Διεκδικηση φαγητου - νερου

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
Νομίζω είναι κρίμα ο γεράκος σου να έχει τα προβλήματά του, να έχει κι ένα υπερενεργητικό πλάσμα να τον πρίζει...
Ax foibo εμένα θα μου πεις? Προσπαθώ να βρίσκω συνέχεια τρόπους να απασχολώ τον μικρό. Βέβαια η κατάσταση έχει ψιλοβελτιωθεί αλλά έχεις δίκο, είναι υπερενεργητικός και ατίθασος. Του έχω κάνει και βασική υπακοή με εκπαιδεύτρια αλλά πραγματικά η ενέργεια που έχει είναι απίστευτη. Αχ και μου τα ΄λεγε ο κτηνίατρος μην το πάρεις το μαλτέζ, είναι παλαβά (και για να μην παρεξηγηθώ μου το χαρίσανε, δεν έχω αγοράσει ποτέ σκύλο, είμαι κατά, και τα 4 σκυλιά μου τα 2 τα βρήκα, τα 2 ήταν χάρισμα).
Πάντως κάνω οτι καλύτερο μπορώ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλά τόσο υπερκινητικά είναι πια τα μαλτέζ ή το δικό σου είναι εξαίρεση?? δεν είναι δα και τζακ ρασελ! το βγάζεις βόλτες μεγάλες να εκτονώνεται??

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κι εγώ με συνοπτικές διαδικασίες τον περιορίζω!!!:)

Δεν υπάρχει λόγος να τον περιορίζεις αφού είναι εκπαιδευμένος!
Βάλε τον στο "κάτω-μείνε" όποτε τρώς. Μακριά σου φυσικά.

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
Καλά τόσο υπερκινητικά είναι πια τα μαλτέζ ή το δικό σου είναι εξαίρεση
kopritis οι φίλοι που μας τον δώσανε έχουνε τη μαμά και η μαμά της κοπέλας τον αρσενικό. Επειδή λοιπόν εγώ από μαλτέζ δεν ήξερα ρώτησα και τον κτηνίατρο και εκείνους που είχαν το ζεύγος. Ο κτηνίατρος ανέφερα πιο πάνω τί μου είπε και χαριτολογώντας μάλιστα μου είπε να τον κάνω φύλακα (πριν ακόμα τον πάρω). Και η μαμά του και ο μπαμπάς του είναι ζωηροί. Ο αρσενικός ήταν και πολύ ανυπάκουος και κτητικός μέχρι που τον στειρώσανε και τώρα έχει πάει στην αντίπερα όχθη. Η αδερφή του μπαλου απο οτι μαθαίνω είναι χειρότερη. Και από άλλες 2-3 περιπτώσεις που ξέρω, ναι είναι ζωηρά!!!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul