ΝΑ γνωρίζεις πως ταξίδεψα με τα σκυλιά μου στην Ιταλία - Αυστρία οδικώς ΜΕΣΑ ατο αυτοκίνητο, ΜΕΣΑ στην καμπίνα του πλοίου, και ΜΑΖΙ στο C130 για ΑΛΓΕΡΙΑ...
Όποτε να υποθέσω πως για εσένα Nemo δεν θα ήταν πρόβλημα να βάλεις το παιδί σου να ταξιδέψει σε kennel box μαζί με το σκύλο σου?!...
Ή στις αποσκευές στο αεροπλάνο μαζί με το σκύλο μου?!...
Θα το έτρωγες όπως και άλλα "έμβυα όντα που έχουν χαρακτήρα και το καθένα στον βαθμό που μπορεί, αναπτύσει έναν τρόπο επικοινωνίας" (...ακόμα και τα φυτά πληρούν τις προϋποθέσεις που έβαλες παραπάνω...)?!...
Θα φορούσες στο γιό σου στηθόλουρο με οδηγό ή ακόμα και φίμωτρο?!!...
...Αν είναι "ακριβώς τα ίδια"...
έγραψες!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:Αγαπητή Boxer,
Ελπίζω να μην εννοείς τον φίλο Oscar και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!
καλο! :wink:ROTTIE said:Αγαπητή Boxer,
Ελπίζω να μην εννοείς τον φίλο Oscar και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! :lol:
Μα ειναι ειδος πολυτελειας στην Ελλαδα, ειναι πολλα τα λεφτα..eleana said:Εγώ πιστεύω ότι οι εκπαιδευτές είναι μεγάλη πολυτέλεια!
Δεν κάνουν κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου,για τα βασικά τουλάχιστον.Αν ασχολήσε με τα ζώα σου,τα αγαπάς και έχεις υπομονή σίγουρα θα τα καταφέρεις.
Για το πρόβλημα που σας είχα αναφέρει πήρα μερικά τηλέφωνα και οι τιμές ήταν πραγματικά εξωφρενικές!! :shock:
50e το μάθημα χωρίς να σου λένε πόσα μαθήματα θα χρειαστεί ή 800 και 1000e για 1 μήνα εκπαίδευση? :!: :shock:
Ποιοί νομίζουν ότι είναι δηλ.? :!:
Δουλεύω από το πρωΐ ως το βράδυ για 800e :evil:
Καταντούν το να χεις σκύλο πολυτέλεια για να τα τσεπώνουν μερικοί εξυπνάκηδες :evil:
Συγνώμη για τα νεύρα μου αλλά έλεος πια :!: :!: