον αφορά τον πιλότο και τις αεροσυνοδούς, επειδή δε θα έχω αποσκευές, και θα μπορώ να κάνω e-check-in, καταλαβαίνεις ποια θέση θα κλείσω. Πρώτη σειρά διάδρομο, και μαγκούρα να βαράω την πόρτα των πιλότων, να μην ξεχνιούνται.
Αν δε με πετάξουν έξω...... (δε νομίζω να το κάνουν πριν την απογείωση. Έτσι που θα τους σπάσω τα νεύρα, προβλέπω να περιμένουν να έχουμε ικανοποιητικό ύψος, πριν με εκπαραθυρώσουν).