ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ντρεπομαι !!!!!!!!!!!!!!
ξεχασα το σημαντικοτερο ανθρωπο για μενα τη Βασιλικη Γιανναρακη αυτη που εχει την υγεια των μωρων μου στα χερια της
αυτη που μου στεκεται σε οτι συμβει
αυτη που με ανεχεται
αυτη που απανταει παντα στο τηλεφωνο ακομα και μεσα στη νυχτα
αυτη που ανεβαλε τις διακοπες της γιατι εγω περιμενα γεννα και ενω ολα πηγεναν σουπερ ειχα αγχος και αυτη ηταν διπλα μου
αυτη που με εμαθε αυτα τα λιγα που ξερω
αυτη που μου εδωσε τις προσωπικες τις σημειωσεις απο το πανεπιστιμιο
αυτη που μου εμαθε τον saunders
αυτη που μου στελνει μηνυμα για να μην με ενοχλησει και με ρωταει αν ειμαστε ολοι καλα
αυτη που ακομα και τις μερες που γενναγε ηταν στο ιατρειο της ,και μια μερα της ειπα αστειευομενη "ελα μωρα εδω ξεγενναω σκυλες κια βγαζω 8 κουταβια θα ξεγεννησω και σενα θα ειναι πιο ευκολο εχεις 1)
αυτη που οταν τελικα ηρθε η ωρα τοκετου της εφυγε αλλα πισω ειχε αφησει εμπειρους γιατρους με τους οποιους μιλαγε συνεχεια
αυτη που πηγε ο μπεμπης της 20 ημερων και ηρθε αμεσως στο ιατρειο να δει τους ασθενεις της
αυτη που φροντιζει αδεσποτα και τους βρισκει οικογενειες να τα υοθετησουν
αυτη λοιπον η γυναικα με την επισης αριστη γιατρο Γεωργια Χαμψα που ειναι μαζι της ,ειναι οτι καλυτερο εχω γνωρισει σε αυτον το κοσμο ,ηθικες αξιοπρεπεις ,εντιμες ,υπευθυνες

σε αυτην λοιπον τη γυναικα λεω το μεγαλυτερο ευχαριστω

Βασιλικη δεν μπορουμε χωρις εσενα

να σας πω και για τον ανθρωπο που μου γνωρισε τη Βασιλικη,(θα πρεπει να ντρεπομαι πολυ που δεν τους ανεφερα) ,ο Στελιος Μαθας ROTTIE'S BAND εκπαιδευτης και εκτροφεας με γνωση και συνειδηση ,απο αυτους που χρειαζομαστε στο χωρο της κυνοφιλιας ,Στελιο να εισαι καλα σε ευχαριστω που εισαι φιλος μου

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Εγώ ευχαριστώ την μάνα μου, που με γέννησε αγόρι. Έτσι μεγαλώνοντας έγινα άντρας, και όχι γυναίκα, να φορτωθώ στο σβέρκο τον κάθε έναν, να του μαγειρεύω, να του πλένω, να του κάνω παιδιά, και να τον ακούω να ροχαλίζει και όχι μόνο.
Επίσης, γιατί μπορώ να πηγαίνω βόλτες με τον σκύλο μου, και δεν είμαι αυτός που πρέπει να μαζεύει το τριχομάνι, να καθαρίζει τις βρωμιές κλπ.
2010 έχουμε... να στείλω κανα ημερόλογιο στην σύζυγο ?\\:D/\\:D/\\:D/

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
IMG_1566..jpg

Επειδή κάποιοι φίλοι δεν μπόρεσαν να δούν τις 2 φωτογραφίες της Νίνας μου, στο κείμενο που έγραψα, τις ξανανεβάζω.

10012009(002)..jpg

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Ευχαριστώ:
- την αγενή κυρία που αρνήθηκε να μου δώσει σκυλάκι από τη φιλοζωική γτ είμαι φοιτήτρια (δεν είχε δίκιο αλλά με έβαλε σε σκέψεις που φάνηκαν χρήσιμες)
- τον εκπαιδευτή Γιάννη Γεωργιάκο που ασχολήθηκε μαζί μου και μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές, για την καλή διάθεση και την ανιδιοτέλειά του
- την Περσούλα για την αγάπη που μου έδινε επειδή της φερόμουν καλά (κι ένα συγνώμη)
- όλους εσάς, που ανακάλυψα λίγο αργότερα και πραγματικά "ξεστραβώθηκα", γιατι ενημερώνομαι και έχετε και πλάκα, και δε με απογοητεύσατε καθόλου όταν σας γνώρισα κι από κοντά!
- τη Λώρα που την αγαπώ και μ' αγαπά!!

Απολογούμαι επίσης για τις πολλές "γλυκουλινιές" στις δημοσιευσεις μου, δεν το κάνω επίτηδες ;)