ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
με αφορμη αλλα θεματα που ακουγονται τα "παραπονα" ,σκεφτηκα να ανοιξω αυτο να πουμε θετικες εμπειριες μας απο ανθρωπους ,ειτε να αναφερθουμε επωνυμα ειτε οχι ,δεν το κανω για διαφημιση κανενος ,απλα για ενα δημοσιο ευχαριστω σε αυτους που μας βοηθησαν με τις γνωσεις τους ,σε αυτους που μας στηριξαν
θα ξεκινησω βεβαια εγω

clever canin Ιωαννιδης Κων/νος ο πρωτος εκτροφεας που γνωρισα ,ηταν το πρωτο καλο παραδειγμα για μενα

von scarva's strand Milosavljevic Miroslav(Miki) ο ανθρωπος αυτος που μου ανοιξε το δρομο της εκτροφης

vom Entferntland Ευγενιος Σταυροπουλος ,φιλος μου εδωσε πολυτιμες συμβουλες και με ανεχτηκε οταν τον ρωταγα βλακειες

von freileben Κωνσταντακης Κωστας ανθρωπος με γνωση και με παθος σε αυτο που κανει

Angels Warriors Γιαννης Μουρουλης φιλος αν ειχα αδερφο θα ηταν αυτος

Των Αναχαιτιστων Εισβολεων Φωτης Σιμπουρας λατρεμενος μου Δασκαλος

ολους εσας , που μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο ,που περναμε ομορφα και που τσακωνομαστε ,που εχουμε να μιλησουμε σε ανθρωπους που μας νιωθουν και μας καταλαβαινουν ,και βεβαια στον admin για την φιλοξενια

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ολους εσας , που μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο ,που περναμε ομορφα και που τσακωνομαστε ,που εχουμε να μιλησουμε σε ανθρωπους που μας νιωθουν και μας καταλαβαινουν ,και βεβαια στον admin για την φιλοξενια
+100000000
Αν και μάλλον το θέμα είναι για εκτροφείς (αν κατάλαβα καλά) εδώ θα συμφωνήσω κ εγώ, και θα πω ενα μεγάλο ευχαριστώ!

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Μόνο εσας τους εκτροφείς η και εμάς τους ιδιώτες?

@Katerina K. η απάντηση στην ερώτηση σου βρίσκεται ένα post πιο πάνω απο το δικό σου.

οχι δεν ειναι μονο για εκτροφεις ,ειναι γενικοτερα για αυτους που μας βοηθησαν ,που μας ανεχτηκαν ,που μας στηριξαν ,που μας εδωσαν δυναμη ,που εδωσαν στοχους

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
+100000000
Αν και μάλλον το θέμα είναι για εκτροφείς (αν κατάλαβα καλά) εδώ θα συμφωνήσω κ εγώ, και θα πω ενα μεγάλο ευχαριστώ!
ερώτηση : γράφουμε εμπειρίες μας από εκτροφείς ? ή μόνο εκτροφείς γράφουν εδώ ?
Μόνο εσας τους εκτροφείς η και εμάς τους ιδιώτες?
Αμάν ρε παιδιά, τώρα σας έπιασε ο καημός να είστε on topic? Γενικά αναφέρεται η γυναίκα! Λέτε να σας σβήσουμε επειδή ευχαριστήσατε χωρίς να είστε εκτροφείς??!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγω ευχαριστώ:
1. Ολους όσους γράφουν περιεκτικά και σοβαρά ποστ χωρίς σάλτσες, γλυκουλινιές, εγωϊσμούς κι αυθαιρεσίες.
2. Τις σκυλοφιλενάδες και τους σκυλοφίλους με τους οποίους μοιραζόμαστε την αγάπη για τα σκυλιά και περνάμε τέλεια στα πάρκα, τα βουνά και τις παραλίες!
3. Ολους όσους πονάνε και φροντίζουν αποτελεσματικά τα αδέσποτα.

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Εγω ευχαριστώ:
1. Ολους όσους γράφουν περιεκτικά και σοβαρά ποστ χωρίς σάλτσες, γλυκουλινιές, εγωϊσμούς κι αυθαιρεσίες.
2. Τις σκυλοφιλενάδες και τους σκυλοφίλους με τους οποίους μοιραζόμαστε την αγάπη για τα σκυλιά και περνάμε τέλεια στα πάρκα, τα βουνά και τις παραλίες!
3. Ολους όσους πονάνε και φροντίζουν αποτελεσματικά τα αδέσποτα.
++++ στο 1ο bullet σου

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ποιον ευχαριστώ....ποιον ευχαριστώ.....Χμμμμμ....κανέναν!!!!!!Είμαι ο καλύτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ντε....μην βαράτε.....

Πέρα από όλους εσάς που ανέχεστε τις βλακείες μου σε αυτό το forum, θα ήθελα να ευχαριστήσω απεριόριστα τους βοσκούς που συνάντησα πάνω στα βουνά, που με ανέχτηκαν κι αυτοί, απάντησαν στις άπειρες ερωτήσεις μου, με κέρασαν ότι είχαν και μου προσέφεραν ανεκτίμητες στιγμές κι εμπειρίες ανάμεσα στα κοπάδια τους!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ευχαριστώ όλους όσους με συμβούλευσαν με ανέχτηκαν με έκαναν να μάθω! ακόμα με ανέχονται με συμβουλεύουν και με μαθαίνουν! Ευχαριστώ τους συμφουρμίτες μου που είτε σε κοινό είτε σε προσωπικό επίπεδο ήταν πάντα δίπλα μου!!!!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ειπα πριν οτι ευχαριστω ολους εσας που με ανεχεστε και στα καλα μου και στις στραβες μου και δυστυχως οι στραβες μου ειναι πιο πολλες

ομως εχω ξεχωρισει καποια μελη που χαιρομαι ιδιαιτερα να διαβαζω τις αποψεις τους ,
αλλους για τις γνωσεις τους ,
αλλους γιατι με εντυπωσιαζουν οι προσπαθειες που κανουν ,
αλλους γιατι μαχονται για αυτο που πιστευουν
αλλους γιατι οταν κανουν λαθος εχουν τη δυναμη να το δουν
αλλους γιατι δεν ντρεπονται να ζητησουν βοηθεια
αλλους για την βοηθεια αυτη που προσφερουν απλοχερα
Ολους γιατι αγαπουν και σεβονται
Ολους γιατι εχουμε ουσιαστικη επικοινωνια

MARECO
TARA
GRDANE
PROMITHEAS
AMALIAZ
ALEXIA
FERD
GALAZIO
LUNA07
FOIBOS
GAIA LYKAIA
SOFOULI
ROTTIE
THEOGONIAKENNEL
ASLI
MAKHS
KOKONI
PIXI
KANGO
VASPAR
DR.ZIVAGO
ST3LIOS
VRMODE
DOG.CRIME
LAWRENCE-GR
BERNA
HARRYF3
TEOBULLMASTIF
ELLI
KATERINA K
TRICKY

Ασχετα λοιπον με το αν συμφωνω καποιες φορες ή όχι μαζι σας ολοι εσεις με κανετε καλυτερο ανθρωπο παιδια να ειστε παντα καλα να ειμαι και εγω ,για να μπορουμε να διαφωνουμε και να εχουμε παραγωγικους διαλογους

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αφού έκανε η Κρίνα την αρχή ας ευχαριστήσω και εγώ μερικούς που χαίρομαι να διαβάζω:

Dr Zhivago
Lostris
Scarlett,
ageliki222
Sara
katerina k.
krina
mareco
lawrence.gr
johnk
harryf3
kokoni
grdane
TARA
berna
amaliaz
alexia
kango
vrmode
frenchiefan
liajoe
xotikouli
kopritis
djdoctor
Αλλά και πολλούς ακόμα που δεν μου ρχονται τώρα!
Ευχαριστώ που έχω την ευκαιρία να σας διαβάζω :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
τι είναι τούτο .....τι είναι τούτο εδώ.......:p:p:p:p
όταν θα καταφέρω να ξεσυγκινηθώ (...και δεν κάνω πλάκα...:oops:) θα πω και εγώ για τους πολύ σημαντικούς για μένα ανθρώπους και καταστάσεις που γνώρισα....

μπράβο krina για το θέμα...καιρός να λέμε και τα πολύ καλά .....!!!!!:):):)

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το φόρουμ και τα μέλη του. Εχω μάθει πολλά από εδώ, έχω διαβάσει σοβαρές απόψεις, και έχω βοηθηθεί από πολλά μέλη για τα προβλήματα που αντιμετώπιζα με το σκύλο μου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους που συνισφέρετε στο να είναι το dogforum.gr από τα σοβαρότερα και περιεκτικότερα dogforum τα οποία είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ και να διαβάσω.
Πάντα τέτοια! :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ευχαριστω τον φοιβο που ειναι ο καλυτερος κ με διδαξε πως θα γινω καλυτερος απο αυτον!οπωτε φοιβο καποτε στο μεξικο ,ησουν!!!τωρα ειμαι εγω!!!!!!!!χοχοχοχο!

περαν τις πλακας,εγω ευχαριστω για το οτι καποιοι απο δω με καναν να σκεφτω καποια πραγματα λιγο πιο πολυ κ να προσπαθησω να γινω καλυτερος σε οτι αφορα τον σκυλο μου...μπορει πολλες φορες να κατεληξα να αποριπτω καποια γνωμη,αλλα ο αντιλογος παντα σε βοηθαει να βελτιωθεις!

επισης,ευχαριστω ολους οσους προσπαθουν να κραταν τους τονους κ να παραμενουν στο θεμα που θιγει καποιο ποστ.επισης ευχαριστω τον admin για το οτι στελνει εγκαιρα τα ασχετα....ευχαριστω την μαμα μου,τον μπαμπα μου,τον θειο γιωργο(για σου θειο),την γιαγια μου,τον παππου κ την θεια κατινα!

α επισης να ξαναευχαριστησω τον admin για το απορρητο των προσωπικων μυνηματων.δεν ειναι σαν καποιο αλλο γνωστο σκυλοφορουμ!!!!!επισης κατι που εκτιμω αφανταστα,ειναι οτι δεν γινεται χρηση εξουσιας εδω μεσα.....υπαρχει πολυ λογικη κ ευημερει η γνωση....

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω θα ειμαι παντα ευγνωμων, επειδη, τοτε που απεκτιησα το πρωτο μου γαλλικο μπουλντογκ, απεκτησα και εναν καινουργιο καλυτερο φιλο, τον εκτροφεα της!

Η συμβουλες του πολιτιμες για μενα. Μοιρασε απλοχερα τις γνωσεις για την φυλη μαζι μου.
Συζητουσαμε ωρες ολοκληρες για γραμμες αιματων, εκτροφεια του εξωτερικο και οτι εχει σχεση με τα αγαπημενα γαλλακια μας.

Δυστυχος εφυγε πριν απο 1.5 χρονια- αφηνοντας ενα τεραστιο κενο- για μενα τουλαχιστον!
Αλλα και παλι τον ευχαριστω που τον ειχα καλυτερο φιλο μου!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Κάποιοι άνθρωποι, όχι μόνο εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, υπάρχουν και κάποιοι που τους λατρεύουν!!!

Ε ρε τύχη που την έχουνε, που ήμουνα πολύ απασχολημένος με τα δικά μου προβλήματα, και δεν αφιέρωσα χρόνο για να τους δω εκεί που τους αξίζει... Τελικά, ο Θεός, όντως αγαπάει και τον κλέφτη.

Last edited:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ειναι μια καλη ευκαιρεια αν δεν νιωθεις να ευχαριστησεις καποιον, να τα πεις χυμα αν νιωθεις οτι σε ενοχλησε η συμπεριφορα του ,να το κανεις , αν γνωριζεις λανθασμενες συμπεριφορες και δεν το λες γινεσε αυτοματα συνενοχος

το να μιλαμε γενικα και πισω απο το δαχτυλο μας δεν ωφελει κανεναν και ειναι ή δειλια ή επικροτηση ,οτι εχουμε να πουμε το λεμε χυμα και οσο ειμαστε αληθινοι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον εκτροφέα μου, για την υπέροχη φυλή που μου έμαθε. Για την διάθεση του και το κέφι του να μου μιλάει με τις ώρες για τα Ακίτα και φύσικα τον κ.Νίκο Βάζακα που μας μύησε όλους σ αυτη την υπέροχη φυλή και έφερε με επιτυχία τα Ακίτα Ινου στην Ελλάδα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω κάποιους απο τους ιδιοκτήτες μου (τους 4 τουλάχιστον) που αγαπήσαν τα κουταβάκια μου και δεν ντρέπονται να με ενοχλούν οποιαδήποτε ώρα για το κουτάβι τους! :)