Δεν ξερω τι εγινε με τα Ροτ την Κυριακη γιατι δεν ημουν κοντα περιμενα τα τελειωσουν και μετα πηγα κοντα στον στιβο γιατι παιζαμε αμεσως μετα...Ραντεβού 28 & 29 Νοεμβρίου στην έκθεση του ΟΚΑ!
Εμενα γιατι δεν αναζητας??????αυτη με το τσορνι ειναι η ζιβαγκο? που ηταν την κυριακη δεν την ειδα πουθενα
χαχαχαχαχα μάλλον είχες στο μυαλό σου το κοκκινιστό (τα σουβλάκια όμως όπως είδα τα τσάκισες...χιχιχιχι)ποο....και εκφωνητης κλπ...τι βλακεια που δεν εμεινα!...Σοφια γιατι δεν με κρατησατε?
και γνωριμα προσωπα στην ομαδα 2: Denis,Precius Hug,Dr.Zivago,το μπουλμαστιφ του Solco...αχχχ
Μια χαρά τρέχει, έχει τεντώσει το λουρί προσπαθώντας να τρέξει μάλιστα.να κανω εγω μια χαζη ερωτηση?
το μπουλτογκακι γιατι δεν τρεχει?
Εγώ που την είδα μόνο την Κυριακή;αυτη με το τσορνι ειναι η ζιβαγκο? που ηταν την κυριακη δεν την ειδα πουθενα
δλδ κανω εγω τοσους μηνες την δουλα, τη κυρα στην κοΠρΟΥΦ, (ξεσκατισμα,σφουγκαρισμα,μαγηρεματα, γιαουρτακια,σκορδακια, χαπια βιαγκρα, origen,κολυμπια κλπ), για να την φερω στη εκθεση να μου φαει κανα σουβλακι να τρεχουμε για συστροφες, πλησεις στομαχου και τα ρεστα δικα μου......η pouf μας έστησε...