Malahovskaya UraniaMalahovskaja Urania
Και τις δύο μέρες best puppy of breed και αν στηνόταν καλύτερα θα ήταν πιο καλό κορίτσι
Malahovskaya UraniaMalahovskaja Urania
Kαι βρηκαν να μαζευτουν ολοι τους στην παρθενικη μου εμφανιση σε στιβους για να απολαυσουν το ρεζιλικι μου!!! Ας οψεται ο πιτσιρικας που δεν εχει ξεπεταχτει ακομη και κραταει τη Μαριδεσπη στο σπιτι εγκλιστη κι εμενα να βολοδερνω στους στιβους χωρις τον "Handler" μου...παντως μαζευτηκατε και δεν αφησατε τον σολκο μονο του. ετσι ειναι αμα εχεις κονε...........στο στρατευμα
Όχι, είναι του φίλου μας του Γιώργου Παπάζογλου, θυμάσαι που στο είχα γράψει??Βέβαια πλέον έγινε κιόλας θηριάκι!!!Την αγαπάω όμως πολύ και νομίζω κι αυτή το ίδιο!ΠΟΛΥ μου αρέσει! Δική σου είναι;
να σημειωσω οτι εκτος του φαινεσθε η ενλογω νεαρα εχει το ειναι. δεν εχω ξαναδει κουταβι να αντιδραει ετσι την πρωτη φωρα που ειδε μανικηΌχι, είναι του φίλου μας του Γιώργου Παπάζογλου, θυμάσαι που στο είχα γράψει??Βέβαια πλέον έγινε κιόλας θηριάκι!!!Την αγαπάω όμως πολύ και νομίζω κι αυτή το ίδιο!
ασε ρε αχωνευτε ! που κρυβεσαι πισω απο το αγχος επειδη δεν μου μιλησεςKαι βρηκαν να μαζευτουν ολοι τους στην παρθενικη μου εμφανιση σε στιβους για να απολαυσουν το ρεζιλικι μου!!! Ας οψεται ο πιτσιρικας που δεν εχει ξεπεταχτει ακομη και κραταει τη Μαριδεσπη στο σπιτι εγκλιστη κι εμενα να βολοδερνω στους στιβους χωρις τον "Handler" μου...
ας τα αυτά ...έχεις και εσύ !!!!!Δώσε κι άλλες φωτο στον λαό!!!!
Δεν έχω...αλήθεια λέω....ας τα αυτά ...έχεις και εσύ !!!!!