Διατροφή & Ανάπτυξη Λάμπραντορ

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μεχρι εκει δεν υπαρχει προβλημα απο τι ξερω.Να μην τρωει απο καπριτσιο με τετοια λαιμαργια που εχει η φυλη δεν ειναι περιεργο;
Εδω τα ταιζουμε και μας κοιτανε σαν να λενε θελω και αλλο :)
Μην την πιεσεις αν δεν θελει να φαει.
Ισως να την πειραξε ο πατσας.
Πολύ λίγο έφαγε Γεράσιμε, κάτι κομματάκια που μείνανε στο κόψιμο που έκανα και λίγο χόνδρο

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
ναι ζουπ :smurf:, σε πολύ λιγο καιρό θα τον έχω σπίτι -αναστεναγμός-

θελω και γώ πατσά ρεεεε

(το στρουμφακι βρίσκεται εκει επειδή απλά μου αρέσει :D )
Μπράβο ρε ζουπ! :)
Σπανιο χρωμα για Ελλαδα. Ολοι θα σε ρωτανε τι ρατσα ειναι...
Περιττο να σου γραψω οτι τις πρωτες μερες θα ανεβαζεις συνεχως video και φωτογραφιες ετσι;;

Αντε με το καλό.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ευχαριστώ ζουπι μου
δεν πειράζει να μην το αναγνωρίζουν σαν λαμπ
καλύτερα ννα σου πω, ,μην μπουν και μου τον κλέψουν:p

lezas

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
136
0
Peristeri
ευχαριστώ ζουπι μου
Ναι σιγα που θα τους αφησεις..
Αγκαλια θα τον εχεις ολη μερα :D

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
θα τον κλείσω σε ένα σκοτεινο δωμάτιο για να

-μην τον βλέπουν και μου τον ματιάζουν
-μην τον δουν και μου τον κλέψουν
-μην ξανοίγει η σοκολάτα του απο τον ήλιο

:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
ευχαριστώ ζουπι μου
Στην περιοχή που μένω έχει μόνο δύο καφέ..Και για να σου πω την αλήθεια όταν τα ανακάλυψα και πολλά μου φάνηκαν!!!
Είναι πραγματικά τέλειο χρώμα..το πιο όμορφο καφέ ,μετά από το δικό σου εννοείται :p , το είδα στο άλσος συγγρού, το είχαν δύο σουηδοί :smurf::smurf:, και ήταν απλά καταπληκτικό!

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Αντε καλος να το δεχτεις το σοκολατενιο σου.....
Παιδια με το ταισμα και εμενα οταν ειχε χρονισει τα ιδια μου εκανε......Μυριζε τιν τροφη και την παραταγε.....
Τοτε μου ειχε πει ο εκπαιδευτης μου την αφηνεις 5 λεπτα και την περνεις.....στο επομενο γευμα μετα αν κανει το ιδιο τοτε το ιδιο και εσυ.....
Ετρωγε 2-3 κοκους και τελος....την τριτη ημερα κοντεψε να φαει και τα πλακακια......
Και στο θεμα των εμετων που ειχαμε μια περιοδο ο γιατρος μου ειχε πει ριζακι με λιγο κοτοπουλακι βρασμενο και λιγο ξηρα ανακατεμενα.....και εγινε περδικι......

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
αυτα τα σοκολατακια καθε φορα που τα βλεπω μου τρεχουν τα σαλια! καφε επρεπε να χω παρει κι εγω!:D:rolleyes:

κι ειναι ολα τους ενα κι ενα κουκλακια!!!

Παιδια κι εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα με το φαγητο. Με το που της το βαζω το αδειαζει σε 1' και τρωει και μαγειρευτο και λιχουδιες..

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Έφαγε το κοπρόσκυλο τελικά!!!:)
Αφού βέβαια βάλαμε νερό στο κρασί μας (αν και ο μήνας έχει ρο). ;)
Γυρίσαμε από την βόλτα, της βάζω μετά από μισή ώρα να φάει και τρώει με το ζόρι 5-10 κροκέτες.
Τις μουλιάζω με λίγο νερό και αυτό που έκανε ήταν να γλύφει το νερό που υπήρχε στο πιάτο της.
Ανάμεσα σε σκέψεις να την πουλήσω:p ή να υποχωρήσω:(, της βάζω 2 κουταλιές γιαούρτι και το ανακατεύω. Αυτό ήταν.... έγλυψε το μπολάκι:)
Στο τέλος τσίμπησε και ένα αυγό βρασμένο...

Τουλάχιστον φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Θυμάμαι τον εκτροφέα μας που όταν τον πήρα τηλέφωνο για την γαστρεντερίτιδα με είχε ρωτήσει αν έχει όρεξη. Όταν του απάντησα καταφατικά μου είπε να μην ανησυχώ.
"Να ανησυχείς όταν το σκυλί δεν έχει όρεξη...."

Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν έκανα καλά με το γιαούρτι αλλά αισθάνομαι πιό ήσυχος τώρα.

Καμιά συμβουλή για την αυριανή αντιμετώπιση υπάρχει;

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κοιτα εγω θα σου πω αυριο να της δωσεις σκετες κροκετες και να μην υποκυψεις! ειναι προφανες οτι απλα σνομπαρει τις κροκετες

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Όπως με ενημέρωσαν με μισή κουταλιά γιαούρτι έγλυψε το πιάτο της.
Είμαι σίγουρος ότι αν γυρνάγαμε στην Acana θα λυνόταν το θέμα, αλλά δυστυχώς δεν της έκατσε

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Δημήτρη κι εγώ της βάζω γιαούρτι μία φορά την εβδομάδα... και ο Αντρέας και ο κτηνίατρος μου έχουν πει οκ.

Γενικά την παίζω και έχουμε εναλλαγές εκτός από την ξηρά τροφή της βάζουμε... άλλοτε γιαούρτι, άλλοτε φέτα, άλλοτε αυγό, σχεδόν κάθε μέρα μια κουταλιά λάδι... σε συνδυασμό ειδικά με το μαγειρευτό (κιμά, κοτόπουλο, λαχανικά, άγριο ρύζι) ποτέ με ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πρόβλημα.

Νομίζω ούτε λεπτό δε χρειαζόμαστε για να φάμε τελικά ... μία που της το αφήνω, μία που σηκώνομαι και γυρίζω πλάτη κάνω ένα - δυο βήματα κι αυτό ήταν ;)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Σκέτη κροκετα πρεπει να φαει. Αλλιως καθε φορα θα πρεπει να σκεφτεσαι τι extra συνοδευτικο να προσθεσεις. :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Σκέτη κροκετα πρεπει να φαει. Αλλιως καθε φορα θα πρεπει να σκεφτεσαι τι extra συνοδευτικο να προσθεσεις. :)
Αυτό γινόταν μέχρι πρόσφατα, και κάποιες φορές βάζαμε και κάτι έξτρα σαν αυτά που αναφέρει η Άρτεμις.
Αλλά και όταν ήταν η κροκέτα "ορφανή" αυτή πάλι την καταβρόχθιζε:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.762
4.035
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ο σκύλος πρέπει να φάει σκέτη κροκέτα!

Αν της βάλεις λίγο γιαουρτάκι, αβγουλάκι, κρεατάκι, κλπ, και αν έτσι τρώει και την ξηρά μετά, γιατί να μην το κάνεις;