με αφορμη αλλα θεματα που ακουγονται τα "παραπονα" ,σκεφτηκα να ανοιξω αυτο να πουμε θετικες εμπειριες μας απο ανθρωπους ,ειτε να αναφερθουμε επωνυμα ειτε οχι ,δεν το κανω για διαφημιση κανενος ,απλα για ενα δημοσιο ευχαριστω σε αυτους που μας βοηθησαν με τις γνωσεις τους ,σε αυτους που μας στηριξαν
θα ξεκινησω βεβαια εγω
clever canin Ιωαννιδης Κων/νος ο πρωτος εκτροφεας που γνωρισα ,ηταν το πρωτο καλο παραδειγμα για μενα
von scarva's strand Milosavljevic Miroslav(Miki) ο ανθρωπος αυτος που μου ανοιξε το δρομο της εκτροφης
vom Entferntland Ευγενιος Σταυροπουλος ,φιλος μου εδωσε πολυτιμες συμβουλες και με ανεχτηκε οταν τον ρωταγα βλακειες
von freileben Κωνσταντακης Κωστας ανθρωπος με γνωση και με παθος σε αυτο που κανει
Angels Warriors Γιαννης Μουρουλης φιλος αν ειχα αδερφο θα ηταν αυτος
Των Αναχαιτιστων Εισβολεων Φωτης Σιμπουρας λατρεμενος μου Δασκαλος
ολους εσας , που μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο ,που περναμε ομορφα και που τσακωνομαστε ,που εχουμε να μιλησουμε σε ανθρωπους που μας νιωθουν και μας καταλαβαινουν ,και βεβαια στον admin για την φιλοξενια
θα ξεκινησω βεβαια εγω
clever canin Ιωαννιδης Κων/νος ο πρωτος εκτροφεας που γνωρισα ,ηταν το πρωτο καλο παραδειγμα για μενα
von scarva's strand Milosavljevic Miroslav(Miki) ο ανθρωπος αυτος που μου ανοιξε το δρομο της εκτροφης
vom Entferntland Ευγενιος Σταυροπουλος ,φιλος μου εδωσε πολυτιμες συμβουλες και με ανεχτηκε οταν τον ρωταγα βλακειες
von freileben Κωνσταντακης Κωστας ανθρωπος με γνωση και με παθος σε αυτο που κανει
Angels Warriors Γιαννης Μουρουλης φιλος αν ειχα αδερφο θα ηταν αυτος
Των Αναχαιτιστων Εισβολεων Φωτης Σιμπουρας λατρεμενος μου Δασκαλος
ολους εσας , που μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο ,που περναμε ομορφα και που τσακωνομαστε ,που εχουμε να μιλησουμε σε ανθρωπους που μας νιωθουν και μας καταλαβαινουν ,και βεβαια στον admin για την φιλοξενια