ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω απλα σας ευχαριστω ολους,τον καθενα ξεχωριστα και για διαφορετικο λογο.
Μπορει να μην γραφω συχνα ομως διαβαζω τα παντα με μεγαλο ενδιαφερον.Συμμετεχοντας εστω και με αυτον τον τροπο με βοηθησατε πολυ στην τελευταια απωλεια μου και δυστυχως εχω βιωσει πολλες.
Εκτος απο εκτροφεις,κτηνιατρουςκλπ ευχαριστω τον συζυγο μου που ειναι παντα διπλα μου που αγαπαει οτι αγαπαω και που προσφερθηκε να παρει ενα σκυλοσπιτο και να μετακομισει απεναντι στο δασος οταν του ειπα οτι σκεφτομαι να παω Τουρκια.

Κυριε Γιαννη για αλλη μια φορα με συγκινησατε βαθυτατα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Eγω αισθανομαι την υποχρεωση να ευχαριστησω την κα Harris (bunsoro kennels) τον κ. Burton(rockverne kennels), τον κ.Ferguson (Ferdhu kennels) και την κα Bird που ειναι οι εκτροφεις μου και μου χαρισαν αλλα και χαριζουν (εκτος απο τα σκυλια μου) ανεκτιμητες γνωσεις και πληροφοριες. Θελω να ευχαριστησω την αλεξια καμμενου που μου εχει διδαξει τις αρχες της εκτροφης αλλα και γενικοτερα της κυνοφιλιας. Θελω να ευχαριστησω το Γιαννη Βλαχο που αναδεικνυει καθε φορα με τον υπεροχο χειρισμο του τα σκυλια μου. Επισης θελω να ευχαριστησω ολους εσας που καθενας βαζει το λιθαρακι του για να πληροφορηθουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις σε ολα τα θεματα που αφορουν τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου τον σκυλο. Τελος θελω να ευχαριστησω ακομα και αυτους που μπαινουν για να βρισουν γιατι χαρη σ'αυτους δεν εφησυχαζομαστε και γινομαστε ολοενα και καλυτεροι.

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Κ. Γιαννη με κανετε και κοκκινιζω..... η συνεισφορα μου στο Forum μηδαμινη , (μονο καμμια βλακεια και τιποτα εξυπναδες):cool:....., καθοτι ΜΕΓΑΣ ασχετος. Και γι αυτο ,... να σας ευχαριστησω ΟΟΟΛΟΥΣ, γιατι χωρις ολους εσας που απαρτιζετε τουτο το ρημαδοφορουμ, θα ειχα σπασει σιγουρα τα νευρα του σκυλου μου , και στο τελος θα μ ετρωγε...

Υγ Αυτη ειναι μετριοφροσυνη ρε σεις οι απο πανω.....:p:maria::paja1:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Θελω να ευχαριστησω το Γιαννη Βλαχο που αναδεικνυει καθε φορα με τον υπεροχο χειρισμο του τα σκυλια μου...
Αχχχ, τι μου κάνεις τώρα.
Οταν με δεις εμένα στην έκθεση, θα δεις γέλιο που θα κάνεις. Θα αναφωνήσεις: "αυτοί είναι χειριστές, ρε!":D

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
απο amangos : Πολλούς χαιρετισμούς στον Φώτη Σίμπουρα, των Αναχαιτιστών εισβολέων!
Βέβαια, δεν τον θεωρώ αξιολάτρευτο, αλλά σαφώς δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, ούτε θα ξεχάσω τι σόι άνθρωπος είναι.

Και που έκανα καταγγελίες, και που είπα τα πράγματα με το όνομα τους, και που τα είπα, τα ξανάπα, τα ματαξανάπα τι άλλαξε?
Δεν αλλάζει τίποτα, στον αφρό επιπλέουν οι φελλοί, κι έτσι δεν ανησυχώ μην και πνίγηκε...

Πολλούς χαιρετισμούς να του πεις, από τον Αντώνη Μάγγο, που είχε κάποτε εκείνο το "Τέρας".
Είμαι βέβαιος πως θα συγκινηθεί, μετά από 15 χρόνια περίπου ξανάκουσα το όνομα του. Νάσαι καλά, ευχαριστώ.
βεβαιως καλε μου θα του το μεταβιβασω ,για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι που δεν τον βλεπω οσο συχνα θα ηθελα, να ξερεις ισως καθυστερησω λιγακι να του πω τα νεα,να εισαι καλα και εσυ

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Απο που να αρχισω...

ας ξεκινησω λεγοντας ενα μπραβο στην Κρινα για το θεμα αυτο.

ευχαριστω τον εκτροφεα μου Jovan Crnobrnja για τον σκυλο που μου γεμιζει ως ενα μεγαλο ποσοστο την ζωη μου.

ευχαριστω την Cathrine Grimm (Luvabull's Bullmastiffs) για την εμπειρια ζωης που μου χαρισε.

τον εκπαιδευτη μου,το Θεο Κοτσοπουλο για τις πολυτιμες συμβουλες και την βοηθεια του τοσο σε μενα οσο και στον σκυλο μου.

ευχαριστω τους:

Solco
Kos
Krina
JohnK
Promitheas
DjDoctor
DrZivago
Harryf3
Kango1
Dennis
Rottie
Chloe
Katerina K.
Mareco
Foivos
Toshko
Ricos
Bull
Nikos
LoneWolf
St3li0s
Omarock
Krisai
SirElric
Vrmode
FrenchieFan
Kkranis
Tricky
Kopritis
Xotikouli

σας ευχαριστω ολους για διαφορους λογους!*(η σειρα ειναι τυχαια).

ειναι σιγουρο οτι ξεχνω ατομα...οταν τους θυμηθω θα επανελθω.

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ευχαριστώ την Κρίνα για το ωραίο της θέμα..
Ας λέμε μερικές φορες και τα καλά.., πέρα από την γκρίνια..

Ευχαριστώ λοιπόν όλους εσάς γιατί από όλους έχω πάρει και κάτι.., από άλλους περισσότερο και από άλλους λιγότερο.. αλλά όλοι δίνουν από κάτι αρκεί εμείς να μπορούμε να το δούμε μακριά από εγωισμούς.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δυστυχώς δεν γραφουν πια (rottie, denis, chloe, lonwolf), γιατί η παρουσία τους εδώ όλα αυτά τα χρονια ήταν σημαντική και η βοήθεια τους πολύτιμη.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο για τους τετράποδους φίλους μας.

Είναι πολύ ευχάριστο άνθρωποι από το κάθε μέρος της Ελλάδας και όχι μόνο, με διαφορετική κουλτούρα, ιδιοσυγκρασία, πιστεύω, να συναντιούνται με κοινό σημείο την αγάπη τους για τον σκύλο και να ανταλλάσσουν εμπειρίες και γνώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
kango1, ειλικρινά σε ξέχασα και ζητώ ταπεινά συγγνώμη!

Σε ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σου και για τα κείμενά σου στο forum!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον και φοβάμαι μην ξεχάσω και κανέναν και στεναχωρηθώ

θα ξεχωρίσω όμως μόνο την krina για το θέμα τούτο-το οποίο ,κι εμένα, με συγκίνησε

Γενικά ευχαριστώ το φόρουμ συνολικά καθότι βρισκόμουν σε κυνολογικό μεσαίωνα κυριολεκτικώς και με έβαλε στον διαφωτισμό :)
και ευχαριστώ το φόρουμ συνολικά γιατί μέσω του γνώρισα υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους πλέον τα λέμε και κάνουμε και παρέα όταν μπορούμε-αλλά και άλλους που ,πού θα μας πάει, κάποτε θα βρεθούμε κι εμείς :)
Επίσης ευχαριστώ το φόρουμ συνολικά γιατί με έστειλε στην έκθεση του ΚΟΕ όπου γνώρισα και ,λίγο αργότερα, πρόσθεσα στην ζωή μου τα κοκόνια ! (χειροκροτήστε :) )

Να παρατηρήσω εδώ ότι εμείς η δια του φόρουμ επικοινωνούντες είμαστε η δευτερη γεννιά της ελληνικής κυνολογίας
παραδέχομαι ότι πάμε καλά-ευχομαι να συνεχίσουμε έτσι
απ τα λίγα που ακούω για την προηγούμενη γεννιά...δεν ήταν και τόσο επικοινωνιακοί και καθόλου μα καθόλου γλυκούληδες μεταξύ τους

Μπράβο μας και καλή συνέχεια!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
kokoni, και μόνο που έμαθα από εσένα το Ελληνικό Κοκόνι (και όχι μόνο), σε ευχαριστώ θερμά!!!

Συχώρα με, σε ξέχασα στον πρώτο γύρο, αλλά "οι έσχατοι έσονται πρώτοι"!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω παντως θελω να σας ευαριστησω ολους που βιωνετε την αγαπη σας για τα ζωα με ολους(κ μενα).i love you καργα ολους!!
επισης θελω να ευχαριστησω τη βονταφον που εχω ασυρματο ιντερνετ και παρακολουθω το φορουμ παντου!!
και ακομα ευχαριστω και αυτους που τρολαρουν γιατι ξερενωμε στο γελιο με τη μ..... που τους δερνει.και πανω απο ολα θα ευχαριστησω τα σκυλουνια μου που με βοηθησαν να καταλαβω και να μαθω τη σημαινει (αγνη)αγαπη!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Σειρά μου λοιπόν - βγαίνω!

Ευχαριστώ τον πατέρα μου που σιχαινόταν οτιδήποτε φοράει γούνα - λέτε μέσα από υποσυνείδητη κόντρα να κατέληξα να φιλάω τα σκυλιά μου στο στόμα κι ας έχουν μπαρφάρει πριν?

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στη FrenchieFan που με ξεστράβωσε στο θέμα του γαλλικού μπουλντόγκ. Κυρίως όμως επειδή με ξεστράβωσε και μου πρότεινε τη λύση για να προσφέρω στον προηγούμενο σκύλο μου λίγο πιο αξιοπρεπή ζωή τα τελευταία 2 χρόνια της ζωής του. Και επειδή με σύστησε στην εκτροφέα για να μου δώσει τη μικρή Αντίχρηστη Pepper που 'χω στο σπίτι (παρεμπιπτόντως χαρίζεται μαζί με προίκα για όποιον ενδιαφέρεται!). Και βέβαια επειδή μας έμαθε ότι στο σκυλογκουρμέ πρέπει να στάζει αίμα (yami!). Τέλος, επειδή μαζί κλάψαμε, μαζί θρηνήσαμε και επειδή έχουμε γίνει έκτοτε κώλος και βρακί τώρα μέσα σε μια σκυλοαγέλη από χοντροκομμένες γουρούνες που μας πατάνε, μας φτύνουν και μας κλάνουν και γενικώς περνάμε ζάχαρη κι εμείς κι αυτές - όλοι μαζί! Και βεβαίως-βεβαίως γιατί ήταν η προσωπική μας νοσοκόμα, ψυχολόγος, ψυχίατρος, βοηθός χειρουργείου στην επέμβαση που είχε κάνει η Κάρλα, από την οποία η ίδια βγήκε περδίκι αλλά εμείς είχαμε χάσει 10 χρόνια απ τη ζωή μας (εκεί γκρίζαρα και μετά αποφάσισα να το γυρίσω στο ξανθό).

Τον εκτροφέα Γιάννη Γκιουλπάλογλου που μας έδωσε την Κάρλα παρότι κανονικά την είχε κρατημένη για δική του. Και επειδή - δεν ξέρω πως τα μαγείρευε - έβγαζε πανέμορφα σκυλιά (η Κάρλα είναι κουκλάρα!)

Τον κτηνίατρό μας που μας έχει σώσει τη γάτα όταν "το πάλευε", το Γιώργο όταν κοντέψαμε να τον χάσουμε από αιμοραγία και τον πλάκωσε στις μεταγγίσεις και άλλους φιλικούς μας σκύλους (συμπεριλαμβανομένης της Εσμεράλδας της FrenchieFan) όταν άλλοι γιατροί ήταν ...αλλού. Επίσης τον ευχαριστούμε γιατί φαίνεται ότι γουστάρει και τους σκύλους μας και τον γουστάρουμε κι εμείς γιατί είναι και λίγο καλτ και κυκλοφοράει ακόμη με εκείνη την άθλια μηχανή που έχει ξεμείνει από τις ταινίες του Δαλιανίδη με το Γαρδέλη.

Να ευχαριστήσω πολλούς εδώ μέσα, τον καθένα για ξεχωριστούς λόγους - δεν θα αναφερθώ ονομαστικά, αλλά σας έχω χωρίσει σε ομάδες - ξέρετε εσείς...

Είναι οι "εκπαιδευτές" με πολύτιμες πληφορίες (τζάμπα κιόλας!), οι "επιστήμονες" (μ' αρέσει η τεκμηρίωση), οι "αυτοί που το παλεύουν πολύ με την εκπαίδευση και συμπεριφορά του σκύλου τους" και γράφουν-γράφουν-γράφουν εμπειρίες και χρήσιμες ερωτήσεις. Iδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στους ταλαίπωρους που εξακολουθούν να έχουν το κουράγιο να μαζεύουν τα σκατά των άλλων σώζοντας, περιθάλπτοντας, φροντίζοντας αδέσποτα (respect!). Αυτούς που τα λένε "χύμα" έστω και προκαλώντας "πόλεμο" γιατί μέσα από εκεί βγαίνουν και αλήθειες. Τους mod που φροντίζουν να μην γίνει εδώ μέσα μπάχαλο. Αυτούς που έχουν ακόμηηηηηηη το κουράγιο να ενημερώνουν για puppy mills κλπ. (μάλλιασε η γλώσσα τους!) μπας και μυαλωθεί κανείς.

Αυτούς με τα σπορ και τις φυλάξεις δεν τους ευχαριστώ ακόμη (schutzhund είσαι και φαίνεσαι!), εκτός αν αποφασίσω τελικά να κρατήσω τη μικρή Αντίχρηστη και να την πάω για κανα σπορ μπας και γλιτώσουμε κανα lexotanil.

Ευχαριστώ τον admin που με έκανε να νιώσω κι εγώ μια φορά το νεανικό σκίρτημα του μπανιαρίσματος (hohoho!). Μου έκανε καλό γιατί βρήκα χρόνο να κάνω μπωτέ. Άντε καλά και επειδή συντηρεί το φόρουμ...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Θα ευχαριστήσω πρώτα τα δίποδα (τα λέω σε σας μετα θα δώσω λιχουδια για ευχαριστώ :D )
Εγω, καταρχήν χρωσταω ένα μεγάλο ευχαριστω στα σκυλιά μου, που με ανεχονται και με εκπαιδευουν καθε λεπτο που περνάει και μου δείχνουν τον τρόπο να τα προσεγγίσω και να επικοινωνήσω μαζι τους.

Επειτα, θελω να ευχαριστήσω όλα αυτα τα αδεσποτακια που έχουν βρεθει στο δρόμο μου και μου δείξαν εξ'αρχης απεραντη εμπιστοσύνη χωρίς να χρειαστει να την "κερδίσω".

Πάμε στα δίποδα τώρα :)

Ευχαριστω την Γκέλυ που βρηκε και περιέθαλψε τη Lora και που τη "βοήθησε" να με βρεί μετα απο τρείς αποτυχημένες υιοθεσίες της, την katerina k. που έβαλε την "αγγελία" για τον Charlie και μου έδωσε την ευκαιρία να μαθω για τα κακοποιημένα σκυλια και ποση αγαπη μπορούν να σου δώσουν αν σε εμπιστευτούν.

Θελω να ευχαριστήσω πολλους απο σας αλλα φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τους μισους και δεν μου φτάνει το 15λεπτο edit για να θυμηθώ όσους ξέχασα :)
Τα περισσότερα thread που έχω διαβάσει είναι στην ενότητα της εκπαιδευσης, οποτε και ευχαριστώ τους εκπαιδευτες γιατι με βοήθησαν να έρθω πιο κοντά στα σκυλια, δίνοντας μου καιρια επιχειρήματα και μάλιστα δωρεάν, για τους τρόπους εκπαιδευσης και τα αποτελεσματα τους.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Δεν είμαι πολύ καλή στο "γράψιμο" για το συγκεκριμένο θέμα... οπότε θα το πω με όσο γίνεται με "δικά μου λόγια".

Αυτό που έχω παρατηρήσει στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι πως κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο... τα μέλη του λειτουργούν τρομερά ομαδικά και αλληλοσυμπληρωματικά, λες και κάθονται πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα αμφιθεατρικό χώρο χωρίς πρόεδρο να κουλαντρίζει την κουβέντα (μιας και δεν επεμβαίνει συχνά ο κύριος admin).

Δεν έχω να πω... ευχαριστώ τον τάδε και το δείνα, για τον παραπάνω ακριβώς λόγο... ο καθένας "παίζει" ένα ρόλο στο έργο...
Έτσι, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας, που συμμετέχετε σταθερά και προσφέρετε απλόχερα τις γνώσεις σας (που προφανώς έχουν προέλθει από πολύ μεγάλο κόπο και πολλές ώρες εγκεφαλικής διεργασίας).
Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ο πρώτος μου σκύλος ζει με έναν "ιδιοκτήτη" που έχει βοήθεια απλόχερη!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στη FrenchieFan που με ξεστράβωσε στο θέμα του γαλλικού μπουλντόγκ. Κυρίως όμως επειδή με ξεστράβωσε και μου πρότεινε τη λύση για να προσφέρω στον προηγούμενο σκύλο μου λίγο πιο αξιοπρεπή ζωή τα τελευταία 2 χρόνια της ζωής του. Και επειδή με σύστησε στην εκτροφέα για να μου δώσει τη μικρή Αντίχρηστη Pepper που 'χω στο σπίτι (παρεμπιπτόντως χαρίζεται μαζί με προίκα για όποιον ενδιαφέρεται!). Και βέβαια επειδή μας έμαθε ότι στο σκυλογκουρμέ πρέπει να στάζει αίμα (yami!). Τέλος, επειδή μαζί κλάψαμε, μαζί θρηνήσαμε και επειδή έχουμε γίνει έκτοτε κώλος και βρακί τώρα μέσα σε μια σκυλοαγέλη από χοντροκομμένες γουρούνες που μας πατάνε, μας φτύνουν και μας κλάνουν και γενικώς περνάμε ζάχαρη κι εμείς κι αυτές - όλοι μαζί! Και βεβαίως-βεβαίως γιατί ήταν η προσωπική μας νοσοκόμα, ψυχολόγος, ψυχίατρος, βοηθός χειρουργείου στην επέμβαση που είχε κάνει η Κάρλα, από την οποία η ίδια βγήκε περδίκι αλλά εμείς είχαμε χάσει 10 χρόνια απ τη ζωή μας (εκεί γκρίζαρα και μετά αποφάσισα να το γυρίσω στο ξανθό).
Με συγκίνησες τώρα- βλαμμένο!:D:D

Αλλα και εγω σε αγαπαω!!! Ολους σας!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εγώ ευχαριστώ την μάνα μου, που με γέννησε αγόρι. Έτσι μεγαλώνοντας έγινα άντρας, και όχι γυναίκα, να φορτωθώ στο σβέρκο τον κάθε έναν, να του μαγειρεύω, να του πλένω, να του κάνω παιδιά, και να τον ακούω να ροχαλίζει και όχι μόνο.
Επίσης, γιατί μπορώ να πηγαίνω βόλτες με τον σκύλο μου, και δεν είμαι αυτός που πρέπει να μαζεύει το τριχομάνι, να καθαρίζει τις βρωμιές κλπ.

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Να πω κι εγω?

Ευχαριστω ολους εκεινους που, μετα το πρωτο καλωσορισμα, με εκραξαν γιατι ηθελα να παρω το σκυλακι μου απο την κυρια Ποπη!! Και με εβαλαν στη διαδικασια να συνεχισω να ψαχνω για εκτροφεα. Ετσι, βρηκα το διαβολακι μου και περναμε μαζι ζαχαρη. Ειδικα τωρα, που η κορη μου ερωτευτηκε και λειπει ολη την ωρα απο το σπιτι. Η Muffin ειναι σπουδαια παρεα.

Ευχαριστω την εκτροφεα που μου την εμπιστευτηκε και που την "αναθρεψε" τοσο καλα, μεχρι να ερθει στα χερια μου, ωστε να ειναι ενα χαρουμενο και εκδηλωτικο μικρο ζουζουνι.

Ευχαριστω ολους εσας, τους ειδικους και τους γνωστες, που βοηθατε εμας τους ερασιτεχνες με τις συμβουλες και τις γνωσεις σας.

Ευχαριστω ολο το φορουμ, γιατι ειναι μια ενδιαφερουσα απασχοληση το διαβασμα και η συμμετοχη σε αυτο. Περναω ωρες μαθαινοντας, διασκεδαζοντας με τα αστεια νηματα η τα βιντεο, λυνω αποριες μου, ενημερωνομαι σε γενικα θεματα.

Ευχαριστω τη μαμα μου, που με εμαθε απο μικρο παιδακι να αγαπαω τα ζωα και, ειδικοτερα τα σκυλια, και ετσι να τα εχω συνεχεια στη ζωη μου. κερδιζοντας τοοοοοοοσα απο αυτα. Το ιδιο εχω κανει κι εγω με την κορη μου και, οταν την βλεπω να παιζει η να κανει τρυφεροτητες με την Muffin, ξερω οτι εχω πραξει σωστα. Και που την εμαθα να τα αγαπαει, και που πηραμε το ζουζουνι μας, αν και δεν ηταν η πιο καταλληλη περιοδος.

Ευχαριστω το κανισακι μου, την Πεγκυ, που μπηκε στη ζωη μου στα 12 μου χρονια και με πηγε μεχρι τα 27-28. Τα μαλτεζακια μας, Βοτκα, Ροκυ και Τζιν, που μας συντροφεψαν τα επομενα χρονια μεχρι και περσυ το καλοκαιρι.

Και, τελος, ευχαριστω τη Μuffin, για ολα οσα μας χαριζει και μας μαθαινει. Για την παρεα που μας κανει. Για τις βολτες που μας αναγκαζει να κανουμε και να ξεκολησουμε απο τον καναπε και την TV. Για την ταξη που εβαλε στο δωματιο της Ιωαννας (που να αφησεις κατι κατω πια!). Και πιο πολυ απ'ολα, για εκεινο το γλωσσακι, που οταν μοιραζει φιλακια, μας κανει και λιωνουμε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
(Πολύ σορόπι βρε αδερφέ - δεν πάμε σε κανα άλλο θρεντ να τσακωθούμε λίγο για ν΄ανάψουν τα αίματα?)